Dexeus

Dexeus este specializată în MAP / FIV. Înființată în 2011, această clinică certificată este situată în Barcelona, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețuri pentru operații în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dexeus, Barcelona, Spania

Spitalul Universitar Dexeus este situat într-o locație excepțională în orașul Barcelona, în centrul a ceea ce este cunoscut sub numele de “axa cunoașterii” și unde converg sectoarele financiar, universitar și de cercetare, ceea ce îi întărește vocația educațională.

Cunoscut și sub numele de Hospital del Coneixement, este un centru de referință în multe dintre specialitățile sale, fiind unul dintre primele centre universitare private din Spania.

Spitalul Universitar Dexeus din Barcelona oferă asistență medicală și chirurgicală de cel mai înalt nivel în toate specialitățile, inclusiv obstetrică și ginecologie, traumatologie și pediatrie. Centrul are o echipă puternică de peste 450 de profesioniști din domeniul sănătății și încorporează cele mai recente progrese funcționale și tehnologice tipice marilor centre medicale. În prezent, s-a impus ca un spital profund uman, axat pe dezvoltarea medicinei, pe cercetare și pe formarea studenților postuniversitari și a aspiranților MIR.

De exemplu, centrul a primit acreditarea Spital Prieten al Copilului în 2002, fiind primul spital privat care a obținut acest certificat. Aceasta este o inițiativă spaniolă promovată de UNICEF, care se referă la susținerea, protecția și promovarea alăptării la sân.

În fiecare an, la Spitalul Universitar Dexeus se înregistrează 49.000 de spitalizări, sunt tratate peste 85.000 de urgențe (aproximativ 230 pe zi), se efectuează peste 10.000 de intervenții chirurgicale, au loc peste 2.500 de nașteri și se desfășoară aproximativ cincizeci de studii clinice. În plus, centrul are un program MIR în anesteziologie, obstetrică/ginecologie și traumatologie/ortopedie.


Specialități clinice :

PMA / FIV
Testarea anticorpilor antispermatozoizi
Inseminare artificială
Incubație asistată PMA
Transfer de embrioni
Congelarea ovocitelor
Recuperarea ovocitelor
Congelarea embrionului
Transfer de embrioni
Canulă de transfer embrionar
Embrioscop
Teste de fertilitate pentru femei
Evaluarea fertilității
Ecografie foliculară
Test hormonal
Histerosalpingografie
FIV – Fertilizare in vitro
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Consultație FIV
MACS – Selecție celulară imunomagnetică
Stimulare ovariană
PCT – Test postcoital
PGD – Diagnostic preimplantațional
Tratamentul ejaculării retrograde
Spermograma
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Congelarea spermei
Cateterizare tubară

Dexeus vă oferă :

Transfer la aeroport
Wi-Fi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Barcelona – Țară: Spania – Înființat în 2011
Acreditare: Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e): spaniolă, engleză, franceză

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️