Memorial Atasehir Hospital

Memorial Atasehir Hospital Istanbul clinica 1

Memorial Atasehir Hospital este specializat în îngrijire dentară, chirurgie cosmetică, PMA/FIV și implanturi de păr. Înființată în 2008, această clinică acreditată JCI este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Memorial Atasehir Hospital, Istanbul, Turcia

Memorial Atasehir Hospital face parte din Memorial Healthcare Group, care oferă servicii medicale de înaltă calitate, în conformitate cu standardele internaționale. Printre departamentele unității multidisciplinare se numără chirurgia plastică și cosmetică, cardiologia, neurologia, ortopedia, gastroenterologia, pediatria, reabilitarea, precum și obstetrica și ginecologia.

Spitalul se concentrează pe cunoștințe și experiență în îngrijirea eficientă și eficace a pacienților. Spitalul dispune de peste 140 de paturi, clinici ambulatorii și unități RMN și CT dotate cu tehnologie modernă pentru a le oferi pacienților o stare de confort în timpul examinărilor radiologice.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire stomatologică
Implanturi dentare
Aparate dentare
Coroană dentară
Fațete dentare
Consultație de stomatologie cosmetică
Punte dentară
Control stomatologic
Consultație stomatologică
Invisalign

Chirurgie cosmetică
Mărirea sânilor
Liposucție
Rinoplastie
Brahioplastie
Zâmbet Hollywood
Ridicarea sânilor
Lifting cervico-facial
Lifting corporal
Lipofilling al feței
Mastopexie
Vaser Lipo
Liposucție cu laser
Gastric Sleeve
Banda gastrică
Botox gastric
Bypass gastric
Rinoplastie secundară
Implanturi mamare
Reconstrucția sânilor
Ridicarea feselor
Implanturi fesiere
Reducerea grăsimii
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Otoplastie
Consultație de chirurgie plastică
Ridicarea coapselor
Tratamentul ridurilor
Abdominoplastie
Coborârea liniei părului
Alungirea picioarelor

MAP / FIV
Inseminare artificială
Congelare de ovule
FIV – Fertilizare in vitro
Consultație FIV

Implant de păr
Transplant de păr
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUE Gold
Transplant de păr FUT
BHT transplant de păr

Memorial Atasehir Hospital vă oferă :

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborului
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Ghid turistic
Telefon în cameră
Camere private
Reabilitare
Facilități religioase
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată: 2008
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: engleză, germană, turcă


Recenzie la Memorial Atasehir Hospital

Fatma Süzer
Fatma Süzer
09:46 17 Sep 23
Motivul pentru care am venit la spitalul tău a fost pentru că eram fericit. Dar am fost foarte mulțumit de personal, de asistente, pe scurt, de toți cei care au slujit. Curatenia este uimitoare, nu se simte miros de spital.... Si cel mai important, Vahit pare fericit.Va sunt recunoscator pentru ca ati reunit un astfel de doctor minune cu noi...
Sibel Dönmez
Sibel Dönmez
09:59 01 May 23
Am fost foarte mulțumiți de îngrijirea, ajutorul și, cel mai important, de interesul cald și de fețele zâmbitoare ale asistentelor noastre de terapie intensivă și de podea. Și, desigur, îi datorăm recunoștința domnului İzzet Erdinler, o persoană și un medic excelent.. Ahmet Sina Dagestanli & Sibel DönmezMedicul nostru de familie, domnul İzzet Erdinler, este un medic minunat.Ne bucurăm să-l avem, ne bucurăm foarte mult să-l cunoaștem.Sena, asistenta de terapie intensivă, este și ea o persoană minunată și își face treaba foarte bine. Mulțumiri nesfârșite 🙏
Aslı
Aslı
22:28 17 Sep 23
Am stat două nopți în spital după operație. 9. Asistentele de podea sunt atât de bune, bine informate și prietenoase. Aș dori să le mulțumesc foarte mult tuturor. Erau foarte morali și mi-au dat multă încredere. Mâncarea era ca mâncarea de la hotel, nu mâncarea de spital. Singurul lucru pe care l-am regretat a fost volumul de muncă al asistentelor. I-am văzut pe toți la datorie de două ori în două nopți. Mi-a părut rău pentru ei. Sper că au un program de lucru mai uman. Atunci totul va fi și mai perfect pentru toată lumea.
Burak Ilhan
Burak Ilhan
12:57 21 Apr 24
Doctorul meu este prof. Dr. Aș dori să mulțumesc întregii familii Memorial, în special lui Mehmet Özgür Habeşoğlu. Datorită stimatului meu medic, am fost convins de ideea de a mă opera, de care am fost foarte ezitând la început. Este o mare șansă ca drumurile noastre să se încrucișeze cu el. Totul a mers foarte bine, am fost foarte multumit.
Sinan Atik
Sinan Atik
08:31 17 Mar 24
În primul rând, aș dori să îi mulțumesc dragului nostru doctor Kerem Sadi Okutur pentru că a fost mereu alături de mine în timpul bolii mele și pentru că a luptat cu mine dezinteresat pentru a depăși această boală fără să omite niciun detaliu și să-mi transmit respectul. De asemenea, aș dori să mulțumesc asistenților dulci ai doctorului nostru, Elif și İlayda, și departamentului de casierie, Ezgi, Nurhayat și Sude, pentru eforturile depuse de a ne susține cu atitudinile lor prietenoase. Datorită experienței și abordării liniștitoare a iubitei noastre asistente doamne Emra și sprijinului asistentei noastre Nuray și a altor colegi de echipă, procesul nostru de tratament este foarte pașnic și le exprim recunoștința și dragostea mea.
Ezgi Derinde
Ezgi Derinde
12:42 13 Feb 24
Dorim să-i mulțumim singurului meu doctor Bilgi Gökcan pentru că a fost alături de noi neobosit timp de 2 ani. Profesorul meu de cunoștințe și cu mine am încercat mai întâi să rămânem însărcinați pe cale naturală timp de 1 an, apoi, împreună cu acea minunată „echipă FIV”, ca o familie mare, fertilizarea noastră in vitro, pe care am obținut-o într-o singură mișcare, acțiunile și eforturile noastre calde. , a făcut parte dintr-un tot de neuitat. Astăzi este cea de-a 8-a lună de sarcină și doar din cauza legăturii noastre non-profit, de familie, nici nu-mi pot imagina să nasc în altă parte. Imaginează-ți prima mea sarcină și temeri de naștere! Nu pot decât să mă încredințez casierului prietenos și de ajutor al acestui spital, asistenților FIV și singurului meu medic.Mă bucur să vă am.Mă bucur că drumurile noastre s-au încrucișat.
sezgin abalı
sezgin abalı
09:47 21 Feb 24
Am fost operat cu prof. dr. Zeynep Yezdan Fırat, plângându-se că sforăiește și că nu pot respira pe nas. Am fost mulțumit de informațiile preoperatorii, procedurile și verificările postoperatorii. Recomand. 👏🏼👏🏼👍🏽
Dr Zeynep Merve Aksoy
Dr Zeynep Merve Aksoy
16:14 28 Jan 24
Este spitalul în care viața mi-a fost salvată de două ori. Prima dată, am avut o reacție alergică acasă din cauza utilizării antibioticelor. Era în 2013, când abia puteam să respir din cauza limbii umflate, a trebuit să mă grăbesc la urgențe și au intervenit imediat și mi-au salvat viața. Al doilea s-a întâmplat în 2019, am avut un avort spontan și uterul părea curat. Am folosit medicația de 3 zile dată de medicul meu privat pentru a curăța bine zona. O zi mai târziu, în zona abdominală a început o durere groaznică, am crezut că este o durere de gaz, dar a continuat să se agraveze. Când nu a trecut a 2-a zi, mi-am sunat medicul, m-a îndrumat la partenerul lui pentru că era în vacanță, m-am dus la clinica lor și mi-a spus că atunci când a verificat, uterul arăta curat, s-ar putea să fie o problemă cu dvs. organele interne și m-au trimis la Memorial. Nu am suportat durerea.La spital mi s-a facut o ecografie si o tomografie.Sufeream de sangerari interne,dar cauza nu era clara. Apoi, cineva de la spital a venit cu ideea de a-mi verifica hormonii de sarcină și de bingo s-a dovedit că sunt încă însărcinată. Din moment ce mi-am pierdut jumătate din sânge, îmi amintesc vag că am fost dus la o operație de laparoscopie la ora 21.00. Doctorul meu s-a întors din călătorie și el și partenerul lui mi-au operat. Ei au spus că a fost primul caz pe care l-au văzut în cariera lor și probabil ultima oară când îl vor vedea. Fie că eram însărcinată cu gemeni, unul dintre ei se ținea de tub, fie bebelușul dăduse un clic pe tub în timp ce cădea, provocând o sarcină ectopică. Motivul nu este clar, dar a existat o singură soluție. De aici, aș dori să le mulțumesc din nou medicilor mei și echipei Spitalului Memorial Atașehir. Mulțumită ție, sunt încă în viață, slavă Domnului.
Selin Kırgın
Selin Kırgın
07:30 19 Jan 24
L-am ales pe İlknur Sayar să ne vedem copilul. Este un medic atât de răbdător, calm. Cu chipul lui zâmbitor și răbdare, nu a renunțat niciodată decât dacă copilul nostru și-a arătat fața.Atât eu cât și soția mea am plecat foarte fericiți. Am fost la mulți ginecologi și nu am văzut niciodată o asemenea răbdare. Nu putem să-i mulțumim suficient. Mă bucur că drumurile noastre s-au încrucișat. 🙏🏻
Onur Sever
Onur Sever
17:36 01 Jan 24
La 3 noiembrie 2023, prof. Dr. Zafer Toktaş mi-a făcut operaţia LDH. Chiar dacă a fost a 4-a operație a mea, a fost o operație foarte reușită. Mi-am făcut celelalte 3 operații în altă parte, dar după lungi cercetări, am găsit acest doctor. Aș dori să-i mulțumesc medicului meu, Specialist Dr Yasin, care mi-a fost alături pe tot parcursul intervenției chirurgicale, și Kinetoterapeutului Onur Hodja, care a fost mereu alături de mine pentru kinetoterapie după operație. Domnul Onur este, de asemenea, competent în meseria sa. De asemenea, aș dori să-mi exprim recunoștința nesfârșită față de asistentele secției de neurochirurgie pentru interesul lor intens și fețele zâmbitoare.
Anna Borisova
Anna Borisova
11:56 14 Mar 23
We visited three times this hospital. Everything was fine. Doctors are professional, they gave reasonable advices on treatment. As foreign patients we had a good experience with the translator at this hospital during the recent appointments with a pediatrician for our baby and a mammalog. Her name is Shapagat. She translated all my questions to doctors and able to explain all medical terms and doctors’ answers in a way that was easy for us to understand. Her informative and understandable communication skills, combined with her professionalism and positive attitude, made our doctor's visits much more comfortable and stress-free.Shapagat was easy to communicate with through WhatsApp, making scheduling appointments and asking questions incredibly convenient. She provided excellent support throughout the entire process, and her polite and friendly demeanor made us feel welcome and at ease.We are grateful for her hard work and dedication and will certainly request her services again in the future
Nalan Demircioğlu
Nalan Demircioğlu
15:09 10 Jan 24
În prima zi a noului an, am fost internat la spitalul dumneavoastră din cauza unei infecții severe. Doctorul meu, prof., a avut grijă de mine pe parcursul celor 9 zile de ședere. Dr. Aș dori să le mulțumesc lui Murat Hakan Terekeci, asistentelor de la etajul 9 Hande Hanım, Sude, İmran, Ayşe și altor prietene asistente ale căror nume nu le amintesc, precum și personalului de la etajul 9 pentru interes, amabilitate și răbdare. Mi-am recăpătat sănătatea în scurt timp, datorită cunoștințelor vaste, experienței, atitudinii reconfortante și sincere a medicului meu Murat Hakan Terekeci și echipei sale prietenoase care își face treaba cum trebuie. Vă mulțumesc din nou pentru serviciul de asistență medicală primit la Spitalul Memorial Atașehir...
Ece Özmen
Ece Özmen
07:20 20 Dec 23
Am primit sprijin repetat de la departamentul de urgență pentru injecțiile mele obligatorii și m-au sprijinit rapid și meticulos în fiecare procedură. Aș dori să mulțumesc personalului de urgență, asistentelor și însoțitorilor de la ghișeu care și-au făcut treaba foarte bine în ciuda faptului că au fost foarte ocupați.
Buğra Akçura
Buğra Akçura
11:51 01 Dec 23
În primul rând, aș dori să-mi exprim recunoștința nesfârșită doctorului meu, doamna Züleyha, și apoi atât asistentelor, cât și prietenilor noștri care lucrează la biroul departamentului de gastroenterologie. Au fost de mare ajutor din toate punctele de vedere. Fețele lor zâmbitoare, bunătatea și eforturile de a ajuta m-au făcut foarte onorat. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc și să cunosc această echipă. Vă doresc succes în continuare. Salutări calde.
Ceylan Ersöz
Ceylan Ersöz
08:20 21 Nov 23
Nu pot să-i mulțumesc îndeajuns medicului meu de medicină internă, Ömer Özdemir, datorită grijii și atenției sale, m-am repus pe picioare. Doresc sa multumesc doamnelor care mi-au facut inscrierile din primul minut in care am intrat in spital, asistentei prietenoase si tuturor personalului care m-a ajutat pe parcursul bolii mele.
Sibel Unal
Sibel Unal
07:17 02 Nov 23
Am aplicat urgent la spitalul dumneavoastră cu o plângere de diaree și vărsături. Fiica mea a fost internată la etajul 7 al spitalului dumneavoastră de aproximativ 5 zile. În primul rând, doctorului nostru Evrim, care ne-a răspuns cu răbdare rând pe rând la fiecare dintre întrebările noastre pe parcursul acestui proces și ne-a făcut să ne simțim în largul nostru 🙏 Apoi asistentelor de la Etajul 7 care au lucrat neobosit zi și noapte: asistentă medicală, asistentă Dilek, asistentă Semanur , asistenta Şeyma şi Funda Hanima, toate asistentele fără aripi de la Etajul 7 ale căror nume nu le-am putut aminti. Le mulţumim îngerilor tăi la nesfârşit. Este într-adevăr o șansă grozavă pentru noi să avem asistente atât de vesele care lucrează în secția de copii, care le îngrijesc ca și cum ar fi proprii copii, care folosesc toate resursele pe care le au pentru că fiica mea nu mănâncă, care fac masaje atunci când Doare linia IV, care o fac să-și ia medicamentul cu propriile mâini (și multe altele). Datorită vouă, ne-am depășit fobia spitalicească 😊 Mă bucur să vă am pe toți, Etajul 7. Vă suntem veșnic recunoscători tuturor și fiecăruia dintre voi 🙏❤️ Fie ca numărul de oameni frumoși ca voi, oameni care își fac treaba cu dragoste, creste.. Nici eu nu pot sa nu multumesc serviciului de cantina. De asemenea, dorim să mulțumim întregului personal de la Cafeteria care a făcut tot posibilul pentru a-mi ajuta fiica cu tot ce și-a dorit 🙏
Özlem Kevser Tunca Kermen
Özlem Kevser Tunca Kermen
10:16 12 Nov 23
Aș dori să mulțumesc tuturor asistentelor noastre, în special doamnei Sena și domnului Samet, care ne-au ajutat cu adevărat cu compasiune și dragoste în timpul spitalizării fiului meu în secția Covid; Dorim să le mulțumim dragilor noștri medici Esra Demirok Özalp și Elvan Zengin, care mi-au răspuns cu răbdare la toate întrebările, și, desigur, medicului nostru cardiologie Prof. Dr. C. Naci Öner, care mi-a urmărit cu atenție fiii, ne bucurăm să vă avem 🙏❤️
Liliana Cecilia
Liliana Cecilia
12:45 26 Nov 23
O echipa de îngeri medici dedicati,atenți,explicații pe înțelesul pacietului,translatori minunați.Am avut norocul sa o am translator pe Deniz,este o tânără absolut minunata.Multumesc tuturor .
Mukaddes Boncuk
Mukaddes Boncuk
18:29 09 Oct 23
Buna ziuaAm venit la Başak Sargın din Germania la recomandare pentru operaţia de labioplastie. Am avut foarte multă încredere în el pe baza comentariilor pacienților săi care s-au operat înainte. Dincolo de așteptările mele, procesul de intervenție chirurgicală a decurs fără probleme de la început până la sfârșit. Am fost externat la 3 ore dupa operatie. Sala de operație și personalul de service au fost extrem de atenți și prietenoși. Aș dori să mulțumesc întregii echipe, în special medicului meu.
Yeşim Bozcan
Yeşim Bozcan
10:22 12 Oct 23
Doamna İlknur Sayar este o persoană minunată.Naiv, politicos și înțelegător. Dacă aveți temeri, ar trebui să fie prima adresă la care puteți merge. Mai ales dacă este prima ta sarcină, dacă vrei să-ți vezi bebelușul, el nu spune „oh nu l-a arătat azi, ne vedem la următoarea vizită”, insistă, te face să mănânci ceva dulce și spune hai sa ne uitam din nou, el impartaseste acea emotie din interiorul tau, acel moment este minunat.Poti intreba despre toate problemele tale feminine de care ti-e frica si despre care nu poti vorbi, te poti intalni si fi examinat. Un medic informat, care se reînnoiește și cercetează. Mă bucur că drumurile noastre s-au încrucișat. Mă bucur că drumul tău familiar este luminos și plin de succes ♥️
Samed Çiçek
Samed Çiçek
16:36 20 Oct 23
Doc. Dr. Datorită lui Osman YEŞİLBAŞ Hodja, fiul nostru şi-a revenit. Am stat 10 zile în spital și ea a avut grijă de copilul nostru în fiecare oră din fiecare zi. Mulțumesc, profesor Osman. Sper că nimeni nu are nevoie de un spital, dar dacă o are, sper că vor întâlni medici buni precum Osman Hodja.
Selda Ikinci
Selda Ikinci
07:14 11 Oct 23
A fost o abordare cu totul specială din momentul în care am intrat în spital. Deoarece nu puteam să merg, am fost cărat în scaun cu rotile din afara ușii, iar domnul de gardă m-a dus în camera medicului, etajul de filmare și în alte locuri unde a fost nevoie. Chiar dacă examinarea noastră avea să fie mai târziu, când am explicat situația noastră ofițerului de la ghișeu, acesta ne-a acordat prioritate și ne-a îndrumat către medicul corespunzător. Din păcate, nu le-am putut scrie aici pentru că nu le cunosc numele. Doctorul Murat Öztürk a fost incredibil de înțelegător și a făcut cea mai potrivită și practică intervenție pentru problema mea. Aș dori să mulțumesc întregii echipe memoriale pentru că m-a făcut să mă simt în siguranță și specială.
Merve Serefhan
Merve Serefhan
19:45 28 Sep 23
Oncologul nostru Nur a fost șansa noastră. Ne-a câștigat încrederea în tratamentul mamei mele prin abordarea sa față de pacienții săi, cunoștințele sale vaste și spiritul său prietenos. Starea mamei mele se îmbunătățește odată cu tratamentul pe care îl primește. Mulțumim asistentei noastre Büşra, ne ajută în orice problemă. De asemenea, dorim să mulțumim asistentelor Damla și asistentei Dilșat de la etajul 10, unde am primit chimioterapie, pentru interesul și comportamentul prietenos care a făcut pacientul confortabil.
Ruhser Ş.
Ruhser Ş.
07:09 29 Sep 23
Stimate profesor prof. Dr. Bahadır Dağdeviren este un profesor competent, prietenos și minunat care oferă informațiile necesare fără să le ceri. În ceea ce privește spitalul, este printre primele 3 spitale pe care le-aș prefera, atât în ​​ceea ce privește celelalte cadre didactice, cât și personal. Ocupă primul loc pentru mine în ceea ce privește amabilitatea angajaților. Vei astepta la ghisee cel mult 1-2 minute. Este cu siguranță un spital care poate fi preferat de un pacient.
bibi mansoora
bibi mansoora
09:55 04 Aug 23
Dr Hakan Sofu is an excellent doctor with excellent bedside manners and communication skills. He explained mri results and treatment process in detail. Memorial hospital provides exceptional services
Demet.buono@googlemail.com Demet
Demet.buono@googlemail.com Demet
07:17 18 Aug 23
My experience was great , stayed for four days ,I have been looked after very well . Loved my doctor Dr Ercan Karacaoglu , he is an incredible person and great doctor , you can trust him your eyes shut.
Meryem Büşra SAKA
Meryem Büşra SAKA
19:46 22 Sep 23
Bună ziua, stimată doamnă Ebru Çöğendez, care servește în secția de ginecologie a spitalului dumneavoastră, este un medic atât de dulce, comunicativ și grijuliu; Datorită acestui fapt, toată timiditatea mea a fost înlocuită de confortul de a merge la un control de rutină. M-a încurajat și mi-a îndepărtat chirurgical chistul, pe care l-am ascuns de ani de zile din jenă și plictiseală, și m-a salvat de acest necaz. Nu voi uita niciodată felul în care a zâmbit și a spus „ce mai e” în momentul în care eram pe punctul de a trece la operație, m-a liniștit deși îmi tremurau picioarele. Îi mulțumesc foarte mult, îl recomand tuturor prietenilor și rude. Va spun concret, nu e spital, dar ma predau doctorului cu ochii inchisi, Dumnezeu sa va binecuvanteze de o mie de ori 🌷
tune hunter
tune hunter
10:40 23 Dec 23
Sunt multumit de spital. Dar am o sugestie, mai ales în ceea ce privește problemele de analiză.Există o problemă la trimiterea rezultatelor testelor de laborator prin e-mail. Rezultatele sunt informate prin SMS. Cu toate acestea, sunteți direcționat în mod constant către aplicația de telefon pentru a vedea rezultatele testului. Chiar dacă am sunat de multe ori și am trimis e-mailuri, nu pot obține rezultate. Aceasta este o situație supărătoare pentru persoanele ale căror telefoane nu sunt inteligente, persoanele în vârstă și cei care nu doresc să utilizeze aplicații.Dacă informațiile de e-mail sunt incluse în informațiile de contact ale pacientului la momentul programării, aceasta va fi mai ușor. sistem accesibil. Chiar dacă epoca noastră este epoca tehnologiei, cred că metodelor tradiționale ar trebui să li se acorde importanță și din punct de vedere practic și urgent.
müdür müdürmüdür
müdür müdürmüdür
11:18 15 Dec 23
Am vizitat prima dată ambulatoriul. Toată lumea, de la asistente la însoțitori de bancă, lucrează bine. Sunt amabili si prietenosi.Doctorul de medicina interna Ömer Özdemir este un medic extrem de grijuliu. Am identificat 3 probleme de îmbunătățit.1- Nu există parcare, fie trebuie să vă livrați mașina la valet, fie să parcați în altă parte în viitor.2- Cand suni la spital pentru consiliere, sectiile policlinicii nu pot fi contactate niciodata chiar daca apelezi. Când suni la numărul principal al Memorial, ei spun că te vor suna înapoi. Chiar dacă este târziu, tot ești căutat. Dar în cazul unei întrebări urgente, ești îngrijorat dacă te vor suna sau nu.3-In afara de asta nu am intalnit niciun agent de paza sau precautie in spital.Poti intra fara sa treci printr-un aparat la usa etc. Poate e în secția de spital, dar am văzut oameni intrând în policlinică cu camere uriașe în mână.Recomand să se facă îmbunătățiri în aceste aspecte.Deși în regiunea Atașehir există multe spitale, este reconfortant să primești îngrijiri medicale într-un spital de încredere din punct de vedere medical și personal.
Esra Yılkılıç
Esra Yılkılıç
13:00 28 Sep 23
Liftul este foarte mic, daca trebuie sa folosesti un carucior pentru bebelusi vei fi linsat de alti pacienti. De asemenea, pediatrii1. Și este la etajul 2, dar există doar o cameră de alăptare la un etaj, schimbarea scutecelor se face la celălalt etaj, mersul între etaje cu bebelușul este un coșmar, iar camera de alăptare nu este curată, există o veche. aparat in camera, imi face rau cand o vad, este o astfel de camera incat nu ai vrea sa alaptezi. În timp ce oamenii cheltuiesc tone de bani, vor ca familiile cu copii să fie luate în considerare. Chiar și unele centre comerciale au camere de alăptare mai frumoase. Funcționarii de la birou sunt foarte lenți, așa a fost la secția de obstetrică și ginecologie, la fel a fost la secția de endocrinologie, la fel a fost la secția de pediatrie. Cred că sunt așa la fiecare etaj și fețele lor sunt mereu îmbufnate. Serviciul de valet este bun, medicii sunt buni și grijulii, de aceea mergem la doctori, dar dacă ne uităm la serviciul în ansamblu, poate rămâne mediu, pentru că timpii de așteptare sunt în general lungi și nici măcar nu există explicaţie.
tugba sakarkaya
tugba sakarkaya
07:32 26 Sep 23
Doresc să mulțumesc dragului nostru doctor Vahit Mutlu, care m-a îngrijit îndeaproape din momentul în care am intrat în secția de urgență de la Spitalul Memorial Atașehir până când am fost externat, m-a informat în detaliu și a efectuat un tratament cu succes.De asemenea, aș dori să mulțumesc asistentelor Mücahit, Bahar și Ayșenur, care au avut grijă de mine mai întâi la Etajul 8 și apoi la Etajul 1, pentru atenția și sprijinul acordat. Ne-au susținut cu un zâmbet în toate chestiunile.Pe de altă parte, deși în general suntem mulțumiți de serviciul spitalicesc, aș dori să subliniez două aspecte legate de spital. Procesul de externare a durat ceva timp, după ce externarea a fost aprobată de către medic, am așteptat aproximativ 2,5 ore și nu au fost suficiente informații pe parcursul acestui proces. De asemenea, aș dori să spun că scaunul de însoțitor din cameră a fost foarte inconfortabil. Atât duritatea, cât și materialul său sunt foarte incomode atunci când dormi noaptea. Am stat multă vreme, ca 6 nopți, iar când tovarășii mei au fost deranjați, am fost și eu deranjat. Cer ca aceste aspecte să fie luate în considerare.
Владислав Трушин
Владислав Трушин
19:51 12 Jun 23
A doctor was good, but 175$ seems to be a little bit much for 20 min consultation
İbrahim BULUT
İbrahim BULUT
15:18 27 Jan 24
Am mers cu pietre la rinichi și au avut grijă de noi. Profesorul Erinç a făcut tot posibilul cu toată sinceritatea sa. Îi mulțumim în mod deosebit lui și echipei sale. Cunoaștem taxele spitalului privat, dar a percepe 7 mii de TL pentru două buscopan serice, un analgezic seric și o analiză de sânge nu face pe nimeni să se gândească la ce este implicat. Totuși, vă mulțumesc pentru serviciile dvs.
Betül KERİM
Betül KERİM
19:43 07 Jan 24
Astept de vreo 3 luni sa angajeze un nou medic estetician. Când încep epilarea cu laser la Memorialul Ataşehir, trebuie să plătesc 6 şedinţe în avans, dar când îmi vine timpul şedinţei nu se simt obligaţi să-mi asigure serviciul la care am dreptul. Am fost sunat o dată, spunând că va fi un angajat special pentru acea zi. Dar dacă m-aș duce la el nu ar mai fi nici un angajat pentru a doua ședință pe care aș avea-o în termen de 15 zile, sub denumirea de ședință de control, și nu am vrut să se piardă acest drept. Când sun și raportez disconfortul meu, ei nu simt nevoia să dea o explicație în afară de a spune că nu putem face nimic înainte de sfârșitul lunii ianuarie, nu le pasă de nemulțumirea mea. Nu sunt surprins, dar vreau să-mi obțin drepturile. Au spus că pot merge la filiala Şişli, dar locuiesc în Ataşehir şi am plătit bani să merg la această filială şi nu am o astfel de oportunitate.Nu aș începe de aici din nou.
Dilara Fındıklı
Dilara Fındıklı
01:02 16 Sep 23
SECȚIA TA DE CARDIOLOGIE ESTE TOTAL O RUȘINE, O RUȘINE, O RUȘINE, NU!!!!!! . Dacă ești dispus să măcelești oameni pentru a obține bani, nu te duce. Dacă aveți dureri în piept, vă recomandă bypass-ul. Fie ca încrederea noastră în tine ani de zile să fie o rușine. Scriu aici ca oamenii să nu plece. Stent-ul pe care l-au pus se infunda dupa 4 luni, nu mergeti, medicii nu stiu sa faca expresii faciale, oameni care nu au trecut cursul de comunicare la facultatea la care au studiat sper sa aveti un atac de panică. Sunt mort. Fă-te bine în curând la credinciosul înșel care începe să scrie bani de îndată ce îți lovește capul de pernă și își păcălește pacienții. Chiar și unei asistente de spital care se îmbufna în timp ce era externată! Este ca și cum ar întreba: „Unde te duci? Vom colecta tribut de la tine”. Un doctor care ii spune pacientului ca nu va pune stentul daca indreptati pistolul spre mine!!! Așa îi dă o discuție de încurajare cu pacientul lui???? Medicii le spun să-și cumpere pantofi de la Beymen și să-i ocolească pentru a călători cu stil.Nu mergeți la acest spital.Voi face plângerea necesară la fiecare media, nu pot da detalii aici. Să vă fie rușine, aveți o secție de cardiologie care vorbește cu pacientul său cu niveluri scăzute de magneziu de parcă ar fi pe cale să moară! Știi să zâmbești! Să știi cum să nu vorbești cu oamenii! Nu tăiați oamenii pentru a arăta bine, nu totul ține de stil!!!! Te implor, nu sta cu gandurile astea si gaseste-ti un alt doctor....
Yakup Barnığ
Yakup Barnığ
13:20 29 May 24
A fost luată o probă din țesutul hepatic al tatălui meu la spital, doctorul nostru a fost bine. Cu toate acestea, ei au trimis rezultatele eșantionului prin e-mail, trebuie să faceți clic pe linkul trimis către e-mail și să verificați prin telefon (o practică foarte bună), nu am putut ajunge la rezultatele mele deoarece mi-au scris numărul de telefon incorect, deși am petrecut mult timp prin asistență live pe site, nu mi-au putut rezolva problema Când le-am spus că mă voi plânge la CİMER, au primit un apel. Câteva săptămâni mai târziu, am fost la spital să iau proba (țesut) Mi-au spus că trebuie să aduc o petiție de la pacient și mi-au cerut să trimit petiția prin e-mail. Nu au dat nicio informație despre problemă, când am sunat a doua zi după ce am depus petiția, mi-au spus „o să vă sunăm și noi, puteți veni să o ridicați mâine”. Când am venit a doua zi (sunt ore în șir în spital), mi-au spus că există o (1) persoană care ar putea să dea proba și că persoana respectivă era operată. Unitatea de patologie a spitalului unde voi preleva țesuturile este deschisă până la ora 17.30.Cei care cunosc tratamentul cancerului știu că timpul atât al pacientului, cât și al rudelor acestuia este foarte important. Acest spital a eșuat în toate etapele, cu excepția operației. Plătești mulți bani și primești serviciul spitalicesc public.
Mehmet E. İnci
Mehmet E. İnci
09:45 28 May 24
Spun NU!Am dus-o pe mama la urgențe, au cerut internare și am făcut-o. Femeia a suferit de dureri în cameră timp de 6 ore. Au spus că nu pot face nimic înainte de a veni medicul. Ne-am plâns, a venit doctorul și s-au făcut injecții. O zi mai târziu, tragedie completă. Durerea noastră a început în jurul orei 18:00. Nu au putut ajunge la doctor duminica. Au ajuns dupa 3-4 ore si mi-au dat un analgezic. Nu a mers, m-au contactat din nou si mi-au spus sa intreb medicul de urgenta. Medicul de urgență a venit 2 ore mai târziu. Date de bicarbonat de sodiu cu sfaturile noastre (!). Bicarbonatul de sodiu a ajuns în mai bine de 1 oră. Asistenta care l-a adus a pus-o intr-un pahar si am plecat am intrebat cum se amesteca, a spus ca nu exista lingura, asa ca am amestecat-o cu degetul. De vreme ce mama era greu, am cerut ajutor să o culc și să o ridic, dar nu s-a făcut. Le-am rugat să scoată dispozitivele atașate în timp ce merg la și de la toaletă, dar nu au fost de acord, iar când nu au ajutat la sunet, le-am scos pe toate. Chiar și atunci când aparatul a dat o alarmă pentru pacient, aceștia nu au venit să verifice. Doctorul a venit dimineața, m-a sunat afară, a spus că e o problemă cu dobes, am mai văzut-o dar nu am menționat-o. Când am spus că ieșim, i-a spus mai multe lucruri înfricoșătoare fratelui meu.Este un spital foarte prost. M-am servit si in schimb am platit 84 de mii de lire pentru 2 zile.Sunt incredibili, uitați de serviciul pe care l-ați primit vreodată. Au fost buni în ultimii ani, dar acum sunt DEZASTRU! STAȚI DEPARTARE... M-am ars, nu vă ars
Enis Eren
Enis Eren
07:59 29 Apr 24
GÜLDEHAN ATIŞ - DERMATOLOGIEAm fost examinat de el pentru o erupție pe mână. Prima examinare a durat 10 secunde, mi-a dat crema si mi-a spus hai sa urmarim si daca este vreo problema contactati-ma neaparat.După vreo 30 de zile mi-a venit în minte o mică întrebare, o scurtă întrebare care nu necesita examinare.Dar asistenții lui nu au vrut să mă lase să mă întâlnesc cu el pentru că nu am deschis un nou examen. Chiar dacă le-am spus că pot să-i aștept timpul liber și că vreau să-l văd pentru scurt timp atunci când va fi convenabil, ei nu m-au ajutat. Au amenințat că vor chema securitatea și mă vor îndepărta dacă este necesar. Nu am mai văzut în viața mea o astfel de practică în niciun spital.Am așteptat în fața camerei lui și m-am întâlnit cu el pentru scurt timp între două examinări, cu permisiunea lui. Din păcate, nu mi s-a părut corectă abordarea medicului față de pacient. Mi-a respins întrebarea spunând că trebuie să fii examinat din nou.Drept urmare, cred că este cineva care nu vrea să-și urmărească pacientul, care vrea să plătești mii de lire de fiecare dată, să faci o programare de 10 secunde și să vii așa.Dacă plângerea dumneavoastră va necesita un tratament și un proces îndelungat, vă recomand să alegeți alți medici. Dacă nu doriți să plătiți o taxă de reexaminare de fiecare dată când mergeți, chiar și pentru o întrebare foarte scurtă, vă recomand să nu o alegeți.O sa imi fac si reclamatiile la spital. În cazul în care nu îmi este aranjată o examinare de către un medic nou, voi face plângerile necesare Ministerului Sănătății și organizațiilor relevante.Trebuie să punem capăt acestui sistem de exploatare a banilor care vede pacienții ca pe o gâscă de smuls. Voi continua să-mi caut drepturile.
Begüm Ataokay Bartık
Begüm Ataokay Bartık
11:17 30 Mar 24
Spitalul nu a reușit să rezolve de ani de zile problema așteptării la coadă la ghișeu și problema serviciului acestuia.Am fost la clinica de pediatrie de la etajul 2 pentru testul de alergie al fiicei mele si am asteptat jumatate de ora sa fie procesata. Le-am spus că nu iau pe rând pe cei care așteaptă și că este nedrept. Au spus că nu pot ajuta, așa că am întrebat pe cine pot contacta. M-au îndrumat către o cameră plină de cutii de la primul etaj al clădirii de vizavi. Mi-au dat adresa de e-mail a medicului șef și m-au trimis în această cameră, care este dreptul pacientului. Nu m-am putut înregistra nicăieri, nu am putut explica problema mea nicăieri. Nu ar trebui să fie atât de greu să luați pacienții pe rând și să-i serviți la ghișeu. O singură persoană face doar programări și le îndrumă către medic. Alte persoane se ocupă de tranzacțiile de asigurare. Dacă dai peste un ofițer de bancă care face tranzacții de asigurare pentru a-i spune că ai venit la o programare, va trebui să așteptați ore întregi. Deși există atât de mulți medici buni, este foarte trist că nu putem primi servicii și serviciul este așa.
mer
mer
07:16 16 Mar 24
Actualizare: cred că oamenii încep să-și bată joc de asta acum.Mi-ați trimis un e-mail prin care mi-ați cerut să vă răspund cu privire la reclamația dvs. și să vă împărtășesc informațiile, iar eu mi-am distribuit informațiile.Ce vrei să spui prin a mă suna a doua zi și ai cere medicului tău să facă o programare?L-am adus pe fiul nostru, care avea o infecție a urechii medii, la medicul nostru ORL pentru că avea febra 39+ și a declarat că nu este nicio problemă la ureche și ne-a îndrumat la pediatrie.La recepție de la ora 9, am întrebat personalul de la birou dacă există disponibilitate pentru medicul nostru Eda Ayberkin.Ei au spus că TOATA DIMINEAȚA este plină și chiar dacă ea a preluat programarea, nu era clar când va urma. ia-ne, așa că ar trebui să așteptăm mult.Când am încercat să-mi fac o programare imediat ce am plecat de la spital, mi s-a părut că e deschidere la 9.40. Aceasta este ultima noastră vizită la acest spital, pe care îl folosim în familie de ani de zile și îl recomandăm prietenilor noștri.
EA
EA
05:50 15 Mar 24
Am ajuns dimineața la operație și am așteptat o oră o cameră goală. În camera către care ne-au îndrumat, luminile nu erau aprinse și televizorul nu funcționa. Serviciul tehnic a venit 1 oră mai târziu. Cand am fost la relatii cu clientii sa schimb camerele nu m-au ajutat pentru ca nu aveau camere disponibile.Mesele sosite după-amiaza încă nu au fost primite la ora 20.00. Am experimentat constant indiferență, indiferență și lipsă de urmărire. Am fost operat și în acest spital. Calitatea a scăzut mult. nu recomand.
Oğuz Kağan
Oğuz Kağan
08:55 25 Feb 24
Edit: Chiar dacă am sunat în mod repetat, factura nu ne-a fost prezentată și nu am primit niciun apel înapoi. Este interesant că pacientul tău nu poate plăti factura într-o lună!Medicul nostru de urechi, nas și gât, care lucrează afară, a efectuat aici operația adenoidiană a fiicei noastre. Din acest motiv, am fost internați la spital în dimineața zilei de 09.02.2024. În primul rând, această evaluare nu are legătură cu personalul spitalului. Cameră etc asigurată integral de spital. Este vorba de servicii. Ni s-a oferit o cameră mică care nu ar trebui să fie dată nimănui în comparație cu prețul pe care l-au perceput și cu marca Memorial. Nu este loc de întoarcere în cameră. Are o baie minusculă care miroase a ape uzate. Nu există cuier sau dulap în cameră pentru a ne agăța paltoanele. Trebuie să deconectați frigiderul pentru a porni fierbătorul din cameră. Mânerul ușii de la baie se desprinde, nu există hârtie igienică. Micul dejun și mesele pentru însoțitor nu sunt oferite decât dacă solicitați acest lucru. Micul dejun este ok, mancarea este de proasta calitate. Carne furioasă gătită prost, supă și desert. Ei uită să aducă pâine. Taxa pe care o percep este de 4 ori mai mare decât prețul unui spital normal. Pe lângă ceea ce au primit de la asigurări, ni s-a plătit suplimentar, chiar dacă a fost un tratament internat. Un spital care percepe prețuri la hotel de 5 stele și oferă camere de pensiune. Chiar și spitalele publice au camere mai mari. Locuim în Kocaeli, sunt atâtea spitale private care taxează de 3-4 ori mai mult și nu am mai văzut așa prostii. Dacă îl comparăm cu Acıbadem, care pare să fie în același cadru, este cu adevărat de proastă calitate. Preferăm spitalele Acıbadem pentru naștere și alte motive. Prima noastră întâlnire cu Memorial. Nu m-aș gândi niciodată să merg la Memorial decât dacă trebuie să mergem pentru că un medic care este cel mai bun în domeniul său lucrează în acest spital. Chiar dacă se percepe un preț normal, camera dată etc. nu se potrivește unui spital privat. Aș dori să mulțumesc personalului, medicilor și asistentelor care au avut grijă de noi. Dar spitalul eșuează la preț și calitate.
arjin tekin
arjin tekin
09:22 26 Jan 24
Am fost la Urgențe pentru un pansament pe 02.01.2024 la Memorial Atașehir.În primul rând am așteptat 1 oră, apoi iubitul meu a făcut o alergie în timp ce așteptam la coadă, iar fața a început să se umfle și să mănânce. a venit randul meu, l-am rugat direct pe medic sa-mi vada prietenul, si l-au luat pentru ca avea nevoie imediat de interventie de urgenta.M-au examinat cateva secunde si apoi mi-au perceput o taxa de 3000 TL pentru ca prietenul meu nu avea privat asigurare de sanatate.Cand am vazut taxa asta am plecat si am plecat la stat.Pe drum prietenul meu s-a inchis ochiul si s-a inrautat.Pe cand plecam din cauza taxei un doctor de acolo chiar a zis ca daca mergi statul ai prioritate situatia ta este urgenta.Atunci am cercetat ca indiferent unde te afli in zonele rosu si galben nu se percepe taxa.Acum vom duce procesul in judecata. Mă întreb ce ar fi făcut dacă i s-ar fi întâmplat ceva prietenului meu în timp ce ne trimiteau de acolo?Acum imi actualizez comentariul.M-au sunat dupa comentariul meu si mi-au spus ca vor returna banii, dar ghici cui banii inca nu sunt rambursati, se emite factura, au trecut 15 zile, am asteptat zile si nu am vorbit afară, dar această instituție probabil va rambursa banii în ultima secundă a celei de-a 15-a zile, trăim în 2024, toată lumea primește bani rambursați, toată lumea este în procesul de anulare a facturii. Sunt dominanti, dar evident le place să-i țină pe oameni în așteptare. Este cu adevărat o instituție cu care nu veți mai dori să comunicați niciodată.
Buse Kabataş
Buse Kabataş
07:41 16 Jan 24
Doctorul a comandat o ecografie pentru fiica mea de 2,5 ani și a trebuit să-i fie foame. Aștept de 40 de minute și încă nu l-au primit. Mai mult, deși le-am spus că cel care așteaptă este un copil și plânge pentru că îi era foame, ei au spus că trebuie să-i fie foame, sunt 6 oameni acolo, îi duc la el și îi dau drumul. Rușine, peste tot bătrânii, copiii și bolnavii de urgență au prioritate și nu stau la coadă. Cu siguranță nu veniți cu copilul dvs.
Hazar Güney
Hazar Güney
15:22 13 Jan 24
Când nu a existat nicio ameliorare după operația la nas efectuată la alt spital, m-am dus să iau o a doua opinie. S-a spus că nu a fost nicio problemă. După un timp, când am fost la un alt medic ORL din același spital cu o altă plângere, am vrut să întreb și s-a dovedit că este insuficiență valvulară nazală. Între timp, din păcate, dreptul meu de a merge la doctorul unde m-am operat propriu-zis și de a fi corectat s-a pierdut pe măsură ce timpul a trecut.Partea cea mai tristă este că atunci când am raportat situația la unitatea pentru drepturile pacientului, am fost ignorată. Am explicat de mai multe ori incidentul diferitelor persoane și s-au întâlnit cu medicul care m-a examinat prima, dar nu s-au abordat într-o manieră orientată spre soluție și nu au oferit o opțiune pentru satisfacția clientului/pacientului. Nu mi-au returnat cererile de apel pe care le-am lăsat prin call center (nu le puteți contacta direct). Nu mă gândesc să merg la spital, al cărui client mulțumit de multe ori de ani de zile din alte motive, din cauza demersului lor neplăcut.Edit: Răspunsul lor la comentariu este un fiasco complet!
Yunus Ağyürek
Yunus Ağyürek
14:50 22 Dec 23
Soția mea s-a operat, doar pentru că ne-am făcut procedura cu asigurare privată, au perceput de 3 ori prețul spitalelor private normale, aș fi fost de acord că dacă am putea primi serviciul în schimb, nu poate exista un spital atât de rău , acest indiferent, spitalul se destramă, asistentele sunt indiferente, am fost păcăliți de Spitalul Bahçelievler și am crezut că berea este mai bună, dar Ne pare foarte rău, intimitate, serviciu, curățenie, cameră etc.. totul ar fi rău. Am cerut o pernă suplimentară și a durat 4 ore să ajung și a trebuit să merg la bancă și să întreb de cel puțin 5 ori.
pelin akgül
pelin akgül
20:07 23 Oct 23
A trebuit să fac un tratament de canal pe cei doi dinți din față. Din păcate, dr. İlkin Özalp a efectuat 2 tratamente de canal pe unul dintre dinții mei sensibili din față, unul pe celălalt. Chiar dacă am avut un total de 3 tratamente de canal, am suferit luni de zile de durere pe tot parcursul procesului de tratament. Chiar dacă tratamentul de canal a fost efectuat de două ori pe dintele meu din față drept, s-a format un chist. Am avut un abces imens pe gingie. M-am dus din nou și am fost direcționat către o tomografie fără radiografie. Au spus că vom face o operație după tomografie. M-am speriat foarte tare si am consultat 4 medici diferiti pentru ca m-am saturat de durerea pe care o trateam. Toți cei 4 au spus același lucru de parcă ar fi unanimi. Ei au afirmat că antibioticele scrise că tratamentul de canal a fost făcut prost sunt greșite, că a fost greșit să se solicite o tomografie fără a face o radiografie și că dintele ar putea fi salvat cu un tratament adecvat de canal fără intervenție chirurgicală. De fapt, s-a întâmplat. Mi s-a făcut un alt canal pe dinte, unde doctorul İlkin făcuse 2 canale, puroiul a fost curățat și durerea mi-a dispărut în sfârșit, dar, din păcate, tratamentul nu a putut fi finalizat. Celălalt dinte al meu, unde avea un canal, încă mai dorea. Din fericire, un medic care știe să facă un canal a reparat acel canal pe care doamna İlkin nu l-a putut face! De parcă asta nu ar fi de ajuns pentru a provoca fistulă, deși au făcut un canal pentru un dinte și două canale pentru celălalt dinte, mai ai medici care direcționează greșit tratamentul acelei fistule... Am avut multe dificultăți financiare și morale. . Oricare ar fi doctorul căruia i-am arătat radiografiile acelor canale, au fost foarte surprinși că le-am făcut la memorial. Nu există nicio urmărire sau îngrijire a pacientului. Singura mea dorință este să sper că doamna İlkin a putut să-și depășească toată lipsa de experiență din gura mea!
R S
R S
08:51 16 Aug 23
I didn't like their services as a foreigner they are looting them I had insurance and continuously asked them to tell me the whole amount of only three tests they said after tests, and they charged me 1220 TL it's too much to pay. The consultation fee was 5000TL while nobody was checking up on you. It was a very terrible and disgusting experience. I will never recommend anybody
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️