Prețurile punților dentare în Ungaria

punte dentară Ungaria preț 1 1
Scris de Manuella

O punte dentară, realizată în Ungaria, poate fi aplicată dacă aveți un spațiu între dinți, dar dinții adiacenți sunt sănătoși.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre punțile dentare din Ungaria și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul sănătății.

Prețul unei punți dentare în Ungaria

Costul mediu al unei punți dentare în Ungaria în Budapesta este de 580 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 540 de euro la 620 de euro.

ProceduraPreț Ungaria
Punte dentară580 €

Ce este o punte dentară?

Există multe motive pentru care ne pierdem dinții. Poate fi din cauza îmbătrânirii, a unui accident sau a unei boli. Oricare ar fi motivul, acești factori vor avea un impact negativ asupra vieții dumneavoastră de zi cu zi. Nu vă mai puteți bucura de alimentele preferate, vă pierdeți încrederea, bucuria și zâmbetul natural. Toate aceste probleme pot fi îmbunătățite cu o punte dentară în Ungaria.

Care sunt cauzele dinților stricați?

  • Dinții lipsă cauzează probleme cu mestecatul
  • Este mai dificil să zâmbești
  • Alimentele nu pot fi mestecate suficient, ceea ce duce la probleme digestive.
  • Sub gingia fără dinți, osul maxilarului va începe să se deterioreze și va fi considerabil slăbit.

Cum pot fi înlocuiți dinții lipsă?

Dentiștii noștri din Budapesta, Ungaria, recomandă întotdeauna soluții pentru a vă maximiza sănătatea, obiectivele, confortul, siguranța și estetica. Alegeți Meilleureclinique.fr pentru a alege cel mai bun loc pentru puntea dentară în Ungaria.

Punți dentare pe dinții dvs. naturali

O punte dentară în Ungaria poate fi aplicată dacă aveți un spațiu între dinți, dar dinții adiacenți sunt sănătoși. În acest caz, dinții adiacenți spațiului sunt șlefuiți și folosiți ca piloni pentru punte. Aceasta este o punte dentară cu 3 unități în Ungaria, alcătuită din 3 coroane și care umple un spațiu între dinți. Punțile dentare pot fi aplicate pentru spații mai mari între dinți, atunci când lipsesc doi sau chiar trei dinți.

În acest caz, puntea poate fi alcătuită din 4 sau 5 elemente, dar numărul de piloni este întotdeauna de doi. Acestea sunt amplasate la ambele capete ale spațiului dintre dinți, iar punțile sunt atașate la piloni. De asemenea, este posibil să existe punți cu 6 sau mai multe elemente, dar în acest caz trebuie să existe un abutment, adică un dinte în zona centrală a spațiului dintre dinți.

În cazurile de pierdere severă a dinților, care implică mai mulți dinți unul lângă altul, medicii noștri dentiști recomandă utilizarea unei punți de zirconiu sau a unei punți de porțelan în zona frontală. Aceste punți fără metal sunt realizate individual pentru a se potrivi cu culoarea și forma dinților naturali. Diferența dintre dinții naturali și o punte dentară din Ungaria este practic inexistentă, imperceptibilă.

Dacă aveți pierderea dinților în zona molară, cel mai probabil vă va fi recomandată o punte din porțelan fuzionată cu coroane metalice. Este de preferat pentru molari, deoarece este mai flexibil decât zirconiul și poate rezista mai bine la sarcina masticației. Este, de asemenea, o soluție estetică, deși nu la fel de perfectă ca zirconiul sau porțelanul, și funcționează perfect în regiunea molară. Dacă vă doriți un zâmbet de Hollywood, regiunea molară poate fi, de asemenea, echipată cu o punte de zirconiu, dar acest lucru necesită un examen medical amănunțit.

Podurile au nevoie, de asemenea, de o îngrijire orală adecvată, de o bună igienă orală și de o curățare regulată, precum și de controale dentare regulate timp de 12 luni, la fel ca și dinții tăi adevărați.

Condiții în care implantarea nu este posibilă:

  • Dacă sunteți un fumător înrăit.
  • Dacă aveți mai puțin de 14 ani.
  • Dacă suferiți de cancer.
  • Dacă sunteți alcoolic.
  • Diabet sever.
  • Insuficiență osoasă.

Avantajele punților față de dinții naturali:

  • O soluție rapidă și ușoară în doar câteva zile
  • Maximizează forma și culoarea dinților lipsă

Dacă optați pentru o punte pe dinți naturali, aceasta poate fi realizată într-o singură vizită la Budapesta, pe o perioadă de 3 până la 5 zile. După ce dinții piloni au fost pregătiți, veți primi coroane temporare pentru a proteja dinții până când veți primi puntea finală.

Punți bazate pe implanturi

Aceasta este cea mai eficientă, cea mai bună și cea mai populară procedură pentru înlocuirea dinților lipsă. Poate fi folosită în locuri în care nu există dinți sănătoși care să acționeze ca piloni pentru punte. Autoimplantul asigură un pilon stabil pe ambele părți ale punții. Este mai stabilă, mai durabilă și mai puțin problematică decât punțile fixate pe dinții naturali.

Avantajele punților dentare susținute de implanturi în Budapesta :

  • Nu este nevoie să se șlefuiască dinți sănătoși și intacți pentru piloni. Dinții sănătoși rămân intacți pentru o perioadă lungă de timp.
  • Înlocuirea va rămâne stabilă timp de 40 până la 50 de ani.
  • Oferă osului aceeași sarcină ca un dinte natural, astfel încât osul maxilarului nu slăbește.
  • Oferă punții o stabilitate maximă.
  • Șurubul (pilonul punții) nu se mișcă și își păstrează poziția în osul maxilarului pentru tot restul vieții sale.
  • Capacitatea de masticație este garantată timp de zeci de ani, iar dintele implantat poate rezista celor mai dure lovituri.

Potrivit medicilor noștri dentiști și pacienților noștri, punțile susținute de implanturi sunt cele mai fiabile, mai puternice, mai durabile și mai rentabile soluții atunci când lipsesc mai mulți dinți.

Dacă optați pentru o punte implanto-suportată, veți avea nevoie de două vizite la Budapesta. În timpul primei vizite, care durează 2 până la 3 zile, sunt instalate șuruburile dentare (pilonii), iar apoi, după perioada de recuperare, care durează între 3 și 6 luni, vă puteți întoarce pentru puntea finală. Puntea finală durează între 4 și 5 zile lucrătoare. În timpul perioadei de recuperare, puteți avea o proteză parțială temporară pentru a vă restabili capacitatea de masticație și estetica.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️