Abdominoplastie în Turcia

abdominoplastie Turcia 2
Scris de Émilie

Abdominoplastia este o operație de îndepărtare a excesului de piele și de țesut gras din zona abdominală și de eliminare a căderii peretelui abdominal anterior.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre abdominoplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă abdominoplastia în Turcia?

Costul mediu al unei abdominoplastii în Turcia este de 2.800 de euro în Istanbul. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează între 1 și 2 ore. Acesta include o ședere de o noapte în spital. Acest cost mediu include anestezia, operația și alte cheltuieli conexe, cum ar fi medicamentele și un brâu de susținere.

Abdominoplastie2800 €
Mini-Abdominoplastie2500 €
Liposucție a abdomenului1900 €
Liposucția șoldurilor1800 €

Prefață

Toți sportivii profesioniști vă vor spune: grăsimea de pe burtă este cea mai greu de eliminat. În unele cazuri (sarcini repetate, exces de greutate), este pur și simplu imposibil să recâștigi un stomac plat.

Atunci când excesul de grăsime este prea mare, se ajunge la un exces de piele inestetic, pe care nici sportul intens, nici o dietă draconică nu îl pot remedia. Dacă acesta este cazul, visul unui stomac plat sau al unor tablete de ciocolată poate părea de neatins.

Femme touchant son gros ventre
O femeie complexată de burtă

Știința, și în special chirurgia estetică, poate face minuni.Abdominoplastia, chirurgia estetică a stomacului, este cea mai bună soluție pentru redobândirea unui stomac plat. O tehnică destul de invazivă, aceasta presupune îndepărtarea excesului de piele de pe stomac prin incizie. Burta este apoi eliberată de pielea distinsă și de excesul de grăsime.

În timp ce costul abdominoplastiei rămâne un obstacol major în calea utilizării sale pe scară largă în Europa, aceasta este foarte populară în Turcia. Fiind locul de naștere al chirurgiei estetice, țara atrage mulți entuziaști datorită ofertelor sale de turism medical.

Une vue panoramique d'Istanbul
O priveliște magnifică a Istanbulului

Pe malurile Bosforului, chirurgia estetică în Turcia costă cu 70% mai puțin decât în Franța, Germania, Italia sau Spania. În plus, este efectuată cu ajutorul unor tehnologii de ultimă oră de către chirurgi turci experimentați.

Toate condițiile sunt întrunite pentru o abdominoplastie de succes în străinătate. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui abdomen plat, Turcia este locul unde trebuie să mergeți! Concentrează-te pe abdominoplastia din Istanbul.

Fotografii înainte și după

Tot ce trebuie să știți despre abdominoplastia în Turcia

După o creștere excesivă în greutate, sarcini repetate și pierderi semnificative în greutate, pielea și mușchii abdominali se deformează. Pielea se relaxează și se lasă, iar mușchii se separă unii de alții, creând o ruptură în țesutul peretelui abdominal.

Acest lucru se numește diastază. Acest perete ar trebui să mențină organele interne bine în interiorul burții, creând un abdomen plat. Cu toate acestea, atunci când se rupe, organele interne nu mai sunt ținute la locul lor și abdomenul se lasă în jos. Acest lucru contribuie la slăbirea pielii și la acumularea de grăsime în exces în zonă.

În multe cazuri, grăsimea superfluă poate fi eliminată prin sport sau prin dietă. Cea mai încăpățânată poate fi îndepărtată prin liposucție. Dar atunci va exista întotdeauna un exces de piele pe care nici sportul, nici dieta nu îl pot elimina.

Un ventre avec des lignes tracées par le chirurgien
O burtă cu linii trasate de chirurg

Aici intervine abdominoplastia, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Este o procedură chirurgicală de ultimă instanță pentru a scăpa de centura abdominală grasă.

Ce este abdominoplastia?

Cunoscută și sub numele de abdominoplastie, abdominoplastia este o procedură chirurgicală cosmetică menită să elimine excesul de grăsime și piele de pe abdomen.

Scopul operației este de a îmbunătăți aspectul peretelui abdominal, conferindu-i un aspect mai neted și mai strâns.

Se efectuează pe pielea abdomenului între zona pubiană și partea superioară a abdomenului și presupune efectuarea unei incizii orizontale pentru a îndepărta pielea flască și excesul de grăsime.

Apoi, pentru a restabili aspectul neted al burții, mușchii centurii abdominale vor fi reconstituiți și remodelați. Pielea este apoi cusută la loc, lăsând o cicatrice care se estompează în timp.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Înainte și după abdominoplastie în Turcia

Abdominoplastie și liposucție

O procedură chirurgicală destul de invazivă, abdominoplastia se deosebește de liposucție. Liposucția este utilizată pentru a elimina excesul de grăsime. Deși cele două tehnici sunt adesea confundate, abdominoplastia poate implica liposucția stomacului, a mânerelor dragostei și a grăsimii de pe spate înainte de dermolipectomie: îndepărtarea excesului de piele drapată.

Această parte, care constă într-o abdominoplastie, este realizată cu ajutorul unor tehnici ultramoderne pentru a obține rezultate impecabile.

Rezultatele abdominoplastiei sunt surprinzătoare. De aceea, trebuie să vă încredințați abdominoplastia unui chirurg cu experiență. În Istanbul, veți găsi cei mai buni chirurgi de abdominoplastie din Turcia.

În Turcia, abdominoplastia poate fi efectuată în condiții de siguranță la pacienții seropozitivi, cu condiția ca aceștia să fie sănătoși, să nu aibă o încărcătură virală detectabilă și un număr normal de CD4.

Tracé d'un chirurgien sur un ventre pour une abdominoplastie
Desenul chirurgului pe o burtă pentru abdominoplastie

Aveți nevoie de îndrumare în alegerea clinicii de abdominoplastie din Turcia? Doriți să fiți operat de cei mai buni? Contactați-ne.

Cine ar trebui să se supună unei abdominoplastii în Turcia?

Deși operația de abdominoplastie este frecventă, aceasta nu este accesibilă tuturor celor care își doresc un abdomen plat.

Candidatul ideal pentru o abdominoplastie este o persoană care a pierdut o cantitate semnificativă de grăsime în zona abdominală și care are un exces de piele care a slăbit ca urmare a acestei pierderi în greutate.

Abdominoplastia pentru bărbați este recomandată în cazurile de hernie ombilicală sau de pierdere semnificativă în greutate. Se realizează pentru a obține o zonă abdominală tonifiată în vederea obținerii celebrelor tablete de ciocolată, 6-pack.

Un homme qui touche son gros ventre
Un bărbat complexat de burtă

Abdominoplastia pentru femei se realizează la femeile care au avut sarcini multiple. Cunoscută și sub numele de “Tummy Tuck”, aceasta îmbunătățește tonusul și fermitatea mușchilor liniei mediane care au fost slăbiți în timpul sarcinii.

Această operație se adresează, de asemenea, bărbaților și femeilor care suferă de obezitate excesivă și care nu reușesc să elimine excesul de greutate din zona abdominală. Acest lucru se întâmplă în ciuda sportului și a dietei.

Trebuie remarcat faptul că, în religia islamică, abdominoplastia nu este haram. Ea este acceptată dacă scopul este de a elimina un defect.

Scopul principal al chirurgiei abdom inale este de a corecta burta. În cazul obezității, pacienții sunt sfătuiți să urmeze în prealabil un program de slăbire.

Dacă acest lucru nu este suficient, în Turcia poate fi luată în considerare chirurgia bariatrică. Aceasta este cunoscută sub denumirea de manșon gastric sau balon gastric. Alternativ, supuneți-vă unei liposucții înainte de a lua în considerare o operație de abdominoplastie.

Photo avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Înainte și după abdominoplastie în Turcia

În cele din urmă, abdominoplastia în Turcia poate fi, de asemenea, luată în considerare pentru a trata cicatricile de pe stomac, vergeturile vizibile care provoacă complexe, etc.

Care este IMC-ul pentru abdominoplastie în Turcia?

Pentru a vă supune unei abdominoplastii, trebuie să fi atins o anumită greutate stabilă (recomandată de chirurg) și să aveți o stare generală de sănătate bună. Se recomandă un indice de masă corporală sau IMC de <30, adică o pierdere de 30% din excesul de greutate înainte de dietă.

Ca regulă generală, se recomandă, de asemenea, ca pacienții să aibă o greutate egală cu numărul de metri peste înălțimea pacientului. De exemplu, dacă aveți o înălțime de 1,65 cm, ar trebui să aveți o greutate de aproximativ 65 kg înainte de a lua în considerare abdominoplastia. Cu toate acestea, numai chirurgul poate determina eligibilitatea dumneavoastră pentru o operație estetică a corpului sau a stomacului. Un control medical va fi de ajutor.

Tracé d'un chirurgien sur le ventre d'une personne un peu grosse
Linia unui chirurg pe stomacul unei persoane ușor supraponderale

Vezi și: Mommy Makeover în Turcia

Procedura pentru abdominoplastie pentru bărbați și femei

Remodelarea corpului și a centurii abdominale este o operație de chirurgie estetică invazivă. Se efectuează sub anestezie generală pe o masă de operație. Procedura constă în mai multe etape:

Pregătirea

În prima etapă, veți avea nevoie de o monitorizare individuală din partea chirurgului dumneavoastră. Un control medical va determina starea dumneavoastră de sănătate și vă va pregăti pentru operație. Înainte de operație, este întotdeauna recomandabil să întrerupeți toate tratamentele medicale, medicamentele inflamatorii, substanțele halucinogene, nicotina și altele.

Operația

În ziua operației, trebuie să țineți post. După un duș cu un antiseptic, de obicei Betadine, veți fi așezat pe masa de operație și vi se vor administra dozele corespunzătoare de anestezic general. În câteva secunde, substanța își va face efectul și veți adormi.

Un chirurgien touche un ventre de femme avant une opération
Un chirurg atinge stomacul unei femei înainte de o operație

În acest timp, chirurgul va face o incizie în zona dintre buric și pubis. El face o incizie orizontală pentru a îndepărta excesul de piele. Odată ce pielea abdominală a fost ridicată, chirurgul va începe să repare mușchii și să îi strângă în caz de diastază. Pielea sănătoasă de sub buric va fi adusă în jos și cusută la nivelul pubisului.

În cazul unei proceduri de abdominoplastie completă, chirurgul poate face și o incizie în jurul buricului pentru a îndepărta excesul de piele. Pielea este ridicată spre partea superioară a abdomenului. În această etapă, buricul poate fi repoziționat dacă este necesar.

Aveți HIV? O clinică specială a fost amenajată pentru a vă supune unei abdominoplastii în deplină siguranță pentru dumneavoastră și pentru personal.

Recuperare

După terminarea operației, va trebui să petreceți o noapte în clinică, sub supraveghere medicală. Aceasta este perioada de recuperare și pentru a vă asigura că operația s-a desfășurat în siguranță și cu succes.

Dacă durerea postoperatorie este suportabilă, analgezicele vă vor ajuta să dormiți mai bine. De asemenea, pot fi administrate creme cicatrizante și tratamente antiinfecțioase.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme noire
Abdominoplastia înainte și după

Pansamentul va fi reînnoit după 2-3 zile postoperator. Capsele și suturile vor fi îndepărtate după 10 zile, dacă nu se absorb singure. Deseori sunt necesare drenaje fine pentru a elimina fluidele postoperatorii. Acest lucru ajută la promovarea vindecării.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista complicații rare în timpul abdominoplastiei:

  • Există diverse riscuri asociate cu abdominoplastia, inclusiv:
  • Acumularea de lichid sub piele
  • Cicatrizarea slabă a rănilor, care poate duce la infecții;
  • Extravizibilitatea cicatricei abdominale;
  • Leziuni ale țesuturilor în profunzimea pielii din zona abdominală.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

În plus, abdominoplastia este permisă în Islam. Este o intervenție chirurgicală halal, nu haram, deoarece oferă un avantaj medical și îmbunătățește calitatea vieții unei persoane.

Pentru persoanele cu dizabilități (PMR), am pus în aplicare măsuri de accesibilitate pentru a le facilita deplasarea.

Cât durează o abdominoplastie Turcia?

O operație de abdominoplastie în Turcia durează între 3 și 5 ore, în funcție de cantitatea de piele care urmează să fie îndepărtată. Progresul și succesul operației vor depinde de expertiza chirurgului. Vă recomandăm întotdeauna să alegeți un chirurg cu experiență, care își stăpânește tehnicile de abdominoplastie.

Rezultatele unei abdominoplastii în Turcia sunt permanente, cu condiția să mențineți un stil de viață sănătos și o dietă sănătoasă și echilibrată. Creșterea excesivă în greutate nu este recomandată după abdominoplastie, deși o a doua operație este posibilă după 1 an.

Simulation avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Simularea abdominoplastiei înainte și după

Cât timp durează recuperarea după abdominoplastie?

Perioada de convalescență este estimată la 10 până la 15 zile. Dar mulți pacienți încep să revină la viața lor normală după o săptămână. După 2-3 zile, veți putea deja să mergeți fără probleme. După 10 zile, veți putea efectua sarcini casnice și profesionale simple, fără să vă obosiți prea mult.

Va trebui să așteptați 3-4 luni înainte de a lua parte la activități sportive. În această perioadă, vă recomandăm să vă abțineți de la activități intense sau de la transportul de sarcini grele. Rezultatele unei abdominoplastii în Turcia vor fi vizibile după 6 până la 12 luni.

Câtă greutate voi pierde după abdominoplastia în Turcia?

După cum știți acum, abdominoplastia nu este o operație de slăbire. Este înainte de toate o remodelare a corpului și a stomacului. Cu toate acestea, este posibil să aveți o diferență vizibilă de greutate după operație. Greutatea excesului de piele și de grăsime îndepărtată este cuprinsă între 300 g și 3 kg, în funcție de profilul pacientului.

Résultat avant et après d'une abdominoplastie d'une femme
Rezultate înainte și după abdominoplastie pentru femei

Cum dorm după abdominoplastie?

După o abdominoplastie, este indicat să dormiți într-o poziție care să nu întindă mușchii abdominali. Cea mai bună poziție este să dormiți pe spate, cu picioarele îndoite și cu perne pe genunchi pentru a preveni întinderea.

Când ar trebui îndepărtată brâul după abdominoplastie în Istanbul?

Purtarea unui corset sau a unui brâu este recomandată câteva zile după abdominoplastie. Acesta oferă un sprijin suplimentar pentru siluetă. Centura poate fi îndepărtată la 2-3 luni după operație. Chirurgul va verifica dacă este necesar să îl îndepărtați sau să îl păstrați mai mult timp.

Ce să mănânci după abdominoplastie

Pentru a menține un abdomen plat după abdominoplastie, este indicat să aveți o dietă sănătoasă și echilibrată. O dietă sănătoasă va ajuta la menținerea rezultatelor operației de abdominoplastie cât mai mult timp posibil.

Une coordinatrice calcule le prix d'une abdominoplastie

Dacă doriți o ofertă personalizată pentru operația dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Vom fi încântați să vă răspundem în cel mai scurt timp posibil și pe placul dumneavoastră.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Poate abdominoplastia să vă ofere un abdomen plat?

Da, burta dumneavoastră va fi mai plată în urma abdominoplastiei. Această intervenție chirurgicală constă în îndepărtarea “șorțului abdominal”, adică a excesului de piele deteriorată care apare în urma unei operații bariatrice, a unei sarcini sau a unei pierderi considerabile în greutate.

O abdominoplastie în Turcia se efectuează numai atunci când greutatea dumneavoastră se încadrează în intervalul recomandat. Aceasta este o greutate egală cu numărul de cm deasupra metrului pacientului. Astfel, dacă aveți o înălțime de 1,75 cm, trebuie să cântăriți 75 kg pentru a fi luat în considerare pentru o operație de abdominoplastie.

Imediat ce pielea abdominală este întinsă, pot apărea dureri postoperatorii. Gradul de durere variază în funcție de pacient și de prezența reparației musculare. Stați liniștiți, în timpul convalescenței vor fi prescrise analgezice eficiente.

În funcție de tipul de abdominoplastie, cicatricea va fi fie verticală, în formă de T, în formă de T inversat, orizontală de-a lungul abdomenului sau în jurul ombilicului (mai discretă). Cicatricea devine în general roz după două săptămâni, apoi se albește și se estompează treptat după un an.

Pe lângă faptul că greutatea dumneavoastră trebuie să fie stabilă și starea de sănătate excelentă, IMC-ul dumneavoastră va fi calculat înainte ca chirurgul să fie de acord cu o abdominoplastie la Istanbul. Acest indice de masă corporală trebuie să fie mai mic sau egal cu 30.

Pentru operația de dermolipectomie abdominală în Turcia, trebuie să vă planificați o ședere de cel puțin 7 zile. În funcție de clinică, șederea în spital include două nopți. Ulterior, sunt necesare 5 zile de urmărire postoperatorie pentru a vă asigura că nu apar complicații.

Dacă practicați o activitate fizică regulată pentru a vă întări mușchii abdominali și mâncați sănătos după abdominoplastie, veți menține un stomac plat. Un chirurg serios vă va recomanda sfaturi nutriționale și sportive adecvate pentru un rezultat optim.

Trebuie să așteptați cel puțin 6 luni și, în mod ideal, un an, după ultima sarcină înainte de a lua în considerare abdominoplastia. Este esențial să așteptați atât de mult timp pentru a obține o vindecare abdominală perfectă și rezultate optime în urma operației.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️