Transplanturi de barbă în Tunisia

preț transplant de barbă tunisia ieftin 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre transplantul de barbă în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru un transplant de barbă reușit în Tunis.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre transplantul de barbă în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu medici calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfaturile unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un transplant de barbă în Tunisia?

În Tunisia, costul mediu al unui transplant de barbă este de 2.000 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie locală și durează 6-7 ore. Durata de ședere este de 4 zile. Acest preț variază în funcție de autoritatea chirurgului și de popularitatea clinicii. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

ProceduraPreț în euro
Transplant de barbă în Turcia2000 €

În ultimii ani, barba a devenit un simbol al virilității pentru bărbați. De la George Clooney la Ryan Reynolds, vedetele de cinema își afișează cu mândrie barba lor sărată și piperată. Dar nu toți bărbații sunt egali când vine vorba de părul facial.

Ce presupune un transplant de barbă?

Transplantul de barbă se bazează pe același principiu ca și transplantul de păr natural. Acesta presupune prelevarea de grefe din zona donatoare. Zona donatoare se află în partea din spate a craniului, unde tuturor indivizilor le crește părul în mod regulat. Acesta este motivul pentru care chirurgii aleg această zonă pentru un transplant. Când grefele sunt îndepărtate, acestea sunt reimplantate în zonele în care lipsește părul.

Sursele de complex nu sunt aceleași pentru bărbați și femei. La bărbați, pilozitatea este cauza a numeroase patologii: alopecie, chelie etc. Din fericire, transplantul de păr și de barbă este acum posibil.

Care este profilul candidatului ideal pentru această operație?

Orice persoană cu o față fără barbă poate face un transplant de barbă. Această situație este o sursă de complexe pentru mulți bărbați. Cu toate acestea, această procedură chirurgicală este potrivită doar pentru adulți. Dacă abia ai ieșit din adolescență, va trebui să iei în considerare alte alternative.

Întrucât grefele sunt prelevate din zona hipocratică, aceasta trebuie să fie bine mobilată. Chiar dacă părul începe să vă cadă, creșterea rămâne sănătoasă în această zonă. Dacă suferiți de o cădere semnificativă a părului, medicul va alege o altă zonă donatoare. Aceasta ar putea fi sprâncenele, de exemplu.

Dacă alegeți să vă operați în Tunisia, consultația va fi efectuată de la distanță. Va trebui să trimiteți fotografii de calitate medicului.

Vezi și: Prețul unui transplant de barbă în Turcia

Ce se întâmplă în timpul operației?

În ziua operației, fața dumneavoastră va fi complet rasă. Grefele sunt îndepărtate sub anestezie locală. Chirurgul sortează apoi părul. Pentru a obține un efect natural, orice grefe cu mai mult de trei fire de păr sunt îndepărtate. În cele din urmă, implantul de păr este reimplantat.

După operație, nu aveți nevoie de niciun tratament sau pansament special. Cu toate acestea, este posibil să apară umflături în primele 2 până la 4 zile. Prin urmare, va trebui să vă acordați câteva zile libere de la locul de muncă pentru a efectua operația. Acest lucru este valabil în special dacă decideți să călătoriți în Tunisia.

Ce precauții postoperatorii trebuie luate?

Un transplant de barbă și mustață este o operație chirurgicală ușoară. Cu toate acestea, pot apărea unele efecte secundare în urma operației:

  • Fire de păr încarnate,
  • Înroșire sau vânătăi ușoare,
  • Ușoară iritație a zonei chele care a fost implantată,
  • Umflarea zonelor donatoare și senzație de apăsare, etc.

Pentru a limita aceste efecte, medicul aplică un pansament pe zona donatoare. Aceste efecte neplăcute se estompează după una sau două zile. Pe zona primitoare apar cruste. Acestea vor dispărea, de asemenea, după o săptămână.

În primele zile, trebuie să evitați frecarea cu un prosop sau o piesă de îmbrăcăminte. În primele trei luni, firele de păr transplantate sunt încă foarte fragile. Ei nu sunt imuni la cădere.

După această perioadă, grefele încep să devină mai dense. Pe măsură ce implanturile se vindecă, este posibil ca părul dumneavoastră să se simtă neuniform. Acest lucru este normal. La un an de la transplant, pielea dumneavoastră își recapătă aspectul. Părul devine dens și solid. Bărbieritul îl ajută să crească din nou. Părul devine mai dur.

De ce să alegeți Tunisia pentru un transplant de barbă?

Turismul medical a devenit un atu economic în Tunisia. Țara oferă servicii de top pacienților. Are mulți chirurgi calificați pentru a efectua operații estetice.

În plus, Tunisia este una dintre puținele țări care respectă standardele medicale europene. Așadar, puteți obține același rezultat final ca într-o clinică din Europa.

Nu ezitați să căutați spitale specializate în transplanturi de barbă. Alternativ, puteți profita de serviciile unei agenții specializate în călătorii în Tunisia. Cereți acum o ofertă gratuită pentru a vă ajuta să vă pregătiți călătoria.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă poate ajuta să faceți din operațiunea dumneavoastră în Tunisia un succes, gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️