Onur Ozel Dental Clinic

Onur Ozel Dental Clinic Clinica stomatologică Antalya clinica 1

Onur Ozel este specializat în asistență stomatologică. Înființată în 2010, această clinică certificată este situată în Antalya, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Onur Ozel Dental Clinic, Antalya, Turcia

Situată în Antalya, Onur Ozel Dental Clinic oferă o gamă largă de tratamente și proceduri dentare, cum ar fi: implant dentar all-on-4, implant dentar all-on-6, implant dentar all-on-8, coroane dentare, fațete dentare, punți dentare, plombe dentare, obturații dentare, ortodonție, tratament de canal, albire dentară, extracție dentară, extracție de măsele de minte și multe altele. Toate la prețuri accesibile, folosind tehnologie de ultimă generație și o echipă de specialiști în stomatologie.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Extracție dentară
Apărători de gură personalizați
Planare radiculară
Obturație dentară
Reconstrucția coro-radiculară
Tratament de canal radicular
Extracție dentară
Albirea dinților
Coroană dentară
Grefa de sinusuri
Implant dentar
Dinte
Control dentar
Consultație dentară

Servicii

Wifi gratuit
Servicii de interpretariat
Consultație pe internet
Parcare
Telefon în cameră
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Antalya – Țară: Turcia – Fondată în 2010
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): engleză, germană, turcă


Recenzii despre Clinique Hekimi Onur Özel

Zehra Ergünşah
Zehra Ergünşah
19:36 10 Jan 24
Sunt un stomatolog minunat de 20 de ani.Este un medic de consultat fara ezitare, atat ca persoana cat si ca profesie.Va multumesc.
Mr Ashoori
Mr Ashoori
08:35 06 Sep 23
Dr. Onur Ozel ⭐⭐⭐⭐⭐Un medic profesionist, amabil, onest și corect🏅🏅🏅🏅🏅❤️❤️❤️❤️Eu și soția mea am călătorit din Amsterdam la Antalya pentru implanturi și lucrări dentare, inițial am fost îndrumați la un medic greșit, am suferit multe pierderi, am fost nevoiți să stăm în Antalya mai mult de 40 de zile, taxe de hotel, timp pierdut, durere și infecție. , și sufletul și spiritul care s-au pierdut și pagubele ireparabile care ni s-au făcut.Dar, în ultimele zile ale călătoriei noastre, ne-a fost prezentat dr. Ozel, pe care mi-aș fi dorit să-l fi întâlnit din prima zi, ceea ce medicul anterior nu a putut face în mai mult de 40 de zile, a făcut în mai puțin de 5 zile. si in 2 sedinte cu cea mai buna calitate si expertiza. a da.Domnule doctor, eu și soția mea vă suntem foarte recunoscători și, după un an, bunătatea și profesionalismul dumneavoastră ne vor fi mereu amintite.👍Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și viața taMult succes 🙏❤️💐
alp eren aytac
alp eren aytac
11:44 25 Nov 22
Un medic grozav, ne da informatii pas cu pas, ne face toate tratamentele stomatologice pentru familie, multumesc, este un loc in care poti merge fara sa stai pe ganduri.
Elif Dicle Güngör
Elif Dicle Güngör
08:10 11 Jun 22
Este singura adresă la care voi merge cu ochii închiși. Un medicament nedureros, nedureros, care intervine meticulos asupra pacientului său, care își face treaba cu drag, este o mână de lucru excelentă. Este unul dintre rarii medici care dau importanta esteticii si dau dovada de aceeasi meticulozitate tuturor pacientilor sai.Il recomand cu drag. Vă asigur că veți ieși cu un zâmbet din Onur Bey. Atât echipa sa, cât și el însuși sunt extrem de prietenoși și ospitalieri, iar el este cel mai bun medic care stă în spatele lucrării sale până la capăt. Daca dai peste acest mesaj si pleci fara a fi nevoie de o alta adresa, imi vei multumi intr-o zi. Zâmbete sănătoase fericite 😁
ozan
ozan
14:19 30 Mar 23
Am avut o experiență grozavă în stomatologie! Medicul a avut grijă să creeze o atmosferă relaxantă și a explicat totul în detaliu. Îl recomand cu siguranță pe domnul Onur!
Hulya Ozmutlu
Hulya Ozmutlu
10:06 18 Apr 23
L-am cunoscut pe domnul Onur acum 2 ani si sunt foarte multumit de el, colegii si clinica lui. Este într-adevăr un medic expert în domeniul său, cu experiență și care te liniștește. Este un medic amabil, politicos și zâmbitor care îți spune despre problema ta în timp ce te examinează, te informează despre ce face pas cu pas în timpul procesului de tratament. După o scurtă examinare, el știe foarte bine care este problema ta și ce trebuie să faci și începe procesul de tratament în funcție de nevoile tale. Puteți merge și aveți încredere în domnul Onur cu liniște sufletească 🙂
cucky cucky
cucky cucky
05:27 24 Aug 23
Sunt absolut incantata de tratamentul primit de la Dr. Onur Özel a primit. De la început până la sfârșit, experiența a fost de top.Întreaga echipă a fost extrem de prietenoasă și primitoare. De îndată ce am intrat în practică, m-am simțit binevenit și pe mâini bune. Angajații de la recepție au fost întotdeauna prietenoși și de ajutor.dr Onur Özel însuși este un dentist remarcabil. Și-a luat destul timp să discute despre preocupările și preocupările mele. Expertiza și empatia lui mi-au dat încredere că sunt în cele mai bune mâini. Mi-a explicat în detaliu etapele tratamentului și m-a ținut bine informat pe tot parcursul procesului.Cabinetul este dotat cu cea mai recentă tehnologie, ceea ce face ca procesul de tratament să fie eficient și plăcut. Spațiile sunt curate, bine întreținute și oferă o atmosferă relaxată. M-am simțit întotdeauna confortabil și bine îngrijit în timpul tratamentului.Rezultatul tratamentului meu a depășit așteptările mele. dr Onur Özel a făcut cu adevărat o treabă grozavă îmbunătățindu-mi zâmbetul. Sunt mai mult decât mulțumit de rezultatul final și îl pot recomanda fără rezerve.Multumesc mult dr. Onur Özel și întreaga echipă pentru sprijinul remarcabil. Cu siguranță voi continua să fiu răbdătoare și aștept cu nerăbdare următoarea mea vizită.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️