Clinica Foguet

Clinica Foguet Alicante

Clinica Foguet este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2004, această clinică certificată este situată în Alicante, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Foguet, Alicante, Spania

Clinica Foguet este situată în cadrul spitalului Quiron Torrevieja și utilizează facilitățile medicale ale spitalului pentru a efectua proceduri chirurgicale. Clinica oferă proceduri cosmetice de înaltă calitate, cum ar fi liftingul facial, blefaroplastia, rinoplastia, chirurgia sânilor, implanturile de vițel, abdominoplastia, liposucția, botoxul, mezoterapia, implanturile de fese, remedierea calviției și operațiile la bărbie și obraji.

Spitalul Quiron Torrevieja este dotat cu cea mai recentă tehnologie disponibilă în prezent. Echipa este formată din profesioniști în domeniul sănătății, cu înaltă calificare, iar clinica menține cele mai înalte standarde de calitate și siguranță. Clinica Foguet reunește o echipă de profesioniști cu experiență care oferă toate procedurile la prețuri accesibile și salută pacienții locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul ridurilor
Umplerea pielii
Tratamentul cicatricilor
Otoplastie
Rinoplastie
Ridicarea sânilor
Reducerea sânilor
Implanturi mamare
Lifting cervico-facial
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

Clinica Foguet vă oferă :

Wi-Fi gratuit
TV în cameră


Oraș: Alicante – Țară: Spania – Fondată: 2004
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): Engleză, Spaniolă

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️