Hospital San Roque Maspalomas

Hospital San Roque Maspalomas Las Palmas clinica 1

Hospital San Roque Maspalomas este specializat în chirurgie estetică și în MAP / FIV. Înființată în 1920, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Las Palmas, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Hospital San Roque Maspalomas, Las Palmas, Spania

Hospital San Roque Maspalomas a fost înființat în 1920 și are 149 de paturi și o serie de unități specializate, inclusiv cardiologie, stomatologie, dermatologie, ORL, chirurgie generală, neurologie, obstetrică și ginecologie, oncologie, oftalmologie, ortopedie, chirurgie plastică și urologie. Spitalul oferă asistență de urgență 24 de ore din 24 în 18 unități de urgență și este dotat cu 6 săli de operație, 8 paturi pentru unități speciale și 10 unități de hemodializă.

Toate departamentele și sălile de operație sunt dotate cu cea mai recentă tehnologie disponibilă în prezent. Spitalul dispune de o echipă de personal înalt calificat în fiecare dintre specialitățile pe care le acoperă. Puteți fi siguri că veți primi cea mai bună îngrijire posibilă, adaptată nevoilor dumneavoastră. Spitalul San Roque colaborează cu toate companiile de asigurări naționale și străine importante.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Labioplastie
Otoplastie
Rinoplastie
Ridicarea sânilor
Implanturi mamare
Reducerea sânilor
Umplerea pielii
Liposucție
Consultație de chirurgie plastică
Tratamentul venelor varicoase
Tratamentul ridurilor
Abdominoplastie

PMA / FIV
Inseminare artificială

Servicii

Servicii de interpretariat
Camere accesibile PRM
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Camere private
Facilități religioase
Precauții alimentare
TV în cameră


Oraș: Las Palmas – Țară: Spania – Fondat: 1920
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, italiană, norvegiană, olandeză, poloneză, portugheză, rusă, spaniolă, suedeză


Opinii despre Hospitals San Roque Maspalomas

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️