BBL Brazilian Butt Lift în Turcia

lifting fese Turcia 1 1 1
Scris de Laurence

Tot ce trebuie să știi despre liftingul brăilean în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru un BBL de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre BBL în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă un BBL în Turcia?

Prețul mediu al unui BBL în Turcia este de 3.200 €. Acest preț variază în funcție de numărul de zone care urmează să fie lipoaspirate și reinjectate. Prețul include anestezia, operația, medicația și un brâu de compresie. Liftingul brazilian se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Șederea la Istanbul este de 7 zile, cu o noapte de spitalizare. Rezultatele în 6 luni.

Ridicarea braziliană a feselor (BBL)3200 €
Augmentare cu implant de fese3600 €
Augmentare prin lipofilling3400 €
Ridicarea feselor3700 €

Turcia este una dintre cele mai populare destinații din lume pentru turismul medical. Calitatea îngrijirii și priceperea medicilor o fac o destinație foarte atractivă. BBL este una dintre procedurile de TOP efectuate în Istanbul.

Silhouette féminine avec un beau galbe de fesses
O siluetă feminină cu o curbură frumoasă a feselor

În fiecare an, mulți turiști se îndreaptă spre Istanbul pentru a se supune acestui tip de operație și a obține rezultate estetice satisfăcătoare. Dar ce este BBL? De ce să alegi Turcia pentru această procedură și cum se procedează? Vă invităm să aflați aici tot ceea ce trebuie să știți despre efectuarea unui BBL în Turcia.

Ce este ridicarea braziliană a feselor?

BBL este un acronim care înseamnă“Brazilian Butt Lift“. Este o operație de chirurgie estetică ce constă în creșterea volumului feselor prin lipofilling, adică prin prelevarea de grăsime dintr-o zonă a corpului. Această grăsime este apoi injectată în fese, creând o formă mai armonioasă.

Grăsimea este îndepărtată din una sau mai multe zone ale corpului în care este în exces. Este vorba în special de abdomen sau șolduri, dar pot fi implicate și alte zone. Această procedură este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Fesele sunt o parte importantă a corpului unei femei și multe femei iau în considerare posibilitatea de a se supune acestui tip de procedură pentru a obține o formă mai bună.

Fotografii înainte și după

Beneficiile BBL

Există mai multe tipuri de chirurgie estetică pentru creșterea volumului feselor. BBL este deseori preferat față de celelalte din mai multe motive.

În primul rând, rezultatele acestui lifting brazilian sunt apreciate pentru naturalețea lor. Într-adevăr, rezultatul vizual al BBL nu dă impresia de artificiu care este atât de des criticat în cazul intervențiilor chirurgicale de acest tip. Forma feselor apare în mod natural mai plină și mai rotunjită.

Schéma d'une augmentation de fesses par BBL
Diagrama de mărire a feselor prin BBL

Celelalte avantaje ale BBL sunt următoarele:

  • Nu lasă cicatrice vizibilă
  • Oferă rezultate de lungă durată
  • Minim invaziv, implicând în general incizii mici.
  • Scapă de grăsimea nedorită de care te chinui să scapi.

Care este profilul ideal al pacientului?

Ca orice alt tip de intervenție chirurgicală, liftingul brazilian de fese are un profil ideal de pacient. Dacă aveți toate caracteristicile acestui profil, atunci BBL este pentru dumneavoastră.

Pacienții cu exces de grăsime sunt eligibili pentru liposucție. Mai mult, dacă doriți să folosiți acest exces de grăsime pentru a vă modela fesele, operația va fi de două ori mai benefică.

O altă caracteristică care poate fi folosită pentru a trasa un profil al pacientului ideal este greutatea acestuia. Persoanele cu o greutate stabilă au mai multe șanse de a obține beneficiile liposucției și de a se bucura de ele pe termen lung. Stabilitatea grăsimii este un factor important în această operație braziliană.

Femme complexée par ses fesses
Femeie cu un complex în legătură cu fesele sale

Cum se efectuează BBL în Turcia?

Operația chirurgicală urmează o procedură strictă. În primul rând, are loc un interviu inițial cu medicul care se ocupă de BBL, pentru a verifica dacă nu există contraindicații în cazul dumneavoastră.

Apoi, este vorba de a vedea dacă operația este posibilă, pentru că, nu uitați, femeile care nu au exces de grăsime în anumite zone ale corpului lor nu vor putea fi supuse unei liposucții.

Prin urmare, sportivele și cele care obișnuiesc să urmeze diete drastice vor avea mari șanse să fie respinse sau redirecționate către un alt tip de operație ca alternativă.

Beau galbe
Curbe frumoase

Efectuarea operației BBL

Ridicarea braziliană a feselor poate fi efectuată sub anestezie generală sau locală, la discreția chirurgului. În general, operația se efectuează sub anestezie generală.

În funcție de amploarea operației și de profilul pacientului, BBL poate dura între 2 și 3 ore. Chirurgul începe prin a trasa linii pe fiecare fustă, care vor servi drept ghid pentru injectarea grăsimii în fese.

Apoi, el face mici incizii în zona aleasă (coapse, stomac, șolduri sau altele) pentru liposucția de grăsime. Aceste zone (pot fi mai multe) sunt alese în prealabil de comun acord între chirurg și pacient.

Amélioration des fesses avec un lifting brésilien
Îmbunătățirea feselor cu ajutorul unui lifting brazilian

Înainte ca grăsimea să fie transferată, celulele adipoase sunt mai întâi purificate prin centrifugare, folosind ceea ce se numește metoda Coleman. Acestea sunt apoi injectate în fiecare dintre fese.

Încă o dată, injectarea se face prin mici incizii în fese, care sunt apoi suturate. Odată ce această ultimă operație a fost efectuată, procedura este completă. Rețineți că este posibil ca operația BBL să fie efectuată în 2 ședințe. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu s-a obținut încă volumul dorit sau dacă există o asimetrie între cele două fese.

Post-operație

După ce a fost efectuată operația de Brazilian Butt Lifting, puteți observa imediat rezultatul în fața unei oglinzi. Cu toate acestea, există un lucru important de reținut: trebuie să vă așteptați la o pierdere de grăsime de aproximativ 30% în cele 3 luni care urmează operației. Așadar, rezultatele reale ale BBL vor fi vizibile abia după 3 luni.

Amélioration des fesses avec un brazilian butt lift
Îmbunătățirea feselor cu un lifting brazilian al feselor

Cu excepția cazului în care greutatea dvs. se schimbă semnificativ după aceea, rezultatul va rămâne permanent după aceste 3 luni. În funcție de reacția organismului dumneavoastră, chirurgul vă poate prescrie anticoagulante injectabile, care vor fi administrate de asistenta medicală.

În cele din urmă, va trebui să vă suspendați activitatea pentru o perioadă cuprinsă între 7 și 15 zile și să purtați o îmbrăcăminte de compresie pentru o perioadă de 6 săptămâni.

Panty Short de contention
Pantaloni scurți de compresie Panty

Precauții de luat după un BBL

După operația de Brazilian Butt Lifting, va trebui să luați măsuri de precauție pentru a vă asigura o bună recuperare. Pe lângă purtarea brâului și oprirea activității profesionale, există și alte măsuri care trebuie luate, inclusiv următoarele:

  • Nu faceți duș timp de 3 zile după liposucție.
  • Încercați să fiți activi începând cu 3 zile după operație. Faceți plimbări, chiar dacă acestea sunt scurte. Cel puțin, faceți câțiva pași prin casă.
  • Puteți lua analgezice dacă simțiți dureri pentru o perioadă de timp după operație.
  • Acordați atenție poziției feselor atunci când urmează să vă așezați.
  • Nu puneți niciun fel de presiune pe fese.
  • Întindeți-vă pe burtă. Va fi dificil, dar încercați să vă obișnuiți cu acest lucru. Dacă chiar nu vă descurcați, vă puteți întinde pe spate.
Simulation de l'amélioration des fesses avec un BBL
Simulare de mărire a feselor cu un BBL

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unei operații de Brazilian Butt Lift:

  • Accidente tromboembolice ;
  • Modificări ale sensibilității la nivelul feselor;
  • Umflături sub piele în zonele aspirate sau injectate;
  • Sângerări excesive ;
  • Infecție & Embolie de grăsime;
  • Apariția de hematoame.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, această operație este aprobată de Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un beneficiu medical și îmbunătățește calitatea vieții pacientului.

Pentru persoanele cu dizabilități, oferim un serviciu de împrumut de scaune cu rotile, pentru a le facilita deplasarea. Clinica oferă acces ușor pentru PMR-uri.

De ce să alegeți Turcia pentru BBL?

Ridicarea feselor este una dintre cele mai frecvent efectuate proceduri chirurgicale în Turcia. Chirurgii care lucrează în clinicile din Istanbul și din alte orașe capabile să efectueze un BBL sunt printre cei mai competenți și experimentați din lume.

Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru un BBL în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

Photo avant et après d'un BBL
Fotografie înainte și după un BBL

Clinicile turcești sunt, de asemenea, renumite pentru echipamentele lor de ultimă generație. Aceasta este o garanție suplimentară a calității medicale disponibile în țară. Pacienții pot sta liniștiți.

Cum pot obține un BBL în Turcia?

După ce ați ales clinica potrivită, mai trebuie să vă rezervați biletul de avion și o cameră de hotel în apropierea destinației.

Pentru a vă ajuta să evitați aceste proceduri administrative consumatoare de timp, agenția noastră se poate ocupa complet de cazul dumneavoastră, de la alegerea clinicii (ne facem un punct de onoare să vă îndrumăm către unitățile de cea mai bună calitate) până la camera de hotel, transferul de la aeroport și toate detaliile administrative. Tot ce trebuie să faceți este să ajungeți la aeroport în ziua cea mare.


Dacă aveți probleme în a face o alegere, putem ajuta să reușiți operațiunea, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează un BBL?

Rezultatul unui Brazilian Butt Lift durează între 18 și 24 de luni, în funcție de pacient și de situație. Acest rezultat de durată relativ scurtă înseamnă că injecțiile trebuie repetate destul de regulat.

Deși nu există dureri în momentul operației, acestea pot apărea în timpul celor 1 până la 3 săptămâni de convalescență. Durerea poate fi moderată, dar uneori necesită utilizarea de analgezice.

Indicele de masă corporală ideal pentru a suferi un lifting brazilian este în general între 20 și 25. Totuși, acesta este doar o indicație. De fapt, unele persoane se află la greutatea lor ideală la un IMC de 26 sau chiar mai mult.

Timpul de convalescență după o operație BBL este estimat între 1 și 3 săptămâni, în funcție de amploarea operației și de profilul fiecărui pacient. Cu toate acestea, este necesar să se aștepte între 4 și 6 săptămâni înainte de a relua sportul.

În Turcia, costul mediu al unui Brazilian Butt Lift este de 2.700 de euro. Acesta este mult mai accesibil decât în majoritatea țărilor care oferă acest serviciu. În plus, Turcia combină aceste prețuri cu o calitate medicală impecabilă.

Pentru a vă supune unei operații de lifting brazilian de fese în Turcia, trebuie să prevedeți o noapte de spitalizare și o săptămână de ședere pentru ședințele pre și postoperatorii. Operația în sine poate dura între 1 oră și jumătate și 4 ore.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️