Transplant de păr feminin în Spania

transplant de păr feminin Spania 2
Scris de Maria

Suferiți de căderea părului? Aveți o mulțime de goluri în cap? Vă luptați cu alopecia? Ei bine, soluția este chirurgia capilară. Iar noi vă vom organiza transplantul de păr feminin în Spania la un preț competitiv!

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de păr pentru femei în Spania și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un transplant de păr pentru femei în Spania?

Clinicile spaniole sunt specializate în transplantul de păr pentru femei. Acestea adoptă protocoale conservatoare, de înaltă performanță, care produc rezultate excelente! În plus, prețurile pe care le practică sunt foarte accesibile pentru standardele europene.

Prețul unui transplant de păr pentru femei în Spania este de 3.000 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, pachetul all-inclusive poate varia între 2.400 și 3.200 de euro.

Tipul de procedurăPreț în euro
Transplant de păr pentru femei în Spania3000 €

Tot ce trebuie să știți despre transplantul de păr pentru femei în Spania

Transplantul de păr presupune extragerea și transplantarea părului propriu al pacientului. Avantajele sunt numeroase și, mai ales, permanente. Printre acestea se numără

  • Crearea de volum ;
  • Creșterea densității;
  • A avea din nou o franjură și o linie a părului completă, printre altele.

Cauzele căderii părului

Căderea părului la femei este reprezentată de o adâncitură pe frunte și vertex. În plus, o multitudine de factori pot sta la baza problemelor de păr, printre care se numără:

  • Dezechilibrul hormonal ;
  • Origine ereditară (alopecia androgenetică);
  • Tricotilomania ;
  • Stresul ;
  • Dieta dezechilibrată, etc.

Pentru a descoperi motivele căderii părului, este important să se efectueze o analiză a părului. Odată detectate cauzele, se pune un diagnostic pentru a putea începe procesul de transplant de păr.

Poate orice femeie să facă un transplant de păr în Spania?

Orice femeie cu vârsta de peste 18 ani poate face un transplant de păr. Cu condiția să sufere de alopecie.

Avantajele transplantului de păr pentru femei în Spania :

Clinicile de implant de păr sunt situate în marile orașe din Spania: Malaga, Madrid, Barcelona, etc. Indiferent de clinica pe care o alegeți, veți avea ocazia să vă plimbați prin orașele turistice înainte de operație și/sau în timpul convalescenței.

Nu numai că clinicile spaniole sunt bine amplasate și de bună reputație, dar medicii lor sunt meticuloși și folosesc tehnici eficiente și eficace. Ei operează folosind cele mai bune metode și se adaptează la nevoile pacienților lor. Și se străduiesc să ofere rezultate satisfăcătoare, estetice și cu aspect natural.

Transplantul de păr este, de asemenea, foarte popular în rândul vedetelor.

Cât costă un transplant de păr feminin în Spania?

Este întrebarea care nu poate fi ignorată! Iar cea care determină sute de mii de pacienți să aleagă operația de transplant de păr în Spania este costul. Costul unei operații de implant de păr în Barcelona sau Madrid poate fi cu până la 40% mai ieftin decât în Europa. Așteptați-vă să plătiți între 2.400 și 3.200 de euro pentru un transplant de păr pentru o femeie în Spania. Cu toate acestea, acest preț variază în funcție de tehnicile utilizate, de complexitatea modificării și de reputația chirurgului. Pentru un preț precis și o opinie de la cel mai bun chirurg spaniol specializat în transplant de păr, solicitați o ofertă personalizată.

Prețul unui transplant de păr feminin în Spania se calculează în funcție de :

  • Cât de avansată este alopecia;
  • Cauza căderii părului
  • Dificultatea cazului;
  • Numărul de grefe implantate;
  • Caracteristicile părului donatorului (mărime, textură, culoare etc.)
  • Costurile medicale ;
  • Onorariile personalului de îngrijire;
  • Vizitele postoperatorii.

Proceduri pentru transplantul de păr în Spania

Pentru a determina zonele care urmează să fie transplantate, este important să se evalueze stadiul de calviție. Pentru a nu fi nevoit să vă deplasați în Spania pentru un consult clinic.

Putem contacta un chirurg pentru a efectua o analiză a părului la distanță. Astfel încât să putem oferi tratamentul medical potrivit.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, vă rugăm să completați formularul furnizat. Coordonatorul nostru vă va cere documentele care îi vor permite specialistului să vă evalueze chelia și să vă ofere un deviz. De exemplu: fotografii ale capului dvs. și eventuale analize de sânge.

Cum funcționează un transplant de păr în Spania?

Acoperim tot ceea ce privește transplantul de păr. Ce trebuie să știți:

  • Biletele dumneavoastră de întoarcere;
  • Cazarea dumneavoastră;
  • Programările pentru consultațiile pre și postoperatorii, etc.

Înainte de transplantul de păr al unei femei

Pacientele care doresc să se supună unei intervenții chirurgicale de transplant de păr la femei în Spania vor trebui să treacă printr-o perioadă de pregătire medicală, în timpul căreia vor fi puse sub tratament pentru a încuraja regenerarea, cum ar fi Finasteride sau Minoxidil.

În plus, această operație de implant de păr poate fi efectuată într-o singură ședință sau în mai multe ședințe. Numărul de ședințe depinde, bineînțeles, de stadiul de calviție feminină și de numărul de grefe. Frecvența va fi eșalonată pe parcursul a câtorva luni sau chiar a unui an.

Procesul de transplant de păr la femei în Spania

Vă recomandăm să veniți la clinică purtând o cămașă sau un pulover cu nasturi. Acest lucru facilitează scoaterea acestuia după operație.

Transplantul de păr se efectuează sub anestezie locală, începând cu pregătirea zonei donatoare. Chirurgul va proceda apoi la metoda de grefare cea mai potrivită pentru cazul pacientului. Tehnicile utilizate includ: FUL-FUE fără ras și FUL-FUE cu ras.

În general, transplantul de păr pentru femei în Spania urmează procesul de zero tunsoare. Și, prin urmare, va implica cu siguranță transplantul de unități foliculare FUL (păr lung FUT).

În acest scop, pacienții trebuie să vină cu o zi înainte de operație. Personalul medical va preleva numărul necesar de unități foliculare.

Numărul de ședințe și numărul de grefe depind de cât de avansată estealopecia. Unii pacienți vor avea nevoie de 100 de foliculi, în timp ce alții vor avea nevoie de 3.000 de grefe. Aceste detalii sunt comunicate pacientului în prealabil, în timpul consultului inițial.

Pentru informare, în cazul în care nivelul alopeciei este avansat, este posibil să se efectueze o tunsoare parțială sau completă în aceeași zi cu transplantul. Prima presupune tunderea doar a zonei donatoare, iar cea de-a doua presupune tunderea atât a zonei donatoare, cât și a celei primitoare.

În orice caz, părul va începe să crească la 2 luni de la transplantul de păr, iar apoi va câștiga 1 cm lunar. Rezultatele obținute vor fi naturale și permanente.

După un transplant de păr la o femeie în Spania

Veți fi externată în aceeași zi cu transplantul de păr. Cu toate acestea, va trebui să fiți vigilentă după aceea.

Precauții de luat după un transplant de păr pentru femei în Spania

Celmai bine este să luați un taxi până acasă și să nu conduceți imediat după operație. De asemenea, asigurați-vă că nu vă frecați capul de părțile laterale ale mașinii atunci când urcați sau coborâți.

În unele cazuri, se pot forma cruste pe zona primitoare. Nu vă faceți griji, pur și simplu pulverizați această zonă cu un dezinfectant, mai ales în primele 2 zile.

În plus, cel mai bine este să dormiți fie pe o parte, fie pe spate, dar ridicați capul de pe pernă. Purtați haine care sunt ușor de îmbrăcat și de dat jos. De asemenea, trebuie să evitați să purtați șapcă, să practicați sport, să folosiți uscătorul de păr și orice altceva care provoacă transpirație… Timp de 15 zile.

Concluzie

Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți procedura, și la un preț redus.

1

Coordinatrice

Lasă-ne datele tale de contact folosind formularul. Coordonatorul nostru te va contacta prin mesaj pe Whatsapp sau prin e-mail pentru un prediagnostic gratuit al părului tău.

Vă va cere fotografii frontale și laterale, precum și obiectivele dumneavoastră, pentru aobține opinia chirurgului capilar.

2

Chirurgien

În cazul în care chirurgul este în măsură să vă îndeplinească obiectivele și ne dă undă verde pentru transplantul de păr, vă vom trimite o ofertă personalizată gratuită și fără obligații.

Iar dacă sunteți de acord, vom organiza totul pentru dumneavoastră:
Zbor, taxi, hotel, transplant de păr, medicamente și, mai presus de toate, un tur minunat al Madridului sau al Barcelonei.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️