Clinichair Hair Transplant Clinic

ClinicHair Hair Transplant Clinic Izmir

ClinicHair Clinica de transplant de păr este specializată în implanturi de păr. Înființată în 2001, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Izmir, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

ClinicaHair Clinica de transplant de păr, Izmir, Turcia

ClinicHair, clinica de transplant de păr, a fost înființată în 2001 în Izmir. Cu o experiență de 19 ani în domeniul transplantului de păr, ClinicHair oferă cele mai înalte standarde internaționale de calitate și tratamente garantate pentru pacienții din întreaga lume. ClinicHair efectuează peste 1.000 de transplanturi de păr în fiecare an. Pe lângă certificatele ISO și de calitate, ClinicHair a obținut o rată de satisfacție de peste 90% în cadrul instituțiilor internaționale de evaluare, datorită conceptului său de servicii care pune pe primul loc satisfacția clienților.

În cei 19 ani de existență, ClinicHair a câștigat numeroase premii prestigioase, cum ar fi “Cea mai bună practică medicală” din partea Asociației Medicale Europene, “Cea mai bună licență de afaceri” și “Premiul european pentru calitate” din partea Adunării Europene a Întreprinzătorilor și “Premiul pentru afaceri inspirate” din partea Confederației Mondiale a Întreprinderilor, pentru a numi doar câteva! ClinicHair are o echipă de peste 40 de persoane cu experiență, care vorbesc limbile engleză, germană, franceză, rusă și arabă. ClinicHair oferă pachete all-inclusive pentru pacienții internaționali.

În cadrul acestor pachete, sunt acoperite toate detaliile de călătorie, cum ar fi transferul de la aeroport, cazarea la un hotel de 4 stele, serviciile unui traducător și tratamentul medical.ClinicHair oferă o consultație gratuită pentru fiecare pacient.ClinicHair se află în Izmir, al treilea oraș ca mărime din Turcia, situat în vestul țării, pe malul Mării Egee.

Izmir a fost casa multor civilizații mari, cu o istorie care se întinde pe o perioadă de 8.500 de ani. Cu 692 km de malul mării, o climă caldă, un mediu natural, o istorie magnifică și o bucătărie delicioasă, Izmir este perla Mării Egee. 300 de zile însorite pe an, o mare în care poți vedea diferite nuanțe de albastru și moștenirea a 32 de civilizații, ce ți-ai putea cere mai mult?

Pachetele all-inclusive pentru pacienții internaționali includ: un serviciu de transfer VIP de la aeroport la hotel și la clinică, cazare la un hotel de 4 stele (Hilton Garden Inn, Four Points by Sheraton) și un translator care le vorbește limba.


Specialitatea clinicii :

Implantarea părului
Transplant de păr
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUE Gold
Transplant de păr FUT
BHT transplant de păr

Servicii

Transfer de la aeroport
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Servicii de traducere


Oraș: Izmir – Țară: Turcia – Fondată în 2001
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limbi vorbite: arabă, engleză, franceză, germană, rusă, turcă


Opinii despre Clinichair Hair Transplant Center

Bill Tsarnas
Bill Tsarnas
17:40 10 Apr 24
Vreau să-i aduc un strigăt special lui Firat, pentru că a fost mereu rapid și precis în comunicarea sa încă din prima zi, precum și pentru că a făcut tot posibilul pentru a mă asigura că mă simt confortabil și am tot ce am nevoie în timpul șederii mele în Izmir (pachet cazare inclusă într-un hotel frumos și transport la clinică și aeroport). La fel și pentru comunicarea și remedierea prin whatsapp după operație - mulțumesc frumos!Neslihan si Sule au efectuat transplantul de par, amandoi au fost mari profesionisti si sunt foarte multumit de rezultatele de pana acum. Clinica în sine este foarte bine organizată și curată.În general, o experiență grozavă - cu siguranță recomandată oricui se gândește să obțină un HT!
Yanal Gözen (blacksea61)
Yanal Gözen (blacksea61)
08:57 23 Mar 24
ENGLEZĂ:M-am gândit mult timp la un transplant de păr, dar mereu mi-a fost frică de anestezia locală. Dar totul a fost degeaba. Emre Uzun mi-a luat foarte bine preocupările. A anesteziat zona donatoare fără nicio durere. Nu simți nimic. Nu am simțit nimic după anestezie.Totul se desfășoară într-un mediu foarte plăcut, cu muzică și conversație.Nu trebuie să vă faceți griji deloc.Doamna Işil şi doamna Seher Hanim au făcut transplantul de păr foarte frumos şi profesionist, nu am avut nicio durere.Felicit întreaga echipă și personalul.Clinica este foarte curata, moderna si profesionista, o recomand tuturor.Trebuie să spun că am respectat întotdeauna regulile și regulamentele. Asta este foarte important. Atâta timp cât te ții de ele, va fi la fel de ușor și nedureros pentru toată lumea. La fel și înainte și după operație.Dacă aveți întrebări, îmi puteți scrie în germană, turcă, engleză Telegram @yego61Părul meu a fost transplantat pe 15 martie 2024LIMBA GERMANA:M-am gândit mult timp la un transplant de păr, dar mereu mi-a fost frică de anestezia locală. Dar totul a fost în zadar. Emre Uzun mi-a luat foarte bine preocupările. A anesteziat zona de donare fără durere. Nu simți nimic. Dupa anestezie nu am mai simtit nimic.Totul se desfășoară într-un mediu foarte plăcut cu muzică și conversații.Nu trebuie să vă faceți griji deloc.Doamna Işil şi doamna Seher au făcut transplantul de păr foarte frumos şi profesionist; nu am avut dureri.Felicit întreaga echipă și angajații.Clinica este foarte curata, moderna si profesionista, o recomand tuturor.Trebuie să spun că am respectat întotdeauna regulile și regulamentele. Este foarte important. Atâta timp cât te ții de el, va fi la fel de ușor și nedureros pentru toată lumea. La fel și înainte și după operație.Dacă aveți întrebări, îmi puteți scrie în germană, turcă, engleză, Telegram @yego61.Părul meu a fost transplantat pe 15 martie 2024.TURC:Çok zamandır saç ektirmeye düşünüyordum, fakat hep local anesthesiden cekiniyordum. Ama hepsi boşunaydı. Emre Uzun bey endişemi çok güzel aldı. Hafif ellerine yavaş yavaş anestezi yaptı, sıfır sancı duymadan. Anestezi begtikten sonra zaten daha hiç bir şey hissetmedim.Her şey çok rahat bir ortamda müzik eşliğinde, muhabbet ile geçiyor.Hiç ama hiç endişe olmanıza gerek yok.Işil Hanim ve Seher Hanim saç ekimi çok güzel ve profesyonel yaptılar, hiç bir sancım olmadı.Tüm Ekibi ve çalışanları tebrik ediyorum.Klinik çok temiz, modern și profesyonel hizmet veriyor, herkese tavsiye ederim.Kurallara ve yönetmeliklere ei zaman uyduğumu söylemeliyim. Bu çok önemli. Bunlara sadık kaldığınız sürece, herkes için kolay ve acısız olacaktır. Ameliyat öncesi și sonrası da öyle.Sorunuz varsa Almanca , Türkçe, İngilizce Telegram üzeri yazabilirsiniz @yego61Saçlarım 15.03.2024 tarihinde ekildi
emre budak
emre budak
09:54 23 Apr 24
După ce am folosit proteza timp de aproximativ 4 ani, m-am săturat de povara părului protetic și am decis să iau o decizie radicală și să fac un transplant de păr, am cunoscut familia Clinichair cu referința pe care am primit-o de la oamenii din jurul meu la început, dar nu pot să vă mulțumesc suficient că m-ați salvat de necazul părului protetic cu personalul său profesionist competent doamna Burcu și doamna Seher merită o paranteză separată, au fost atât de grijulii, zâmbitori și atenți încât nu m-au făcut niciodată să regret. Sunt în luna a 6-a și mă bucur că am început să-mi pieptăn propriul păr natural, Clinichair 🙏👏
Ömer Fehmi Yılmaz
Ömer Fehmi Yılmaz
13:12 19 Apr 24
A fost un proces foarte pozitiv în fiecare etapă, începând de la primire, până la consultare și finalul operațiunii. Echipa de experți (Isıl Hanim și Neslihan Hanim) a făcut o treabă foarte meticuloasă și profesionistă. A fost o echipă foarte pricepută și experimentată, atât din punct de vedere tehnic, cât și estetic. Oricine poate veni să facă operația cu liniște sufletească. O clinică frumoasă în care te poți încredința cu ușurință
Timur Altun
Timur Altun
13:34 06 Jul 23
Operația de azi a fost foarte distractivă și reușită, fără durere, mulțumesc mult doamnei bur și doresc, chiar sunt foarte prietenoși, vă simțiți confortabil acasă, vă recomand cu căldură pentru transplant de păr, nu veți regreta..
Taner Akgul
Taner Akgul
17:07 15 May 23
In primul rand as dori sa va multumesc pentru interesul si relevanta pentru corpul parului Clinik.Am facut alegerea corecta.Am 6 luni si un rezultat excelent.As vrea sa multumesc in special domnului Emre si doamnei Dilek si doamna Burcu care mi-a facut transplantul, alegerea potrivita, o recomand tuturor, rezultat excelent
CanerVeIşık
CanerVeIşık
12:16 08 Jul 23
Aș dori să mulțumesc doamnei Dilek, doamnei Burcu și domnului Emre pentru interesul și căldura acordată în timpul transplantului meu de păr.
Reis Izmir
Reis Izmir
00:39 02 Sep 23
Buna ziua, am contactat Clinichair la recomandarea unchiului sotiei mele Am avut conversatii din Germania prin whatsapp si m-am convins si mi-am facut programare pentru 10 - 11 octombrie pentru 2 sedinte. Unul din motivele pentru care am ales acest loc este ca preturile sunt in lire turcesti si cer o suma mica pentru o programare.Un alt factor au fost comentariile scrise aici...Da, prieteni, vă voi împărtăși părerile mele în octombrie și octombrie.Fii sănătos...
Oğuz Öztürk
Oğuz Öztürk
10:18 26 Mar 24
Au trecut 9 luni de când am făcut transplantul, rezultatul este uimitor, 5 stele, mi-am revoluționat oficial părul, împreună cu echipa de experți fac o muncă extraordinară, clinica este curată și personalul este foarte atent, sunt cu tine după transplant, ei verifică și îți amintesc, dacă te gândești la asta, nu fi surprins, poți avea transplantul aici cu liniște sufletească, mulțumiri nesfârșite doamnei Gülsüm și echipei sale. Sunt foarte mulțumit de transplantul meu, mă bucur că am ales clinichair 🙏🏻
Andrea Franco
Andrea Franco
12:56 02 Sep 23
Această recenzie FOARTE BUNĂ va descrie experiența generală la Clinichair.O comunicare foarte bună și clară prin WhatsApp și e-mail mi-a oferit toate informațiile, sfaturile și implicațiile care m-au ajutat în luarea deciziei pentru transplantul meu de păr. Transparența și responsabilitatea lor asupra întregii proceduri, așteptări și consecințe m-au făcut să optez pentru această clinică. În plus, au fost foarte flexibili pentru a adapta datele de la clinică în funcție de nevoile și programul meu.Înainte de ziua operației, traducătorii mi-au oferit toate informațiile și instrucțiunile pe care trebuie să le știu și totul a fost explicat foarte bine și clar.Operația a decurs foarte bine, datorită Esrei și celorlalți membri ai echipei care au avut grijă de mine pe parcursul întregii proceduri. Îi mulțumesc în mod special că au fost foarte amabili și delicati cu mine (am simțit adormit în timpul procesului de extracție, a fost foarte chill), să-mi țină companie (multă muzică pop turcească din anii 90!) și să satisfacă toate cererile mele ( pauze scurte, toaletă etc...). Pauza de masa a fost perfecta, buna si abundenta, iti cer preferinte.Rezultatele transplantului se potrivesc cu siguranță așteptărilor mele, mi-au înțeles cu adevărat cererea și nevoile mele, în punctul în care au mai extras câteva grafice pentru a acoperi toate golurile (pe care, având în vedere ziua foarte lungă și obositoare pentru Esra, le apreciez foarte mult).În ziua spălării, Esra mi-a verificat starea și împreună cu traducătorii mi-au oferit toate produsele și instrucțiuni precise pentru îngrijirea ulterioară.Sunt în continuare în legătură cu personalul clinicii pentru a-mi monitoriza procesul de vindecare și creșterea viitoare a părului, ei sunt, de asemenea, disponibili să ofere sfaturi și să răspundă la toate întrebările.Rezultate finale, vom vedea mai departe...dar pare promitator 😉
Osman Üyal
Osman Üyal
09:38 26 Aug 23
Buna ziua tuturor, In perioada 25-26 august 2022 am avut Clinichair 2 sedinte de transplant de par.Inainte de a alege acest loc, am facut multe cercetari cu familia mea si am vazut locurile pe care le-am cercetat si in sfarsit ne-am hotarat aici. Aș dori să mulțumesc doamnei Gülsüm, doamnei Emre și doamnei Esma și colegilor lor ale căror nume le-am uitat, mediul este foarte curat, echipa este profesionistă, interesul și relevanța înainte și după octombrie sunt foarte bune și încă 2 dintre prietenii mei au mers aici și și-au făcut plantarea. L-as recomanda prietenilor mei care vor sa faca transplant, puteti merge cu liniste sufleteasca. Mulțumesc mult mâinii, efortului și echipei tale, mă bucur să te am Clinichair
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️