Reconstrucția sânului în Turcia

preț reconstrucție mamară Turcia 1
Scris de Émilie

Reconstrucția mamară în Turcia este o serie de proceduri chirurgicale efectuate pentru a recrea un sân. Reconstrucțiile sunt în general efectuate după îndepărtarea unuia sau a ambilor sâni ca parte a tratamentului pentru cancerul de sân.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre reconstrucția sânului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă reconstrucția mamară în Turcia?

Costul mediu al reconstrucției mamare în Istanbul, Turcia, este de 2.600 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.100 € la 3.100 €.

ProceduraPreț Turcia
Reconstrucția sânului2600 €

Ce este reconstrucția mamară?

Cel mai evident simbol al “feminității” în imaginea corporală a unei femei este reprezentat de sânii ei, care simbolizează identitatea socială și formarea personalității sale. Cu toate acestea, din cauza celui mai frecvent tip de cancer la femei, sânii pot fi îndepărtați parțial sau total, în funcție de stadiul cancerului.

Reconstrucția mamară în Turcia este o serie de proceduri chirurgicale efectuate pentru a recrea un sân. Reconstrucțiile sunt în general efectuate după îndepărtarea unuia sau a ambilor sâni ca parte a tratamentului pentru cancerul de sân.

Deși tratamentul împotriva cancerului se încheie cu succes, deformările mamare au un efect considerabil asupra psihologiei unei persoane.

Recent, gradul de conștientizare a cancerului de sân a crescut rapid și în comunitate, iar cererea de reconstrucție mamară a crescut rapid.

Când poate fi efectuată reconstrucția mamară în Turcia?

  • În prezent, aceste operații în Istanbul, Turcia, pot fi efectuate în același timp cu operația de extirpare a sânului (mastectomie). Astfel, după operație, ea are un sân nou și este, de asemenea, eliberată de suferința psihologică pe care o poate provoca un nemamastru.
  • Dar este important de reținut că reconstrucția sânului după o mastectomie nu este o operație simplă. Aici, medicii sunt cei care vor decide ce procedură este potrivită pentru fiecare persoană în parte. Din acest motiv, operația de cancer de sân și chimioterapia, cum ar fi radioterapia, după terminarea tratamentului auxiliar, pot face obiectul reconstrucției mamare.

Perioada de dinaintea intervenției chirurgicale

  • Faza de pregătire pentru această intervenție chirurgicală în Turcia este similară cu toate celelalte faze de pregătire pentru estetica sânului.
  • Este necesară o examinare amănunțită a sânilor înainte de operație. Medicul trebuie să fie informat în detaliu despre toate procedurile efectuate în prealabil.
  • Anumite analize de sânge de rutină trebuie efectuate înainte de operație și verificate de către medicul anestezist.
  • Anestezistul poate solicita anumite teste suplimentare în timpul examinării, iar acestea trebuie efectuate înainte de operație.
  • Operațiile de reparare a sânilor după cancerul mamar variază în funcție de tipul de cancer și de cantitatea de țesut îndepărtată din sân.

Operația de reconstrucție mamară după cancerul de sân

  • Prima metodă constă în îndepărtarea întregului țesut mamar în cazul mastectomiilor în care zona canceroasă a fost îndepărtată, sau în injecții de ulei sau material de umplere pentru a umple golul format în această zonă. Cu toate acestea, dacă sânul este încă suficient de mare după îndepărtarea țesutului mamar, se poate obține un echilibru prin reducerea la minimum a celuilalt sân.
  • În cazurile în care țesutul mamar este îndepărtat, dar pielea sânului și vârful mamelonului sunt lăsate, sânii pot fi sincronizați cu proteza de înlocuire.
  • Cea de-a treia și cea mai dificilă metodă este mastectomia totală, în care se îndepărtează țesutul mamar, pielea și mamelonul. În acest caz, pielea sânului trebuie să fie extinsă. Pentru aceasta se folosește o metodă numită expander. Scopul aici este de a aduce pielea în proteză prin umflarea pielii intacte. Odată ce pielea s-a expandat suficient, expanderul este îndepărtat din proteză și sânii sunt egalizați.
  • Protezele gonflabile, altele decât expanderul, pot fi, de asemenea, implantate cu o proteză umflată pe celălalt sân, proteza rămânând în interior.

Repararea mameloanelor în Turcia

Reconstrucția mamelonului și a areolei este un pas final în îmbunătățirea aspectului sânului după o mastectomie și pentru a vă face să vă simțiți mai bine.

Estetica mamelonului este o procedură chirurgicală minoră în Turcia, care poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală.

La finalul operației la sân, estetica mamelonului planificată poate fi realizată din țesutul mamar sau din pielea sânului în expansiune, atunci când tot țesutul este îndepărtat.

Cu toate acestea, deoarece reparația mamelonului se face din pielea sânului, mamelonul și areola nu vor mai fi în starea pigmentată anterioară vor fi în culoarea pielii lor. În acest caz, imediat după terminarea operației cu operația vârfului mamelonului oferă o egalitate completă. Reconstrucția mamară în Turcia poate fi efectuată la aproape toate femeile care și-au pierdut sânul din cauza cancerului.

Planificarea operației

Reconstrucția poate fi luată în considerare după un diagnostic de cancer. După evaluarea operației și a tratamentului împotriva cancerului, chirurgul plastic va decide asupra procesului de reconstrucție care este potrivit pentru individ în timpul examinării. Reconstrucția sânului după o mastectomie va îmbunătăți imaginea persoanei și va ajuta la eliminarea problemelor psihologice cauzate de mastectomie. Procesul de reconstrucție mamară poate fi realizat în timp ce sânul este prelevat și, dacă nu este considerat adecvat, este planificat pentru o anumită perioadă după operație.

Urmărirea postoperatorie pentru reconstrucția mamară

  • Perioada postoperatorie dureroasă variază în funcție de tehnica chirurgicală.
  • Numai operațiile cu grăsime sau cu materiale de umplutură pot fi efectuate sub anestezie locală și generală într-un timp foarte scurt. Acest proces nu necesită o ședere în spital, iar pacienta poate pleca acasă în aceeași zi.
  • Cu toate acestea, este posibil ca pacientul să fie nevoit să rămână în spital timp de 1 sau 2 zile, în funcție de starea protezei. Vor exista drenaje pentru a preveni acumularea de sânge în interiorul operației. Acestea vor fi îndepărtate după 1 sau 2 zile sub supravegherea chirurgului turc.
  • Reconstrucția nu are ca rezultat o senzație normală la nivelul sânilor; cu toate acestea, o anumită senzație poate apărea în timp.
  • Majoritatea urmelor pot dispărea în timp. Cu toate acestea, această perioadă poate dura între 1 și 2 ani.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️