Transplant de păr în Spania

transplant de păr Spania 1
Scris de William

Concentrează-te pe transplantul de păr în Spania! Care este prețul mediu în Barcelona sau Madrid? Sfaturile noastre pentru un transplant de păr reușit în Spania.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr în Spania și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de păr în Spania

Clinicile de păr din Spania sunt experte în transplant de păr. Costul unei operații de transplant de păr de 2500 de grefe la Madrid sau Barcelona este cuprins între 3.500 și 4.000 de euro. Se recomandă metoda FUE sau DHI. Operația se efectuează sub anestezie locală și durează între 4 și 8 ore. Se recomandă o ședere de 7 zile.

ProceduraPreț în euro
Transplant de păr în Spania3500 €

Ce este un transplant de păr?

Un transplant de păr este o tehnică de chirurgie estetică ce presupune îndepărtarea părului existent dintr-o zonă a capului, adesea de la ceafă sau de pe părțile laterale, și apoi grefarea acestuia pe o zonă cu chelie. Zonele depopulate sunt, în general, golfurile temporale, vertexul și linia frontală a craniului.

În prezent, există 3 tipuri de operație:

Metoda FUT

Aceasta presupune îndepărtarea unei fâșii de piele cu o lățime de aproximativ 1 cm și o lungime cuprinsă între 12 și 23 cm. Bulbii sunt apoi recoltați din această fâșie și implantați în zona primitoare. Această procedură poate produce până la 1.500 de grefe și o medie de 1.300 de grefe, sau 3.000 de fire de păr.

  • Avantaje: Mai ieftin, mai rapid
  • Dezavantaje: Mai restrictiv, timp de recuperare mai lung, lasă cicatrici vizibile

Metoda FUE

Aceasta este cea mai sofisticată tehnică, deoarece nu lasă cicatrici vizibile după operație. Chirurgul rade mai întâi capul pacientului înainte de a extrage unitățile foliculare una câte una, ținând cont de faptul că fiecare unitate poate genera între unul și șase fire de păr. După extracție, chirurgul face incizii în zona de recepție, adică în zona calvă pe care pacientul dorește să o acopere.

  • Avantaje: Foarte discret, părul crește apoi la loc în mod natural
  • Dezavantaje: Lasă micro cicatrici

Metoda FUE-DHI:

Această procedură face posibilă efectuarea unui transplant de păr prin raderea doar a unei părți foarte mici din capul pacientului. Grefele sunt extrase dintr-o zonă donatoare definită și nu lasă cicatrici.

Această metodă este ideală pentru pacienții care nu au nevoie de un număr mare de unități foliculare. Pentru ceilalți, este totuși preferabil să se folosească FUE standard.

  • Avantaje: Neinvaziv, mai discret, rezultat 100% natural
  • Dezavantaje: Mai scump

Pentru cine este potrivit transplantul de păr în Spania?

Există multe motive pentru pierderea părului. Uneori este temporară, dar în unele cazuri poate fi permanentă.

  • Alopecia areata legată de o boală autoimună care atacă foliculii de păr;
  • Căderea părului legată de chelia androgenetică la bărbați;
  • Dezechilibru hormonal, cel mai adesea la femei;
  • Arsuri, etc.

Orice pacient poate face un transplant de păr în Spania, atâta timp cât are peste 18 ani, este sănătos și are suficient păr pentru procedură.

Trebuie menționat, totuși, că vârsta ideală este între 30 și 40 de ani, deoarece înainte de aceasta, sistemul hormonal rămâne instabil și un dezechilibru ar putea necesita o nouă operație.

Vezi și: Transplant de păr în Istanbul

De ce să alegeți Spania pentru un transplant de păr?

Transplantul de păr a început să devină popular în Spania în anii 1990 și de atunci continuă să atragă pacienți din toată Europa. Există mai multe motive pentru această atracție:

Proximitatea și în cadrul UE

Mulți europeni fac această călătorie în fiecare an, deoarece prețurile sunt adesea mai mici, iar trecerea frontierei este foarte simplă. Nu în ultimul rând, pentru că Spania face parte din Uniunea Europeană.

Siguranța în materie de sănătate

Asistența medicală în Spania este printre cele mai bune din lume, iar protocoalele de igienă sunt foarte stricte și riguroase.

Facilități medicale de ultimă generație

Unitățile sanitare sunt dotate cu echipamente de ultimă generație și săli de operație ultramoderne.

Chirurgi și personal medical calificat

Spania are un număr mare de chirurgi plasticieni calificați, experimentați și instruiți. Cu alte cuvinte, pacientul se află pe mâini bune.

Înainte de operație

Ca în cazul oricărei operații de chirurgie estetică, trebuie urmat un protocol.

– Precauțiile care trebuie luate

Ca în cazul oricărei operații de chirurgie estetică, pacienții sunt rugați să întrerupă administrarea de anticoagulante și antiinflamatoare cu câteva zile înainte de ziua cea mare. Uneori, se cer analize medicale pentru a se asigura că pacientul este sănătos.

– Prima consultație

În timpul primei consultații medicale, chirurgul și pacientul vor discuta, printre altele:

  • Nevoile și așteptările pacientului
  • Recomandările
  • Complicațiile potențiale;
  • Soluții posibile.

În timpul operației

Operația se efectuează sub anestezie locală și durează între 3 și 5 ore, în funcție de tehnica utilizată și de mărimea grefei. FUE durează în general mai mult decât FUSS.

Cum se efectuează operația

– Tehnica FUE

Această tehnică nu necesită o vizită în sala de operație. În timpul operației, chirurgul rade mai întâi ceafă și apoi îndepărtează bulbii cu ajutorul unui bisturiu. Bulbii sunt apoi transplantați cât mai strâns posibil pentru a obține o densitate maximă. Operația durează în general 5 ore, uneori mai mult, în funcție de numărul de fire de păr transplantate.

– Tehnica FUT

Se prelevează o fâșie de piele din partea din spate a scalpului, în zona occipitală, pe toată lungimea dintre cele două urechi. Fâșia de piele este apoi tăiată pentru a izola grefele, care sunt alcătuite în medie din 3 sau 4 fire de păr. În cele din urmă, grefele sunt implantate în zonele chele, iar scalpul este apoi suturat cu capse.

Riscuri și complicații

Deși riscurile sunt minime, acestea există. După o operație de transplant de păr, pot apărea anumite complicații:

  • O reacție alergică la anestezic;
  • Pierderi semnificative de sânge;
  • O grefă care nu prinde;
  • O infecție;
  • Pierderea senzației la nivelul scalpului etc.

După operație

În urma operației, pacientul trebuie să urmeze anumite recomandări:

Precauții care trebuie luate

  • În mod normal, bandajele se îndepărtează a doua zi;
  • Vă puteți spăla părul cu șampon la două zile după operație;
  • Pacientul se poate întoarce la serviciu între 3 și 5 zile după operație;
  • Punctele de sutură se îndepărtează după 10 zile;
  • Pacientul poate relua activitățile sportive după 3 săptămâni.

Un transplant de păr în Spania nu necesită spitalizare, iar pacientul se poate întoarce acasă în timpul zilei.

Durerea postoperatorie și cicatricile

Durerea în urma unui transplant de păr este foarte adesea moderată, dar personalul medical prescrie sistematic analgezice pentru a se asigura că pacientul suferă cât mai puțin posibil.

În timp ce cicatricile sunt invizibile în timpul FUE, tehnica cu benzi lasă o cicatrice în partea din spate a craniului, la nivelul inciziei, iar părul nu crește la loc.

Rezultatele unui transplant de păr în Spania

Rezultatul final poate dura uneori până la 18 luni. Este posibil ca părul implantat să cadă în timpul procesului de vindecare; acest lucru este normal. Apoi ar trebui să crească normal până la obținerea unui rezultat permanent.

Acest lucru se datorează faptului că părul conținut în grefe cade în mod natural pentru a face loc unui păr nou. Densitatea noului păr începe să fie vizibilă după aproximativ 6 luni. Cu toate acestea, este necesar să se aștepte între 8 și 12 luni pentru a vedea rezultatul dorit, iar apoi aproximativ 18 luni pentru rezultatul final.

După un transplant de păr în Spania, pacientul :

  • Își recapătă un scalp sănătos și dens, la fel ca înainte;
  • Nu mai pierde părul;
  • Își recapătă încrederea în sine.

Cât costă un transplant de păr în Spania?

Costul unui transplant de păr în Spania depinde de mai mulți factori:

  • Clinica sau unitatea aleasă;
  • Tipul de operație;
  • Tehnologia folosită în sala de operație;
  • Expertiza chirurgului.

Deși există tratamente pentru a combate căderea părului, transplantul de păr este singura soluție care va oferi un rezultat permanent. Acesta este motivul pentru care mii de pacienți decid să facă pasul cel mare în fiecare an și pentru care nu mai ezită să călătorească în Spania pentru un transplant de păr.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️