Hollywood Smile în Turcia

zâmbet hollywoodian Turcia 1
Scris de Laurence

Spotlight pe zâmbetul de la Hollywood în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un zâmbet hollywoodian de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Zâmbetul de la Hollywood în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei Hollywood Smile în Turcia

Costul mediu al unui Hollywood Smile în Turcia este de 3.800 €. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează o săptămână. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil imediat.

Fațeta dentară din zirconiu180 €
Fațeta dentară din ceramică200 €
Fațeta dentară Emax250 €
Fațeta dentară Lumineers350 €

Cum vă puteți arăta cel mai frumos zâmbet cu dinți asimetrici? Dinții îngălbeniți sau deteriorați nu mai sunt o problemă. Chiar dacă nu sunt aliniați corect sau au forme neregulate, Hollywood Smile din Turcia este soluția.

Iată o scurtă trecere în revistă a tehnicilor folosite de chirurgii dentare din Turcia.

Fotografii înainte și după

avant apres facette dentaire turquie
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes
avant apres facette dentaire turquie
Détartrage facettes dentaires Emax en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette Lumineers
avant apres facette dentaire turquie
Facettes en Turquie
avant apres facette dentaire turquie
Facette couleur B1
avant apres facette dentaire turquie
Gingivectomie facette
photo avant apres facette dentaire turquie
Photo avant après
résultat avant apres facette dentaire turquie
Facette à Istanbul

Ce este zâmbetul Hollywood Smile?

Hollywood Smile este numele dat tehnicilor științifice concepute pentru a îmbunătățiestetica dinților. Se referă la zâmbetul actorilor de la Hollywood, cu dinți de un alb imaculat, aliniați la perfecție.

Specialiștii oferă o soluție pentru fiecare problemă care implică forma sau culoarea dinților. Scopul este de a reduce orice complexe, astfel încât să vă puteți etala zâmbetul dezinhibat.

Patiente se faisant opérer
Pacient supus unei intervenții chirurgicale

Există câteva idei preconcepute despre Zâmbetul Hollywood. Termenul implică adesea o remodelare completă a dinților pentru a îmbunătăți zâmbetul. Aceasta nu este o obligație. Sunt posibile servicii izolate sau servicii pe doar câțiva dinți.

Pe de altă parte, unele persoane cred în mod eronat că chirurgia estetică este doar pentru femei. Și bărbații își pot reface zâmbetul prin această metodă.

Când ar trebui să alegeți un Hollywood Smile?

Printre bărbații și femeile care optează pentru Hollywood Smile se numără adesea fumătorii și persoanele care suferă de carii sau dinți necrozați. Dinți suprapuse, dinți lipsă, dinți disproporționați sau distanțați, zâmbet gingival, culoare îngălbenită sau brună etc…

Choix de la teinte des dents
Alegerea nuanței dinților

Hollywood Smile face posibilă corectarea tuturor acestor defecte pentru a îmbunătățiestetica dinților și a obține un aspect natural. Gingivectomia poate fi astfel adăugată la intervențiile de chirurgie dentară.

Ce tehnici sunt folosite pentru un Zâmbet Hollywood?

Zâmbetul Hollywood Smile utilizează mai multe tehnici diferite. Pe lângă schimbarea aspectului dinților, scopul este de a-i face mai sănătoși, astfel încât rezultatul să dureze. Uneori, este necesară o reconstrucție completă.

Albirea dinților pentru un zâmbet dezinhibat

Un zâmbet perfect începe cu albirea dinților. Această tehnică presupune îndepărtarea petelor de pe smalț. Albirea dentară necesită utilizarea peroxidului de hidrogen sub formă de gel.

Blanchiment des dents
Albirea dinților

O piesă de gură detașabilă, făcută la comandă, permite soluției să acționeze eficient pe dinți. În funcție de gradul de degradare a smalțului, trebuie să lăsați între 20 de minute și o oră și jumătate.

Fațete pentru dinți ca noi

Fațetele oferă, de asemenea, un strat nou pentru dinții îngălbeniți, decolorați sau rupți. De asemenea, acestea sunt folosite pentru a corecta degradarea smalțului și pentru a corecta diastemele.

Pentru a face acest lucru, chirurgul stomatolog aplică un strat ușor de folie albă pe partea din față a dintelui. Cele mai bune 2 mărci de fațete dentare din Turcia sunt Emax și Lumineers.

Coroane dentare pentru un zâmbet reînnoit

În timp ce fațetele au un scop pur estetic, coroanele oferă o mai bună protecție pentru dinți. Principiul rămâne același, cu excepția faptului că coroanele acoperă întregul dinte. Alegerea între aceste două tehnici depinde de gradul de deteriorare a smalțului. În ceea ce privește stomatologia cosmetică, rezultatul din exterior este același: un zâmbet radiant și armonios.

Illustration d'une dentition avant et après un hollywood smile
Ilustrație a dinților înainte și după un zâmbet Hollywood Smile

Implanturi pentru a înlocui dinții lipsă

Hollywood Smile din Turcia se ocupă de toate problemele dentare. Un dinte lipsă poate cauza probleme digestive sau dificultăți de vorbire.

Operația se efectuează sub anestezie locală. Chirurgul introduce apoi implantul în os, în interiorul gingiei, cu ajutorul unui șurub special. În cazul în care volumul osos este insuficient, poate fi necesară o grefă înainte de a fi introdus implantul dentar. După operație, implantul arată ca un dinte adevărat.

Cum funcționează Hollywood Smile?

Hollywood Smile în Turcia urmează proceduri specifice. Acest lucru este necesar pentru a garanta succesul operației și longevitatea dinților restaurați.

Faza de consultare

Primul pas constă în analiza sănătății orale a pacientului pe baza unei radiografii. Acest lucru îl ajută pe profesionist să își facă o idee mai bună despre configurația maxilarului și starea dinților pacientului. O radiografie arată coroanele, rădăcinile și gingiile.

Un sourire parfait
Un zâmbet perfect

În acest moment se decide tipul de fațete dentare care va fi aplicat. Expertul și pacientul se pun de acord asupra culorii coroanelor, a materialului și a formei.

Faza de pregătire

Această fază este crucială pentru tratarea cariilor. Este necesar un periaj profesional și un detartraj, în funcție de situație. Gingivita și alte infecții pot fi tratate înainte de operație.

Fațetele dentare din Turcia sunt realizate pe măsură. Ele sunt concepute pornind de la un mulaj al dinților, motiv pentru care trebuie să fie proiectate în prealabil.

Un mulaj plasat direct în gură oferă dimensiunea exactă a dinților și a maxilarului. Fațetele, coroanele sau protezele sunt apoi reproduse în laborator la aceleași dimensiuni.

Platre d'une dentition d'un patient
Modelul din ghips al dinților unui pacient

Dinții noi pot fi realizați dintr-o varietate de materiale. Ceramica și zirconiul sunt rezistente. Fațetele din porțelan, cu albul și strălucirea lor, sunt asemănătoare cu dinții autentici.

Emax, realizat din litiu, este mai transparent decât zirconiul și este, de asemenea, foarte rezistent. Cu toate acestea, nu este recomandat pentru dinții bruni.

Poate dura câteva zile pentru ca produsele să fie create în laborator din matrița dinților. Specialistul poate apoi să procedeze la fixare.

Ziua montării

O operație Hollywood Smile durează între o jumătate de oră și două ore, în funcție de tehnicile și precauțiile necesare. Se obișnuiește să se efectueze operațiile sub anestezie locală pentru a preveni durerea. Chirurgul începe prin a șlefui ușor dinții.

Starea smalțului nu este singurul criteriu care influențează durata operației. În timp ce montarea de fațete este relativ simplă pentru un specialist, montarea unei proteze necesită mai mult timp. În plus, unele operații necesită îndepărtarea unui nerv sau întărirea structurii osoase.

Dentiste en plein traitement dentaire
Medic stomatolog în mijlocul unui tratament dentar

Perioada de recuperare

Rata ridicată de succes a Hollywood Smile atestă siguranța operației în Turcia. Nu este necesară nicio perioadă de convalescență după o operație. Vă puteți întoarce la rutina zilnică chiar a doua zi, deși trebuie să rămâneți prudent. Cu toate acestea, trebuie să așteptați o săptămână înainte de a vă întoarce la muncă sau de a face sport.

De asemenea, medicii stomatologi recomandă evitarea alimentelor colorate în primele zile după ce au fost montate fațetele. Aceasta include cafeaua, ceaiul negru, sfecla roșie, curry și vinul roșu. Acești pigmenți riscă să lase pete inestetice pe fațetele dentare.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu un Zâmbet Hollywood:

  • Sensibilitate dentară ;
  • Disconfort general ;
  • Respirație urât mirositoare;
  • Gingii inflamate ;
  • Risc de deteriorare a pulpei dentare;
  • Poziționarea incorectă a fațetelor.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să alegeți chirurgul potrivit în Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În Islam, zâmbetul Hollywood Smile este considerat halal și acceptabil atâta timp cât are ca scop corectarea unui defect. Prin urmare, nu este haram.

Un magnifique sourire hollywoodien
Un zâmbet Hollywood magnific

Pentru ca persoanele cu mobilitate redusă (PMR) să vină mai ușor la Hollywood Smile, am proiectat o facilitate care este accesibilă persoanelor în scaun cu rotile. La fel ca și persoanele valide, veți fi preluați de la aeroport și duși la hotel și la clinică.

Ce determină prețul unui Hollywood Smile?

Prețul este în general determinat de :

  • Tipul de serviciu solicitat;
  • Durata estimată a operației;
  • Materialele care vor fi folosite;
  • Etapele pe care le implică procedura;
  • Alegerea clinicii;
  • Controlul calității;
  • Etc.

Cât durează un zâmbet Hollywood Smile?

Longevitatea soluțiilor Hollywood Smile depinde în mod esențial de stilul de viață al pacientului după operație. Aceasta înseamnă o bună igienă dentară și o întreținere zilnică, ca și cum ar fi vorba de dinți adevărați.

O proteză are o durată de viață de 30 de ani. Acest lucru include periajul după mese fără abrazivi, folosirea aței dentare și vizite regulate la dentist.

O fațetă ceramică are o durată de viață de 15 ani. Cu o îngrijire dentară adecvată, nici culoarea și nici forma dinților nu se vor schimba. Pe de altă parte, o fațetă din compozit se deteriorează după cinci ani.

Choix de la teinte d'un hollywood smile
Alegerea nuanței unui zâmbet de Hollywood

De ce să vă faceți un Zâmbet Hollywood în Turcia?

Turcia este un punct de referință în materie de chirurgie dentară. Acest tip de operație este mai accesibil aici decât în altă parte. Așadar, nu trebuie să vă investiți toate economiile pentru a avea un zâmbet impecabil dacă alegeți Turcia. Persoanele cu HIV sunt eligibile pentru această operație.

Majoritatea clinicilor din Turcia garantează rezultate optime. Turcia este renumită și în domeniul stomatologiei. Are cea mai bună tehnologie și o mulțime de specialiști în stomatologie.

Dentiștii turci au reputația de a fi adevărați experți. Mai mult, calitatea spitalelor și a altor facilități medicale este de o importanță capitală pentru guvernul turc.

Florilège de sourire
O serie de zâmbete

Turismul medical este în plină expansiune în Turcia. Mai mult, cultura, istoria și gastronomia țării sunt deosebit de atrăgătoare pentru vizitatori. Infrastructura locală este concepută pentru a-i primi pe turiști. Un sejur în Turcia promite o vacanță minunată.

Cât durează șederea în Istanbul pentru un zâmbet de Hollywood?

Pentru a vă face un Hollywood Smile în Istanbul, trebuie să fiți prezent pentru întreaga procedură. Aceasta include prima programare până la faza postoperatorie.

O ședere de aproximativ o săptămână este suficientă pentru un tratament protetic sau pentru fațete. Pentru implanturi, trebuie să acordați câteva zile în plus sau să reveniți după câteva luni.

Vue panoramique de Istanbul
Vedere panoramică a Istanbulului

O agenție de turism medical oferă asistență în organizarea călătoriei și a procedurilor Hollywood Smile. Întâlnirea cu medicul curant are loc în ziua sosirii dumneavoastră sau în ziua următoare, în funcție de organizare.

Ce trebuie să știu înainte de a mă îmbarca într-un Hollywood Smile?

Nu există o vârstă minimă sau maximă pentru un Hollywood Smile. Cu toate acestea, este recomandat persoanelor cu vârsta de 21 de ani și peste. De asemenea, acest tip de procedură nu este recomandat în timpul sarcinii.

Aplicarea fațetelor trebuie analizată cu atenție, deoarece implică modificarea ușoară a formei dinților în cauză în față și în lateral.

Faza postoperatorie este însoțită uneori de efecte nedorite, cum ar fi dureri de cap, dureri sau sângerări. Totuși, aceste consecințe pot fi evitate mergând la o clinică medicală autorizată. Un chirurg cu experiență va limita sau va preveni orice efect advers asupra pacienților.

La coordinatrice médicale
Coordonatorul medical

Dacă aveți dificultăți în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un zâmbet Hollywood Smile în Turcia?

Dacă apelați la serviciile unui chirurg competent care face o treabă bună, fațetele pentru zâmbet de la Hollywood pot dura mai mult de 10 ani. Cu toate acestea, acest lucru necesită ca dinții să fie tratați corespunzător.

Operația Hollywood smile se realizează sub anestezie locală. Prin urmare, este nedureroasă. Este posibil, totuși, să apară ușoare dureri temporare după operație, deși acest lucru este rar.

Zâmbetul Hollywood este o operație bine stabilită, în special în Turcia. Rata de succes în Turcia este estimată la 100%. Cu alte cuvinte, este practic imposibil ca o operație de acest tip să eșueze.

Fațetele dentare și coroanele nu sunt același lucru. O fațetă dentară, după cum sugerează și numele, acoperă doar partea din față a dintelui. Coroana dentară, pe de altă parte, acoperă întregul dinte.

Nu există o limită de vârstă pentru a face o operație de zâmbet de la Hollywood în Turcia. Cu alte cuvinte, o puteți face de îndată ce atingeți vârsta majoratului. Cu toate acestea, medicii recomandă, în general, să așteptați până după vârsta de 21 de ani.

Timpul estimat între prima întâlnire cu medicul dumneavoastră, care este un simplu contact inițial pentru a clarifica modul în care se va desfășura operația, și finalizarea acesteia este de 7 zile. Prin urmare, va trebui să petreceți o săptămână în Turcia.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️