Transplant de barbă în Turcia

transplant de barbă Turcia 1
Scris de Émilie

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de barbă și mustață în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un transplant de barbă și mustață de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de barbă în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu medici calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de barbă în Turcia

Costul mediu al unui transplant de barbă în Turcia este de 1.500 de euro. Acest preț variază în funcție de numărul de grefe transplantate, de nevoile specifice ale pacientului, de tipul de anestezic și de suplimentele de păr. Sub anestezie locală, procedura durează 7 ore în regim ambulatoriu. Șederea minimă la Istanbul este de 4 zile. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

Transplantul de barbă1500 €
Transplant de mustață1700 €
Barbă Mustață2200 €
Tratament PRP100 €

Cuvânt înainte

Devenită un simbol al tinereții, dar și al maturității, barba este ferm înrădăcinată în cultura masculină și face parte din farmecul unui bărbat. Mai degrabă întreținută decât zbârcită, mai degrabă unsă decât perfect tunsă, ea a devenit un indicator al virilității.

Într-o societate care a evoluat, în care bărbații au acum grijă de ei înșiși, barba a devenit extrem de simbolică și revoluționară. Vrem cu orice preț să crească, chiar dacă asta înseamnă să-i accentuăm creșterea cu uleiuri și loțiuni de tot felul.

Simulation avant après
Simulare înainte și după

Iar dacă nu sunteți atât de norocoși și nu aveți prea mult păr, există totuși o soluție care vă permite să aveți o barbă la fel de virilă ca modelele din calendare: un transplant de barbă. Din ce în ce mai popular în rândul bărbaților, transplantul de barbă, ca și transplantul de păr, este o formă de intervenție chirurgicală care permite părului facial să crească mai dens.

Fotografii de dinainte și de după ale pacienților noștri

Tot ce trebuie să știți despre transplantul de barbă în Turcia

Un atribut masculin, barba și mustața reprezintă încrederea în sine a unui bărbat viril. Un accesoriu facial important, în multe cazuri ele pot masca și proporțiile nefavorabile ale obrazului sau bărbiei. Din motive estetice și, uneori, culturale, bărbații poartă cu mândrie barbă. Este un simbol al stimei lor de sine.

Cu toate acestea, părul facial nu este caracteristic tuturor bărbaților. Și, din multe motive, unii bărbați nu sunt în măsură să își crească o barbă completă în mod natural. Transplantul de barbă folosește unități foliculare pentru tehnici de transplant pentru a încuraja creșterea unei bărbi dense și dese.

Patient avant une greffe de barbe
Pacient înainte de un transplant de barbă

Dispoziția genetică, cicatricile provocate de accidente, bolile, acneea pubertară și capriciile hormonale pot influența creșterea părului facial. Din aceste motive, bărbile naturale pot fi rare și inegale.

Pentru unii bărbați, este posibil ca aceasta să nu ajungă niciodată la o anumită lungime sau pur și simplu să fie inexistentă. În multe cazuri, acest lucru poate duce la un adevărat complex și la o pierdere a încrederii în sine, deoarece virilitatea este afectată.

Așadar, pentru a corecta această față imberbă, se recurge la o tehnică de chirurgie estetică. Transplantul de barbă în Turcia este o modalitate foarte reputată de a obține un păr facial dens și uniform, cu condiția, bineînțeles, ca acesta să fie realizat de un expert.

Ce este un transplant de barbă?

Un transplant de barbă este o operație estetică menită să corecteze lipsa de păr din barbă și mustață. Acesta constă în implantarea de foliculi de păr pe față pentru a suplini lipsa de densitate. Foliculii de păr sunt extrași dintr-o zonă mai densă.

Implanturile sunt în general extrase din zona gâtului, unde părul este asemănător cu cel din barbă, oferind un rezultat natural.

Transplantul de barbă este realizat în clinică de către un expert, folosind proceduri de înaltă tehnologie și nedureroase. La clinica noastră din Istanbul, transplantul de păr din barbă este realizat de un chirurg plastic renumit.

Când ar trebui să se efectueze un transplant de barbă?

Deși nu există contraindicații majore pentru chirurgia estetică a bărbii, transplantul de barbă în Turcia poate fi efectuat de la vârsta de 20 până la 22 de ani. Este recomandat în special după ce s-a terminat pubertatea, deoarece trebuie să așteptați ca hormonii să se stabilizeze.

Patient après une greffe de barbe
Pacient după un transplant de barbă

Este, de asemenea, important să vă bărbieriți în mod regulat timp de mai mulți ani înainte de a lua în considerare un transplant de barbă. În toate cazurile, trebuie să fiți sigur de alegerea dumneavoastră, deoareceoperația este ireversibilă și un transplant de păr din barbă merită să fie întreținut.

Care sunt contraindicațiile?

Operația de transplant de barbă este potrivită pentru persoanele fără barbă. Ca în cazul oricărei intervenții chirurgicale, pot exista unele contraindicații. În primul rând, nu este potrivită pentru pacienții cu probleme de coagulare sau care urmează un tratament anticoagulant.

Transplantul nu este o opțiune în aceste cazuri. Persoanele predispuse la boli cardiovasculare ar trebui, de asemenea, să se consulte cu chirurgul lor înainte de a lua în considerare o astfel de intervenție chirurgicală.

Ca măsură de precauție și pentru a asigura rezultate satisfăcătoare, transplantul de barbă de curcan trebuie efectuat pe piele sănătoasă. Pielea infectată sau arsă nu va fi potrivită pentru un transplant de mustață sau barbă. Un consult preliminar va determina starea de sănătate a pielii.

Pot exista și alte contraindicații menționate de chirurg în timpul consultului inițial. Persoanele cu HIV sunt, de asemenea, eligibile.

Patient après une greffe de barbe
Pacient după un transplant de barbă

Când ar trebui să optați pentru această operație?

  • Barbă absentă sau aproape inexistentă
  • Barbă prost conturată, ceea ce o face neîngrijită
  • Barbă subțire, rară
  • Găuri în barbă
  • Creștere neuniformă a părului
  • Lipsa mustății

Câte grefe sunt necesare?

Numărul de grefe necesare va depinde de locul în care urmează să fie realizat implantul. Transplantul de barbă poate fi efectuat pe perciuni, mustață, cioc și obraji. Iată o estimare a numărului de grefe necesare pentru un transplant de barbă:

  • Sideburns: 300 până la 800 de grefe
  • Mustață: 250 până la 500 de grefe
  • Barbă: 600 până la 800 de grefe
  • Obraji: 1.200 până la 2.400 de grefe

Foarte des, pacienții optează pentru un implant de barbă completă. Cu toate acestea, este posibilă și efectuarea doar a unei părți din grefă acolo unde se dorește mai mult păr. O consultare prealabilă cu chirurgul va ajuta la determinarea nevoilor dumneavoastră.

Metode de transplant de barbă

La fel ca și transplantul de păr, transplantul de barbă în Turcia se realizează cu ajutorul a două tehnici specializate. Printre cele mai populare metode folosite de clinica noastră din Istanbul se numără metoda FUE și metoda DHI.

Ambele metode folosesc proceduri moderne de înaltă tehnologie și neinvazive. Stăpânit de chirurgul nostru estetic, transplantul de barbă în Turcia are o rată de succes de 99%.

Simulation photo avant et après une greffe de barbe
Simulare foto înainte și după un transplant de barbă

Transplant de barbă FUE

Transplantul de barbă pentru bărbați FUE sau Follicular Unit Extraction (extracție de unități foliculare) este cea mai sigură tehnică pentru un transplant de păr facial. Este o procedură foarte avansată care oferă o mare precizie în implantarea unitară a grefelor.

Grefa FUE presupune extragerea grefelor de păr dintr-o zonă donatoare și apoi implantarea lor în zona primitoare. Grefele sunt implantate în urma alinierii firelor de păr, a deschiderii canalelor de păr în piele și a poziționării bulbilor în funcție de densitatea bărbii dorite. Pentru un rezultat natural, grefele sunt plasate una câte una, urmând linia naturală de creștere a părului.

Pentru a implanta grefele în zona bărbii, chirurgul folosește o microperforatoare electrică dotată cu o lamă de oțel sau de safir pentru a face microincizii în epidermă pentru a implanta foliculii de păr. Aceste microincizii se vindecă de la sine.

Aici, chirurgul poate alege să folosească o lamă de oțel sau o lamă de safir. Aceasta din urmă este cunoscută sub numele de FUE-Sapphire. Lama de safir este mai degrabă moale și sănătoasă.

Aceasta se vindecă mai bine și reduce riscul de infecție. În plus, grefa este naturală și nedureroasă.

Chirurgien capillaire
Chirurgul de păr

Pentru un transplant de barbă în Turcia folosind procedura FUE, trebuie să vă acordați în jur de 5 până la 6 ore pe masa de operație. Durata operației variază în funcție de numărul de grefe care urmează să fie transplantate.

Tratamentul cu PRP

Transplantul FUE poate fi urmat de un tratament cu PRP sau Plasmă bogată în trombocite (Platelet Rich Plasma). Cu toate acestea, acest lucru nu este obligatoriu. Acest tratament îmbunătățește implantarea și regenerarea viitoarelor fire de păr după un transplant. De asemenea, îmbunătățește vindecarea după un transplant FUE.

Transplantul de barbă DHI

Tehnica de transplant de barbă DHI sau Direct Hair Implantation este o procedură sănătoasă și, mai presus de toate, foarte rapidă. O metodă revoluționară, aceasta permite efectuarea unui transplant de barbă în doar 2 sau 3 ore.

În timpul unui implant de păr DHI, chirurgul folosește un stilou pentru a îndepărta foliculii de păr din zona donatoare, unul câte unul. Cu ajutorul aceluiași stilou, chirurgul va implanta grefele în zona primitoare. Operația este sistemică. Imediat ce o grefă este îndepărtată, aceasta este implantată rapid.

Acest lucru reduce perioada de timp în care se află în afara corpului. Deoarece cu cât o grefă stă mai mult timp în aer, cu atât este mai probabil să fie infectată de viruși sau microbi. În plus, zona donatoare rămâne deschisă mai puțin timp, ceea ce îmbunătățește vindecarea.

Chirurgien capillaire
Chirurgul de păr

Acest stilou HID este dotat cu o microlamă care face micile incizii în pielea din zona primitoare propriu-zisă. Mai mult, acesta administrează anestezicul fără injectare. Acest lucru face ca operația să fie practic nedureroasă.

Lama este fabricată din piatră de safir. Este sănătoasă și sigură atât pentru pacient, cât și pentru chirurg. Cu această tehnică, grefele de barbă din Istanbul au mai multe șanse de succes, atât în ceea ce privește operația, cât și rezultatele în sine.

Cum se realizează un transplant de barbă în Turcia?

Un transplant de barbă în Turcia, și în special la clinica noastră din Istanbul, are loc în cele mai bune condiții posibile. Primul pas este un contact inițial sau o consultație pentru a determina nevoile dumneavoastră.

Prima consultație

Prima consultație este punctul de contact cu echipa noastră de la clinică. Aceasta se poate face online și va fi un fel de diagnostic al părului. În timpul acestei consultații inițiale, vom analiza

  • Motivele pentru care doriți un transplant de barbă
  • Natura și starea părului dumneavoastră: nu aveți barbă, aveți barbă rară sau aveți găuri în mustață?
  • Informațiile necesare pentru un transplant de barbă: boli anterioare, starea de sănătate, etc.
Homme avec une barbe
Bărbat cu barbă

Chirurgul turc vă poate cere și o fotografie a feței dumneavoastră actuale pentru a vedea posibilitățile de grefare. De asemenea, puteți cere un deviz pentru a afla cât ar trebui să vă bugetați pentru un transplant de barbă în Turcia.

A doua consultație

Această a doua consultație pentru un transplant de barbă în Turcia merge un pas mai departe în procedurile de implantare a bărbii. La cererea chirurgului, pot fi efectuate analize de sânge pentru a determina eficiența implantului.

În timpul acestei a doua consultații, chirurgul va putea, de asemenea, să identifice numărul de grefe necesare și cea mai potrivită tehnică. Acesta va fi, de asemenea, momentul în care se va decide data operației.

Ziua transplantului de barbă

În ziua operației, veți fi îngrijit de echipa clinicii noastre. Înainte de operație, veți fi pregătit atât fizic, cât și psihologic. Suportul medical va fi asigurat pe toată durata operației.

Patient avant une greffe de barbe
Pacient înainte de transplantul de barbă

În cazul în care chirurgul folosește tehnica FUE, operația durează între 4 și 6 ore. Va exista o pauză de 10 până la 15 minute după ce grefele au fost îndepărtate și înainte de implantare. Odată ce a început implantarea, nu trebuie să existe pauze, deoarece există riscul de a lăsa grefele prea mult timp în aer liber.

În cazul în care chirurgul folosește tehnica DHI, operația durează între 2 și 3 ore. Pauzele scurte permise sunt cele în care trebuie să vă ușurați.

După operație

După ce operația a fost finalizată, zona grefată va fi acoperită cu un gel sau unguent de cicatrizare. Pacientul trebuie să îl păstreze timp de 3 zile fără să se spele pe față. Trebuie să evitați expunerea feței la soare în următoarele câteva zile.

Se recomandă o perioadă de odihnă, dar dacă aveți chef să explorați Istanbulul, ieșiți acoperit. O pălărie sau o eșarfă mică va fi de ajuns. O altă opțiune este să ieșiți seara, când este mai puțin soare. Istanbulul și cele o mie și una de nopți ale sale merită o vizită.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare asociate cu un transplant de barbă:

  • Deteriorarea foliculului de păr;
  • Febră și dureri de cap;
  • Coșuri și fire de păr încarnate;
  • Cruste temporare;
  • Mâncărimi și dermatită;
  • Reacții cutanate.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi atunci când vine vorba de alegerea chirurgului din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, transplantul de barbă nu este haram. Este halal și este acceptat dacă scopul este de a elimina un defect.

Photo après une greffe de barbe
Fotografie după un transplant de barbă

Pentru a simplifica călătoria medicală pentru persoanele cu mobilitate redusă (PMR), unitatea noastră este complet accesibilă persoanelor în scaun cu rotile.

Care sunt rezultatele după un transplant de barbă în Turcia?

Primele rezultate vizibile ale unui transplant de barbă în Turcia vor fi observate după 6-8 săptămâni de la operație. După o săptămână, zona implantată revine la aspectul său natural. O mare parte din grefe vor cădea, ceea ce reprezintă un semn de bună vindecare și, prin urmare, de regenerare certă.

După 6 până la 8 luni, puteți vedea deja o barbă frumoasă și naturală care vă va reda încrederea în sine. După 12 luni, barba va deveni deasă. O bună întreținere o va face sexy și vă va spori virilitatea.

Precauții de luat după un transplant de barbă în Turcia

În timp ce o mare parte din transplantul de păr se bazează pe expertiza chirurgului, cealaltă parte se bazează pe măsurile de precauție pe care trebuie să le luați după ce transplantul a fost efectuat. Cele mai importante sunt :

  • Nu vă spălați pe față timp de 3 zile după operație.
  • Dormiți mai degrabă pe spate decât pe o parte pentru a evita deteriorarea grefelor timp de câteva săptămâni
  • Nu purtați cască de motocicletă și evitați expunerea la soare timp de 2 până la 3 săptămâni.
  • Protejați-vă cu o cremă de protecție solară sau cu o cremă hidratantă timp de 6 luni după operație
  • Folosiți produse cosmetice adecvate recomandate de chirurg; nu folosiți săpun sau apă de colonie.
Chirugien capillaire
Chirurgul pentru păr

Cum ar trebui să aplic șamponul după un transplant de barbă din Turcia?

Zona transplantată trebuie să fie ținută uscată timp de 10 zile. Nu trebuie să fie spălată. Pentru a aplica șamponul, vă recomandăm să mergeți la coafor și să vă spălați părul într-o mașină de spălat.

În ceea ce privește șamponarea bărbii, va trebui să așteptați aproximativ 1 lună înainte de a-i face o curățare temeinică. Aplicați un șampon blând și potrivit. Nu lăsați șamponul pe piele prea mult timp. Clătiți cu multă apă curată.

Când ar trebui să mă bărbieresc după un transplant de barbă?

Primul bărbierit după un transplant de barbă are loc la 2 luni de la operație. Ar trebui să așteptați până când grefele au căzut și există o regenerare reală înainte de a vă rade barba. În toate cazurile, chirurgul dumneavoastră va efectua un control postoperator pentru a monitoriza progresul vindecării și rezultatele transplantului de barbă.

Photo avant et après une greffe de barbe en Turquie
Foto înainte și după un transplant de barbă în Turcia

Pregătirea pentru transplantul de barbă în Turcia

Ați decis să faceți pasul cel mare și să vă faceți un transplant de barbă în Turcia. Nu știți ce proceduri să urmați? Iată câțiva pași pe care nu veți dori să îi ratați:

Alegerea chirurgului

După mai multe căutări pe internet, alegeți chirurgul pe baza expertizei, reputației, experienței și a rezultatelor operațiilor sale. Site-ul, rețelele de socializare și cuvântul din gură în gură sunt cei mai buni aliați ai dumneavoastră în găsirea chirurgului potrivit în Turcia.

Clinica noastră este una dintre cele mai bune din Istanbul. Avem o experiență vastă în chirurgia părului, de la transplanturi de păr laimplanturi de barbă. Avem o rată de satisfacție de 100%.

Pregătirea călătoriei dvs

Puteți trece printr-o agenție de turism medical, care vă va oferi un pachet all-inclusive pentru șederea dumneavoastră: bilete de avion, cazare, clinică, costuri de operare, îngrijire în timpul șederii, etc.

Puteți, de asemenea, să încercați singuri aventura și să o organizați pe cont propriu. Pentru un sejur în siguranță, vă recomandăm pachetul all-inclusive.

Illustration sur la greffe de barbe FUE
Ilustrație transplant de barbă FUE

Cât costă un transplant de barbă în Turcia?

În Turcia, costul unui transplant de barbă este de 1.500 de euro. Prețul minim este de 1.200 de euro, iar cel maxim este de 1.800 de euro. Acest preț include grefa, anestezia și medicația postoperatorie și depinde de experiența chirurgului și de reputația clinicii.


Pentru o ofertă mai precisă și personalizată, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Vom fi încântați să vă ajutăm.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Câte grefe sunt necesare?

Totul depinde de ceea ce trebuie să fie grefat. Pentru un picior, sunt suficiente aproximativ 250 de grefe. Pentru un obraz, sunt necesare între 350 și 600 de grefe. Pentru zona ciocului și a buzei superioare, între 250 și 650 de grefe.

Procedura de transplant de barbă în Turcia nu este dureroasă. Deși se fac incizii în piele, operația se desfășoară sub anestezie locală. Astfel, pacientul nu simte nimic.

Da, părul din barbă transplantat este permanent și se va reînnoi la fel ca părul normal. Foliculii sunt recoltați din zone ale scalpului care nu sunt afectate de căderea androgenetică a părului.

Cicatrizarea este o parte inerentă a intervenției chirurgicale. Transplantul de barbă nu face excepție de la această regulă. Procedura de transplant FUE lasă, de asemenea, cicatrici. Cu toate acestea, ele sunt microscopice și nu sunt vizibile cu ochiul liber.

Rezultatele unui transplant de barbă nu sunt întotdeauna vizibile imediat. La început, firele de păr par prea fine și străine. Acestea vor deveni ca și celelalte după aproximativ 6 luni.

Pentru a face un transplant de barbă în Turcia, trebuie să acordați cel puțin 4 zile pentru procedură. Operația în sine durează între 3 și 6 ore, în funcție de numărul de grefe pe care chirurgul trebuie să le implanteze și de metoda folosită.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️