Dr Khaled Meddeb

Dr Khaled Meddeb Clinica Tunis 1

Dr Khaled Meddeb este specializat în implanturi de păr. Înființată în 2009, această clinică certificată este situată în Tunis, Tunisia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Dr Khaled Meddeb, Tunis, Tunisia

Abordarea prudentă a doctorului Khaled Meddeb a asigurat întotdeauna un grad ridicat de consecvență și regularitate în rezultatele sale și, prin urmare, în satisfacția pacienților săi. După ce și-a finalizat pregătirea medicală în Tunis și Paris, s-a pregătit alături de medici francezi și clinici de restaurare a părului din Paris pentru a învăța tehnologiile de bază și a trecut prin multe etape.

Este pasionat de noile inovații și tehnologii, păstrând în același timp o viziune extrem de critică asupra noutăților de pe piață. A fost primul medic din Tunisia care a introdus adevăratul transplant de unități foliculare la începutul anilor 2000.

A fost primul care a lansat procedura de închidere tricofitică în regiunea Africii de Nord. A fost, de asemenea, primul medic tunisian care a aderat la ISHRS și ESHRS. Din 2015, el și-a specializat practica 100% în extracția unităților foliculare.

După ce a selectat și a examinat cu atenție toate noile opțiuni FUE disponibile pe piață, a ales sistemul FUE SAFE dezvoltat de Dr. Jim Harris. Combinând calitatea, rigoarea și expertiza la un cost moderat, suntem foarte mândri că am crezut în Dr. Medded încă de la început și, de atunci, îl numărăm printre membrii influenți ai grupului nostru.

Împreună cu echipa sa de 5 asistenți, Dr. Meddeb se dedică în întregime domeniului părului și își desfășoară activitatea exclusiv în Tunis, într-o clinică autorizată. El acordă o atenție deosebită ultimelor progrese în domeniul părului, participând la congrese internaționale de specialitate.


Specialitatea clinicii :

Implanturi de păr
Transplant de barbă
Transplant de sprâncene
Transplant de gene
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUE Gold
Transplant de păr FUT
Transplant de păr BHT
Transplant de păr DHI
Consultație pentru pierderea părului

Servicii

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Restaurant
TV în cameră


Oraș: Tunis – Țară: Tunisia – Înființat în 2009
Acreditare: Nu există informații – Limba (limbile) vorbită (e): engleză, franceză


Opinia Dr Khaled Meddeb

Tilhet Nicolas
Tilhet Nicolas
16:48 16 Feb 23
Doctorul Meddeb este foarte profesionist.O echipă, de asemenea, grijulie.Este francez, cu un ochi real pentru detalii. Raport calitate-preț imbatabil, în Franța și în Europa.
Para Digme
Para Digme
10:24 03 Feb 23
Transplant de păr efectuat acum câteva zile pentru o reconstrucție completă a liniei mele frontale, am venit din Franța la acest chirurg (care este un chirurg capilar care face doar asta, spre deosebire de chirurgii francezi care fac „totul”). Medicii Meddeb lucrează cu o echipă ultra profesionistă, chiar acesta este sentimentul pe care l-am avut când am venit la ei, de la asistenta personală Sonia care este foarte profesionistă și disponibilă, până la medic și asistenții săi de transplant, ne simțim cu adevărat în siguranță și pe mâini bune, rezultatul obtinut a fost peste asteptarile mele, comunicare impecabila in limba franceza, mese si gustari oferite, sfaturi preoperatorii si urmarire postoperatorie. Simțim cu adevărat că echipa are experiență și face exact asta, că este specialitatea lor, totul la un preț foarte rezonabil. M-am gândit inițial „ca mulți” să merg în Turcia și mulțumesc diverselor forumuri pentru că m-au avertizat despre anumite abuzuri din clinicile turcești și că mi-au vorbit despre Tunisia și despre acest doctor care se descurcă din ce în ce mai fericit și care este din ce în ce mai considerat un „top doc”. Mulțumesc din nou medicului și întregii sale echipe.
Franck dhdhd
Franck dhdhd
11:53 08 Jun 23
ACTUALIZARE 08/06/2023La aproape 6 luni de la operația mea rezultatul este pur și simplu uimitor. Desigur, nimeni nu m-a băgat în seamă și toată lumea, inclusiv coaforul, este surprins când le spun că există transplant.Găsesc plăcerea capilară a celor 20 de ani, nu aș fi crezut niciodată! Mulțumiri întregii echipe Khaled MEDDEBPRIMELE 3 FOTOGRAFII SUNT DIN 20 DECEMBRIE 2022Am fost la DR MEDDEB pe 14 decembrie pentru 2400 de grefe.Având un ochi atent asupra muncii diferiților medici de transplant de păr de mulți ani datorită forumurilor binecunoscute din comunitate, alegerea mea a căzut pe această clinică din Tunisia.Motivele care m-au determinat să împing ușile acestei clinici sunt următoarele:- Rezultate superbe adunate la transplanturile corespunzătoare cazului meu în ultimii 5 ani- O strategie cu managementul zonei donatoare și desenarea de către medic care este pe termen lung pentru pacient- Zona donatoare intacta, vindecarea este exceptionala, dovada pozele de la D+5- Unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț care rivalizează în mare măsură cu ceea ce este oferit în Turcia- Medicul care face singur extractiile din zona donatoare (rata de succes impresionanta) si inciziile- Luați doar un pacient pe zi, clinica sau clinicile după ani de rezultate bune precum Khaled MEDDEB devin fabrici de gaze cu șanse mici de a fi operate de medic cu excepția unui control al muncii echipelor.Mulțumesc întregii echipe pentru profesionalism, voi actualiza acest mesaj cu rezultatul final care mi se pare foarte promițător pentru moment.Sunt deschis la toate întrebările, fac de asemenea un subiect pe un forum celebru lună de lună cu fotografiiDu-te acolo cu ochii închiși, ești pe mâini bune.UPDATE 08/06La aproape 6 luni de la operația mea rezultatul este pur și simplu uimitor. Desigur, nimeni nu m-a băgat în seamă și toată lumea, inclusiv coaforul, este surprins când le spun că există transplant.Găsesc plăcerea capilară a celor 20 de ani, nu aș fi crezut niciodată! Mulțumiri întregii echipe Khaled MEDDEB
Elie SElie
Elie SElie
11:31 04 Jul 23
Aș dori să mulțumesc foarte mult Dr Khaled Meddeb și personalului său pentru primirea lor foarte prietenoasă, atenția și profesionalismul lor. Am facut un transplant de par si a mers foarte bine. Fără durere postoperatorie, instrucțiuni postoperatorii documentate și reamintite. Recomand cu căldură această echipă grozavă. Ține-o așa. Mulţumesc mult.
Ben AMOR
Ben AMOR
21:30 05 Apr 23
Nu pot recomanda suficient dr. Meddeb și personalul său.Dr. Meddeb își ascultă pacienții și nu vinde vise, spre deosebire de practicile turcești.Este o persoană corectă și competentă și știe ce este fezabil și ce se potrivește pacienților săi.Echipa lui este foarte profesionistă și primitoare și toți sunt încurajatori și liniștitori în timpul intervenției.Sunt sincer fericit că am trecut prin Dr. Meddeb.Operația mea a avut loc pe 21.12.2022si abia au trecut 3 luni ca deja vad rezultate foarte satisfacatoare! Abia aștept să văd rezultatul final în 15 luni.Un mare mulțumesc!
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️