Suleyman Tas Clinic

Suleyman Tas Clinic Clinica Istanbul Clinica 1

Suleyman Tas Clinic este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2020, această clinică certificată ISAPS (Societatea Internațională de Chirurgie Plastică Estetică), EBOPRAS – Consiliul European de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică, ISHRS – Societatea Internațională de Chirurgie de Restaurare a Părului, EURAPS – Asociația Europeană a Chirurgilor Plasticieni, RS – Societatea de Rinoplastie, TPCD – Societatea Turcă de Chirurgie Plastică, Reconstructivă și Estetică, RMCD – Societatea Turcă de Microchirurgie Reconstructivă este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Suleyman Tas Clinic, Istanbul, Turcia

Suleyman Tas Clinic a fost înființată în 2016 de un chirurg plastician turc și european certificat de consiliu, pentru a-și servi pacienții cu maximă atenție și interes. Clinica de chirurgie plastică TAS are un personal de peste 10 persoane, inclusiv vorbitori de limba engleză, esteticieni, un psiholog, un fotograf, o asistentă de operație, asistenți clinici și un manager general.

În această clinică privată de înaltă societate, au fost efectuate proceduri chirurgicale non-invazive, cum ar fi toxina botulinică, materiale de umplere, PRP, mezoterapie, lifting facial și corporal cu ultrasunete, îngrijire medicală profesională a pielii, ac de aur cu radiofrecvență, proceduri de strângere genitală.

Chirurgul Dr. Suleyman TAS este specializat în principal în rinoplastie. El a devenit expert în acest domeniu nu numai în Turcia, ci în întreaga lume, inclusiv în rinoplastia etnică. El ține prelegeri internaționale și efectuează zilnic operații la nas pentru a-și perfecționa abilitățile.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Rinoplastie

Servicii

Transfer de la aeroport
Cazare în familie
Rezervarea zborurilor
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Servicii de interpretariat
Ghid turistic
Rezervări de taxi
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată în 2020
Acreditare: ISAPS (Societatea Internațională de Chirurgie Plastică Estetică), Societatea Internațională de Chirurgie de Restaurare a Părului – Limba(ele) vorbită(e): engleză, rusă, turcă


Opinia lui Doç. Dr. Süleyman TAȘ

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️