Chirurgie estetică în Tunisia

chirurgie estetică tunisia 1
Scris de William

Chirurgia estetică în Tunisia a făcut progrese enorme în ceea ce privește turismul medical. Diferite tipuri de intervenții chirurgicale sunt oferite de cei mai buni chirurgi din lume. Dacă aveți în vedere un sejur medical pentru chirurgie estetică în Tunisia, utilizați ghidul nostru complet pentru a afla cât costă și cum se desfășoară operațiile.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre chirurgia estetică în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul operației estetice în Tunisia

Prețul unei operații de lifting facial în Tunisia este de 2400 de euro. O blefaroplastie costă 1400 de euro. Rinoplastia costă 1.700 de euro. Costul unei măriri de sâni în Tunisia este de 1800 de euro. Liposucția costă 1.900 de euro, iar un transplant de păr 2.200 de euro. Aceste prețuri depind de expertiza clinicii și de autoritatea chirurgului.

ProceduriPreț în euroDurata de ședere
Lifting facial2400 €8 zile
Blefaroplastie1400 €4 zile
Rinoplastie1700 €6 zile
Mărirea sânilor1800 €5 zile
Liposucție1900 €6 zile
Transplant de păr2200 €4 zile

Ce este chirurgia estetică în Tunisia?

Chirurgia estetică în Tunisia este practica de reconstrucție a corpului în urma unei malformații, a unei operații sau a unui accident. Chirurgia estetică poate, de asemenea, săîmbunătățească aspectul corpului și să ajute persoanele cu complexe să se simtă mai bine în pielea lor.

Operațiile de chirurgie estetică sunt efectuate exclusiv de către medici specialiști cu o vastă experiență în domeniu.

Chirurgie estetică facială

Există mai multe tipuri de chirurgie estetică facială. Lipofillingul facial în Tunisia este una dintre cele mai frecvente operații și poate fi folosită pentru a reface fețele marcate de riduri și îmbătrânire sau pentru a da plinătate unor fețe mai subțiri. Pentru pielea lăsată pe gât, există, de asemenea, un lifting cervico-facial.

Alte operații faciale includ rinoplastia pentru a schimba aspectul nasului și blefaroplastia pentru a corecta pleoapele căzute. Pentru persoanele care suferă de o bărbie dublă, genioplastia este, de asemenea, o soluție foarte bună.

Chirurgia facială nu numai că reduce semnele de îmbătrânire, dar corectează și anumite imperfecțiuni.

Chirurgia de remodelare corporală

Chirurgia estetică a siluetei și a membrelor urmărește săarmonizeze corpul și să corecteze anumite defecte. Prin operații precum liposucția, BBL șiabdominoplastia, va fi posibilă eliminarea excesului de grăsime din anumite părți ale corpului, în special de pe stomac, coapse și brațe. Grăsimea eliminată în timpul acestui proces poate fi, de asemenea, reinjectată pentru a crește volumul și a restabili un corp mai armonios. Această practică se numește lipofilling.

Există mai multe tipuri de chirurgie estetică pentru siluetă și chiar pentru membre. Este posibil chiar să se facă o penoplastie, care poate prelungi și mări dimensiunea penisului unui bărbat.

Chirurgia cosmetică a sânilor

Chirurgia sânilor este, de asemenea, foarte frecventă în Tunisia. Este posibilă o intervenție chirurgicală pentru creșterea volumului sânilor, prinaugmentarea sânilor cu ajutorul implanturilor. De asemenea, este posibil să se efectueze un lifting pentru persoanele care au un complex cu privire la sânii lor căzuți.

Reducerile de sâni sunt, de asemenea, efectuate pentru persoanele cu sâni mari care provoacă dureri de spate.

Se efectuează, de asemenea, intervenții pentru ginecomastia la bărbați, cu scopul de a reduce umflarea glandei mamare.

Chirurgie reconstructivă estetică

În Tunisia se efectuează un număr mare de intervenții chirurgicale reconstructive pentru a ajuta persoanele cu malformații sau care au suferit un accident să își recapete un aspect normal.

Numeroase tehnici de reconstrucție mamară sunt efectuate pentru a ajuta femeile cărora li s-au extirpat sânii. Există, de asemenea, intervenții chirurgicale pentru a restabili pielea normală și sănătoasă în urma unei arsuri.

Care este profilul candidatului ideal pentru chirurgia estetică în Tunisia?

Mulți oameni au un complex cu privire la aspectul lor și la anumite aspecte ale corpului lor, iar acest lucru poate avea un impact uriaș asupra stimei de sine. Chirurgia estetică este uneori singura soluție pentru a-i ajuta pe pacienți să se simtă mai bine prin corectarea a ceea ce ei percep ca fiind defecte.

Chirurgia reconstructivă, pe de altă parte, permite victimelor accidentelor sau deformărilor să revină la o viață mai mult sau mai puțin normală. Le ajută atât fizic, cât și psihic.

În general, chirurgia estetică se adresează persoanelor care doresc:

  • Să pară mai tinere;
  • Să corecteze aspectele care nu le plac;
  • Să se simtă mai bine în propriul corp;
  • Să arate mai bine și să se simtă mai încrezători.

Bineînțeles, trebuie să țineți cont de faptul că chirurgia estetică este o procedură medicală care necesită anestezie. În funcție de tipul de intervenție chirurgicală necesară, anestezia poate fi locală sau generală, așa că o bună pregătire este esențială, iar decizia nu trebuie luată cu ușurință.

Cum funcționează chirurgia estetică?

Chirurgia estetică este efectuată de către un medic specialist după mai multe controale și consultații. Durata operației depinde de tipul acesteia și, mai ales, de starea pacientului. De exemplu, o operație la pleoape poate dura între 40 de minute și 2 ore, un lifting facial poate dura până la 3 ore, iar reconstrucția sânilor poate dura până la 5 ore.

Pregătirea pentru operație

Primul pas este să vă întâlniți cu medicul care vă va efectua operația estetică. Scopul este de a discuta motivul alegerii dumneavoastră și motivațiile dumneavoastră.

Apoi veți fi supus unui examen general pentru a vă evalua starea de sănătate și se vor face fotografii preoperatorii. De asemenea, veți face o serie de teste și veți avea o întâlnire cu medicul anestezist.

Clinica Pasteur Tunis

Intervenția de chirurgie estetică

În ziua operației, este important să respectați recomandările medicului, așa că trebuie să ajungeți tânăr și să evitați să luați medicamente în ultimele 15 zile.

Veți fi dus în sala de operație, unde anestezistul vă va adormi. Procedura de urmat va depinde de tipul de operație, dar în general durează între 40 și 4 ore (în funcție de tipul de intervenție chirurgicală necesară). După ce operația s-a încheiat, veți fi dus în sala de recuperare și vi se vor administra analgezice dacă simțiți dureri.

Urmărirea postoperatorie

Pentru unele operații, este posibil să fie nevoie să rămâneți în spital timp de două zile. Veți avea un control la câteva zile după operație pentru a vă asigura că totul a decurs bine.

Ulterior, veți avea un control o lună mai târziu, apoi șase luni și apoi un control o dată pe an.

Precauții de luat după o operație estetică

Deși chirurgia estetică nu prezintă multe riscuri, există totuși anumite precauții pe care trebuie să le luați după operație.

Ca regulă generală, este recomandabil să vă luați câteva zile libere de la serviciu după internarea dumneavoastră medicală, pentru a vă permite să vă recuperați corespunzător după operație.

De asemenea, ar trebui să evitați să înotați timp de 10 zile după operație și să evitați expunerea la soare timp de 3 luni după operație, pentru a asigura o mai bună vindecare.

Cât costă chirurgia estetică în Tunisia?

Prețul unui sejur medical în Tunisia depinde de mai mulți factori, inclusiv de numărul de nopți pe care le petreceți în clinică și de tipul de operație pe care îl alegeți. Veți fi tratat de cei mai buni chirurgi și va fi posibil să se întocmească o estimare precisă în timpul primei consultații.

Iată care sunt prețurile unor operații:

  • Lifting facial: 2400 euro ;
  • Blefaroplastie: 1400 euro ;
  • Rinoplastie: 1.700 euro
  • Mărirea sânilor: 1800 de euro;
  • Liposucție completă: 1900 euro ;
  • Transplant de păr: 2200 euro.

Aveți probleme în a alege clinica potrivită la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți ca operația dumneavoastră în Tunisia să fie un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️