Mastopexie în Turcia

mastopexie preț Turcia 1
Scris de Maria

Mastopexia în Turcia, cunoscută și sub numele de ridicare a sânilor, este o operație menită să remodeleze și să ridice sânii căzuți. Mastopexia presupune îndepărtarea pielii și a țesutului din partea inferioară a sânului și repoziționarea mameloanelor.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre mastopexia din Turcia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul mastopexiei în Turcia

Costul mediu al unei mastopezii în Turcia în Istanbul este de 2.100 €. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile. Acest preț include transportul, consultația preoperatorie, operația, anestezia, o noapte de spitalizare, un translator dedicat, monitorizarea și urmărirea postoperatorie. Rezultatul final este vizibil în termen de 4 luni.

Mastopexie2100 €
Implanturi pentru ridicarea sânilor2800 €
Lipofilling lifting mamar2200 €
Reducerea sânilor2100 €

Ce este mastopexia?

Mastopexia în Turcia, cunoscută și sub numele de ridicare a sânilor, este o operație de remodelare și ridicare a sânilor căzuți. Mastopexia presupune îndepărtarea pielii și a țesutului din partea inferioară a sânului și repoziționarea mameloanelor.

Fermitatea sânilor este determinată de gene. Cu toate acestea, există și alți factori care afectează fermitatea sânilor și provoacă lăsarea lor, cum ar fi nașterea, alăptarea, pierderea semnificativă în greutate, îmbătrânirea și gravitația. Sânii se lasă ca urmare a relaxării ligamentelor care îi susțin.

Schéma mastopéxie
Diagrama mastopexiei

Sânii căzuți sunt în general asociați cu îmbătrânirea și sunt considerați un aspect negativ care afectează încrederea în sine și imaginea de sine a femeilor. Dacă nu sunt tratați, sânii căzuți pot provoca suferință emoțională și depresie.

Operația de ridicare a sânilor (mastopexie) le oferă femeilor șansa de a-și recăpăta fermitatea sânilor, de a arăta mai tinere și de a se simți mai bine.

Vezi și: Mărirea sânilor în Turcia

Fotografii înainte și după

Cum se realizează mastopexia?

Operația de ridicare a sânilor se realizează, în general, prin incizii la nivelul sânilor. Aceasta presupune îndepărtarea excesului de grăsime și strângerea țesuturilor din jur pentru a remodela și ridica sânii. Operația de ridicare a sânilor poate fi, de asemenea, efectuată în combinație cu operația de mărire a sânilor.

Tracé du chirurgien pour une mastopexie
Schița chirurgului pentru mastopexie

Operația de ridicare a sânilor poate fi împărțită în trei etape:

1. Incizia

Metoda de incizie, care este prima etapă, este foarte importantă în chirurgia de ridicare a sânilor. Cele mai frecvente tehnici de incizie sunt următoarele:

  • Donut: Incizia se face în jurul areolei
  • Anchor: Incizia se face în jurul areolei, pe verticală în jos de la pliul sânului și pe orizontală de-a lungul pliului sânului.
  • Lollipop : Incizia se face în jurul areolei și vertical în jos de la areolă până la pliul sânului.

Chirurgul dumneavoastră va determina și vă va sugera cea mai potrivită și cea mai bună metodă de incizie pentru ridicarea sân ilor, ținând cont de mărimea și forma sânilor dumneavoastră, de elasticitatea pielii și de gradul de cădere a sânilor.

2. Lifting și remodelare

După incizie, țesutul mamar care stă la baza glandei mamare va fi ridicat și remodelat, iar excesul de piele de pe areola sau de pe partea inferioară a sânilor va fi îndepărtat pentru a îmbunătăți fermitatea. Sfârcurile vor fi repoziționate sau areola va fi redimensionată pentru a se potrivi cu noua formă a sânilor dumneavoastră.

Schéma d'un sein remonté
Diagrama unui lifting mamar

3. Închiderea inciziilor

Inciziile sunt închise cu adezivi pentru piele sau bandă chirurgicală. Liniile de incizie sunt permanente, dar de obicei dispar sau se estompează semnificativ la momentul potrivit.

Dacă doriți, de asemenea, să vă îmbunătățiți dimensiunea sânilor, puteți face o operație combinată de ridicare a sânilor și implant mamar.

Vezi și: Costul ginecomastiei în Turcia

Cine ar trebui să se supună unei mastopezii în Turcia?

Femeile cu sânii căzuți se plâng adesea de:

  • Imposibilitatea de a purta un top fără sutien.
  • Alegerea limitată a hainelor.
  • Lipsa de încredere în sine.
  • Sentimentul de a fi mai puțin feminine și neatractive.
  • Senzația de bătrânețe.
Femme qui remonte sa poitrine
Femeile care își ridică sânii

Sunteți o bună candidată pentru o operație de ridicare a sânilor, dacă doriți acest lucru:

  • Să-ți sporească încrederea în sine.
  • Să vă simțiți mai atractivă.
  • Să vă recâștigați fermitatea sânilor.
  • Să vă simțiți mai tânără.
  • Să vă bucurați de o gamă mai largă de haine la modă.
  • Să puteți purta bluza fără sutien.
  • Aveți încrederea de a purta bikinii care vă plac.

Multe femei din întreaga lume preferă să se supună mastopexiei în Turcia din cauza costurilor mai mari oferite de sistemul local de sănătate.

Pacientele seropozitive sunt eligibile pentru această operație la sân. Turcia dispune de tehnologie și de medici esteticieni calificați, care îndeplinesc standardele europene și oferă servicii de cea mai înaltă calitate.

Datorită costurilor mai mici cu forța de muncă, Turcia oferă operații de ridicare a sânilor la prețuri avantajoase. Femeile care doresc atât calitate, cât și accesibilitate aleg Turcia pentru liftingul mamar.

Video care explică mastopexia

Prezentare generală a procedurii

Operație :Ridicarea sânilor
Scopul operației:Pentru a ridica sânii căzuți și a-i remodela pentru a le da un aspect mai ferm și mai tineresc.
Durata operației :2 până la 3 ore
Tipul de anestezie :Generală
Efecte secundare:Durere temporară sau amorțeală a sânilor.
Riscuri :Infecție, sângerare și asimetrie mamară.
Timpul de recuperare:Recuperarea completă durează 12 luni. După 1 sau 2 săptămâni, vă puteți întoarce la muncă și la activitățile zilnice.
Cicatrici:În funcție de tipul de incizie, în general foarte ușoare.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Există câteva riscuri rare asociate cu mastopexia:

  • Apariția unor cicatrici groase și late;
  • Pierderea senzației la nivelul sânului sau al mamelonului;
  • Asimetria sânilor;
  • Probleme cardiace și renale;
  • Deteriorarea țesutului mamar;
  • Dificultate în alăptare.

De aici importanța de a avea încredere în noi pentru a alege cel mai bun chirurg din Istanbul și de a opta pentru un practician cu reputație și experiență.

Trebuie remarcat faptul că în religia islamică, mastopexia nu este haram. Ea este acceptată dacă scopul este de a elimina un defect care afectează organismul.

Pentru a vă asigura confortul, am prevăzut facilități speciale pentru persoanele cu mobilitate redusă în scaune cu rotile.

Mastopexia în Turcia: Itinerariu

Ziua sosirii

  • O primire călduroasă: Bine ați venit la Istanbul! Veți fi întâmpinat la aeroport. În funcție de ora de sosire, veți fi condus la hotelul dvs. de 4 sau 5 stele sau la spital pentru consultație.

Ziua 1

  • Salutați-vă chirurgul: Veți avea o consultație față în față cu chirurgul dumneavoastră înainte de operație. Veți avea ocazia să discutați în detaliu planul de tratament pentru liftingul de sâni, iar chirurgul vă va informa cu privire la detaliile operației dumneavoastră, cum ar fi tipul de incizie și gradul de ridicare a sânilor.
  • Consimțământul este esențial : veți semna un formular de consimțământ.
  • Teste medicale pentru bunăstarea dumneavoastră: Chirurgul dumneavoastră va efectua teste medicale, cum ar fi un test de sânge înainte de liftingul mamar.
  • Da, acum este timpul pentru “marele moment”: Veți fi supusă operației de ridicare a sânilor, care durează de obicei între 2 și 3 ore, în funcție de proces.
  • Totul s-a terminat! Emoțiile au luat sfârșit! Examinărileinițiale : Chirurgul dumneavoastră va efectua primele examinări atunci când vă recăpătați cunoștința după anestezie. Vă veți trezi în camera de spital, purtând sutienul de compresie.
  • Bucurați-vă de șederea într-un spital de calitate superioară: Vă veți petrece noaptea în spitalul nostru de calitate superioară, acreditat la nivel internațional.
Bandage du corps d'une femme après opération
Bandajarea corpului unei femei după operație

Ziua 2

  • Revedeți-l pe minunatul dvs. chirurg : Veți avea primul control înainte de a părăsi spitalul. Chirurgul dvs. vă va explica în detaliu îngrijirea postoperatorie.
  • Spuneți la revedere de la spital : Dacă totul decurge conform planului și dacă chirurgul dvs. vă dă undă verde (ceea ce se întâmplă de obicei), veți părăsi spitalul.
  • Transfer privat, de ce nu? Veți fi transferat de la spital la hotel cu o mașină privată și un șofer.
  • Confort de 5 stele: acum este timpul să vă bucurați de șederea la hotel.

Ziua 3

  • Cui nu-i place o zi leneșă în pat? vă sfătuim să vă odihniți și să vă relaxați și să nu vă implicați în nicio activitate fizică care v-ar putea obosi.

Ziua 4

  • Ar trebui să rămân sau să plec? puteți continua să vă bucurați de confortul hotelului sau puteți ieși să vizitați orașul Istanbul, orașul celor două continente!
Soutien gorge de contention
Sutien de susținere

Ziua 5

  • Ultimul controlînainte de a vă lua la revedere: Vă veți întâlni din nou cu chirurgul dumneavoastră pentru ultimul control. Acesta vă va îndepărta copcile și drenajele. De asemenea, veți fi informat în detaliu cu privire la îngrijirea postoperatorie și veți primi raportul de siguranță pentru zbor.
  • Transfer privat la aeroport: Profitați la maximum de această ultimă călătorie la Istanbul!
  • Sunteți gata de decolare? Veți pleca acasă cu noul dvs. look și, sperăm, cu o experiență bună.

Concluzie

Dacă vă este greu să faceți o alegere, noi putem ajuta să reușiți operația, și la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează mastopexia în Turcia?

Atâta timp cât mențineți o dietă echilibrată și nu vă îngrășați brusc prea mult, rezultatele mastopexiei pot fi menținute pe termen nelimitat. Cel puțin, dacă operația este efectuată corect.

În timpul operației, ptoza mamară nu ar trebui să provoace nicio durere, deoarece aceasta se realizează sub anestezie generală. Durerea postoperatorie este prezentă, dar este calmată prin prescrierea de analgezice.

Operația de ridicare a sânilor este destul de inofensivă în Turcia. Ele sunt bine controlate, cu o rată de succes estimată la peste 96%, cel puțin în clinicile cu cea mai bună reputație. Așa că nu aveți de ce să vă faceți griji.

Este posibil să combinați un lifting mamar cu alte operații pe termen scurt, cum ar fi rinoplastia sau implanturile. Dar pentru operațiile mai lungi, devine dificil de suportat de către organism.

Faptul că puteți sau nu alăpta după o ptoză depinde în primul rând de amploarea problemei. O ptoză prea mare poate face imposibilă alăptarea. Din acest motiv, evitați această operație atunci când alăptați.

O mastopexie durează doar 4 ore și necesită o ședere de o noapte în spital. Cu toate acestea, procedura medicală se desfășoară pe parcursul mai multor ședințe (luare de contact etc.). Prin urmare, trebuie să vă așteptați să petreceți o săptămână în Turcia.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️