Mommy Makeover în Turcia

transformare mămică istanbul 1
Scris de Laurence

Operația Mommy Makeover este aleasă de femeile care au devenit mame și care au nevoie de mărire de sâni, liposucție sau abdominoplastie pentru a-și recăpăta forma corporală anterioară.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre Mommy Makeover în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Mommy Makeover în Turcia

Costul mediu al unei Mommy Makeover în Turcia este de 4.700 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 4.000 de euro la 6.500 de euro. Acest preț include ridicarea sânilor, abdominoplastia și liposucția. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii la Istanbul este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Rezultatul final este vizibil în termen de 7 luni.

Mommy Makeover4500 €
Liposucție2200 €
Ridicarea sânilor2000 €
Abdominoplastie2800 €

Ce este o “Mommy Makeover” sau “remodelare corporală”?

În timpul sarcinii și alăptării, corpul unei femei suferă modificări din cauza creșterii în greutate. Sânii cresc, iar abdomenul se mărește. Cu excepția cazului în care corpul se vindecă foarte bine și elasticitatea pielii este foarte bună, femeile nu au nevoie de un Mommy Makeover.

Dar, în general, femeile au nevoie de ele pentru că abdomenul lor s-a lățit sau pentru că nu pot scăpa de grăsimea încăpățânată din jurul taliei sau pentru că sânii lor s-au dezumflat

Deși a fi supusă mai multor operații în același timp poate fi descurajant, dacă pacienta este sănătoasă, este pe deplin benefică.

Photo de face et de dos d'un Mommy Makeover
Fotografie din față și din spate a unei operații de transformare a mamei (Mommy Makeover)

Multe femei sunt interesate de această operație estetică post-partum. Acest lucru se datorează faptului că copilul lor nu mai trebuie să fie alăptat, iar femeile doresc să își recupereze vechiul corp sau cel puțin să aibă un corp care să arate suficient de asemănător. Puțini sunt cei care știu ce este un Mommy Makeover.

Pacientele care vin în Turcia pentru un Mommy Makeover știu că vor obține rezultate bune și un aspect natural. Această operație este aleasă de femeile care au devenit mame și care au nevoie de mărire de sâni, abdominoplastie sau abdominoplastie pentru a-și recăpăta vechea formă a corpului. Pot fi planificate și alte operații în funcție de profilul pacientei.

Așadar, ce este o Mommy Makeover?

Un Mommy Makeover este un mix relativ standard de operații de chirurgie plastică efectuate în același timp: o ridicare a sânilor, o abdominoplastie și o liposucție (de obicei a abdomenului).

Acestea sunt, în general, cele mai frecvente proceduri. Cu toate acestea, la cererea pacientei sau la sugestia medicului, se poate efectua și o reducere sau o mărire a sânilor.

Femeile care au suferit o cezariană pot, de asemenea, să își revizuiască cicatricea. În unele cazuri, această procedură este aproape asemănătoare unei operații de transformare a întregului corp.

Partea bună a unei Mommy Makeover este că rezultatele sunt obținute dintr-o dată și se contopesc timpii de recuperare pentru mai multe proceduri. O femeie obține imaginea corporală pe care și-o dorește dintr-o singură dată. Aceasta poate fi numită, într-un fel, și remodelare corporală, deoarece corpul tău va fi remodelat, modificat sau schimbat.

Simulation photo avant et après d'un Mommy Makeover
Simulare foto înainte și după o Mommy Makeover

De ce Mommy Makeover este cea mai bună alegere

Când În plus, după fiecare operație, există timpul de recuperare, durerea. În timp ce cu procedura Mommy Makeover din Turcia, pacienta face totul dintr-o singură dată și se poate concentra pe recuperarea ei, mai degrabă decât să se pregătească fizic și mental pentru următoarea operație.

Chirurgie estetică după naștere în Istanbul

După sarcină, corpul unei femei este afectat în multe feluri: sânii se pot dezumfla sau se pot lăsa, abdomenul se poate lăsa sau poate exista grăsime încăpățânată, sânii pot fi devenit prea mari.

Prin urmare, cel mai probabil, clinica va efectua cel puțin trei dintre procedurile descrise mai jos. Bineînțeles, pacientul poate spune “nu doresc această operație estetică” în timpul consultului. Cu toate acestea, chirurgul plastician din Istanbul trebuie să sfătuiască ce este cel mai bine.

Tracé pour un Mommy Makeover
Parcela pentru o schimbare de look pentru mămica

Ridicarea sânilor și implanturi

În timpul consultației, pacienta este întrebată ce mărime ar dori să aibă și se verifică dacă sânii sunt lăsați. Implanturile sunt în general alese în funcție de mărimea buzunarelor mamare și de corpul pacientei.

Este posibil ca unele paciente să nu dorească implanturi (foarte rar) și să fie mulțumite cu o simplă operație de lifting facial, astfel încât se efectuează doar un lifting facial. Pentru mai multe informații despre mastopexie, vă rugăm să consultați pagina noastră despre operația de ridicare a sânilor.

Reducerea sânilor

Această procedură singură este destul de frecventă. Dar, împreună cu procedura Mommy Makeover, nu este cea mai frecventă. Cu toate acestea, dacă pacienta are un corp mic, dar sânii ei au devenit prea mari pentru a fi pe placul ei, se poate efectua o procedură de reducere a sânilor în locul implanturilor mamare. Pentru mai multe informații despre această procedură, vă rugăm să vizitați pagina noastră dedicată operației de reducere a sânilor în Turcia.

Tracé pour un Mommy Makeover
Parcela pentru o schimbare de look pentru mămici

Abdominoplastie

Abdominoplastia este o procedură menită să aplatizeze abdomenul și să scape de excesul de piele. În cazul în care cantitatea de grăsime sau de piele nu este prea mare, medicul poate decide să efectueze o mini-abdominoplastie. Cu toate acestea, dacă excesul de grăsime sau de piele este prea mare, medicul poate opta pentru o abdominoplastie.

Video care explică Mommy Makeover

Liposucție

După sarcină, este normal să avem grăsime care nu dispare, chiar dacă pacienta a făcut exerciții fizice și a ținut dietă, uneori pur și simplu nu dispare. Liposucția este, prin urmare, o alegere bună. Există diverse tehnici de liposucție.

  • Liposucția stomacului, a șoldurilor și a feselor
  • Liposucția cu laser de înaltă definiție
Tracé d'un chirurgien pour un Mommy Makeover
Schița unui chirurg pentru o transformare a mamei

În timpul consultului, chirurgul plastician vă spune ce tehnică va folosi. Deoarece fiecare tehnică este diferită, prețurile variază în consecință. Pentru mai multe informații despre această procedură, vă rugăm să consultați pagina noastră despre liposucția din Turcia.

Întinerirea mămicii în Turcia

În ultimii ani, chirurgia estetică în Turcia a fost foarte solicitată de către străini, în special pentru Mommy Makeover, deoarece chirurgii plasticieni turci efectuează această procedură de mulți ani și, prin urmare, au dobândit o experiență foarte mare.

Răspunsul fostelor noastre paciente dovedește că, datorită bogăției de informații, chirurgii pot obține rezultate de chirurgie plastică cu aspect natural pentru mămici. În acest fel, pacienții noștri pot fi siguri că vor fi operați conform regulilor artei.

După operația de chirurgie plastică din Istanbul, pacientele noastre se bucură să viziteze orașul, deoarece cumpărăturile în Istanbul sunt foarte accesibile, la fel ca și prețul operației.

Ensemble de silhouettes féminines
Set de siluete feminine

Operația de Mommy Makeover în Turcia durează de obicei între 3 și 7 ore și se efectuează sub anestezie generală. Serviciul nostru de îngrijire ulterioară este disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, pe durata șederii dvs. în Turcia, în cazul în care aveți dureri sau disconfort după operație.

Beneficiile operației de schimbare de look pentru mame în Turcia

CeaMaiBunaClinica.com oferă pachete all-inclusive de transformare a mamei. Lucrăm doar cu cele mai bune clinici specializate.

Pachetul de tratament pe care pacientele noastre îl vor primi în timpul îngrijirii lor în Istanbul include tot ceea ce ar putea avea nevoie, precum și cel mai bun raport calitate-preț:

Tracés du chirurgien avant opération
Trasee preoperatorii realizate de către chirurg
  • Mommy Makeover cu unul dintre cei mai buni chirurgi din Istanbul
  • Sejur de 6 nopți la un hotel de 4 stele
  • De obicei, 2 nopți în spital
  • Transfer de la aeroport la hotel cu o mașină privată
  • Gazdă personală
  • Control gratuit și urmărire periodică

Rezultatele Mommy Makeover

Procedura Mommy Makeover s-a încheiat în sfârșit. Dar nu se oprește aici. Rezultatele nu sunt permanente, cu excepția cazului în care pacienta nu respectă anumite reguli.

După procedură, pacientele trebuie să se dedice unui stil de viață hrănitor și activ. Aceasta este cea mai eficientă modalitate de a se asigura că rezultatele operației de transformare a mamei durează foarte mult timp. Dieta pe care o aleg pacientele și cantitatea de exerciții fizice pe care o fac vor avea un impact direct asupra consistenței rezultatelor.

Tracès du chirurgien avant une mommy makeover
Instrucțiuni ale chirurgului înainte de o operație de transformare a mamei

O dietă adecvată include, în mod normal, proteine, legume proaspete și cereale integrale. Bineînțeles, fiecare persoană este diferită și unele paciente văd beneficiile colaborării cu un nutriționist calificat. Același lucru este valabil și pentru dorința de a lucra cu antrenori personali, astfel încât să poată găsi un program de fitness care să se potrivească atât corpului, cât și stilului lor de viață.

Cu alte cuvinte, rezultatul final al unei Mommy Makeover poate fi substanțial și poate dura mult timp, dar totul depinde de pacientă. Pentru a preveni formarea de noi grăsimi și pentru a-și menține noua siluetă, pacienta trebuie, de asemenea, să facă un efort. Cantitatea de muncă depinde exclusiv de nevoile și caracteristicile fizice ale pacientei.

Tracés du chirurgien avant une chirurgie post-accouchement
Traseele chirurgului înainte de operația post-mamut

Urmărire postoperatorie :

  • Săptămâna 1: Cea mai dificilă perioadă de recuperare după intervenția Mommy Makeover. Corpul pacientei va fi într-o stare de traumă, motiv pentru care pacientele nu vor putea face mai mult decât să doarmă, să mănânce, să meargă la toaletă sau să se miște doar atât cât să le circule sângele.
  • Săptămâna 2: Pacienta va începe să observe o diferență în modul în care se simte. Aceasta poate fi dureroasă și sensibilă în zonele care au fost supuse operației
  • Săptămâna 3: Această săptămână este cea mai dificilă. Vindecarea nu este la fel de rapidă ca înainte, dar pacientul se va simți în continuare obosit.
    Pacientul trebuie să acorde cât mai mult timp posibil pentru o vindecare corespunzătoare. Prin urmare, ar fi bine ca el să aibă pe cineva cu el pentru a-l ajuta (prieten sau membru al familiei).
  • Săptămâna 4: Umflătura a scăzut și pacientul ar trebui să se simtă mai energic.
  • Săptămânile 5 și 6: Pacientul ar trebui să înceapă să simtă schimbări mari. Pacienții își pot relua exercițiile obișnuite, dar la o intensitate moderată. Umflătura ar trebui să scadă, iar inciziile ar trebui să se închidă.
Simulation avant après
Simulare înainte și după

Umflarea poate dura până la un an pentru a dispărea complet. Dacă pacientul a suferit o operație de abdominoplastie, acest lucru este normal.

Mommy Makeover în Turcia

De-a lungul anilor, chirurgia plastică a devenit din ce în ce mai populară. Cu toate acestea, pe măsură ce a devenit “la modă”, oamenii au început să o facă pentru a se simți mai bine din punct de vedere fizic și mental. Cu toate acestea, prețurile nu au scăzut.

Acesta este motivul pentru care pacienții au început să se uite la alte țări decât cea de origine. Turcia, de exemplu, a devenit o țară foarte populară pentru chirurgia plastică, pentru că prețurile sunt accesibile și pentru că chirurgii plasticieni turci au o mare experiență.

Atunci când pacienții compară costul unui Mommy Makeover cu prețul din țara lor, ei observă că prețurile din Istanbul sunt foarte mici, iar calitatea medicilor este foarte ridicată. Așadar, este o situație avantajoasă pentru pacienții care vin în Turcia.

Photo avant et après d'une Mommy Makeover en Turquie
Fotografie înainte și după o Mommy Makeover în Turcia

Turcia este una dintre cele mai populare țări pentru operațiile de Mommy Makeover datorită chirurgilor experimentați, numărului mare de operații efectuate în fiecare an, rezultatelor pozitive, prețurilor rezonabile și stimulentelor guvernamentale pentru turismul medical.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul unei Mommy Makeover:

  • Cicatrizarea slabă a inciziilor ;
  • Pierderea senzației la nivelul mamelonului;
  • Scurgerea sau deplasarea implanturilor;
  • Contracții capsulare;
  • Deteriorarea țesutului mamar;
  • Incapacitatea de a alăpta.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, Mommy Makeover nu este haram. Este acceptată dacă are ca scop eliminarea unui defect care afectează organismul.

Au fost create facilități speciale pentru a asigura o ședere plăcută pentru persoanele cu dizabilități. Clinica noastră este accesibilă persoanelor în scaun cu rotile.

Sfaturi înainte și după operația din Istanbul

Operația va fi ANULATĂ dacă există posibilitatea ca pacienta să fie însărcinată sau să aibă probleme de sănătate (anestezistul va verifica înainte de a duce pacienta în sala de operație).

Cu două săptămâni înainte de operație:

  • Nu beți alcool și nu fumați. Nicotina afectează circulația sângelui, ceea ce poate afecta rezultatul operației și crește riscul de complicații în urma anesteziei.
  • Nu mai luați niciun produs care conține ibuprofen (Advil, Motrin), aspirină, medicamente antiinflamatoare sau vitamina E.
Photo avant et après d'une Mommy Makeover de dos en Turquie
Fotografie înainte și după o operație de remodelare a spatelui Mommy Makeover în Turcia

Cu o zi înainte de operație:

  • NU MAI MÂNCAȚI ȘI NU MAI BEȚI NIMIC DUPĂ MIEZUL NOPȚII.

În ziua operației:

  • Faceți un duș înainte de a merge la spital.
  • Nu purtați machiaj. Nu trebuie să aibă niciun produs pe păr, iar lacul de unghii și genele false trebuie îndepărtate.
  • Luați o geantă cu haine largi și pantofi confortabili.
  • Nu purtați bijuterii și nu aduceți obiecte de valoare.

Instrucțiuni postoperatorii:

Silhouhette féminine avec tracés du chirurgien
Siluetă feminină cu trasee ale chirurgului
  • În funcție de intensitatea durerii resimțite de pacient, medicul va da instrucțiuni asistentelor medicale să administreze cât mai multe analgezice. Chirurgul va prescrie apoi medicația necesară.
  • între 5 și 10 zile mai târziu, pacienții se pot întoarce la muncă.
  • 1-3 săptămâni este perioada de timp în care pacienții vor avea vânătăi.
  • între 2 și 8 săptămâni este perioada de timp în care pacienții vor avea umflături.
  • Timp de 1 până la 3 săptămâni, zonele de liposucție vor fi sensibile, sensibile și chiar amorțite.
  • Pacienții care au suferit o operație la sân se pot aștepta ca sânii lor să fie sensibili timp de 2 până la 3 săptămâni.
  • În funcție de tipul de copci folosite de medic, dacă acestea nu sunt dizolvabile, pot fi îndepărtate de către un chirurg la 6-8 zile după operație
  • La o săptămână după operație, pacienții pot merge ușor și ridica obiecte.
  • Timp de 6 săptămâni, pacienții trebuie să o ia ușor.

Pacientele care se supun operației Mommy Makeover în Istanbul vor rămâne în spital timp de 2 nopți, iar operația se efectuează sub anestezie generală. Este foarte important ca pacientele să urmeze instrucțiunile chirurgului lor plastic pentru a se asigura că procesul de vindecare decurge fără probleme.


Dacă aveți probleme în a vă decide, putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează o operație de reconstrucție a mamei în Turcia?

Mommy Makeover corectează imperfecțiunile corporale dobândite în timpul sarcinii. Este o operație estetică care se face o dată în viață, deoarece rezultatele sunt permanente. Atâta timp cât mențineți un stil de viață sănătos și nu rămâneți din nou însărcinată.

Mommy Makeover este o combinație de mai multe operații efectuate simultan. Procedura nu este dureroasă, deoarece se efectuează sub anestezie generală. Cu toate acestea, când vă treziți, este posibil să existe un disconfort tolerabil în zonele operate.

Turcia se diferențiază din ce în ce mai mult de alte destinații, în special datorită ratei ridicate de succes în materie de chirurgie estetică. De exemplu, Mommy Makeover are un succes de 95% în Turcia! Aici au fost înființate clinici moderne, care folosesc cei mai buni chirurgi din Europa.

Rezultatele intervențiilor chirurgicale postnatale sunt de lungă durată și permanente. Cu toate acestea, pentru a vă aprecia noua siluetă, trebuie să așteptați șase luni după operație. Acesta este timpul necesar pentru ca toate zonele retușate să se vindece și să se elibereze de edeme și vânătăi.

Una dintre condițiile pentru a fi eligibilă pentru o Mommy Makeover este să nu intenționați să rămâneți din nou însărcinată. O altă sarcină nu este contraindicată. Cu toate acestea, aceasta va modifica rezultatele Mommy Makeover. Prin urmare, va fi necesară o altă intervenție chirurgicală post-maternitate.

Deoarece operația Mommy Makeover combină mai multe proceduri estetice într-una singură, este important să vă asigurați că toate sunt efectuate în aceeași zi. Deoarece toate sunt efectuate în aceeași zi, este necesară doar o singură noapte de spitalizare. Șederea medicală totală în Turcia este de 7 zile.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️