Fațete dentare în Turcia

fațetare dentară Turcia 2 1
Scris de Émilie

Vă gândiți la fațete dentare în Turcia? Acest ghid suprem conține tot ceea ce trebuie să știți despre tratamentul dentar, urmărirea postoperatorie și costul în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț din Turcia pentru un zâmbet de vedetă.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre fațetele dentare în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul fațetelor dentare în Turcia

Prețul unei fațete dentare în Turcia, în Istanbul, este de 200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, costul unei fațete Emax® sau Lumineers® poate varia de la 180 € la 350 €. Este necesară o ședere de 8 zile în Istanbul. Tratamentul durează 1 săptămână.

Acest preț include consultația preoperatorie, radiografia, amprenta, montajul, anestezia, hotelul și transferul de la aeroport. Rezultatele sunt vizibile imediat.

Fațeta dentară din zirconiu180 €
Fațeta dentară din ceramică200 €
Fațeta dentară Emax250 €
Fațeta dentară Lumineers350 €

Fațete dentare în Turcia: Ghidul final

Cunoscute și sub numele de“zâmbetul de la Hollywood” în Istanbul, fațetele dentare constau în plasarea unor coji pe dinți. Dentiști experimentați, fațete de înaltă calitate, o operațiune 100% reușită și, mai presus de toate, un cost foarte accesibil– la fel ca și în Antalya, Istanbul este destinația preferată pentru remodelarea dinților.

choisir la teinte pour un sourire de star avec les facettes dentaires à istanbul
Alegerea culorii fațetelor

În religia islamică, fațetele dentare nu sunt haram. Este acceptată dacă scopul este de a elimina un defect care afectează dinții.

Sunteți pregătiți pentru fațete dentare în Turcia? Urmați ghidul.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațetele dentare sunt pentru dinți ceea ce unghiile false sunt pentru degete. O tehnică de stomatologie cosmetică, aceasta presupune lipirea unei pelicule subțiri de material (adesea ceramică sau compozit) pe suprafața vizibilă a dinților.

résultat avant après des facettes dentaires à Istanbul
Rezultatele înainte și după aplicarea fațetelor dentare în Istanbul

Concepute atât pentru bărbați, cât și pentru femei, fațetele dentare pot fi folosite pentru a corecta culoarea dinților sau pentru a ascunde mici denaturări, cum ar fi dinții suprapuși sau distanțați.

Efectuată într-un cabinet stomatologic, nu interferează în niciun fel cu funcția principală de masticație. De asemenea, ajută la protejarea dinților fragili și la conservarea smalțului. În plus, este ușor de întreținut: trebuie doar să vă spălați de trei ori pe zi.

Fotografii înainte și după de la pacienții noștri din Istanbul

avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

O soluție estetică pentru corecții minore

Recomandate pentru adulți, sau începând cu vârsta de 18 ani, fațetele dentare din Turcia pot fi aplicate doar pacienților cu un stil de viață sănătos.

Pentru un zâmbet de vedetă, precum celebritățile sau influencerii de pe Instagram, trebuie să limitezi alimentele și băuturile prea dulci sau prea acide. Atenție, să vă roadeți unghiile sau să mestecați creionul nu va mai fi posibil.

Schéma pour comprendre la pose d'une facette dentaire en Turquie
Diagramă care arată cum se montează o fațetă dentară în Turcia

Această tehnică este eficientă pe :

  • Petele care nu mai pot fi îndepărtate prin albire dentară.
  • Dinții care sunt întredeschise, prost poziționate sau o diastemă dentară.
  • Dinți ușor rupți sau deteriorați
  • Incisivii care sunt prost poziționați.

Pe de altă parte, fațetele dentare sunt incompatibile dacă suferiți de bruxism. Există riscul ca fațetele să se frece una de alta. Nici în cazul nervurilor lipsă sau al dinților cariați. Același lucru este valabil și în cazul bolii parodontale.

Un diagnostic la cabinetul stomatologic va determina dacă se pot monta sau nu fațete dentare. Vă putem recomanda cei mai buni dentiști din Istanbul, Izmir și Antalya.

Diferitele tipuri de fațete dentare în Turcia

Tehnologie de ultimă generație, materiale de înaltă calitate: fațetele dentare din Turcia sunt renumite pentru că sunt foarte sofisticate.

În Istanbul, în special, farmecul orașului, dar și calitatea intervențiilor chirurgicale și rata de succes a operațiilor sunt suficiente pentru a vă reda zâmbetul.

Différence entre vraies dents et facettes dentaires
Diferența dintre dinții adevărați și fațetele dentare

Pentru realizarea fațetelor dentare se folosesc, în general, două tipuri de materiale: rășina compozită și ceramica. Ambele contribuie la îmbunătățirea aspectului zâmbetului și la crearea unui zâmbet armonios.

Rășină compozită

O fațetă dentară din rășină compozită este o coajă care este montată direct de către medicul dentist în cabinet. Nu necesită nicio pregătire specială. Învelișul (obturația albă) este modelat direct pe dinte. Iată care sunt avantajele:

  • O singură programare pentru a masca imperfecțiunile de pe dinți și pentru a asigura o aliniere perfectă a dinților;
  • Un tratament rapid, cu efect imediat, dar și mai puțin costisitor;
  • Ușor de întreținut și de reparat;
  • Durată de viață mai scurtă decât ceramica.
Schéma explicatif sur les facettes dentaires
Diagramă care explică modul în care se aplică fațetele dentare

Ceramică și porțelan

Pentru a realiza o fațetă dentară din ceramică sau porțelan, va trebui să se ia o amprentă a dinților. O a doua programare îi va permite dentistului să cimenteze fațeta pe dinte. Iată care sunt avantajele

  • Un aspect natural, translucid, pentru dinți radianți;
  • Întreținere ușoară și uzură de lungă durată. Acestea pot dura până la 20 de ani;
  • Mai scumpe decât fațetele din compozit, dar mai durabile;
  • Nu își schimbă culoarea în timp.

Zirconia

Zirconia sau zirconiul este un compus chimic natural. Este biocompatibil cu gingiile. De culoare albă, are o anumită transluciditate și conferă fațetelor un aspect natural. Iată care sunt avantajele:

  • Aspect natural, translucid al dinților;
  • Rezultate estetice plăcute;
  • Nu se decolorează în timp. Rezistent la cafea, ceai și nicotină.
Sourire avec des facettes Ziconium
Zâmbiți cu fațete din zirconiu

Cele mai bune mărci de fațete dentare

Fațetele ceramice sunt încă mai populare decât cele din compozit, din mai multe motive evidente: oferă un efect mai natural și de lungă durată. Iată o trecere în revistă a mărcilor de fațete ceramice:

Marca Emax®

Fațetele IPS e.max® sunt o marcă înregistrată și se referă la fațetele din porțelan fabricate de marca Emax.

Foarte apreciate de pacienți, dar și de stomatologii din Istanbul, fațetele dentare Emax sunt modelate pe măsură, folosind ceramică feldspatică, sticlă și litiu.

Acestea sunt aplicate pe partea frontală a dintelui, care a fost șlefuit cu 0,3 mm pentru a ascuți suprafața și a asigura o fixare perfectă a fațetei dentare. Această compoziție le face mai durabile în timp.

Durata de viață a fațetelor dentare Emax este estimată între 10 și 15 ani, sau chiar mai mult, dacă aveți un stil de viață excelent.

Schéma d'une dent limée
Diagrama unui dinte șlefuit

Fațetele dentare Emax sunt mai subțiri. Acestea oferă un aspect natural și o ușoară transluciditate, oferind un aspect natural mai aproape de smalț.

Un alt avantaj al fațetelor Emax este că nu conțin metale, ceea ce le face sănătoase și biocompatibile cu gingiile. Mai mult, acestea sunt la fel de potrivite pentru incisivi, canini și, în unele cazuri, pentru premolari.

Brandul Lumineers®

Lumineers® este o marcă americană de fațete dentare. A apărut pentru prima dată la Hollywood în anii ’90 și a devenit rapid foarte popular printre vedetele de la Hollywood. De aici și numele Hollywood Smile.

De un alb opac și foarte translucide, fațetele dentare Lumineers vă oferă dinți perfect aliniați și radianți. Acestea au o grosime de doar 0,3 mm. Atunci când sunt plasate în gură, nu ar trebui să interfereze cu funcția de masticație sau cu ocluzia maxilarului.

facette dentaire lumineers en Turquie
Fațete dentare Lumineers® în Turcia

Înainte ca fațetele dentare Lumineers să poată fi montate, trebuie să se ia o amprentă dentară. Cu toate acestea, va dura aproximativ 3 săptămâni pentru ca acestea să fie gata pentru montare.

Diferitele etape implicate în montarea unei fațete dentare în Turcia

Montarea unei fațete dentare în Turcia este o procedură ortodontică de înaltă precizie. Aceasta este realizată pe măsură într-un cabinet stomatologic de către un chirurg dentar.

Prima consultație

În timpul consultației inițiale, vom discuta despre forma și poziția dinților dumneavoastră, despre mărimea acestora și despre numărul de fațete dentare de care veți avea nevoie. Dacă este necesar, se poate face o radiografie și un mulaj al dinților.

Premiere consultation dentaire à Istanbul
Prima consultație dentară în Istanbul

Modelarea dinților dvs

Această a doua etapă presupune realizarea unui mulaj al dinților dumneavoastră. Rețineți că acest lucru nu este necesar dacă optați pentru fațete din compozit. Cu toate acestea, pentru fațetele Emax sau Lumineers, această etapă este foarte importantă.

Pentru a face acest lucru, practicianul va folosi o tăviță în care se va turna rășină. Aceasta este apoi plasată în gura pacientului. Va trebui să așteptați câteva minute înainte de a îndepărta tăvița, pentru ca rășina să rămână ferm modelată pe dinți.

Création du moule dentaire à Istanbul
Crearea matriței dentare în Istanbul

Pregătirea dinților

Odată ce a fost realizată matrița, practicianul poate lua în considerare șlefuirea ușoară a smalțului pentru a ajuta fațetele să se fixeze.

Montarea

Chirurgul dentar va aplica un ciment pe fiecare dinte pentru a lipi fațeta. Operația se efectuează sub anestezie locală. Operația durează între 35 de minute și 4 ore. Înainte de lipirea finală a fațetelor dentare, se va efectua o probă temporară.

Après la pose des facettes dentaires en Turquie
După aplicarea fațetelor dentare în Turcia

După montare

În primele câteva ore, este posibil să vă simțiți puțin inconfortabil, mai ales în timpul meselor. Dar acest lucru se va disipa pe măsură ce vă veți obișnui cu noii dumneavoastră dinți. Un control este programat în următoarele două zile pentru a verifica dacă fațetele aderă la gingiile și smalțul dumneavoastră

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare atunci când se montează fațete dentare:

  • Probleme de potrivire a culorii;
  • Sensibilitate a dinților la cald și la rece;
  • Gingii inflamate;
  • Posibile carii dentare;
  • Reacție alergică la anestezic.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Video explicativ privind montarea fațetelor dentare

Informații importante

Fațetele dentare, ca și dinții naturali, nu sunt protejate împotriva cariilor. Mai mult, gingiile vor continua să crească în jurul fațetelor, așa că îngrijirea orală este esențială.

Întreținerea fațetelor necesită foarte puțin efort:

  • Periajul dinților cu o periuță de dinți cu peri moi;
  • Folosirea aței dentare pentru a scăpa de murdărie;
  • Detartrajul regulat pentru a păstra albul intact.

Limitați consumul de cafea, ceai sau tutun, care pot face ca dinții și fațetele să devină maro. Feriți-vă și de caramel și frunze de anghinare sau orice aliment care ar putea trage de maxilar.

photo avant après de facettes dentaires
Fotografie înainte și după fațetele dentare

Turismul dentar și de înfrumusețare în Turcia

Turcia este un paradis pentru turismul medical și stomatologic. Patria esteticii de înaltă tehnologie, Istanbulul este plin de cele mai bune adrese de chirurgie estetică și chirurgie dentară pentru fațete sau implanturi dentare.

Cu peisajul magnific al Bosforului, clinicile cu infrastructuri turistice și medicale de top și costul accesibil al operațiunilor, alegerea Turciei se face rapid.

Aveți HIV? O clinică dentară specială a fost amenajată pentru a vă monta fațete dentare în deplină siguranță atât pentru dumneavoastră, cât și pentru personal.

Citește și: Implanturi dentare all-on-4 în Turcia

Magnifique panoramique d'Istanbul avec une vue sur le Bosphore
Vedere panoramică magnifică a Istanbulului cu vedere la Bosfor

Angajamentul nostru pentru accesibilitate include un serviciu de închiriere de scaune cu rotile și asistență personalizată pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Alegerea dentistului potrivit

Turcia are o multitudine de chirurgi dentare specializați în fațete, în special în Istanbul. Dar când vine vorba de dentistul care vă va monta fațetele dentare în Turcia, este bine să îl alegeți pe cel mai bun pentru a evita o operație ratată.

Având în vedere că este vorba de o operațiune pe măsură și ireversibilă, este important să alegeți un dentist competent și cu experiență.

Pregătirea călătoriei dvs

Pregătiți-vă pentru călătoria în Turcia. Dacă aveți o carte de identitate din anumite țări europene, nu veți avea nevoie de viză și nici măcar de pașaport.

Coordonatorul nostru vă va sugera pachetul all-inclusive, care include biletul de avion, taxiul, cazarea, translatorul, tratamentul și medicația. Acest pachet limitează costurile și evită surprizele neplăcute.

coordinatrice dentaire à Istanbul en Turquie
Coordonator stomatologic în Istanbul, Turcia

Cât durează fațetele?

Longevitatea fațetelor este excelentă atunci când acestea sunt complet lipite de smalț. Acestea pot dura până la 20 de ani sau mai mult în cazul fațetelor din porțelan masiv, sau între 7 și 10 ani în cazul fațetelor din compozit.

Se pot decolora fațetele?

În timp, fațetele dentare realizate din materiale mai puțin costisitoare se pot păta și/sau decolora. În timp ce fațetele din compozit se pot decolora în timp, este extrem de dificil să se păteze fațetele din porțelan.

Cât timp ar trebui să rămân în Turcia pentru fațete dentare?

Trebuie să rămâneți în Istanbul timp de 8 zile. Nimic nu vă împiedică să rămâneți mai mult timp pentru a vă bucura de frumusețea țării sau pentru a testa puterea de seducție a noilor dumneavoastră dinți.

Calcul des devis médical par la coordinatrice
Întocmirea devizului medical de către coordonator

Dacă vă este greu să faceți o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât timp durează o fațadă dentară în Turcia?

Fațetele dentare montate în Turcia sunt foarte durabile. Durata lor de viață variază în funcție de calitatea lor. Fațetele din compozit durează între 7 și 10 ani. Fațetele din porțelan sau ceramică, pe de altă parte, pot dura până la 20 de ani.

Fațetele din compozit sau ceramică sunt o modalitate bună de a corecta dinții suprapuși, mai ales dacă aceștia sunt doar puțin suprapuși. Cu toate acestea, ele trebuie să fie realizate la comandă pentru a obține un rezultat natural, estetic și de lungă durată.

Atunci când este necesar, fațetele dentare pot fi lipite de coroane ceramice. Acesta este cazul atunci când o coroană dentară s-a rupt. Pe de altă parte, este strict interzisă ascunderea unei coroane prost poziționate cu o fațetă dentară.

Este de preferat să se șlefuiască ușor dinții pentru a evita adăugarea de volum la dinți și pentru a asigura o lipire foarte puternică. De asemenea, este posibil să se aplice fațete fără să se taie dinții, folosind fațete ultra-subțiri numite Lumineers®.

Fațetele dentare sunt la fel de rezistente ca și dinții naturali. Puteți mânca în mod normal, luând câteva precauții: Evitați alimentele tari, lipicioase sau acide. Mestecați încet și cu atenție. Folosiți o periuță de dinți moale și consultați-vă periodic medicul dentist.

Pentru a vă monta fațete dentare în Turcia, trebuie să stați cel puțin 10 zile. De fapt, este nevoie de 7 zile pentru a finaliza întregul tratament. Dar nu veți petrece tot acest timp la clinica dentară. Sunt necesare doar 4 consultații la medicul dentist.

Montarea fațetelor dentare în Istanbul este nedureroasă. Este o procedură nedureroasă și sigură, deoarece nu este nevoie să devitalizați dinții. Atunci când mai mulți dinți trebuie să fie șlefuiți, operația se face sub anestezie generală. Nu veți simți nicio durere.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️