Retragerea implanturilor mamare în Turcia

îndepărtarea prețului implanturilor mamare Turcia 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre îndepărtarea implanturilor mamare în Turcia! Care este prețul mediu în Istanbul? Sfaturile noastre pentru o îndepărtare reușită a implanturilor de silicon.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre îndepărtarea implanturilor mamare în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Care este prețul îndepărtării implanturilor mamare în Turcia?

Prețul mediu al îndepărtării implanturilor mamare în Turcia, în Istanbul, este de 3.000 €, cu un preț minim de 1.800 € și un preț maxim de 4.000 €.

ProceduriPreț Turcia
Îndepărtarea implanturilor mamare3000 €

Ce înseamnă îndepărtarea implanturilor mamare?

Cunoscută sub numele de revizie demărire a sânilor, operație inversă de implant mamar sau explantare a sânilor, îndepărtarea implanturilor mamare în Turcia este o procedură chirurgicală pentru îndepărtarea implanturilor mamare de silicon.

Procesul variază în funcție de pacientă, dar operația necesită, în general, una sau două zile de spitalizare. În Turcia, pacientele vor fi rugate să poarte îmbrăcăminte de compresie după operația estetică pentru a reduce umflarea și pentru a susține sânii în timp ce se vindecă. Există, de asemenea, anumite riscuri asociate cu îndepărtarea implanturilor mamare.

Din ce în ce mai multe femei aleg să nu-și înlocuiască implanturile mamare sau să le înlocuiască cu implanturi mai mici (și/sau folosind grăsime), iar acest număr este de așteptat să crească. Există mulți factori implicați în această decizie, inclusiv vârsta, starea de sănătate și stilul de viață.

Deoarece implanturile durează între 10 și 15 ani, majoritatea femeilor trebuie să le fie îndepărtate implanturile înainte de a le putea înlocui. Dar tot mai multe femei aleg să nu își monteze implanturi noi și optează în schimb pentru alte proceduri. Iată care sunt cele trei motive principale pentru care.

Motive pentru îndepărtarea implanturilor mamare

Probleme medicale

Reacție la implant sau la operație. Unele femei trebuie să își îndepărteze implanturile la foarte scurt timp după ce au fost montate din motive de sănătate. Implanturile se pot infecta sau pot cauza alte probleme.

  • Depozite de calciu. Dacă se formează depozite de calciu în sân, implanturile vor trebui adesea îndepărtate.
  • Cancer la sân. La pacientele diagnosticate cu cancer de sân, este uneori necesară îndepărtarea implanturilor pentru a îndepărta tumora.
  • Ruptură. Uneori, implanturile se rup sau prezintă scurgeri, fiind necesară îndepărtarea lor.

Unele persoane pot solicita, de asemenea, o revizuire sau îndepărtarea implanturilor mamare în Turcia, deoarece nu și-au încredințat operația unui medic bun și s-au confruntat cu complicații care puteau fi evitate. Acesta este motivul pentru care le recomandăm întotdeauna pacientelor noastre să aleagă un chirurg plastician turc certificat, competent în procedura dorită, și să pună întrebări în timpul consultației.

Probleme legate de stilul de viață

Uneori, faptul de a avea sâni mai mari poate interfera în mod neașteptat cu viața de zi cu zi, de exemplu prin faptul că provoacă disconfort atunci când faceți exerciții fizice. Această categorie include, de asemenea, persoanele care au primit implanturile și și-au dat seama că și le doreau mai mari sau mai mici decât erau și acum trebuie să le înlocuiască.

Mai multe opțiuni

Inițial, implanturile saline sau siliconice erau singura opțiune pentru persoanele care își doreau sâni mai mari. Astăzi, ridicarea și mărirea sânilor cu ajutorul propriei grăsimi poate da rezultate uimitoare. Unele paciente doresc să li se îndepărteze implanturile pentru a opta pentru una dintre aceste proceduri.

La ce vă puteți aștepta în Turcia?

Decizia de a nu mai avea implanturi nu poate fi luată fără a înțelege riscurile și așteptările asociate. Atunci când sunt plasate implanturi, se formează țesut cicatricial, cunoscut sub numele de capsulă. În cazul în care implanturile nu sunt înlocuite, capsula poate fi, de asemenea, îndepărtată. Implanturile saline pot fi dezumflate înainte de a fi îndepărtate. Chirurgii turci folosesc adesea același loc de incizie pentru a îndepărta implanturile ca și cel folosit pentru a le plasa, ceea ce reduce la minimum cicatricile. În general, procedura durează aproximativ o oră și trebuie tratată ca orice altă procedură chirurgicală.

Riscurile asociate cu operația de îndepărtare a implanturilor mamare

Riscurile asociate cu intervenția chirurgicală de revizuire a măririi sânilor sunt similare cu cele ale intervenției chirurgicale de îndepărtare a implanturilor mamare propriu-zise și pot include:

  • Infecție
  • Cicatrizarea
  • Pierderea senzației la nivelul mameloanelor
  • Complicații anestezice
  • Așezarea locului de implantare
  • Piele flască
  • Probleme emoționale și psihologice

În funcție de vârstă și de starea dumneavoastră de sănătate, este posibil ca pielea care a fost întinsă de implanturi să nu se strângă complet, ceea ce duce la lăsarea sau la slăbirea pielii. Această problemă poate fi rezolvată printr-un lifting mamar; uneori, chirurgul efectuează un lifting mamar în același timp cu îndepărtarea implanturilor pentru a rezolva imediat această problemă. Dacă aveți îndoieli, discutați cu chirurgul dumneavoastră.

Buzunarul în care a fost plasat implantul se va închide în timp, dar este important să urmați întocmai instrucțiunile postoperatorii pentru a evita orice infecție sau riscul ca buzunarul să se umple cu lichid. Se recomandă o îmbrăcăminte de compresie.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️