Transplant de sprâncene în Turcia

transplant de sprâncene preț 1
Scris de Manuella

Ca și în cazul transplanturilor de păr tradiționale, transplantul de sprâncene din Turcia începe cu îndepărtarea foliculilor de păr dintr-o zonă sănătoasă de creștere a scalpului.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre transplantul de sprâncene în Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de sprâncene în Turcia

Costul mediu al unui transplant de sprâncene în Turcia, în Istanbul, este de 1.250 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 550 € la 1.950 €.

ProceduraPreț Turcia
Transplant de sprâncene1250 €

Ce este un transplant de sprâncene?

Deși prea des neglijate, sprâncenele noastre joacă un rol important în viața de zi cu zi. Ele ne ajută să comunicăm prin intermediul expresiilor faciale și ne protejează ochii de apă și transpirație. În ultimii ani, ele s-au aflat în centrul mai multor tendințe în materie de frumusețe.

De aceea, bărbații și femeile care suferă de căderea excesivă a părului de pe sprâncene își pot pierde încrederea în sine și pot avea probleme de stimă de sine. Acesta este motivul pentru care transplanturile noastre de sprâncene în Turcia devin din ce în ce mai populare.

Începând cu anii 1990, a existat o tendință de smulgere a sprâncenelor într-un arc subțire, ceea ce a determinat oamenii să se smulgă prea mult și să deterioreze foliculul. Acest lucru a împiedicat recreșterea.

Întrucât tendința s-a schimbat acum pentru a îmbrățișa sprâncene mai pline și mai naturale, a crescut presiunea pentru ca bărbații și femeile să își schimbe aspectul în consecință. În timp ce machiajul poate fi folosit pentru a umple sprâncenele subțiri sau rare, transplantul de sprâncene din Istanbul a oferit o soluție mai permanentă și de lungă durată.

Transplanturile de sprâncene efectuate de clinicile din Istanbul, Turcia, folosesc metoda de extracție a unităților foliculare (FUE) pentru a îndepărta părul de pe scalp și a transplanta foliculi sănătoși în sprâncene pentru a îmbunătăți densitatea.

Cu o plasare precisă, urmând modelul normal de creștere, pacienții pot observa o densitate îmbunătățită în toate sprâncenele lor, cu rezultate cu aspect natural.

Este un transplant de sprâncene potrivit pentru mine?

Pentru pacienții care nu sunt siguri dacă un transplant de sprâncene este soluția potrivită pentru subțierea sprâncenelor, este important să ia în considerare cauza căderii părului.

În unele cazuri, căderea părului de pe sprâncene poate fi o problemă temporară sau una care poate fi rezolvată cu o dietă adecvată sau prin tratarea unei probleme de bază.

Deficiențele nutriționale, de exemplu, pot duce la o creștere generală slabă a părului, ceea ce poate duce la sprâncene rare sau deteriorate.

Vitaminele A, B-12, C, D, fierul și biotina joacă toate un rol în creșterea sănătoasă, iar persoanele cu deficiențe pot avea sprâncene mai rare. În aceste cazuri, discutați cu medicul dumneavoastră de familie sau cu dieteticianul înainte de programarea la noi.

Cu toate acestea, există o serie de cauze permanente de pierdere a părului pentru care un transplant de sprâncene poate fi o soluție ideală. Acestea includ alopecia areata, epilarea persistentă sau epilarea anterioară care a deteriorat foliculii, anumite probleme tiroidiene și îmbătrânirea.

Citește și: Prețurile transplantului de păr în Istanbul

Traumatismele fizice pot duce, de asemenea, la pierderea părului, cum ar fi arsurile, cicatricile sau accidentele. În aceste cazuri, un transplant de sprâncene în Turcia poate ajuta la restabilirea unui anumit nivel de încredere în pacient.

Fiecare cauză a căderii părului sau a subțierii sprâncenelor va fi tratată individual în timpul unei vizite la Istanbul, iar cel mai bun tratament va fi stabilit în funcție de cazul dumneavoastră.

În general, pacienții care și-au pierdut părul din cauza unor condiții genetice, a epilării excesive sau care au suferit accidente sau traume sunt cei mai viabili candidați pentru un transplant. Cu toate acestea, avem clinicieni calificați pentru consultație și chirurgi experți pentru procedură, care pot determina viabilitatea cazului dumneavoastră pentru un transplant de sprâncene în Istanbul.

Ce se întâmplă în timpul unui transplant de sprâncene?

Ca și în cazul transplantului de păr tradițional din Istanbul, transplantul de sprâncene în Turcia începe cu îndepărtarea foliculilor de păr dintr-o zonă de creștere sănătoasă a scalpului. Acest lucru se poate face fie unul câte unul, fie prin metoda “benzii”, care va fi stabilită de chirurgul dumneavoastră înainte de operația din Turcia. În general, folosim metoda FUE datorită naturii sale neinvazive și a absenței cicatricilor.

Cu metoda FUE, părul donator poate fi extras individual dintr-o zonă de creștere sănătoasă a scalpului. La începutul procedurii, veți primi un anestezic local pentru a evita orice disconfort pe tot parcursul acesteia.

Apoi, o parte din părul dumneavoastră va fi ras pentru a permite un acces mai bun la foliculi, după care chirurgul va face mici incizii pentru a extrage foliculii din scalp. Aceste incizii măsoară doar 1 sau 2 milimetri, astfel încât nu sunt necesare cusături și nu există cicatrici. În unele cazuri, este posibil să se recolteze foliculii fără a rade capul.

După recoltare, “grefele foliculare” sunt apoi tăiate la o dimensiune potrivită pentru sprâncenele pacientului. Fiecare folicul va fi reintrodus în scalp cu ajutorul unor incizii de dimensiuni similare cu cele făcute pentru recoltare, poziționate și înclinate cu grijă pentru a imita creșterea unei sprâncene naturale și pentru a fi așezate pe suprafața pielii.

Un transplant de sprâncene în Turcia necesită foarte puțin timp de repaus și, în majoritatea cazurilor, vă puteți întoarce la activitățile obișnuite în 24 de ore. Dacă optați pentru un transplant la una dintre clinicile noastre, vă sfătuim să rămâneți în Istanbul până la o săptămână după operație, astfel încât să putem monitoriza procesul de vindecare în primele șapte zile.

În aceste zile, veți fi invitat să participați la un control postoperator, după care vă puteți petrece restul șederii explorând regiunea și bucurându-vă de bogata cultură a Turciei. Pachetul dvs. de transplant de sprâncene va include cazare de 4 sau 5 stele, astfel încât puteți alege să vă relaxați în timpul șederii, după cum doriți.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️