BBL și Tunisia

prix lifting bresilien tunisie pas chere 1
Scris de Laurence

Îți urăști fundul plat? Ți-ar plăcea să ai un fund rotund și bine conturat toată viața… fără a fi nevoită să porți colanți sau chiloți? Schimbați această soluție arhaică și temporară cu un BBL în Tunisia. Și profitați de tratamentul nostru la cel mai bun preț!

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liftingurile braziliene în Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un BBL în Tunisia?

Costul mediu al unui BBL în Tunisia este de 1.700 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3-4 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația, medicația și șorturile de susținere. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduraPreț Tunisia
BBL Lifting facial brazilian1700 €

Tot ce trebuie să știți despre BBL în Tunisia

Popularizat de Kim Kardashian, BBL este abrevierea numelui său în limba engleză: Brazilian Butt Lift. Ceea ce înseamnă: ridicare braziliană a fundului. Pentru că, trebuie spus, această metodă este originară din Brazilia.

Este o intervenție chirurgicală reconstructivă efectuată din motive estetice, în special pentru a :

  • Corectarea oricăror defecte la nivelul posteriorului,
  • Adăugați volum la un fesier plat,
  • Rotunjirea și modelarea feselor fără formă,
  • Și remodelarea siluetei.

Cine poate beneficia de un BBL în Tunisia?

În realitate, BBL este cel mai popular printre femei. Dar asta nu înseamnă că bărbații nu și-l pot face!

De fapt, nu doar femeile au probleme cu un fesier flasc sau plat. Singura condiție este să aveți suficientă grăsime în altă parte a corpului.

Mai mult, liftingul brazilian de fese este o tehnică naturală și eficientă 2 în 1. Cu alte cuvinte, aceasta ucide doi iepuri dintr-o lovitură, slăbind o zonă și dând volum altei zone. Pur și simplu prin îndepărtarea și injectarea propriei grăsimi a pacientului.

Deoarece operația nu necesită implanturi, este nevoie de o cantitate considerabilă de grăsime. BBL nu este deloc recomandat persoanelor slabe. Acestea ar trebui să opteze pentru implanturi sau injecții cu acid hialuronic.

Fotografie înainte și după

Cum se calculează costul BBL în Tunisia?

Costul BBL în Tunisia, ca și în alte țări, depinde de mai mulți factori. În special, de amploarea operației. De fapt, prețul include nu numai numărul de zone care urmează să fie liposucționate și grăsimea reinjectată, ci și :

  • Onorariul chirurgului și al anestezistului,
  • Costul clinicii,
  • Costul vizitelor postoperatorii, etc.

În Europa, BBL poate costa între 5.000 și 12.000 de euro. Ca să nu mai vorbim de faptul că procedura nu este acoperită de securitatea socială. În Tunisia, prețul pornește de la 1.500 de euro și nu depășește 2.900 de euro.

Vezi și: Prețurile BBL în Turcia

Proceduri pentru BBL în Tunisia

Pentru orice tip de intervenție chirurgicală, este necesar să se efectueze o consultație inițială, în principal pentru a obține o estimare. Apoi, va trebui să așteptați o perioadă de timp, cunoscută sub numele de “perioadă de reflecție”, înainte de a lua o decizie.

Cu toate acestea, Tunisia nu este orașul de alături! Nu veți face un drum de întoarcere pentru un prediagnostic!

Pentru a vă ușura lucrurile și pentru a vă economisi timp. Vă vom pune în legătură cu cei mai buni chirurgi care profesează în clinici tunisiene de top. Dar asta nu e tot! Ne vom ocupa de călătoria dvs. de la A la Z. Și la cel mai bun preț posibil.

Pentru că fiecare caz este un caz. Așadar, pentru a obține o ofertă precisă, vă invităm să completați formularul pus la dispoziție. Coordonatorul nostru vă va contacta apoi pentru a vă oferi o ofertă gratuită și fără obligații!

Coordonatorul nostru se va ocupa de prezentarea dosarului dumneavoastră unuia dintre chirurgii noștri plasticieni. Vă rugăm să rețineți că este posibil să vă ceară să îi trimiteți documentele și informațiile necesare pentru a-i permite chirurgului să stabilească diagnosticul dumneavoastră.

De îndată ce chirurgul declară că sunteți un candidat potrivit, coordonatorul vă va contacta pentru a vă prezenta devizul și pentru a vă oferi toate detaliile legate de operația BBL în Tunisia.

Cum funcționează BBL în Tunisia?

Dacă sunteți mulțumit de oferta noastră și sunteți de acord. Atunci vom începe să vă organizăm călătoria către noua dvs. viață! Fără alte formalități, aflați ce vă așteaptă.

Organizarea călătoriei dvs

Tot ce trebuie să faceți este să vă faceți valiza. Noi ne ocupăm de tot ce ține de operațiune… De tot, de fapt. Ce trebuie să știți:

  • Rezervarea biletelor de avion,
  • Cazarea,
  • Programările pentru consultații,
  • Operația și consultațiile postoperatorii, etc.

Vă vom pune la dispoziție chiar și un translator, dacă aveți nevoie de unul.

Înainte de operația BBL în Tunisia

BBL se efectuează sub anestezie generală. Ca în cazul oricărei proceduri chirurgicale, va trebui să faceți un test de sânge preoperator.

Veți avea apoi o consultație preoperatorie, care este cu atât mai esențială, cu medicul anestezist. Această consultație îi va permite specialistului să vă liniștească, să adapteze tratamentul și să evalueze riscurile în funcție de rezultatele testelor dumneavoastră.

Ziua operației

Sosește ziua “D”. Personalul medical vă va pregăti, vă va duce în sala de operație și vă va așeza pe masa de operație. După ce ați adormit sub anestezie generală. Chirurgul dumneavoastră va efectua dubla operație: liposucție și BBL. Dar una după alta, bineînțeles!

De fapt, BBL în Tunisia, ca și în alte părți ale lumii, se efectuează sub anestezie generală și poate dura între 2 și 4 ore, în aceeași sală de operație. Acest lucru se datorează faptului că intervenția chirurgicală se desfășoară în 2 etape:

Aspirarea grăsimii

Prima etapă, liposucția, presupune îndepărtarea grăsimii din zonele corpului care conțin exces de grăsime. Liposucția se efectuează în general pe coapse, șolduri și peretele abdominal.

Reinjectarea grăsimii

A doua etapă implică injectarea cantității necesare de grăsime care a fost îndepărtată în zona posterioară. Dar, înainte de asta, grăsimea este tratată și purificată.

După ce operația este finalizată, veți fi dus în camera de recuperare și apoi în dormitor. Apoi vi se va cere să purtați un Lipo-Panty, pantaloni scurți speciali pentru liposucție.

După operația BBL în Tunisia

Majoritatea pacienților sunt externați în aceeași seară. Veți putea să stați în picioare și să mergeți normal începând cu ziua următoare. Cu toate acestea, trebuie să fiți însoțit imediat ce sunteți externat. În primele câteva zile, vă va fi dificil să stați în picioare.

Precauții de luat după BBL

O perioadă deuna până la două săptămâni este suficientă pentru ca dumneavoastră să vă recuperați și să vă reluați viața normală. Cu toate acestea, purtați pantalonii scurți speciali pentru liposucție timp de 6 săptămâni. Aceștia comprimă zonele liposucționate și vă susțin fesele. Cu alte cuvinte, aceștia contribuie la recuperarea dumneavoastră!

De asemenea, nu purtați haine care ar putea să vă îngreuneze fesele. Nu dormiți nici pe spate. Poziționați-vă pe burtă sau pe o parte. În același timp, evitați să stați direct pe fese.

Nu pentru că ar fi dureros. Ci pentru că grăsimea reinjectată ar putea să se deplaseze sau să se reabsoarbă în acest fel. Mai mult, medicul vă va prescrie analgezice eficiente în caz de durere.

Pentru primele zile, vă recomandăm să cumpărați o pernă Boppy. În caz contrar, și dacă trebuie să stați jos, faceți-o pe un suport confortabil. Nu vă așezați pe un scaun sau pe o suprafață dură. Și asigură-te că greutatea ta este pe coapse, nu pe fund.

Când pot aprecia rezultatele unui BBL?

Pe scurt,rezultatele sunt imediate. Cu toate acestea, efectul final al Lipofillingului poate fi apreciat doar în cele 3 până la 6 luni de la operația BBL în Tunisia.

Cu alte cuvinte, de îndată ce operația este finalizată, fesele tale vor fi mai late, mai rotunjite și mai bine conturate. Cu toate acestea, vă puteți aștepta ca o parte din acest volum să dispară după 2 până la 4 săptămâni.

În unele cazuri, este necesară o a doua operație. În special dacă multe celule adipoase se resorb în primele câteva luni. De fapt, este posibil ca grăsimea reinjectată să nu supraviețuiască sau să fie eliminată din organism. Fie în mod natural. Fie dacă nu se iau în serios măsurile de precauție postoperatorii.

BBL este, prin urmare, o prelevare și un transfer de grăsime, grăsimea proprie a pacientului. Această grăsime este extrasă din abdomen, șolduri, coapse sau mânere ale dragostei… Apoi este injectată în partea superioară și inferioară a feselor.

Combinând liposucția și injecțiile de grăsime, BBL este tehnica ideală pentru a sculpta o talie de viespe și un fund fantastic de rotunjit și bine conturat… fără a fi nevoie de implanturi.

BBL oferă rezultate frumoase, permanente și cu aspect natural! Abia așteptați să vă plimbați cu noile dvs. fese? Cereți acum o ofertă personalizată și beneficiați de cea mai bună îngrijire posibilă în Tunisia!


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta să faceți din operația dvs. în Tunisia un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️