Liposucție în Turcia

înainte și după liposucție Turcia 1
Scris de Émilie

Luați în considerare liposucția în Turcia? Acest ghid suprem conține tot ce trebuie să știți despre operație, recuperare și costuri în Istanbul. Solicitați o ofertă și obțineți cel mai bun preț pentru o liposucție de succes în Turcia.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre liposucția din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi turci calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o liposucție în Turcia?

În Turcia, costul mediu al unei liposucții este de 1.900 de euro și de 300 de euro pentru o zonă suplimentară. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2 ore. Durata șederii în Istanbul este de 7 zile, cu o spitalizare de o noapte. Prețul acoperă anestezia, operația, medicația și banda de compresie. Rezultatul final este vizibil în termen de 5 luni.

Liposucția pubiană1400 €
Liposucția șoldurilor1600 €
Liposucția gâtului1600 €
Liposucția coapselor1800 €
Liposucție a genunchilor1800 €
Liposucția abdomenului1900 €
Liposucția bărbiei duble2100 €
Liposucția feselor2200 €

Liposucția în Turcia: Ghidul final

În ciuda unei diete bune și a unei activități fizice regulate pentru a pierde grăsimea de pe burtă, ne putem trezi cu câteva umflături inestetice care ne pot afecta starea de bine. Câteva umflături ici și colo de care nu puteți scăpa în ciuda unei diete de ardere a grăsimilor.

Așadar, fie că ești bărbat sau femeie, cum scapi de acele umflături grase? Slavă Domnului pentru chirurgia estetică numită liposucție.

Tracé d'une liposuccion
Cursul liposucției

După cum îi spune și numele, și dacă îl traducem cât se poate de simplu, liposucția înseamnă aspirarea grăsimii. Cel puțin, cele câteva pungulițe de grăsime care se împotrivesc unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Cea mai practicată operație estetică din lume, liposucția îndepărtează grăsimea de pe burtă, genunchii, mânerele, bărbia dublă și orice alt exces de grăsime. Deși este mai puțin riscantă decât rinoplastia sau mărirea sânilor, este întotdeauna înțelept să vă luați toate precauțiile necesare.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulare înainte și după liposucție

Liposucția la Istanbul sau în Antalya, în Turcia, este o practică comună și recunoscută la nivel internațional. În fiecare an, peste 14 milioane de pacienți călătoresc în Turcia pentru a avea acces la cele mai bune îngrijiri și intervenții chirurgicale în Istanbul. În plus, este foarte accesibil.

Sunteți gata să călătoriți la Istanbul pentru o liposucție în Turcia? Urmați ghidul!

Fotografii înainte și după femei și bărbați

Ce este liposucția?

Liposucția este o operație de chirurgie plastică care presupune îndepărtarea excesului de grăsime care nu poate fi eliminat după dietă sau în ciuda exercițiilor fizice regulate. Procedura este potrivită atât pentru bărbați, cât și pentru femei.

Scopul acestei operații de chirurgie estetică în Turcia este de a remodela silueta la proporțiile dorite după o pierdere substanțială în greutate, vizând depozitele de grăsime încăpățânate. Este important de știut că nu pot fi îndepărtați mai mult de 4-5 litri de grăsime în timpul unei operații de liposculptură.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulare înainte și după liposucție

Pentru a efectua liposucția, chirurgul plastician va folosi canule, un fel de tub subțire introdus în straturile profunde ale pielii. Scopul acestor instrumente este de a aspira grăsimea încăpățânată. În funcție de tehnica utilizată, canulele pot fi combinate cu ultrasunete sau lasere (vaser lipo). Ne vom uita la aceste proceduri puțin mai târziu.

Liposucția este mai mult decât o simplă operațiune de aspirare a grăsimii; ea necesită, de asemenea, tehnică, aplicare și expertiză. Este o artă pe care numai un chirurg plastician o poate stăpâni, motiv pentru care este uneori numită liposucție.

Liposucția nu este pentru persoanele obeze

Deși liposucția poate fi folosită pentru a scăpa de grăsimea inestetică, trebuie remarcat faptul că nu este potrivită pentru persoanele care sunt semnificativ supraponderale sau obeze. Scopul principal al liposucției este de a elimina rulourile mici și persistente de grăsime din anumite părți ale corpului.

Aceste depozite de grăsime sunt de cele mai multe ori profunde și se acumulează în dermă. Acestea sunt celulele adipoase mai profunde care pot apărea brusc și surprinzător la nivelul șalelor, stomacului, brațelor, gâtului, coapselor, genunchilor, vițeilor sau gleznelor.

Simulation avant et après une liposuccion
Simulare înainte și după liposucție

Liposucția nuelimină celulita sau vergeturile. Nu trebuie efectuată în acest scop.

Înainte de a lua în considerare o operație de liposucție în Turcia, pacienții sunt sfătuiți să urmeze un regim de slăbire pentru a pierde grăsimea superficială. Numai după ce a slăbit se poate lua în considerare liposucția.

Combinarea liposucției cu un BBL

Pentru că este atât de rapid de efectuat, se obișnuiește să se combine liposucția cu alte intervenții chirurgicale într-o singură ședință. Astfel, în cazul liposucției în Turcia și mai ales în Istanbul, puteți lua în considerare și lipofilling, folosind grăsimea recuperată pentru mărirea sânilor fără proteze, sau mărirea feselor plate cu celebra tehnică BBL (Brazilian Butt Lift).

liposuccion des fesses en turquie
O siluetă de femeie

Când poate fi efectuată liposucția în Turcia?

Pentru a lua în considerare 360 de liposucții în Turcia, chirurgii recomandă trei lucruri:

  • Să fiți cât mai aproape de greutatea dumneavoastră ideală. Liposucția nu este o opțiune dacă sunteți supraponderal.
  • Să aveți o stare de sănătate bună, cu o piele sănătoasă și elastică. Rezultatele liposucției sunt mai vizibile pe o piele fermă. Dacă pielea dumneavoastră este lăsată, se poate lua în considerare o operație de lifting facial după liposucție.
  • Să aveți cel puțin 18 ani din motive de echilibru și creștere anatomică. Se consideră că organismul a ajuns la o creștere completă la vârsta de 18 ani.

Care sunt diferitele tipuri de liposucție?

Înainte de a face pasul cel mare, aflați despre toate tehnicile utilizate pentru o liposucție de succes. Dacă veniți la Istanbul, se folosesc trei tehnici principale. Acestea sunt: liposucția clasică, liposucția cu laser și lipo vaser.

enlever les bourrelets disgracieux avec une liposuccion en Turquie
Simulare foto înainte și după liposucție

1. Liposucția sau liposucția clasică

Aceasta este metoda tradițională de liposucție din Turcia. Un pic mai mecanică, dar ușoară, folosește o canulă pentru a aspira excesul de grăsime. Canula este injectată în zona care urmează să fie tratată pentru a o amorți.

Grăsimea este aspirată cu ajutorul canulei și a unei seringi. Soluția utilizată este complet sterilă și fără riscuri. În plus, metoda este delicată și nu este foarte traumatizantă. Este potrivită pentru zonele delicate, cum ar fi fața, talia și brațele.

2. Liposucția cu laser

Această tehnică de liposucție folosește căldura generată de lasere pentru a rupe membranele adipocitare și a lichefia grăsimea. Această metodă facilitează apoi extragerea grăsimii. Tehnica laserului este destul de delicată, deoarece poate afecta pielea, nervii și vasele de sânge care înconjoară grăsimea.

Silhouette d'une femme avec un ruban
Silueta unei femei cu o panglică

Pentru ca această metodă de liposucție să aibă succes, ea trebuie să fie efectuată de un chirurg plastician cu experiență. Clinica noastră de chirurgie estetică vă oferă cei mai buni chirurgi de liposucție din Istanbul sau Antalya , Turcia. Dacă alegeți această tehnică, chirurgul nostru din Istanbul nu vă va dezamăgi.

3. Liposucția Vaser sau Vaser Lipo

Liposucția Vaser este în prezent cea mai la modă tehnică. Este revoluționară prin faptul că poate fi folosită pentru a trata orice zonă a corpului cu rezultate extrem de satisfăcătoare. Această metodă utilizează ultrasunete pentru a distruge depozitele de grăsime profunde. Pe lângă îndepărtarea grăsimii, această tehnică face ca pielea să fie mai fermă.

Vaser lipo utilizează un ultrasunete de înaltă frecvență care emite vibrații pentru a elimina grăsimea. Ca urmare, pielea se retrage foarte repede și mai uniform. Aceasta este cea mai populară tehnică de liposucție din Turcia. Acest lucru se datorează faptului că chirurgii plasticieni din Istanbul sunt foarte experimentați.

4. HD sau liposucția de înaltă definiție

Liposucția HD sau liposucția de înaltă definiție este o variantă a vaser lipo. Aceasta combină vaser lipo cu tehnici foarte eficiente și tehnologii revoluționare. Dacă doriți să aveți un corp de vis, cum ar fi un abdomen de șase pachete sau de tabletă de ciocolată, aceasta este metoda potrivită pentru dumneavoastră. Este foarte populară printre pasionații de culturism, precum și printre multe femei influente.

image d'une gravure abdominale avec une liposuccion HD
Înălțare abdominală cu liposucție HD

Liposucție pentru ce părți ale corpului?

Acum că știi ce este liposucția și care sunt cele mai populare tehnici, trebuie să știi și ce părți ale corpului sunt potrivite pentru liposucție în Turcia. Liposucția pentru bărbați și femei poate fi efectuată pe următoarele zone:

  • Liposucția facială: Aceasta se efectuează doar pe bărbie pentru a elimina resturile unei bărbi duble. Se va lua în considerare liposucția convențională. Se realizează prin incizii mici, fără cicatrici pe bărbie.
  • Liposucția brațului: Aceasta se efectuează pe partea din spate, exterioară și interioară a brațului. Se realizează prin incizii fine la nivelul pliului cotului și sub axile.
  • Liposucția genunchilor: Această procedură îndepărtează excesul de grăsime din interiorul genunchiului. Procedura se realizează cu ajutorul unor microincizii care lasă microciziuni.
  • Liposucția coapselor: Aceasta presupune aspirarea grăsimii din fese și din interiorul coapselor cu ajutorul unor microcanule. Aceasta poate fi urmată de un lifting pentru a strânge pielea coapselor în cazurile de slăbire semnificativă a pielii.
liposuccion des cuisses en turquie
  • Liposucția abdomenului: Aceasta este utilizată pentru a restabili un abdomen plat sau pentru a remodela abdomenul ferm. În cazul pielii lăsate, abdominoplastia va completa liposucția. În acest caz, excesul de piele trebuie îndepărtat și mușchiul abdominal trebuie retensionat.
  • Liposucția mânerelor iubirii: Aceasta va elimina acumularea de țesut adipos de pe șolduri, stomac, spate și centura abdominală.
  • Liposucția șoldurilor: în această zonă, liposucția va elimina în principal genunchii, care sunt acumulări de țesut adipos foarte rezistente și care sunt adesea greu de eliminat prin sport sau dietă.
  • Liposucția gambelor: liposucția va permite slăbirea picioarelor prin îndepărtarea țesutului adipos din interiorul tibiei. Mai precis pe mușchii gambei, tendoanele lui Ahile sau gleznele.
  • Liposucția gâtului: această operație va elimina depozitele de grăsime din unghiul cervico-mentonier, adică de sub bărbie. Liposucția gâtului poate fi combinată cu liposucția bărbiei duble.
liposuccion du cou en turquie
Fotografie înainte și după o liposucție a gâtului

Ce trebuie să citiți înainte de a lua în considerare liposucția în Turcia

Așadar, v-ați decis să vă faceți o liposucție în Turcia? În primul rând, aruncați o privire asupra tuturor factorilor pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a face pasul cel mare.

Profilul dumneavoastră fizic și medical

Liposucția poate fi efectuată numai la femeile și bărbații cu vârsta de peste 18 ani care și-au atins greutatea ideală, dar care încă mai au exces de grăsime. În plus, trebuie să aveți o stare de sănătate bună, o greutate stabilă și un stil de viață sănătos (fără fumat sau alcool).

De asemenea, este recomandabil să aveți o piele mai mult sau mai puțin fermă, în caz contrar putând fi luate în considerare alte intervenții chirurgicale. În mod ideal, ar trebui, de asemenea, să aveți mușchii destul de tonifiați.

Riscuri, complicații și efecte secundare

Pot exista unele riscuri rare în timpul liposucției:

  • Vânătăi albăstrui ;
  • Pierderea senzației pielii;
  • Leziuni ale nervilor și vaselor de sânge;
  • Tromboză venoasă profundă;
  • Ondulare sau lăsarea pielii;
  • Înrăutățirea celulitei.

De aceea, ar trebui să aveți încredere în noi pentru a vă ajuta să vă alegeți chirurgul din Istanbul și să optați pentru un practician cu reputație și experiență.

Rețineți că, în religia islamică, liposucția nu este haram. Este acceptată dacă scopul ei este de a elimina un defect care afectează corpul.

liposuccion des hanches en turquie
Urme de liposucție a șoldurilor

De asemenea, trebuie remarcat faptul că acest tip de chirurgie plastică nu este recomandat persoanelor cu antecedente de flebită sau embolie pulmonară.

Persoanele cu boli cronice, cum ar fi diabetul, un sistem imunitar slab, infecția cu HIV și o circulație sanguină deficitară ar trebui să se supună unei analize medicale pentru a determina posibilitatea unei liposucții. Liposucția nu este recomandată în caz de boli cronice.

Istanbul, capitala mondială a liposucției

Liposucția este efectuată în multe țări din întreaga lume. Pentru rezultate satisfăcătoare, asigurați-vă că vă alegeți cu atenție chirurgul plastician. Cei mai buni chirurgi sunt recunoscuți pentru abilitățile, experiența și eficiența lor, pe lângă calificările lor.

În Istanbul, chirurgii turci sunt renumiți în întreaga lume. După cum arată atât de bine Instagram, Turcia dispune de cea mai recentă tehnologie în domeniul chirurgiei estetice.

La o clinică de chirurgie estetică din Istanbul, veți fi îngrijit de chirurgi plasticieni cu experiență. Veți fi însoțit pe tot parcursul șederii dumneavoastră în Istanbul și mai ales în timpul operației. De la prima programare și până la consultația postoperatorie, veți fi îngrijit de cei mai buni.

Liposucția în Turcia: Ce se întâmplă în timpul operației?

Liposucția în Turcia este cea mai populară operație de chirurgie plastică din această țară. Are o rată de succes și de satisfacție de 99%, în mare parte datorită expertizei chirurgilor plasticieni și calității îngrijirii pacienților. Fotografiile înainte și după liposucție în Turcia de pe Instagram nu lasă nicio îndoială cu privire la abilitățile chirurgilor din Istanbul.

Iată un videoclip cu un pacient care a suferit o liposucție. Folosindu-se de experiența ei, ea explică dacă grăsimea revine după liposucție și dacă liposucția te face să slăbești. Ea va explica, de asemenea, cum arată pielea după liposucție.

Primul contact și prima consultație

O operație de liposucție în Turcia se desfășoară în mai multe etape. De la primul contact cu clinica noastră și până la întoarcerea în țara de origine după operație. Fiți sigur, în fiecare etapă veți fi însoțit de coordonator, care vă va traduce și vă va spune ce aveți de făcut în continuare.

Am luat măsuri pentru ca persoanele cu mobilitate redusă în scaune cu rotile să aibă acces ușor în toate părțile unității noastre.

Consultația inițială

Prima consultație este esențială. Aceasta ar trebui să vă ofere toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză cu privire la efectuarea operației. De asemenea, aceasta va determina întreaga desfășurare a operației. Ca regulă generală, după o consultație inițială, aveți la dispoziție câteva zile pentru a vă gândi și pentru a trece peste această stare de spirit.

Această consultație inițială poate fi efectuată direct la fața locului în Istanbul sau prin intermediul unui interviu în direct cu chirurgul plastician. În timpul acestei întâlniri, vom discuta în detaliu

  • Motivațiile dumneavoastră
  • Obiectivele intervenției chirurgicale
  • Istoricul dumneavoastră medical pentru a determina dacă operația este fezabilă
  • Rezultatele pe care le așteptați
  • Orice tratamente medicale
  • Tehnica care va fi folosită pentru liposculptura propriu-zisă,
  • Îngrijirea postoperatorie
  • Orice complicații

În timpul acestui interviu inițial, chirurgul va face câteva fotografii pentru a determina tehnica și tratamentul adecvat.

Tracé d'une liposuccion abdominale
Schiță de liposucție abdominală

Profitați de această primă consultație pentru a pune orice întrebare pe care o aveți despre liposucție. Este, de asemenea, un moment bun pentru a afla mai multe despre expertiza chirurgului. După această primă consultație, puteți oricând lua în considerare schimbarea chirurgului.

După o analiză atentă, dacă v-ați decis să vă supuneți unei liposucții în Turcia. O a doua consultație poate fi programată înainte de operația propriu-zisă.

Sfaturi pentru o liposucție de succes în Istanbul

În timpul celei de-a doua consultații, vi se va cere să vă supuneți unor examene medicale pentru a vă evalua starea de sănătate.

Cu câteva zile înainte de liposuccesiune, vi se va cere să adoptați un stil de viață mai sănătos:

  • Nu mai consumați nicotină și alcool
  • Nu mai luați medicamente antiinflamatoare, aspirină sau produse pe bază de plante antiinflamatoare.
  • Să nu mai luați tratamente medicale specifice, altele decât cele recomandate pentru liposculptură.
  • Să aveți o dietă sănătoasă și echilibrată
  • Practicați o activitate fizică regulată și ușoară
Tracé d'une liposuccion 360
Schița unei liposucții de 360

Desfășurarea operației de liposculptură la Istanbul

Operația de liposucție are loc într-o clinică din Istanbul. Aceasta este efectuată de un chirurg plastician experimentat și recunoscut. Veți fi însoțit de o echipă prietenoasă care se va asigura că operația decurge fără probleme. Este esențial ca operația să aibă loc în cele mai bune condiții posibile.

Durata operației

Operația are loc în regim ambulatoriu și poate dura între 30 de minute și 3 ore, în funcție de mărimea zonei de tratament. Cu cât volumul de grăsime aspirat este mai mare, cu atât operația este mai delicată și mai lungă. Dar nu vă faceți griji, vă aflați pe mâinile unui chirurg expert care a efectuat operații de liposucție de mii de ori.

Tracé d'une liposuccion 360
Schița unei liposucții de 360°

Tipul de anestezic

Liposculptura poate fi efectuată sub anestezie locală sau generală, în funcție de zonele care urmează să fie tratate. Pentru zonele mici, cum ar fi genunchii sau bărbia dublă, se preferă un anestezic local. În toate cazurile, medicul anestezist trebuie consultat cu 48 de ore înainte de operație.

Desfășurarea operației

Pentru început, chirurgul va face microincizii în pielea zonelor care urmează să fie tratate. El va viza mai întâi pliurile pielii pentru a face cicatricile invizibile. Apoi va introduce canule de spumă cu mici găuri la capăt. Se injectează apoi anestezicul, urmat de alte produse, cum ar fi bicarbonatul sau adrenalina pentru a preveni sângerarea.

Canulele vor fi conectate la un circuit închis pentru a aspira grăsimea. În funcție de tehnica aleasă, chirurgul poate folosi lasere sau ultrasunete. Cu toate acestea, în general, se utilizează ultrasunetele, deoarece sunt mai eficiente și mai blânde cu pielea. În timpul liposucției, chirurgul va aspira aproximativ 2 până la 3 litri de grăsime și nu mai mult de 5 litri.

Canule pour retirer la graisse pendant une liposuccion à Istanbul en Turquie
Canulă pentru îndepărtarea grăsimii în timpul liposucției

Odată ce grăsimea a fost îndepărtată, microinciziile sunt suturate cu ajutorul unor suturi absorbabile. Acestea se vor dizolva singure după ce se vor vindeca.

După operație, veți rămâne sub supraveghere timp de o noapte la clinică, pentru a avea timp să vă recuperați, dar și pentru a vă asigura că se va acționa rapid în caz de disconfort vagal. De exemplu, dacă operația are loc dimineața, puteți părăsi clinica la sfârșitul zilei, în caz contrar, veți rămâne peste noapte sub observație.

Rezultatele înainte și după liposucția din Turcia

După operație, zonele aspirate pot prezenta umflături sau vânătăi în următoarele 48 de ore. Acestea pot dura între două săptămâni și 1 lună pentru a dispărea complet. Nu există tratamente specifice, pur și simplu îngrijiți aceste zone cât mai delicat posibil. Curățarea și întreținerea conform recomandărilor chirurgului.

photo liposuccion avant et aprés à Istanbul en Turquie
Fotografie înainte și după o liposucție 360 în Istanbul

În primele câteva zile, puteți lua analgezice pentru a calma durerea. Ar trebui să vă odihniți dacă nu vă simțiți bine. Zona tratată poate fi sensibilă timp de câteva săptămâni.

Chirurgul poate efectua o ședință de drenaj pentru a ajuta edemul să dispară. Dar acest lucru nu este întotdeauna sistematic.

În ceea ce privește rezultatele liposucției, acestea vor dura între 1 și 6 luni pentru a deveni complet vizibile. Acest lucru va depinde de zona tratată. Pentru stomac, de exemplu, poate dura 1 lună, iar pentru brațe în jur de 2-3 luni.

Rezultatele liposucției complete sunt de lungă durată. Cu toate acestea, pe măsură ce luați în greutate, este foarte posibil ca grăsimea încăpățânată să revină. Prin urmare, după liposucție, este recomandabil să vă mențineți greutatea sau, cel puțin, să nu luați în greutate mai mult de 5 kg.

corps d'une femme après une liposuccion à Istanbul en Turquie
Corpul unei femei trasate

Îngrijirea postoperatorie

După intervenția chirurgicală, se vor pune bandaje de compresie peste incizii în timpul procesului de vindecare. De asemenea, vi se va cere să purtați ciorapi sau articole de îmbrăcăminte de compresie pentru a asigura un drenaj mai bun sub piele în cazul unei acumulări excesive de sânge sau lichide.

Pe tot parcursul procesului, chirurgul vă va explica cum să purtați bandajele și hainele de compresie pentru a asigura un drenaj mai bun și o vindecare rapidă. În general, garsonierele de compresie trebuie purtate timp de aproximativ 6 până la 8 săptămâni, în funcție de procesul de vindecare.

Precauții de luat pentru o vindecare mai bună

În plus, pentru o mai bună vindecare, vi se va cere să adoptați un anumit stil de viață în timpul convalescenței. De exemplu, nu trebuie să vă angajați în nicio activitate fizică sau sportivă sau mișcare abrazivă care ar putea rupe suturile timp de 2 până la 3 luni. De asemenea, trebuie să evitați expunerea cicatricilor la soare și să tratați întotdeauna pielea cu grijă timp de 2 până la 3 luni.

Perioada de convalescență poate dura 2 săptămâni, dar 7 zile pot fi suficiente pentru a relua o viață normală, respectând instrucțiunile menționate mai sus.

Des hôtels à Istanbul pour un séjour médical réussi
Hoteluri din Istanbul pentru un sejur medical reușit

Pregătirea sejurului în Turcia

V-ați decis să faceți o liposucție în Turcia? Pregătiți-vă călătoria la Istanbul! Iată câteva sfaturi cu privire la pașii pe care trebuie să-i urmați înainte de a lua în considerare liposculptura sau vaser lipo în Turcia:

Alegerea chirurgului pentru cea mai bună liposucție

Așa cum am menționat deja mai sus, este o idee bună să consultați mai mulți chirurgi înainte de a decide pe care să îl alegeți. Chirurgul nostru plastician este unul dintre cei mai renumiți din Istanbul. Alegerea lui va garanta succesul liposucției dumneavoastră.

Chirurgien esthétique à Istanbul en Turquie
Chirurg plastician în Istanbul, Turcia

Pregătirea călătoriei dvs

În cazul unei liposucții în Turcia, optați pentru turismul medical. Durata șederii dumneavoastră este de 5 până la 7 zile, dar o puteți prelungi oricât de mult doriți. În ceea ce privește concediul de convalescență, acesta durează între 10 și 15 zile, în funcție de operație.

Ce se întâmplă în timpul sejurului dumneavoastră estetic la Istanbul?

  1. Veți ajunge pe aeroportul din Istanbul (IST). Un șofer privat vă va aștepta în holul aeroportului, cu o pancartă cu numele dumneavoastră.
  2. Acesta vă va conduce la hotelul dvs. de 4* cu un Mercedes Van (30 de minute de mers cu mașina). Hotelul se află la 2 minute de mers pe jos de clinica estetică.
  3. Întâlnire cu coordonatorul și chirurgul pentru a vă defini obiectivele. Acesta vă va răspunde la toate întrebările. Coordonatorul vă va traduce.
  4. Programare în a doua zi pentru liposucție. După operație, veți rămâne peste noapte la clinică pentru observație.
  5. Vă veți odihni apoi la hotelul dumneavoastră de 4* cu medicamentele, cremele și brâul de compresie pe care vi le va da coordonatorul.
  6. În cea de-a șasea zi, vă veți întoarce la clinică pentru a vi se îndepărta pansamentele și pentru a face un control final cu chirurgul, tot în prezența coordonatorului.
  7. Șoferul privat vă va duce apoi la aeroport pentru zborul de întoarcere acasă, iar dumneavoastră vă veți putea bucura de noul corp în termen de 14 zile.
La coordinatrice calcule le prix d'une liposuccion
Coordonatorul calculează costul liposucției

Cât costă o liposucție în Turcia?

Ar trebui să vă așteptați să plătiți între 1.400 și 2.400 de euro pentru o liposucție în Turcia. Acest lucru este cu 70% mai ieftin decât în Europa. Acest preț include transferul de la aeroport, hotelul de 5*, liposucția, îmbrăcămintea de compresie și medicația.


Dacăaveți probleme în a vă decide ,putem ajuta să reușiți operația la un preț redus.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.


Întrebări frecvente

Cât durează liposucția în Turcia?

Rezultatele finale ale liposucției în Turcia sunt de lungă durată. Această procedură acționează asupra grăsimii profunde care este dificil de pierdut spontan. Atunci când aceste celule adipoase sunt îndepărtate, organismul nu are capacitatea de a le reînnoi după pubertate.

Durerea resimțită după liposucție variază de la un pacient la altul. În general, durerea este de la moderată la intensă. Depinde, de asemenea, de zonele tratate prin liposucție. Cele mai sensibile zone sunt șoldurile și interiorul coapselor, precum și genunchii.

Turcia este recunoscută ca fiind una dintre cele mai ieftine țări în care se poate face o liposucție. În majoritatea cazurilor, prețurile sunt la jumătate față de cele din Europa. Clinicile turcești sunt de încredere, cu chirurgi esteticieni competenți și echipamente moderne, de top.

Candidații pentru lipoplastie în Turcia trebuie să aibă o stare de sănătate bună și să nu fie supraponderali. Vă rugăm să rețineți că lipoplastia nu este o soluție de slăbire, scopul său fiind pur reconstructiv. În consecință, indicele de masă corporală trebuie să fie normal, adică între 18 și 25.

Odată ce vânătăile și edemele postoperatorii au dispărut, adică după aproximativ o lună, rezultatul final al liposucției se va dezvolta treptat. Aveți răbdare, deoarece pentru a aprecia rezultatul stabil și definitiv al operației, așteptați cel puțin 6 luni.

În funcție de clinica aleasă, durata șederii în Turcia pentru liposucție variază între 5 și 7 zile. În general, șederea în spital nu depășește 2 nopți, iar pacienții părăsesc adesea clinica a doua zi după operație. Urmărirea postoperatorie constă în îndepărtarea pansamentelor și un control.

Despre autor

Émilie

Numele meu este Emilie Gervais și locuiesc în Istanbul, Turcia. Sunt un redactor medical cu cunoștințe științifice vaste și cu o experiență de peste 15 ani în domeniul cercetării cancerului și al biologiei moleculare. Am experiență în organizarea de congrese și în gestionarea proiectelor. Am capacitatea de a transfera concepte medicale și științifice complexe către diverse audiențe prin intermediul unei varietăți de mijloace de comunicare, inclusiv acest site web ca suport pentru scrierile mele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️