Prețul unui transplant de sprâncene în Tunisia

transplant de sprâncene preț 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de sprâncene în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de sprâncene de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de sprâncene în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui transplant de sprâncene în Tunisia

Costul mediu al unui transplant de sprâncene în Tunisia este de 1.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 900 de euro la 1.500 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Transplant de sprâncene1200 €

Ce este un transplant de sprâncene?

Sprâncenele pot să lipsească sau să se subțieze din mai multe motive, cum ar fi epilarea excesivă, alopecia, cicatrici în urma unei răni sau arsuri faciale sau chiar îmbătrânirea naturală.

Transplant de sprâncene în Tunisia prin tehnica de transplant de păr FUE. Putem ajuta la întărirea unei sprâncene subțiate sau deteriorate, sau chiar la crearea unei sprâncene cu aspect natural și realist pentru cei care nu au deloc păr.

Pot fi transplantate sprâncenele?

Da, transplantul de păr de sprâncene este posibil! Datorită tehnicii de transplant FUE, suntem capabili să recreăm complet o sprânceană din părul donatorului. În Tunisia, aceste transplanturi sunt cunoscute în mod obișnuit sub numele de implanturi de sprâncene.

Cum funcționează un transplant de sprâncene?

Un transplant de sprâncene în Tunisia este o procedură, similară unui transplant de păr, care are ca scop reconstruirea sprâncenelor dvs. naturale. Procesul implică prelevarea de păr donator de la scalp și transplantarea acestuia în sprâncene pentru a corecta subțierea sprâncenelor și a obține o sprânceană mai plină.

Părul donator este extras din partea din spate a scalpului prin tehnica FUE și apoi pregătit la microscop pentru a extrage unitățile foliculare individuale.

Părul donator este apoi inserat în zonele de subțiere a sprâncenelor sau în jurul întregii zone a sprâncenelor, pentru a crea sprâncene cu aspect natural, cu ajutorul unui ac hipodermic de calibrul 23, sub un microscop cu grad mare de mărire.

Transplantul de păr de sprâncene este o procedură foarte delicată, necesitând plasarea perfectă a firelor de păr în incizii minuscule care sunt orientate în direcția corectă și poziționate pentru a imita creșterea naturală. Nu este nevoie de bisturiu și nu sunt necesare copci. Procedura este 100% microchirurgicală. Pacienții își vor recăpăta creșterea naturală a sprâncenelor fără efecte secundare.

Cât durează transplantul de sprâncene?

Transplantul de sprâncene este o soluție permanentă pentru implanturile de sprâncene. Datorită tehnicii FUE, aceste proceduri durează o viață întreagă. Creșterea va fi vizibilă între patru și șase luni de la procedură. Veți începe să vedeți rezultatul cosmetic final la aproximativ 10 luni.

Transplanturile de sprâncene continuă să crească?

Deoarece părul donator care este transplantat în sprânceană provine din scalp, creșterea părului va rămâne aceeași și va crește pe întreaga lungime a părului de pe cap. În consecință, părul transplantat din sprânceană trebuie tuns periodic (în general, o dată pe lună). Aceasta este norma pentru implanturile de sprâncene și, după un timp, firele de păr transplantate se pot adapta și nu mai au nevoie de tundere.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️