Hd Dental Clinic

HD Dental Clinic Mosonmagyarovar clinica 1

HD Dental Clinic este specializată în asistență stomatologică. Înființată în anul 2000, această clinică certificată ISO 9001:2008 și TEMOS este situată în Mosonmagyarovar, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

HD Dental Clinic, Mosonmagyarovar, Ungaria

HD Dental Clinic Ungaria, înființată în anul 2000, este situată în apropierea graniței cu Austria și oferă o gamă largă de servicii stomatologice. Specialitatea lor principală este restaurarea dentară, pe care o realizează rapid și la un preț care se potrivește tuturor bugetelor. Sunt dotați cu tehnologie de ultimă generație, iar toți dentiștii sunt instruiți pentru a acoperi toate aspectele stomatologiei generale. Calificările lor sunt pe deplin recunoscute în Uniunea Europeană și, de fapt, mulți dintre ei lucrează la nivel internațional.

Clinica înțelege că alegerea dentistului potrivit poate economisi mulți bani. Astfel, datorită costurilor de operare reduse, aceștia pot oferi servicii de înaltă calitate la prețuri de două sau trei ori mai mici decât cele ale omologilor lor occidentali, dar fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea tratamentelor pe care le oferă.

Spre deosebire de alți furnizori de servicii medicale, la HD dental nu există cozi sau liste de așteptare. Atunci când aveți nevoie de o programare sau pur și simplu căutați sfaturi sau informații, ei sunt la dispoziția dumneavoastră în orice mod care vă convine, fie prin telefon, e-mail sau fax.

Pe lângă tratamentele dentare excepționale, serviciile lor se extind și la transferuri gratuite de la aeroport și rezervări de cazare, asigurând pacienților internaționali o experiență unică de turism dentar!


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Tratament de canal
Curățare dentară
Extracție dentară
Obturație dentară
Frenectomie
Grefa de țesut gingival
Reconstrucția corono-radiculară
Tratament gnatologic
Coroană dentară
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Dinte
Albirea dinților
Fațetare dentară
Bară de retenție pentru implanturi
Grefa de sinus
Implanturi dentare
Consultație dentară

Servicii

Transfer de la aeroport
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Parcare auto
Telefon în cameră
Reamenajare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Mosonmagyarovar – Țară: Ungaria – Înființată în 2000
Acreditare: ISO 9001:2008, TEMOS – Limba(ele) vorbită(e): chineză, olandeză, engleză, germană, maghiară, coreeană, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, rusă, olandeză, maghiară


Revizuirea HD Dental

4.8
powered by Google
Amalia
Amalia
14:04 21 Mar 19
L-am întâlnit pe doctorul Kannmann la recomandarea multor prieteni, dintre care unul este un pacient în mod normal anxios care se bucură de medic. Eu însumi am fost la Dr. de multe ori. Sunt Kannmann (vin de doi ani) și sunt mai mult decât mulțumit, el poate și știe atât de multe și are și echipamente de top și oferă tehnologie de ultimă oră. Drumul de la Viena la clinica din Ungaria merita mai mult decat si nu vreau sa merg la niciun alt stomatolog pentru ca pentru mine Dr. Kannmann este cel mai bun :)!!!!!
Manfred Pfänder
Manfred Pfänder
10:27 06 Aug 19
L-am văzut pe Dr. Dr. din noiembrie 2004. Kannmann în tratament, pentru mine este cel mai bun dentist pe care l-am avut vreodată. A fost întocmit un plan de tratament și costuri, depus la compania germană de asigurări de sănătate și am plecat în Ungaria. Aici m-a așteptat un cabinet stomatologic de ultimă generație cu o echipă super prietenoasă. Această practică este pur și simplu grozavă și nu intenționează să fie o fraudă.Poate dr. Îi putem recomanda pe Kannmann și echipa doar cu conștiința curată.Ultima mea vizită din martie 2019 a fost excelentă ca întotdeauna, vă mulțumesc din nou pentru tratamentul minunat. Salutări de la Lacul Starnberg
Elvira Wippel-Zoller
Elvira Wippel-Zoller
16:00 19 Sep 19
Sunt o pisică înspăimântătoare când vine vorba de a merge la dentist. Dar cu Dr. Kannmann totul a fost diferit. Mă bucur atât de mult să cunosc un dentist care este foarte profesionist și competent, pe de o parte, dar și foarte plin de compasiune ca ființă umană, pe de altă parte. Primesc un răspuns satisfăcător la fiecare întrebare. Îmi place rezultatul muncii lui și mă descurc bine. Ori de câte ori am avut nevoie de sfatul lui, i-am cerut ceva, a fost receptiv și de ajutor. Cu adevărat un medic excepțional, doar păcat că locuiesc atât de departe de cabinetul lui. pot dr. Kannmann și echipa sa doar laudă și recomandă cu căldură.
Manfred Pfaender
Manfred Pfaender
06:18 08 Sep 21
Din 2004 merg la Dr. Kannmann pentru tratament. Abia luni m-am întors la Dr. Kannmann. Ca întotdeauna, foarte recomandat și totul a funcționat excelent din nou. Sunt bucuros să accept distanța de 561 km. O echipă grozavă și un tratament complet mulțumit, din nou și din nou, oricând merg la Dr. Kannmann și echipa sa.Vă mulțumesc foarte mult pentru tratamentul minunat de-a lungul anilor.
yvonne Palfner
yvonne Palfner
18:18 24 Jan 22
Am fost cu Dr. Kannmann în tratament. După o traumă mi-a fost frică de stomatolog ani de zile. Din păcate, acesta este încă acolo, dar pentru mine nu există un medic mai bun decât Dr. Kannmann. Este foarte sensibil, foarte competent și se străduiește din greu, încearcă să înlăture orice frică și să lucreze cât mai nedureros. Întreaga lui echipă se străduiește foarte mult. Îi mulțumesc lui și echipei sale din suflet și în sfârșit pot să râd din nou fără griji.
Daniel Gröber
Daniel Gröber
06:36 23 May 22
Absolut grozav. Iti recomandam. Nu m-am simțit niciodată confortabil la dentist. La HD Dental, pacienții anxioși sunt tratați foarte bine. Fiecare pas este explicat într-un mod ușor de înțeles. Raportul calitate-preț este imbatabil. Sunt fericit să accept călătoria. la Dr. Kannmann este în cele mai bune mâini.
Nina Ecker
Nina Ecker
14:02 25 Sep 22
Dr Kannmann este cel mai bun și mai empatic dentist la care am fost vreodată!! Îți ia timp, privește situația generală a dinților și consiliază holistic și lucrează incredibil de profesionist! Am făcut deja o punte și sunt foarte mulțumit de rezultat. Vizitele stomatologice la Dr Kannmann sunt o plăcere pentru mine și sper să continue să practice mult timp :-))
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️