Prețul unei punți dentare în Tunisia

prețuri punți dentare tunisia 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre punțile dentare în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru punți dentare de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre punțile dentare din Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei punți dentare în Tunisia

Costul mediu al unei punți dentare în Tunisia în Tunis este de 500 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 420 de euro la 580 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Punte dentară500 €

Ce este o punte dentară?

O punte dentară în Tunisia este un dispozitiv dentar utilizat în mod obișnuit care constă în unul sau mai mulți dinți artificiali din rășină sau porțelan care înlocuiesc dinții naturali lipsă. Adesea denumită “gap-filler”, dinți falși sau proteză parțială, o punte este conectată la coroane care ancorează dispozitivul la dinții naturali.

Coroana poate acoperi doi sau mai mulți dinți pentru a fixa în mod corespunzător puntea și pentru a menține dinții artificiali la locul lor. În cazul în care nu sunt disponibili dinți naturali, medicul dentist poate recomanda implantarea de dinți de o parte și de alta pentru a menține puntea la locul ei.

La ce să vă așteptați în timpul instalării

După ce stabiliți împreună cu medicul dentist că o punte dentară este cea mai bună soluție pentru a vă înlocui dinții lipsă, medicul dentist va începe pregătirea dinților de ancorare sau a pilonilor. Acest tratament preliminar se efectuează de obicei sub anestezie locală, iar procesul nu este în general considerat dureros.

La cea de-a doua programare, puntea va fi montată. Imediat după montarea unei punți, noua dvs. punte se poate simți voluminoasă, dar acest lucru ar trebui să se diminueze pe măsură ce vă obișnuiți cu noua proteză. O a treia și ultima examinare de control va permite medicului dentist să verifice puntea și să facă ajustările necesare dacă simțiți disconfort sau durere.

Întreținere și monitorizare

Întreținerea unei punți dentare nu este foarte diferită de întreținerea dinților dumneavoastră naturali. Asociația Dentară Americană recomandă periajul regulat cu o periuță de dinți cu peri moi timp de două minute în fiecare zi. De asemenea, folosirea regulată a aței dentare ajută la prevenirea bolilor gingivale și a cariilor.

Atunci când folosiți o punte, trebuie să treceți ața dentară în jurul dinților naturali și să o mutați între baza punții și țesutul gingival.

Folosirea aței dentare o dată pe zi este cel mai eficient mod de a îndepărta placa bacteriană și resturile de pe partea inferioară a unei punți. Ața dentară tradițională poate fi suficientă, dar mulți pacienți cu aparat dentar preferă comoditatea Waterpiks.

Costuri asociate

Punțile dentare în Tunisia sunt una dintre cele mai accesibile opțiuni pentru înlocuirea dinților lipsă și, de asemenea, este mai probabil să fie acoperite de asigurarea dvs. dentară.

În medie, o punte dentară poate costa între 500 și 1.200 de dolari pe dinte, în timp ce un implant dentar poate costa între 1.000 și 3.000 de dolari pe dinte. Medicul dumneavoastră dentist vă poate ajuta să găsiți cea mai bună soluție pentru bugetul dumneavoastră.

Punțile dentare nu sunt o soluție permanentă

Dacă este întreținută corespunzător, o punte dentară de calitate poate dura zeci de ani. Deteriorările inutile pot fi prevenite evitând să mestecați gumă de mestecat și să mâncați alimente tari, cum ar fi nucile, înghețata și dulciurile tari.

O igienă orală excelentă și vizitele regulate la medicul dentist pot ajuta la menținerea unei punți confortabile, curate și durabile. Deși durabilă, o punte dentară nu este considerată o soluție permanentă pentru dinții lipsă.

Alte opțiuni pentru înlocuirea dinților lipsă

Pentru o soluție mai permanentă și mai puțin restrictivă pentru înlocuirea dinților lipsă, implanturile dentare pot fi o opțiune de luat în considerare. Unul dintre cele mai importante beneficii ale implanturilor dentare este că acestea exercită mai puțină presiune asupra dinților din jur, promovând în același timp structura osoasă și sănătatea gingiilor. În general, un implant dentar de înaltă calitate poate dura o viață întreagă.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️