Ptoza mamară în Turcia

preț ptoză mamară Turcia 1 1
Scris de Laurence

Ptoza mamară face parte din schimbarea aspectului pe care o experimentează majoritatea femeilor, în special pe măsură ce îmbătrânesc. Este, în general, o schimbare complet naturală. Cu toate acestea, unele femei nu doresc să aibă sânii căzuți. Este atunci posibil să se corecteze sânii căzuți cu ajutorul chirurgiei estetice.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre ptoza mamară în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unui lifting mamar în Turcia

Costul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Istanbul, Turcia, este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.000 € la 2.600 €.

ProceduraPreț Turcia
Ptoza mamară2300 €

Ce este ptoza mamară?

Sânii căzuți fac parte din schimbarea aspectului pe care o experimentează majoritatea femeilor, în special pe măsură ce îmbătrânesc. Este, în general, o schimbare complet naturală. Cu toate acestea, unele femei nu doresc să aibă sânii căzuți.

Termenul medical pentru sânii căzuți este ptoza mamară. Există o mulțime de informații disponibile despre ceea ce contribuie (sau nu) la sânii lăsați. Unele sunt adevărate, altele sunt false.

Oricum ar fi, există modalități de a preveni și de a îmbunătăți sânii lăsați.

Care sunt cauzele ptozei mamare?

În general, din cauza vârstei, ligamentele sânilor (numite ligamentele lui Cooper) se lungesc în timp și necesită o ptoză sau o ridicare a sânilor. Acest lucru se datorează, în general, gravitației, dar pot fi implicați și alți factori.

Informațiile privind cauzele – sau nu – ale lăsării sânilor pot fi contradictorii. Din fericire, unii experți sunt de acord în unanimitate cu privire la principalele cauze.

Cauzele reale ale ptozei mamare sunt următoarele:

  • Îmbătrânirea
  • Deficiența de colagen
  • Deficiența de estrogeni
  • Severitate
  • Indice de masă corporală ridicat
  • Mărimea crescută a sânilor
  • Menopauză
  • Sarcini multiple
  • Scădere rapidă în greutate urmată de creștere în greutate (sau invers)
  • Fumatul

Citește și: Mommy Makeover în Turcia

Alte cauze ale sânilor căzuți :

  • Alăptarea
  • Nepurtarea sutienului
  • Purtarea unui sutien nepotrivit

Pierderea elasticității pielii din cauza îmbătrânirii este cea mai frecventă cauză a sânilor lăsați. Un alt factor este fumatul, care accelerează îmbătrânirea și contribuie astfel la lăsarea sânilor, uneori chiar mai devreme în viață.

Sarcinile multiple sunt o altă cauză, dar nu și alăptarea. Modificările hormonale îngustează și lărgesc canalele de lapte cu fiecare sarcină, ceea ce poate duce la lăsarea țesutului. Schimbările rapide de greutate înainte și după sarcină pot exacerba această situație.

Sânii mai mari sunt mai predispuși la lăsare, pur și simplu pentru că o masă mamară mai mare este mai vulnerabilă la gravitație.

Cu toate acestea, alegerea de a alăpta nu are niciun efect asupra fermității sânilor. În general, se crede că alăptarea întinde țesutul mamar și provoacă lăsarea sânilor.

Vezi și: Reducerea sânilor în Istanbul

Cum poate fi prevenită sau tratată ptoza mamară?

Doriți să reduceți riscul de lăsare a sânilor sau să vă îmbunătățiți fermitatea sânilor? Iată câteva lucruri pe care le puteți face.

Gestionați o greutate sănătoasă

Nu trebuie neapărat să slăbești sau să te îngrași. În schimb, trebuie să vă mențineți o greutate constantă și la un nivel care este sănătos pentru dumneavoastră. Acest lucru poate preveni căderea sânilor și îi poate face mai fermi.

Găsește un sutien care să ți se potrivească bine și să fie confortabil

Acest lucru se aplică în special la antrenamente, cum ar fi joggingul. Un sutien sport de susținere (cupe mulate) poate reduce mișcarea sânilor. Un studiu sugerează că mișcarea sânilor datorată exercițiilor fizice duce la întindere și la cădere, dar sunt necesare studii suplimentare.

Același studiu sugerează că, atunci când nu faceți exerciții fizice, nu aveți neapărat nevoie de un sutien pentru a preveni lăsarea sânilor. De fapt, purtarea unui sutien de mărime greșită poate avea mai multe efecte negative decât faptul că nu purtați deloc unul.

Fumatul

Fumatul accelerează procesul de îmbătrânire. Îmbătrânirea duce la o pierdere a fermității țesuturilor, în special în ligamentele sânilor. Fumatul accelerează în mod specific îmbătrânirea prin distrugerea elastinei, o proteină care ajută pielea să rămână suplă.

Test hormonal

O scădere a hormonului estrogen, care apare în mod normal în timpul menopauzei, poate fi asociată cu o reducere a colagenului tisular. Găsirea unor modalități sănătoase de a crește nivelul de estrogeni (de exemplu, cu fitoestrogeni sau suplimente) poate îmbunătăți forma și forma sânilor.

Discutați cu medicul dumneavoastră și faceți-vă analize înainte de a încerca să vă creșteți nivelul de estrogeni.

Evitați sarcina

Dacă dorința dumneavoastră de a vă menține aspectul sânilor este mai mare decât dorința de a vă mări familia, luați în considerare evitarea sarcinii. Studii fiabile arată că, cu cât o femeie este mai însărcinată, cu atât este mai probabil să aibă sânii lăsați.

Antrenați mușchii pectorali

Deși nu există mușchi în pieptul propriu-zis, puteți lucra mușchii de dedesubt. Acești mușchi se numesc mușchii pectorali principali. Anumite antrenamente îi vizează și le pot da sânilor tăi un impuls natural.

Chirurgie plastică în Turcia

Multe proceduri chirurgicale diferite pot trata ptoza mamară în Turcia, cum ar fi implanturile mamare. Acestea pot contribui la conferirea unui aspect mai tânăr și mai suplu al sânilor dumneavoastră. Este o opțiune costisitoare, dar una care oferă cele mai spectaculoase rezultate. Chirurgia estetică în Turcia este soluția eficientă pentru dumneavoastră, inclusiv ridicarea sânilor în Istanbul.

Cât durează șederea?

Durata șederii în spital: 1 până la 2 zile.
Adesea se efectuează în regim ambulatoriu. Pacienții pot fi externați în aceeași zi.

Costul unui lifting mamar în Turcia

Prețul mediu al unei operații de mărire a sânilor în Turcia, în Istanbul, este de 1.900 de euro, cu un preț minim de 1.600 de euro și un preț maxim de 2.200 de euro.

Înainte de tratament

  • Se efectuează un control preoperator regulat, așa cum este prescris.
  • Anestezistul va fi văzut în consultație cu cel mult 48 de ore înainte de operație.
  • În plus față de examinările preoperatorii obișnuite, se prescrie o evaluare radiologică a sânului (mamografie, ecografie).
  • Poate fi necesară întreruperea tratamentului cu contraceptive orale, în special dacă există factori de risc asociați (obezitate, stare venoasă deficitară, tulburări de coagulare).
  • Fumatul trebuie întrerupt cu 10 zile înainte de operație.
  • Nu trebuie să se ia niciun medicament care conține aspirină timp de 10 zile după operație.
  • Tipul de anestezie: Este vorba de o anestezie generală în timpul căreia dormiți complet.
  • Condiții de spitalizare: În general, sunt necesare între una și trei zile de spitalizare. Cu toate acestea, în anumite cazuri, operația poate fi efectuată în regim ambulatoriu, adică sunteți externat în aceeași zi, după câteva ore de observație.

Ce presupune această operație?

  • Fiecare chirurg adoptă o tehnică proprie, pe care o adaptează la fiecare caz în parte pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • La finalul operației, se aplică un bandaj elastic în formă de sutien.
  • În funcție de chirurg și de amploarea mastopexiei, intervenția poate dura între o oră și jumătate și trei ore.

După tratament

  • Consecințele postoperatorii nu sunt, în general, foarte dureroase și necesită doar analgezice simple.
  • Umflarea (edemul) și vânătăile la nivelul sânilor sunt frecvente, la fel ca și disconfortul la ridicarea brațelor.
  • Primul bandaj se îndepărtează după 24 până la 48 de ore și se înlocuiește cu unul mai ușor. Bandajul va fi aplicat în mod regulat până la recuperarea completă.
  • Pacienta este externată la 24 până la 48 de ore după operație și este văzută din nou la consultație două-trei zile mai târziu. Se poartă apoi un sutien pentru a asigura o bună susținere.
  • Se recomandă ca sutienul să fie purtat timp de aproximativ o lună, zi și noapte, în timpul operației.

Găsiți cea mai bună clinică de ptoză mamară la cel mai bun preț din Turcia

În fiecare an, aproape 11 milioane de pacienți călătoresc în străinătate în căutare de îngrijiri medicale. Începeți sejurul dumneavoastră medical în Turcia solicitând o ofertă. Echipa noastră de servicii pentru clienți vă va ajuta să găsiți clinica din Turcia sau Tunisia care răspunde cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laurence

Numele meu este Laurence Tung. Sunt un scriitor medical cu cunoștințe științifice în mai multe domenii. Am acoperit recent domenii terapeutice precum reumatologia și hipercolesterolemia. De asemenea, am expertiză în genomică, epigenetică, biologie moleculară și biochimie. Ajut acest site să publice articole de calitate despre turismul medical.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️