Prețul dublei donații FIV în Spania

fiv premiu de donație dublă 1
Scris de Erika

FIV cu dublă donare este o FIV în care embrionii provin din ovocite donate și spermă donată. În general, pacienții sunt supuși unui screening pentru probleme de sănătate.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre FIV cu dublă donare în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist medical.

Prețul FIV cu dublă donare în Spania

Costul mediu al FIV cu dublă donare în Spania este de 4100 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 3900 de euro la 4200 de euro.

MAPAPreț în euro
FIV ICSI3100 euro
FIV ICSI Donare de ovule3800 euro
FIV ICSI Dublă donare de ovule4100 euro
FIV ICSI Donare de spermă3200 euro
Donare de spermă800 de euro
Vitrificarea ovulelor2600 euro
Inseminare artificială1000 euro
Donarea de embrioni3150 euro
Tehnica ROPA (maternitate comună)5.000 de euro
Sarcina garantată sau rambursată15.000 de euro

Ce este FIV cu dublă donare?

FIV cu dublă donare este FIV în care embrionii provin din ovocite donate și spermă donată. Donarea de embrioni este o formă de reproducere de către terți în care embrionii neutilizați care rămân după tratamentul de fertilizare in vitro (FIV) al unei persoane sau al unui cuplu sunt donați unei alte persoane sau unui alt cuplu. FIV creează adesea un exces de ovule fertilizate (embrioni), pe care o persoană sau un cuplu poate alege să le criogenizeze pentru transferuri viitoare de embrioni congelați, dacă tratamentul inițial nu a avut succes, sau pentru a mări familia. Cu toate acestea, odată ce o familie este completă, embrionii congelați pot rămâne.

Opțiunile pentru acești embrioni sunt următoarele:

  • Rămân crioprezervate pe termen nedefinit
  • Donați embrionii pentru cercetare
  • Donați embrionii unei alte persoane sau unui alt cuplu

În cazul în care embrionii sunt donați unei alte persoane sau unui alt cuplu, cuplul donator oferă unei alte persoane posibilitatea de a experimenta sarcina și nașterea unui copil. Embrionul (embrionii) donat(i) va (vor) fi transferat(i) în uter cu speranța că se vor implanta și vor permite o sarcină reușită. Copilul rezultat este destinatarul embrionului – indiferent de trăsăturile genetice ale urmașilor care sunt cele ale donatorilor de embrioni.

Donatorii de embrioni nu primesc nicio compensație, cu excepția anumitor cheltuieli, cum ar fi testele medicale de screening necesare.

Pacienții sunt de obicei supuși unui screening pentru depistarea problemelor de sănătate înainte de prelevarea de ovule și spermă pentru a crea embrioni, înainte de a fi supuși tratamentului inițial de FIV. Pentru a deveni donatori de embrioni, donatorii ar putea fi nevoiți să fie supuși unei noi examinări în momentul donării de embrioni pentru a reduce la minimum probabilitatea de transmitere a bolilor infecțioase. Primitorii de embrioni donați trebuie, de asemenea, să se supună unor teste și examinări medicale.

Adopția de embrioni donați

Atunci când o persoană sau un cuplu alege să utilizeze un embrion donator, se poate vorbi de adopție de embrioni, ceea ce este o denumire greșită: conform legislației actuale, adopția adevărată se referă doar la plasarea unui copil într-o familie după naștere.deoarece copiii rezultați se nasc într-o familie, nu are loc nicio adopție.

Alegerea donării de embrioni este similară cu alegerea donării de ovule sau de spermă pentru a întemeia o familie. Pacienții care se gândesc la adopție pot fi interesați și de transferul de embrioni donați ca o alternativă la procesul de adopție, care poate fi uneori lung, costisitor și nesigur.

Ratele de succes

Donarea dublă de embrioni este un domeniu în curs de dezvoltare. Rata de succes, măsurată ca număr de nașteri vii per transfer de embrioni, depinde de calitatea embrionului, de vârsta donatoarei de ovule, de numărul de embrioni transferați și de stadiul de dezvoltare al embrionului în momentul congelării. Potrivit datelor CDC, rata nașterilor vii în cazul donării de embrioni este cuprinsă între 43% și 45%.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️