Mdental Clinic Hungary

Mdental Clinic Hungary Clinica Budapesta 1

Mdental Clinic Hungary este specializată în asistență stomatologică. Înființată în 2011, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Budapesta, Ungaria. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și solicitați prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Medicover Dental Clinic Hungary, Budapesta, Ungaria

MDental Clinic Hungary a fost înființată în 2011. Clinica este dotată cu cinci săli de tratament, o sală de operații dentare, o sală de așteptare VIP și un laborator dentar la fața locului pentru fabricarea de coroane, punți, fațete și proteze dentare personalizate.

Laboratorul folosește implanturi Nobel Biocare și AlphaBio și oferă coroane din porțelan și zirconiu. Radiografia panoramică digitală și imagistica 3D sunt utilizate pentru diagnosticarea și planificarea precisă a tratamentului. Clinica are 13 dentiști specializați în stomatologie cosmetică, stomatologie generală, chirurgie orală, ortodonție și parodontologie.

Dentiștii clinicii tratează peste 10.000 de pacienți pe an, cu accent pe implanturi și chirurgie orală. Pacienții internaționali au acces la două săli de așteptare și la un salon VIP. Personalul multilingv oferă asistență în limbile engleză, franceză și germană. Consultațiile gratuite sunt disponibile și includ o evaluare, o radiografie panoramică și elaborarea unui plan de tratament. Lucrările sunt garantate între unu și trei ani, în funcție de procedură.

Clinica a primit acreditarea Platinum din partea Global Clinic Rating, singurul punct de referință internațional, independent și conform industriei pentru standardele clinicilor de sănătate și satisfacția pacienților. Această acreditare înseamnă că MDental Clinic se numără printre primele 20 de clinici dentare din lume.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Planare radiculară
Dentist pediatru
Sigilante dentare
Bijuterii dentare
Curățarea dentară
Extracție dentară
Obturație dentară
Apărători de gură personalizați
Scanare dentară
Reconstrucția corono-radiculară
Extracția dinților de minte
Tratamentul de canal
Apicectomie
Rezecție apicală
Extracție dentară
Tratamentul gingiilor
Inele dentare
Hemisecție dentară
Inlay-uri / Onlay-uri protetice
Fațete dentare
Grefa osoasă
Punte dentară
Coroană dentară
Albirea dinților
Gingivectomie
Dinte
Grefă de sinus
Implant dentar
Proteză hibridă pe implanturi
Bară de retenție pe implanturi
All-on-4
All-on-6
Control dentar
Radiografie dentară
Consultație dentară

MDental Clinic Ungaria vă oferă :

Transfer de la aeroport
Rezervarea zborului
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Transfer de dosare medicale
Telefon în cameră
Reabilitare
Servicii de traducere


Oraș: Budapesta – Țară: Ungaria – Înființată în 2011
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limbi vorbite: daneză, engleză, franceză, germană, rusă


Medicover Dental Clinicreview

Marian Dempsey
Marian Dempsey
18:46 26 Sep 23
Acum 7 ani am fost la clinica stomatologica Medicover budapest pentru implanturi. Eram nervos, chiar am fost singur si ce mare grija mi s-a acordat la fiecare pas.și 7 ani mai târziu sunt încă foarte fericit.Așa că eram plin de încredere când partenerul meu avea nevoie de un set complet de implanturi. Au fost 3 etape pentru zâmbetul fericit al lui PaulMulțumesc mult Adam, ești cu adevărat un chirurg stomatologic uimitor și întreg personalul de acolo care oferă servicii atât de grozave. Mulți oameni implicați să ajungă la acel zâmbet fericit și să creeze o astfel de atmosferă prietenoasă. Mulțumiri speciale lui Bense pentru că ne-a îngrijit atât de bine. Inca o data o experienta extraordinara. Mulțumesc marian dempsey 💕
Did Pad
Did Pad
12:11 28 Nov 23
Recomand cu caldura, personal de top, suport total si eficient, traducator excelent. Medici de ultimă generație și echipamente de ultimă generație, sediu curat și recent. Relații excelente cu clinica. Am avut o problema cu o proteza si s-a rezolvat rapid si complet in garantie. Într-adevăr fără ezitare, iar Budapesta este un oraș frumos.
Arne Materna
Arne Materna
15:09 23 Mar 24
Clinica stomatologica foarte profesionista. Ben a fost de mare ajutor în aranjarea rapidă a unei întâlniri pentru a-mi repara coroana. Recomand cu caldura acest loc!
belkacem benotmane
belkacem benotmane
08:39 10 Nov 23
Profesional, prietenos Tratament excelent de la început până la sfârșitDe la Tina la Ben și Dr. Sara Ramahi, vă mulțumesc tuturor, pot să zâmbesc și să vorbesc cu încredere.Prețurile clinice foarte sincere sunt foarte rezonabile.Cu siguranta voi reveni cu familia si prietenii mei.Vizitează Budapesta și alege această clinică și nu vei regreta niciodată.
Jerry Sentes
Jerry Sentes
11:44 16 Jun 23
Ce experiență grozavă am avut cu Medicover. Sunt din Canada și aveam nevoie de patru implanturi. Am ales Medicover în Budapesta datorită calității și îngrijirii despre care am citit în Recenzii. Am fost norocos să am un reprezentant care a fost foarte inteligent cu nevoile mele. Numele lui este Bence Csillag. Dacă nu ar fi fost El și asigurările lui, nu le-aș fi ales niciodată. Cu ajutorul Lui și cu recenziile citite, am știut că am făcut alegerea corectă. Dinții mei au ieșit grozavi. Bonusul este că poți petrece timp într-unul dintre cele mai frumoase orașe din lume. Dacă aveți vreo îndoială, vă rugăm să căutați pe Bence și el va fi mai mult decât fericit să vă satisfacă dorințele.
Philip Kelly
Philip Kelly
14:34 12 Aug 23
Tocmai întors de la M-dental Budapesta. Nu pot evalua acest loc suficient de înalt, îngrijire excelentă din ziua 1.Mi-au luat 3 vizite pe o perioadă de 10 luni.Aveam nevoie să mi se extragă toți dinții din maxilarul superior, împreună cu numeroase extracții din maxilarul inferior, lăsându-mi doar 8 dinți naturali. Sincer, mă așteptam să mi se scoată toți dinții, dar ei au spus că cei 8 dinți ar putea fi salvați și acest lucru s-a dovedit a fi adevărat, a ajutat și la scăderea costurilor.Aveam nevoie să am „toate pe 6” pe maxilarul superior alături de 3 pe 2 și 1 pe 1 pe maxilarul inferior.Trebuie să recunosc că au fost câteva suișuri și coborâșuri pe parcurs, dar eram pregătită mental pentru astfel de situații.Ultima zi de tratament a fost foarte emoționantă pentru mine și trebuie să recunosc că am plâns de bucurie când mi-am văzut zâmbetul pentru prima dată în oglindă.Tot personalul a fost de mare ajutor și mi-a comunicat în engleză, deoarece nu am limba maghiară.Un mare strigăt pentruDr Fruzsina GyekiczkiDr Andrea RaczDr Andrea KerteszToți stomatologi extraordinari.De asemenea tuturor asistenților stomatologici care au asistat în furnizarea de îngrijiri de primă clasă.Desigur, nimic din toate acestea nu ar fi putut avea loc la fel de lin fără„Du-te la om” domnul Bence Csillag, un domn absolut care a coordonat totul pentru mine, de la orele programării până la asigurarea că am un taxi înapoi la aeroport. El este absolut, pivotul în toată operațiunea.Deja așteaptă cu nerăbdare următoarea mea vizită la Budapesta pentru controlul meu anual, deoarece nu am nicio temeri sau griji în legătură cu să le vizitez din nou.Chiar dacă vă este frică de stomatologi sau vă este frică de costuri, aș recomanda măcar să-i contactați, chiar dacă a fost doar pentru o conversație, vă vor liniști!Sper că această recenzie este utilă pentru oricine se gândește la reconstrucția dentară.Philip Kelly.
pirro pietro
pirro pietro
14:55 11 Oct 23
Un mare mulțumesc lui Edit Vanyó pentru profesionalismul ei deoarece fără ea programarea mea a fost greșită și taxiul meu nu ar fi fost programat la aeroport.Ea este mereu disponibilă pentru orice întrebări în orice moment, cred că întoarcerea ei a ajutat foarte mult la ordine pentru gestionarea programărilor pacienților pentru că a fost un dezastru. Îi mulțumesc și doctorului Bodnar Adam pentru calitatea îngrijirii sale și instalarea implanturilor mele dentare și pentru profesionalismul său de a fi recomandat. Pietro Pirro
Peter Magro
Peter Magro
19:25 10 Aug 23
Sunt un australian care a cercetat amănunțit MDental Budapest înainte de a-și angaja serviciile stomatologice.Experiența mea a fost super profesionistă, Benece Csilag, care a fost punctul meu de contact în toate întâlnirile mele, a mers dincolo pentru a mă asigura că mă simt confortabil, oferind instrucțiuni ușor de urmat și un taxi până la aeroport.Stomatologul meu Laura Zsofia este o femeie foarte profesionistă, grijulie și sensibilă, care a explicat fiecare procedură. A fost blândă, fiecare procedură a fost în esență fără durere și spun eu, foarte antrenată.Când mi-am încheiat programările, am părăsit că mi-am făcut un prieten. Cel mai bun dentist din toate timpurile!!!MDental Clonic se mândrește cu un serviciu intern de tehnician dentar care proiectează și creează coroanele și implanturile dumneavoastră - există un perete de sticlă unde puteți vedea tehnicienii lucrând în această cameră de ultimă generație. Știi doar când intri că „Am făcut alegerea corectă venind aici!Trebuie menționate recepționerul și asistentele stomatologice - profesioniști absoluti. RECOMAND CU FOARTE!!!Munca mea a inclus 21 de coroane de zirconiu, 2 extractii si 2 implanturi. Nu voi dezvălui ce am plătit, dar în Australia aș fi plătit de 3 ori cât am plătit aici. Acum îmi revin încrederea cu „Zâmbetul de la Hollywood” cu aspectul meu naturalDin primul e-mail l-am trimis lui Benece cerându-i o părere și o citare-(Din Sydney mi-am fotografiat gura și dinții și mi-au oferit o estimare destul de precisă) până la întâlnirea finală a fost o plăcere și o experiență absolută să mă ocup de cabinetul stomatologic de clasă mondială. Bine făcut. După cum a cântat Tina Turner, „Tu pur și simplu cel mai bun”
Tamás Pogrányi
Tamás Pogrányi
17:02 12 Apr 23
Am avut recent o operație stomatologică la această clinică dentară privată și trebuie să spun că experiența mea a fost absolut minunată. Din momentul în care am intrat, personalul a fost prietenos, primitor și profesionist. M-au făcut să mă simt confortabil și în largul meu, ceea ce este o mare problemă când vine vorba de proceduri stomatologice.Chirurgul stomatologic care mi-a efectuat operația era priceput, cunoscător și și-a făcut timp să-mi explice totul. M-am simțit încrezător și relaxat pe tot parcursul procedurii și nu a existat nicio durere sau disconfort. Instrucțiunile de îngrijire ulterioară au fost, de asemenea, clare, iar personalul m-a urmărit pentru a se asigura că mă vindec bine.În general, recomand această clinică dentară privată pentru oricine caută o experiență stomatologică calificată, profesională și primitoare. Mi-au depășit cu adevărat așteptările și sunt recunoscător pentru grija mare pe care am primit-o.
B Ismahel
B Ismahel
11:32 07 Oct 23
1 stea și asta e prea mult. Toate recenziile negative de pe pagina lor sau de pe Facebook sunt șterse de ei. Nu s-au întors să ne ia cu taxiul și aproape că am ratat zborul. Odată luați banii, nu mai contează deloc pentru dvs. Sfatuiesc ferm împotriva firmei lor.Ah da am facturile de la biroul tau in caz ca din intamplare nu imi gasesti numele ca la cei anteriori
Nikolaos Kallikakis
Nikolaos Kallikakis
09:13 08 Jun 23
Această recenzie vine la 7 ani după ce am lucrat amplu asupra dinților mei (în 2016). Am fost la medicover și trebuia să extrag trei dinți. Am solicitat să adaug implanturi dentare, iar medicul care mă consulta s-a consultat și mi-a sugerat ferm să NU pun implanturi dentare și să merg cu punți. Nefiind stomatolog le-am ascultat părerea și am început procesul de adăugare a punților. În ultimii 2-3 ani am început să am probleme cu dinții din nou în zona în care erau amplasate punțile. Am văzut diferiți stomatologi în diferite țări și toată lumea a fost șocată de cine naiba m-ar recomanda să distrug 6 dinți vecini pentru a adăuga 3 punți! În continuare, raze X panoramice arată o substanță asemănătoare cimentului ca reziduu în locul în care a fost plasat unul dintre podurile mele!! Sunt acum în punctul în care trebuie să încep să scot punțile și să le înlocuiesc cu implanturi. Nu pot spune că fiecare dentist din această clinică nu merită, dar cel care mi-a făcut asta nu merită să fie dentist
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️