Transplant de barbă în Spania

transplant de barbă spania 1

Dacă barba ta nu are densitate sau are găuri în ea, un transplant de barbă în Spania ar putea fi exact ceea ce ai nevoie. Veți obține barba pe care o căutați, cu un aspect perfect natural.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de barbă în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi plasticieni calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un transplant de barbă în Spania?

Costul unui transplant de barbă în Spania este de 3.300 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, sejurul medical all-inclusive poate varia între 3.100 și 3.600 de euro.

Transplant de barbă3700 €
Transplant de păr pentru bărbați4300 €
Transplant de păr pentru femei4300 €

Acest articol conține toate informațiile pe care trebuie să le știți despre transplantul de barbă în Spania.

Ce este un transplant de barbă?

Bărbile sunt foarte frecvente în zilele noastre și fac parte integrantă din stilul bărbaților. Din păcate, unii bărbați nu au părul facial dens în mod natural. În mod similar, apariția unei arsuri sau a unei cicatrici poate modifica aspectul unei bărbi.

Un transplant de barbă poate reface zonele unei bărbi care nu au densitate. Acest lucru se poate datora unei simple lipse de creștere a părului sau prezenței unei cicatrici, de exemplu. Cu un transplant de barbă, puteți restabili densitatea corectă, oferindu-vă o barbă completă, uniformă și naturală.

Ca și în cazul transplantului de păr, procedura presupune prelevarea de grefe dintr-o zonă donatoare, de obicei din partea superioară a gâtului. Aceste grefe sunt apoi reimplantate în barba pacientului, în special în zonele în care există o lipsă de păr.

Transplantul de barbă este o soluție minim invazivă, de lungă durată, care oferă rezultate naturale.

Cine este candidatul ideal pentru un transplant de barbă în Spania?

Transplantul de barbă este indicat pentru bărbații care au un complex cu privire la aspectul bărbii lor. Este soluția ideală pentru bărbații care nu au barbă sau care au o barbă rară. Acestea sunt cauze genetice și hormonale care încetinesc dezvoltarea părului facial.

În plus, bărbații care vor să ascundă golurile lăsate de cicatrici, arsuri sau acnee pot găsi, de asemenea, o soluție la disconfortul lor. Bărbații care suferă de alopecie constată uneori că și barba le este afectată. Transplantul de barbă le poate fi recomandat.

Grefa poate implica zone de pe obraji și mustăți. Se va efectua un diagnostic preliminar pentru a se asigura viabilitatea implanturilor.

Cum funcționează un transplant de barbă?

Consultația pregătitoare

Înainte de transplantul de barbă trebuie să aibă loc o consultație pregătitoare. Aceasta constă într-o discuție cu practicianul, în timpul căreia pacientul își poate explica așteptările și dorințele sale. Se va stabili zona care urmează să fie tratată, precum și forma dorită. Mai presus de toate, zona donatoare și cea primitoare vor fi diagnosticate cu atenție.

Se va stabili apoi numărul de grefe necesare. În medie, vor fi necesare între 250 și 500 de implanturi pentru mustață, între 600 și 700 de implanturi pentru cioc și între 600 și 1.500 de implanturi pentru obraji, în funcție de densitatea dorită și de suprafața în cauză.

Tot în cadrul acestei consultații se va stabili și tehnica aleasă pentru transplantul de barbă.

Diferitele tehnici de transplant de barbă

Există mai multe tehnici de transplant de barbă. Printre acestea se numără tehnica FUE, tehnica DHI și tehnica FUT.

Metoda FUE

Metoda FUE, sau extracția foliculară, este cea mai avansată tehnică pentru a reda densitatea unei bărbi sau mustăți. Foliculii sunt îndepărtați de pe ceafă, care a fost în prealabil anesteziată, cu ajutorul unui instrument numit “punch”.

Foliculii pot fi extrași și de pe gât. Foliculii extrași sunt apoi triați pentru a păstra doar grefele care conțin unul sau două fire de păr. După un bărbierit complet al bărbii și un anestezic local, aceste grefe sunt implantate în zonele care lipsesc. Cei care conțin doar un singur fir de păr sunt plasați mai mult la periferia bărbii pentru a obține un rezultat cât mai natural posibil. Această tehnică restabilește densitatea permanentă a bărbii. Procedura durează în medie între 5 și 6 ore, în funcție de numărul de foliculi care urmează să fie implantați.

Metoda HID

Metoda DHI are mici variații față de tehnica FUE. Inciziile necesare pentru implantare sunt realizate în același timp cu implantarea propriu-zisă, cu ajutorul unui stilou de implant. Acest lucru elimină necesitatea de a rade zona primitoare.

Metoda FUT

Tehnica FUT presupune îndepărtarea unor benzi de piele din zona donatoare. Foliculii de păr sunt extrași din zona donatoare. Aceste grefe sunt apoi reimplantate în zonele lipsite de păr ale bărbii.

Indiferent de soluția aleasă, implantarea nu este nici invazivă și nici dureroasă pentru pacient. Doar injecțiile cu anestezic pot provoca un ușor disconfort.

Precauții de luat după un transplant de barbă

Poate apărea o ușoară umflătură la 24-48 de ore după operație, care va dispărea după 2 până la 4 zile. Se recomandă uneori pulverizarea unei soluții dezinfectante în primele 24 de ore după operație. Unii medici recomandă, de asemenea,aplicarea de apă termală de izvor urmată de gel de aloe vera timp de câteva zile.

Fața poate fi spălată a doua zi cu betadină.

În general, la baza grefei apar cruste. Este important să nu le scărpinați. Acestea vor cădea în mod natural în decurs de 10 până la 15 zile.

Barba poate fi tunsă cu foarfeca după 15 zile. Tunderea este permisă după o lună. Pe de altă parte, trebuie să așteptați două luni înainte de a vă rade.

Barba crește la loc în a doua sau a treia lună. Rezultatul final va fi vizibil la 9 luni până la un an după operație. Controalele au loc, în general, în cursul acestui an, la câteva săptămâni și apoi la câteva luni după operație.

Pentru a profita pe deplin de rezultatele optime și naturale, se recomandă să așteptați o lună după operație înainte de a relua orice activitate sportivă, în special dacă aceasta implică transpirație. De asemenea, trebuie să vă protejați de soare în lunile care urmează operației. De asemenea, este preferabil să așteptați câteva săptămâni înainte de a purta o mască.

Cât costă un transplant de barbă în Spania?

În funcție de numărul de grefe implantate, prețul mediu al unui transplant de barbă în Spania variază între 3.100 și 3.600 de euro. Clinicile specializate în transplantul de păr din Spania vor oferi, de asemenea, urmărire postoperatorie.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, vă putem ajuta să faceți din operația dumneavoastră un succes, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️