Prețul unei himenoplastii în Tunisia

Himenoplastie 1
Scris de Laura

Tot ce trebuie să știi despre himenoplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o himenoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre himenoplastia în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi tunisieni calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei himenoplastii în Tunisia

Costul mediu al unei himenoplastii în Tunisia este de 1.300 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1100 de euro la 1500 de euro.

ProceduraPreț Tunisia
Himenoplastie1300 €

Ce este himenoplastia?

Cea mai frecventă tehnică de himenoplastie în Tunisia este repararea himenului posterior, care include, de asemenea, o ușoară îngustare și strângere a vaginului și a vestibulului.

Formarea delicată a țesutului de granulație în vestibul facilitează sângerarea în timpul penetrării inițiale.

Înainte de a vă recomanda să vă supuneți acestei proceduri, veți avea o consultație inițială cu medicul dumneavoastră. În timpul acestei consultații, vă vom evalua, de asemenea, prin efectuarea unui examen intern. Vi se va da un chestionar detaliat pe care îl veți completa. După ce am identificat problema dvs., așteptările dvs. și am efectuat o evaluare obiectivă, vă vom recomanda procedura cea mai potrivită pentru nevoile dvs. Aceasta poate implica uneori o combinație de proceduri. Femeile tind să fie supuse unei intervenții chirurgicale de micșorare vaginală în timpul procedurii de revirginizare. Reîntinerirea vaginală cu laser și/sau strângerea vaginală chirurgicală pot fi efectuate în același timp cu himenoplastia în Tunisia.

Tehnica de himenoplastie

Se efectuează în general sub anestezie locală și/sau sedare. Se face o incizie triunghiulară cu baza în vestibulul vulvar și vârful în peretele post-vaginal.
Reparația începe de la apex, până la carunculii himenali.
După ce se ajunge la caruncule, țesutul himenal este suturat unul lângă altul, de la posterior la posterior, de la superior la superior, de la ventral la ventral, folosind suturi absorbabile 4/0 (Vicryl, monocryl).

Durata medie a operației este de 20 de minute. Aceasta permite, de asemenea, îngustarea vestibulară, factor care facilitează sângerarea în timpul primului raport sexual.

Sângerările ușoare și durerile sunt normale după operație. Vi se vor administra antibiotice timp de 5 zile și un analgezic (Paracetamol, neurofen). Trebuie să evitați sporturile grele și ridicarea de greutăți timp de 1 lună. Veți avea un control în a doua zi, după 1 săptămână și la 1 lună.

Întrebări frecvente

Ce este himenoplastia?

Himenul este situat la 2-3 cm de la intrarea în vulvă. Este un pliu mucos care poate lua diferite forme. Scopul himenoplastiei este de a readuce himenul perforat la starea sa virginală inițială și de a asigura sângerarea în timpul primului raport sexual.

Este același lucru cu revirginizarea?

Da, un alt termen alternativ este himenorafie.

Voi avea nevoie de o procedură suplimentară?

Femeile tind să fie supuse unei intervenții chirurgicale de micșorare vaginală în timpul revirginizării. Reîntinerirea vaginală cu laser și/sau strângerea vaginală chirurgicală pot fi efectuate în același timp cu himenoplastia.

Tehnica de himenoplastie în Tunisia

Cea mai frecventă tehnică de himenoplastie este repararea himenului posterior, care include, de asemenea, o ușoară îngustare și strângere vaginală și vestibulară. De obicei, se efectuează sub anestezie locală și/sau sedare. Se face o incizie triunghiulară cu baza în vestibulul vulvar și vârful în peretele post-vaginal. Reparația începe de la apex, până la caruncile himenale. După atingerea carunculelor, țesutul himenal este suturat unul lângă altul, posterior cu posterior, superior cu superior, ventral cu ventral, folosind suturi absorbabile 4/0 (Vicryl, monocryl).

Cât durează procedura?

Durata medie a operației este de 20 de minute.

Există efecte secundare?

Sângerarea ușoară și durerea sunt normale după operație. Cu toate acestea, nu există efecte secundare pe termen lung. Vi se vor administra antibiotice timp de 5 zile și un analgezic (Paracetamol, neurofen).

Trebuie să iau anumite măsuri de precauție după operație?

Trebuie să evitați sportul și ridicarea de greutăți timp de o lună.

De ce urmărire voi avea nevoie?

Veți avea un control în a doua zi, după o săptămână și la o lună.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Laura

Numele meu este Laura. Lucrez ca redactor medical și științific din 2004. Datorită unei experiențe de peste 15 ani în domeniu, am o expertiză vastă în redactarea, traducerea și editarea unei game largi de documente, inclusiv articole științifice și de cercetare medicală, precum și acte de conferințe.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️