Himenoplastie în Turcia

Himenoplastie 1
Scris de Émilie

Himenoplastia este o intervenție chirurgicală de refacere sau de coasere a himenului rupt cu ajutorul țesuturilor sau al biomaterialelor.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații desprehimenoplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o himenoplastie în Turcia?

Costul mediu al unei himenoplastii în Turcia, în Istanbul, este de 1.100 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 950 € la 1.250 €.

ProceduraPreț Turcia
Menoplazie1100 €

Ce este himenoplastia?

Himenoplastia în Turcia este o intervenție chirurgicală pentru a reface un himen rupt. Himenul este un simbol al purității în multe culturi, în timp ce dovezile științifice sugerează că această membrană subțire a fost menită să prevină infectarea vaginului. Deși himenul este un semn de virginitate, acesta se poate rupe din motive non-sexuale, cum ar fi alergatul, săriturile sau orice altă formă de activitate sportivă; unele femei s-au născut chiar fără himen!

Cele 2 clinici partenere ale noastre sunt situate în partea europeană a Istanbulului. Acestea se află la 15 minute de mers cu mașina de la aeroport. Toate procedurile sunt efectuate de către ginecologi și însoțite de experți în anestezie.

Himenoplastia poate fi efectuată în două moduri:

  • Dacă sunt prezente rămășițele himenului, acestea pot fi cusute la loc.
  • Cea de-a doua opțiune presupune reconstrucția unui nou himen folosind țesut din corpul pacientei. Pe lângă refacerea himenului, pereții vaginali pot fi, de asemenea, strânși. Această operație va repara himenul, dar veți avea parte de sângerări și disconfort data viitoare când acesta se va rupe.

Deși multe societăți conservatoare insistă asupra unei mirese virgine, această procedură a câștigat o popularitate uriașă în societățile mai puțin conservatoare, cum ar fi SUA și Europa.

Cum funcționează himenoplastia în Turcia?

În primul rând, va trebui să programați o consultație cu ginecologul pentru a discuta despre operație și pentru a-i spune așteptările dumneavoastră în mod clar și precis. Medicul vă va oferi o prezentare generală a operației și instrucțiuni despre cum să vă pregătiți pentru himenoplastie în Turcia.

Tehnica de bază – Dacă rămân resturi de himen, acesta poate fi cusut la loc. Se va administra un anestezic local sau, uneori, general, pentru a preveni durerea și disconfortul. Chirurgul va coase apoi părțile rupte împreună – cusăturile sunt dizolvabile. Procedura durează aproximativ 30-40 de minute și se efectuează, în general, în ambulatoriu.

Tehnica aloplantului – Această tehnică este utilizată atunci când rămășițele nu pot fi cusute la loc. Chirurgul introduce un biomaterial în vagin, iar acest material acționează ca himen. Această procedură durează aproximativ două ore și veți fi sub anestezie locală.

Reconstrucția himenului – În cadrul acestei proceduri, chirurgul va crea un nou himen folosind țesut din buza vaginului. Cu toate acestea, această metodă necesită să vă abțineți de la relații sexuale timp de cel puțin trei luni.

Cine ar trebui să se supună unei himenoplastii în Turcia?

În general, femeile solicită himenoplastia din motive culturale și religioase. În cele mai multe cazuri, femeia și-a pierdut virginitatea în timpul actului sexual și dorește să o restabilească înainte de căsătorie. În unele cazuri, este posibil ca fata să își fi pierdut himenul în urma unei activități non-sexuale, dar, din nou, din cauza normelor religioase sau sociale, consideră că este imperios necesar să repare himenul.

Candidații ideali

  • Cele care au suferit o ruptură a himenului din cauza actului sexual sau a altor activități.
  • Femeile cu vârsta de peste 18 ani.
  • Femeile care au o stare de sănătate bună și nu suferă de boli grave.

De asemenea, este necesară o examinare ginecologică pentru a stabili dacă himenul dumneavoastră poate fi sau nu refăcut.

Cine nu este eligibil?

Dacă femeia suferă de cancer al organelor genitale sau de o boală venerică, numai în acest caz nu este eligibilă pentru tratament.

Există efecte secundare?

Potențialele efecte secundare ale himenoplastiei în Turcia includ:

  • Umflături și dureri
  • Vânătăi postoperatorii
  • Hematoame și sângerări
  • Decolorarea himenului
  • Amorțeală

Totuși, acestea sunt efecte secundare minore, iar echipa medicală va lua toate măsurile de precauție pentru a le evita.

Urmărirea postoperatorie

Pacienta va fi observată timp de câteva ore în camera de recuperare după tratament și, dacă nu se constată complicații, va fi externată. Pacienta se poate întoarce la muncă după 3 sau 4 zile. Cu toate acestea, este recomandabil să înceapă activitățile moderate abia după 10 zile.

Va trebui să păstrați zona curată și să luați antibiotice pentru a preveni infecția. Trebuie să folosiți comprese calde și pungi de gheață pentru a ameliora durerea și umflarea. Veți putea face baie la 2 sau 3 zile după operație. Trebuie să vă abțineți de la relații sexuale timp de până la 8 săptămâni după operație.

Este nevoie de aproximativ 4 până la 6 săptămâni pentru a se vindeca complet.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️