Chirurgie a maxilarului în Turcia

operație la maxilar Turcia 1
Scris de Manuella

Chirurgia maxilarului este o procedură efectuată în Turcia pentru a reduce maxilarele lungi sau late. Procedura din Istanbul se efectuează sub anestezie generală. Se fac incizii în interiorul gurii pentru a remodela și îngusta maxilarul.

CeaMaiBunaClinica.com oferă informații despre chirurgia maxilarului în Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o operație la maxilar în Turcia?

Costul mediu al unei operații la mandibulă în Istanbul este de 2.300 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.000 de euro la 2.600 de euro.

ProceduraPreț Turcia
Operație la maxilar2300 €

Ce este o operație la maxilar?

Maxilarul este un factor important în îmbunătățirea esteticii faciale. Studiile arată că o linie bună a maxilarului la bărbați reprezintă masculinitatea, iar o linie bună a maxilarului la femei reprezintă tinerețea. Maxilarul poate fi disproporționat față de restul corpului din următoarele motive:

  • Traumatisme faciale
  • Genetică
  • Boli congenitale
  • Îmbătrânire

Această operație estetică se efectuează în Turcia pentru a corecta o slăbiciune a maxilarului sau pentru a reduce dimensiunea unui maxilar lat. Se folosesc diverse metode pentru a obține rezultatul dorit. Aceste metode sunt după cum urmează:

  • Acidul hialuronic este injectat în maxilar pentru un aspect mai bun
  • Injecții de grăsime – grăsimea este extrasă din zona abdominală și injectată în maxilar
  • Implanturi de silicon – implanturile sunt plasate în maxilar sub anestezie locală sau generală
  • Restructurarea osului maxilarului
  • Înlocuirea cartilajului osos

Remodelarea maxilarului

Chirurgia maxilarului este o procedură efectuată în Turcia pentru a reduce maxilarele lungi sau late. Procedura din Istanbul se efectuează sub anestezie generală. Se fac incizii în interiorul gurii pentru a remodela și îngusta maxilarul.

Pacientul trebuie să fie atent la mâncare și băutură pentru o anumită perioadă de timp. Rezultatele monitorizării pacientului timp de 1 lună se văd, în general, în câteva luni.

Vezi și: Chirurgie dentară în Istanbul

Estetica maxilarului

Diferite tehnici pot fi folosite în estetica maxilarului. Partea din spate a bărbiei poate fi umplută cu silicon și materiale de umplutură. Dacă este scurtă, poate fi alungită spre înainte cu ajutorul unor șuruburi.

Pe scurt, deoarece intervenția chirurgicală se efectuează în cadrul unei operații standard, este necesar să se determine tipul de intervenție chirurgicală în funcție de disconfortul persoanei.

Operație la nivelul maxilarului

Chirurgia maxilarului în Turcia, cunoscută și sub numele de chirurgie ortognatică, este o procedură utilizată pentru a corecta deformările maxilarului.

Dinții și alte structuri ale maxilarului sunt aliniate pentru un rezultat mai practic și mai plăcut din punct de vedere estetic. Înainte de chirurgia maxilarului, este necesară o radiografie pentru a ajuta la stabilirea unui plan chirurgical, ținând cont de rezultatul dorit.

Înainte de operație

Este necesară o evaluare completă pentru a verifica eligibilitatea pentru o operație la nivelul maxilarului. Odată ce sunteți eligibil, se stabilește o dată a operației.

Trebuie să vă abțineți de la fumat țigări timp de două săptămâni înainte de operația planificată. Medicamentele care cresc coagularea sângelui nu trebuie să fie luate înainte de operație.

Acestea sunt foarte importante, deoarece succesul operației dvs. afectează procesul de vindecare. Dacă operația la maxilar se efectuează pe o singură bărbie, aceasta va dura mai mult de 3 ore și 1,5 ore.

Îngrijirea postoperatorie

După ce genioplastia este finalizată, va trebui să rămâneți în spital. Medicul vă va prescrie analgezice și alte medicamente necesare. Va trebui să folosiți un pansament pentru o perioadă de timp. Vor exista unele vânătăi și umflături ușoare. Totuși, acestea vor începe să dispară după 10 zile.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️