All-on-6 în Turcia

toate la 6 prețuri Turcia 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre all-on-6 în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un all-on-6 de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre all-on-6 în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul All-on-6 în Turcia

Costul mediu al unei All-on-6 în Turcia este de 4.900 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.450 € la 7.000 €.

ProceduraPreț Turcia
All-on-6 4900 €

Ce este All-on-6?

Implanturile All-on-6 din Turcia utilizează 6 implanturi dentare pentru a susține un maxilar complet cu dinți de înlocuire pentru zona superioară sau inferioară. Se folosesc 4 implanturi în partea din față a maxilarului și 2 implanturi, plasate în unghi, în partea din spate pentru un suport maxim.

Vedeți și: Chirurgie dentară în Turcia

Această tehnică este special concepută pentru a asigura o invazivitate minimă, eficiență maximă și cele mai bune rezultate posibile pentru persoanele care au nevoie de dinți complet noi. Implanturile dentare All-on-6 din Turcia nu sunt doar o soluție pentru dinții cariați, ci ați putea beneficia și dacă suferiți de reflux acid sau de pierderea dinților ca urmare a unui traumatism.

Implanturile dentare All-on-6 din Turcia nu numai că funcționează ca niște dinți adevărați, dar arată și ca ei. Sunt bine fixați pentru a preveni scuturarea sau îndepărtarea și vă oferă un zâmbet și o voce naturală.

Între fixarea sigură a implanturilor și absența adezivilor, procedura All-on-6 vă permite să vă tratați dinții exact ca și cum ar fi naturali.

Procedura All-on-6 din Turcia este rapidă și minim invazivă. Durează aproximativ 2 ore pentru fiecare maxilar și are un timp de recuperare foarte scurt. Așadar, după operația unică, veți fi gata să ieșiți și să vă folosiți dinții complet funcționali!

Deoarece sunt necesare doar câteva implanturi, puteți evita adesea procedurile suplimentare de grefă osoasă tipice altor tehnici. De fapt, utilizarea implanturilor stabilizează osul și îl face mai puternic.

Noua tehnică de implant dentar All-on-6 din Turcia face posibilă înlocuirea unei întregi arcade dentare în mai puțin de o zi! Această tehnică oferă un rezultat mai satisfăcător decât protezele dentare tradiționale sau protezele detașabile pe implanturi și oferă o soluție pe termen lung la problema dinților lipsă.

Deși implanturile dentare sunt adesea folosite pentru a înlocui dinții individuali, acestea pot fi folosite și pentru a ancora o proteză nouă sau existentă.

Purtătorii de proteze convenționale se confruntă în mod regulat cu iritabilitatea țesutului gingival și pot avea dificultăți în a consuma și a vorbi din cauza instabilității protezelor detașabile. Aceste probleme pot fi exacerbate atunci când dinții lipsesc de mult timp din cauza degenerării complet naturale a osului mandibular.

Procedurile deimplantare dentară din Turcia se bazează pe 6 implanturi dentare plasate în mod țintit pentru a menține protezele dentare ferm la locul lor

All-on-6 este un sistem de înlocuire a dinților care presupune înlocuirea “tuturor” dinților din maxilarul superior sau inferior cu o punte susținută de “6” implanturi dentare.

Implanturile sunt inserate în osul maxilarului, integrându-se în cele din urmă cu osul într-un proces numit osteointegrare. Odată ce acest lucru s-a întâmplat, implantul oferă un suport puternic și solid pentru ca medicul dentist turc să instaleze fie o singură coroană, fie mai mulți dinți într-o punte.

Beneficiile implanturilor All-on-6 ™

  • Timp de recuperare rapidă
  • Restabilirea capacității de a mânca toate tipurile de alimente
  • Nu este nevoie de aparate detașabile
  • Nu este nevoie de grefă osoasă
  • Regim de tratament ușor de rezidență
  • Oferă rezultate pe termen lung
  • Crește încrederea în sine
  • Un zâmbet nou într-o zi de singurătate

Utilizarea implanturilor orale pentru a înlocui dinții individuali într-un stadiu incipient poate preveni pierderea osoasă care apare în mod natural atunci când osul din mandibulă încetează să mai fie stimulat de dinți. Cu toate acestea, ce se întâmplă mai exact atunci când pierderea osoasă a avut deja loc?

Citește și: Tratamentul All-on-4 în Turcia

În unele cazuri, implanturile orale standard necesită grefe osoase înainte de implantare. Cu toate acestea, deoarece procedurile All-on-6 ™ folosesc doar șase implanturi pentru a ancora proteza dentară, medicul poate folosi zonele cu cel mai mult os.

Atunci când se utilizează metoda All-on-6 în Turcia, grefele osoase sunt rareori necesare. Mai mult, deoarece implanturile oferă acum o anumită excitație pentru osul din gură, acestea promovează retenția osoasă acolo unde sunt plasate.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️