360 body lift în Turcia

preț body lift 360 Turcia 1
Scris de Émilie

Operația de lifting corporal 360° din Turcia include liposucția, care elimină grăsimea încăpățânată. Ca urmare, talia dumneavoastră va fi îmbunătățită în toate privințele.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liftingul corporal 360 în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui lifting corporal 360 în Turcia

Costul mediu al unui lifting corporal 360 în Turcia, în Istanbul, este de 1.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1400 de euro la 1800 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Lifting corporal la 3601600 €

Ce este un lifting corporal 360°?

Linia taliei este una dintre cele mai încăpățânate zone atunci când vine vorba de pierderea în greutate. După vârsta de 25 de ani, cantitatea de colagen din organism scade semnificativ. Dacă înainte de a slăbi nu ați avut deformări ale pielii, nu funcționează așa.

Excesul de piele din jurul burții adaugă volum. Din păcate, cremele nu te vor ajuta. Mai ales dacă ați suferit o operație de slăbire, cum ar fi sleeve sau bypass gastric și aveți multă piele lăsată, cea mai bună soluție este liftingul corporal 360 în Turcia.

În timp ce o abdominoplastie îmbunătățește doar partea din față a abdomenului inferior, liftingul 360 body lift îmbunătățește și partea inferioară a spatelui.

Această intervenție chirurgicală îndepărtează grăsimea și pielea lăsată din jurul burții. Părțile laterale, partea inferioară a spatelui (talia) și partea superioară a feselor vor fi, de asemenea, îmbunătățite. Liftul corporal 360° include liposucția, care elimină grăsimea încăpățânată.

Ca urmare, talia dumneavoastră va fi îmbunătățită pe toate părțile. Operația de lifting corporal 360° din Istanbul include, de asemenea, repararea mușchiului abdomenului, ceea ce reduce, de asemenea, volumul taliei dumneavoastră.

Costul operației de lifting corporal 360 în Turcia

Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știți este că orice medic tânăr poate efectua această operație. Nu poate fi făcută. Trebuie să alegeți atât un medic bun, cât și o clinică bună.

Șederea dumneavoastră la spital va dura în jur de 2 sau 3 nopți, ceea ce are un impact asupra prețului total al pachetului. De asemenea, hotelul trebuie să fie confortabil și să fie situat nu departe de spitalul unde veți fi operat.

Buni candidați pentru liftingul corporal de 360

Persoanele care au slăbit mult și au pielea lăsată pe stomac, pe părțile laterale și pe fese sunt candidați foarte buni. Uneori, chiar dacă nu ați slăbit foarte mult, dar aveți pielea și grăsimea lăsată în aceste zone, puteți beneficia, de asemenea, de această operație.

Rezultatele analizelor de sânge trebuie să fie bune. Această operație implică îndepărtarea unei mari cantități de țesut. Împreună cu acest țesut, veți pierde și o anumită cantitate de sânge. Slăbiciunea și amețelile imediat după operație sunt complet normale.

Cu toate acestea, dacă nivelul de fier, hemoglobină, feritină și vitamina D3 este foarte scăzut, nu ar trebui să vă supuneți operației până când rezultatele dvs. nu ajung la un nivel acceptabil. Culoarea pielii devine mai puțin bună și aceasta își pierde elasticitatea.

La fel ca în cazul tuturor operațiilor efectuate sub anestezie generală, trebuie să întrerupeți administrarea pilulei contraceptive cu 3-4 săptămâni înainte de operație și să nu luați suplimente alimentare sau alimente care au efect anticoagulant.

Recuperarea după un lifting corporal de 360

Procesul de recuperare este în mare parte același ca după o abdominoplastie, dar poate dura ceva mai mult, deoarece operația este mai amplă. Trebuie să urmați foarte strict toate recomandările medicului după operație.

Aproape 90% din succesul operației depinde de acest lucru. Deoarece nu veți putea face sport ca de obicei după operație timp de două luni, va trebui să urmați o dietă foarte sănătoasă, cu conținut scăzut de zahăr. Puteți începe să lucrați la 3 săptămâni după operație, dar numai dacă este vorba de un loc de muncă de birou.

Evitați activitatea fizică intensă timp de cel puțin două luni! Cel mai bine este să vă odihniți timp de 4 până la 6 săptămâni. Cu toate acestea, această perioadă se poate schimba în funcție de starea corpului dumneavoastră.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️