Istanbul Aesthetic Center

Istanbul Aesthetic Center istanbul 1

Istanbul Aesthetic Center este specializat în îngrijire dentară, chirurgie cosmetică și implanturi de păr. Înființată în 1974, această clinică certificată ISO 9001:2008 este situată în Istanbul, Turcia. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Istanbul Aesthetic Center, Istanbul, Turcia 🥇🏆🏆

Istanbul Aesthetic Center este un spital de chirurgie plastică situat în Levent Mahallesi, Istanbul. Spitalul este dedicat furnizării de servicii bune pacienților săi, folosind echipamente de înaltă tehnologie și medici experimentați. Spitalul este certificat ISO 9001:2008 și este specializat în chirurgie estetică, chirurgie dentară și chirurgie capilară.

Oferă camere VIP și camere standard, care sunt special concepute pentru confortul pacienților. De asemenea, spitalul dispune de o unitate de terapie intensivă (ICU) pentru urgențe. Își desfășoară “Analiza satisfacției pacienților” în mod continuu pentru a asigura un nivel ridicat de satisfacție a pacienților.

De asemenea, aceștia înregistrează rezultatele într-un mediu digital. În medie, spitalul tratează 2.500 de pacienți internați și 1.500 de pacienți ambulatoriali și se străduiește să facă și să țină pasul cu evoluțiile științifice, invențiile tehnologice și toate progresele din medicină la dispoziția pacienților.

Scopul lor este de a menține sănătatea umană la cel mai înalt nivel și de a oferi satisfacție pacienților prin metode de tratament adecvate în cadrul eticii sănătății.

Situat în centrul orașului, spitalul este aproape de toate mijloacele de transport, inclusiv de o gară, o stație de autobuz și o stație de taxi. De asemenea, spitalul este aproape de diverse atracții turistice.

Fotografii ale clinicii


Specialitatea clinicii :

Asistență stomatologică
Tratament de canal radicular
Coroană dentară
Fațete dentare
Albire dentară
Rezecție apicală
Zâmbetul de la Hollywood
Implanturi dentare

Chirurgie cosmetică
Ridicarea sprâncenelor
Blefaroplastie
Canthopexie
Ochi de vulpe
Ridicarea temporală
Ridicarea sprâncenelor
Coborârea nechirurgicală a liniei părului
Abdominoplastie
Liposucție Vaser
Liposucție
Ginecomastie
Ridicarea gâtului
Otoplastie
Lipofilling facial
Mastopexie
Liposucție cu laser
Rinoplastie

Implant de păr
Transplant de păr
Transplant de păr DHI
Transplant de păr FUE
Transplant de păr FUT

Servicii

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Rezervări la hotel
Ziare internaționale
Ghid turistic
Rezervare taxi
Transfer de dosare medicale
Consultații pe internet
Telefon în cameră
Reabilitare
Facilități religioase
TV în cameră

Doctori :

  • Prof. Dr. Gürhan Özcan (chirurgie plastică)
  • Dr. Ergin Ergin Er (chirurgie plastică)
  • Dr. Aylin Turan (asistență stomatologică)

Oraș: Istanbul – Țară: Turcia – Fondată: 2006
Acreditare: ISO 9001:2008 – Limba(e) vorbită(e): arabă, engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, turcă

Clinica este situată în apropierea a 2 aeroporturi internaționale, noul aeroport din Istanbul pe partea europeană a Istanbulului și Sahiba Gocken pe partea asiatică. În apropiere se află o gară, o stație de autobuz și o stație de taxi. Pacienții pot folosi orice mijloc de transport pentru a ajunge la clinică.


Recenzie despre Istanbul Aesthetic Center

Francesca Marchese
Francesca Marchese
21:33 14 Oct 23
Sa fac o abdominoplastie a fost intotdeauna visul meu pe care in sfarsit l-am realizat cu rezultate minunate... si mai ales platind o suma neglijabila fata de ceea ce fusesem cotat in Italia.Am rezervat intervenția cu 7 luni înainte, timp în care traducătorul Sebnem a fost mereu disponibil pe WhatsApp pentru orice întrebări sau îndoieli pe care le-am avut.Totul a mers așa cum a promis ea.Am fost intampinat la aeroport de un domn foarte amabil care ne-a dus la hotelul de 4 stele (foarte draguti, curati si toata lumea a fost foarte amabila).A doua zi s-au facut toate analizele, am vorbit cu medicul chirurg Dr. Ergine Er (foarte competent si amabil) si s-a facut interventia chirurgicala.Asistentele cu mine au fost răbdătoare și foarte amabile și chiar și cele două controale postoperatorii au fost efectuate de personal competent.Am petrecut cele două zile după operație în hotel, dar pentru orice, Sebnem a fost mereu acolo prin WhatsApp.A fost o experiență foarte pozitivă și cu siguranță voi reveni pentru mai multe operații. Recomand aceasta clinica pentru ca sunt medici competenti iar personalul este foarte amabil si te face sa te simti ca acasa, toata lumea... chiar si doamna care a adus mesele imi amintesc cu drag de ea.I-au adus masa si sotului meu care era in clinica sa ma ingrijeasca, i-au pus canapeaua extensibila si a petrecut o noapte foarte confortabila.Acum stomacul meu este super plat, chirurgul a făcut o treabă minunată cu mine! Va multumesc tuturor
Alessia G
Alessia G
15:10 04 Oct 23
Mi-am dorit de mulți ani să fac rinoplastie, dar nu am avut niciodată curaj. Apoi am găsit această clinică și am făcut multe cercetări. M-a inspirat cu încredere din prima clipă, începând cu traducătorul Şebnem care a fost imediat foarte precis şi exhaustiv în detaliile privind şederea mea la Istanbul şi operaţia chirurgicală. Toate serviciile a fost EXCELENTA: transportul cu soferul super punctual, medicul chirurg prof. Gürhan Özcan care mi-a făcut o treabă MAGNIFICA la nas, respectându-mi întocmai dorințele, și din nou traducătorul Şebnem care m-a urmărit pas cu pas pe tot parcursul călătoriei mele. Vreau să le mulțumesc tuturor, iar dacă sunteți în căutarea unei clinici în care să puteți opera cu maximă siguranță și liniște, alegeți İstanbul Aesthetic Center și nu veți regreta!! A fost o experiență minunată. Mulțumesc mulțumesc mulțumesc ♡
Damigela Hajdaraj
Damigela Hajdaraj
16:13 04 Oct 23
M-am intors de curand din Turcia, alesesem aceasta clinica pentru marirea sanilor, ce sa zic. Am fost foarte mulțumit. Clinica a fost frumoasa, foarte curata si tot personalul a fost foarte amabil. Chirurgul Gürhan Özcan este foarte bun și profesionist. Traducatorul Sabnem este o femeie minunată🥰 mereu disponibilă pentru orice îndoieli. Chiar și după ce s-a întors acasă, a continuat să-mi trimită mesaje pentru a vedea cum mă descurc. Recomand această clinică tuturor celor care se gândesc la operație.
Iwona
Iwona
22:08 06 Apr 23
Experiența mea este mai mult decât pozitivă. Începând de la recepția de la aeroport și până la întoarcerea mea, toți au fost foarte amabili. 11 martie am facut blefaroplastie inferioara si superioara si o marire a sanilor cu rezultate excelente. Multumesc mult doctoruluiEce Kalafatlar foarte bun și amabil. Doctorul Ece a răspuns la toate întrebările mele foarte profesionist. Imediat dupa operatie m-am trezit fara probleme.Sebnem traducatorul meu este mereu prezent si foarte amabil.Personalul clinicii este toti foarte amabili si de ajutor. Dupa aproape o luna pot spune ca ochii mei sunt bine.Cicatricile sunt aproape invizibile (avand pielea foarte deschisa dureaza ceva mai mult) in schimb sanii sunt deja in ordine. O imbratisare mare tuturor
Sevinç Özer
Sevinç Özer
06:20 20 Apr 24
Dr. Mulțumesc foarte mult profesorului meu Ali, ar fi un eufemism. Aș dori să îi mulțumesc lui și echipei sale pentru că s-au implicat atât de mult în operația, spitalul, externarea și procesele de control. Cel mai bun din profesia lui. Cu placere domnule. Il recomand cu caldura.
Piensa Salud
Piensa Salud
11:13 31 Mar 24
Salutare tuturor, va povestesc experienta mea, am avut o explantare de implant mamar si un lifting de mastopexie osoasa si trebuie doar sa spun ca a fost minunat, de la Dr. E chiar și anestezista și tot personalul spitalului și nu în ultimul rând acolo poți conta pe minunata Sebnem care este o persoană extraordinară și foarte profesionistă, ea este excelenta (traducător) 👌 M-aș întoarce de o mie de ori dacă va fi nevoie. Nu este o recomandare, pentru că toți suntem diferiți, doar vă spun cum mi-a mers și că experiența mea a fost senzațională, și am avut încredere că din prima zi în care am vorbit cu traducătorul Sebnem, ea și-a îndeplinit ceea ce mi-a promis. . Mulțumesc din nou medicilor care m-au operat și tuturor personalului spitalului care sunt toți 1A. Am încredere că experiența mea va fi de folos cuiva. Multumesc mii
Palmire Lecouffe (Palm)
Palmire Lecouffe (Palm)
18:35 29 Mar 24
Mi s-a făcut rinoplastie pe 27 decembrie 2022 de către profesorul Gürhan Özcan. Totul a decurs extrem de bine, clinica este super profesionistă, profesorul ascultă cu adevărat, știe ce face și rezultatele o dovedesc!Am călătorit din Franța în Türkiye fără probleme. Punctul culminant al acestei aventuri a fost coordonatorul meu, Afaf, ea a fost una dintre cele mai mari ajutoare în această mare schimbare. De la primul contact cu 3 luni înainte de operație, până la sfârșitul șederii mele și chiar și 1 an mai târziu, Afaf a fost de neprețuit, nu pot decât să fiu recunoscător.Toate serviciile pe care le oferă sunt de top, inclusiv hotelul în care vei fi cazat.Pe scurt, dacă ar trebui să o fac din nou, aș face-o fără ezitare! În plus, am doar feedback bun de la cei apropiați, ei spun că este foarte natural și bine făcut! Scopul unei rinoplastii este ca nimeni să nu știe dacă ai avut una sau nu 🙂
Hamish McClelland
Hamish McClelland
16:58 08 Feb 24
Eram nervos să vin singură la Istanbul pentru primele mele proceduri cosmetice (transplant de păr și rinoplastie), dar acum am 3 săptămâni și nu aș putea fi mai mulțumit de rezultate și de experiența mea.Service-ul auto face totul foarte ușor și convenabil, am fost condus la și de la spital de mai multe ori pentru proceduri, spălat păr etc.Dr. Oya Sisman și echipa ei mi-au făcut transplantul de păr în ziua în care am ajuns la Istanbul. Echipa și mai ales doctorul Sisman au fost amabili și prietenoși cu mine, cred că și-au dat seama că sunt nervos, dar au făcut totul ușor și m-au liniștit. Asistentele m-au ajutat cu hanoracul și geanta după aceea și m-am întors pentru 2 spălări de păr în săptămâna următoare.Dr. Ergin Er mi-a făcut rinoplastia, eram puțin nervos, dar fiecare pas al procesului a fost profesional și nervii mi-au fost calmați pentru că îmi dădeam seama că sunt pe mâini bune. Asistentele care m-au îngrijit în timpul recuperării au fost minunate!Mențiune specială pentru coordonatorul meu, Yasin, care mi-a răspuns întrebărilor pe Whatsapp și m-a asigurat pe tot parcursul procesului.Raportul calitate-preț este 12/10, dacă mă gândesc la lucrările cosmetice pe viitor voi veni aici.
Thierry Klein
Thierry Klein
12:58 15 Jan 24
Am ales această clinică pentru a efectua implanturi de păr. Reprezentantul de vânzări este foarte eficient și gestionează și anticipează imediat toate problemele. De la aeroport am fost preluat și ghidat, însoțit și foarte bine informat ulterior de un interpret prezent pe parcursul celor 2 vizite. Operația a durat șapte ore și a decurs foarte bine. un singur dezavantaj legat de anestezie care a fost incompleta si care a necesitat niste retusuri, dar munca pana la urma este intr-adevar de calitate si foarte bine facuta. O clinica de recomandat!
Rosa Plaza
Rosa Plaza
05:08 09 Jan 24
Clinica privata, personal medical, medicul Gurhan Ozcan si mai presus de toate Sebnen (interpret care m-a urmarit pas cu pas in aceasta aventura) super competent. Operatia la san (mastopexie) si vaser lipo au reusit dupa dorintele mele, dupa 3 luni vad rezultatele si imi plac foarte mult. Aș face totul din nou și m-aș încredința cu ochii închiși mâinilor experte care au avut grijă de mine. Hotelul este de asemenea frumos.
Aleksandra Satisheva
Aleksandra Satisheva
12:49 23 Oct 23
Raportul calitate-pret este foarte satisfacator. Doctorul a fost profesionist și amabil. Traducător și personalul clinicii disponibil și primitor. După 6 luni rezultatul final al măririi mele mamare este excelent. Pachetul include totul, nu ne-am gandit la nimic.
Nadia Nafikova
Nadia Nafikova
12:11 17 Aug 23
Pentru mine, acesta este cel mai bun centru, iar Dr. Ergin Er este cel mai bun doctor care m-a făcut o persoană și mai fericită! Totul este organizat la cel mai înalt nivel. La aeroport am întâlnit un șofer politicos, plăcut într-un microbuz, m-a dus la hotel (același șofer m-a dus apoi înapoi la aeroport). Hotel foarte frumos, curat, la două minute de mers pe jos de clinică, cu mic dejun excelent. Dr. Ergin Er are totul clar și conform planului. Este 100% profesionist și face o treabă grozavă. Sunt incantata de rezultat! Au trecut aproape 5 luni de la operație și încă nu mă pot opri să mă uit la ea! Și o mulțumire deosebită din suflet translatoarei Elvina❤️ Ea a fost în contact tot timpul, a ajutat în orice, a răspuns la orice întrebări în detaliu. Mă bucur că am ales Istanbul Aesthetic Center ❤️ și Dr. Ergin Er.
Ellis Houghton
Ellis Houghton
06:33 10 Jun 23
Am așteptat un an să-mi scriu recenzia, astfel încât să pot exprima cât de uimitoare sunt personalul și medicii. Ei chiar știu ce fac și un an pe cicatricea mea este genial. Nu am avut probleme cu vindecarea. Din prima zi, personalul a fost super prietenos și m-a făcut să mă simt relaxat. Sunt foarte primitori și înțelegători. Neda este atât de uimitor de la primul mesaj până la sosire, el este acolo pentru a răspunde la orice întrebări. Aș recomanda cu căldură să le parcurgeți pentru operația dvs. de top sau orice altă intervenție chirurgicală. Cu siguranță aș merge din nou acolo în viitor.
Mir mövsüm Ağa
Mir mövsüm Ağa
22:21 11 Aug 23
Mi-am parcat mașina pe stradă, când am intrat în grădină, am văzut că vehiculul poate intra în grădină, am intrat cu mașina mea pentru a o face mai sigură, am dat cheia la pază la ușă, când mi-am terminat treaba si am plecat am vazut ca masina mea era pe strada unde am parcat prima si era taxa de parcare de 20₺ cu chitanta :))) masinile de ultima generatie ale medicilor sunt duse in gradina pe banii pacientilor. .la strada. Din câte am observat, în interior sunt mai mulți traducători decât medici. O persoană în pantaloni scurți cu o bandă artis, proprietarul unui m5 cu o placă dr neagră, aruncă o perie în stânga și în dreapta. Sunt foarte curios de persoana care a prezentat ideea că ar trebui să percepem taxa de parcare de la pacienții la ședință. Asigurați-vă că este 20₺ pentru localnici, 20 de euro pentru străini, taxa de parcare sau tariful apropiat nu este vina securității.
Caterina Stano
Caterina Stano
06:07 16 Oct 23
Am fost în această clinică în martie 2023, plănuisem o mastopexie cu proteză în lunile precedente, cu o zi înainte de plecare interpretul m-a informat că dr. Ergin a refuzat să-mi implanteze proteze, ceea ce mi-ar fi redus sânii și atât. , nu neg ca mi-as fi dorit sa anulez totul, dar imi luasem concediu, mi-am stabilit fiica 7 zile...am facut teste etc etc... am acceptat pentru ca mi-au spusCă aș avea sânii drăguți și mari, rezultat? Am marimea trei, mamelonul meu este complet plat si cicatricile sunt foarte evidente si umflate dupa luni de zile. I-am cerut de mai multe ori explicatii medicului, care m-a snobocit si s-a ferit de zilele de controale. Au fost disponibile recenzii foarte proaste despre medic, clinică, asistente și chiar interpret. Chiar dacă interpretul ar fi trebuit să mențină condițiile prestabilite, nu mi s-a dat chitanță de plată și nu am o copie a fișelor medicale.
Luca Papa
Luca Papa
11:10 01 Oct 23
Mă numesc Simona și vă povestesc despre experiența mea teribilă când am plecat din Italia pentru o operație de lifting facial la brațe și dublă liposucție la picioare cu limfping. Am ales această clinică pentru că din toate clinicile părea a fi cea care îmi va acorda cel mai mult ajutor cu un consultant dedicat, nimic nu ar putea fi mai greșit. Să începem în ordine, check-in la hotelul de 4 stele Veyron, nici nu dau două, camera era mai mult decât în ​​mod normal ca mărime, dar cel mai rău a fost că la deschiderea patului cearșafurile aveau o pată mare. și erau plini de păr și păr împrăștiați pe tot patul, cuvertura de pat pătată și cu arsuri de la fierul de călcat, să ne gândim că ne fac să semnăm o foaie că dacă pătăm ceva din trusă cu sânge vom fi taxați (absurd întrucât ai un acord cu o clinică medicală). Fac un duș și capul de duș rupt inundă complet baia și camera în sine, pusesem niște lucruri pe dulapul de baie pe care le-am găsit complet ude. Solicitam interventia receptiei care nu are personal pana a doua zi dimineata (preciz ca toate acestea s-au intamplat vineri la 21.30/22).Ajungem a doua zi sambata dimineata la 7.30 ne iau de la clinica pe picior și să trecem.din grădini cu rucsacuri pe umeri, mie și partenerul meu ne plac picnicurile cu prietenii (dar aici vorbim. Sau ar trebui să fim despre o operație de 4 stele care costă 6.000 de euro). Intram in clinica si consultantul meu trece de la un telefon la altul de la un pacient la altul si simt ca am doar 6000€ pe picioare.După câteva semnături, de fapt, singurul lor gând a fost să-mi spună „să continuăm cu plata” fără să fi făcut încă un minim de teste pentru a afla dacă sunt potrivit pentru operație. Am fost dus în cameră și traducătorul meu. care mă asigurase că va fi mereu prezentă, era în schimb cea mai fugară dintre persoane când a intrat în sfârșit în camera mea, mi-a vorbit fie în timp ce răspundea la telefon, fie trimitea mesaje cine știe cui, adevărul este că de multe ori mă găseam singur în limbă. în prezenţa asistenţilor medicali şi a chirurgilor. Dupa operatie si tot a doua zi, inca astept sa-l vad pe cel care m-a convins in alegerea mea. Izolat de lume, deoarece conexiunea la internet anunțată nu era disponibilă, ceea ce a făcut imposibil să anunțe membrii familiei îndepărtate și chiar să vorbesc cu „translatorul/asistentul” meu. Partenerul meu și-a petrecut noaptea pe puțin mai mult decât un fotoliu și a trebuit să cerem de două ori o pernă și o pătură pentru el. Inainte de operatie mi-au spus ca o sa vad pe buna dreptate a doua zi chirurgul care, dupa un control, imi va da OK sa-mi dau demisia ceea ce nu este adevarat pentru ca dimineata la ora noua primesc in sfarsit telefonul de la traducatorul fugar. prin asistenta care mi-a anuntat ca soferul este deja prezent si ca marti voi vedea chirurgul (la peste 3 zile de la operatie) nimeni nu mi-a luat temperatura vreodata sa afle daca este o usoara infectie sau altceva. , doar tensiunea arterială și oxigenarea și la mai puțin de 24 de ore de la operație și fără să vorbesc niciodată cu medicul meu, am fost externată din spital îmbrăcată de partenerul meu și însoțită de el și ajutată să mă urc în mașină, nu de o asistentă sau un însoţitor.Poate că pentru o revizuire reală ar fi trebuit să aștept mai mult să vorbesc despre rezultatele reale ale ceea ce mi-am propus sau despre orice alte evoluții, dar sper că nu, dar sunt supărat și dezamăgit că nu m-am putut abține
Jevgenij Michalovskij
Jevgenij Michalovskij
21:02 06 Aug 23
Au făcut un transplant de păr în octombrie 2022, rezultatul nu a fost absolut pe măsura așteptărilor. Înainte de operație, doar o examinare vizuală de către specialistul șef. Nu au fost efectuate teste sau diagnostice. Echipamentul este vechi, interiorul obosit. Biroul lui Sharashkin în general. nu recomand!
Sylwia Sylwia
Sylwia Sylwia
22:48 09 Nov 23
Meditravel și consultanții nu m-au informat că medicul nu împărtășește rezultatele muncii sale și nu are o documentație fotografică extinsă post-tratament. De fapt, se pare că tocmai învăța despre mărirea sânilor. Când am ajuns acolo, am simțit că sunt în producție și că eram un produs, nu un pacient.Nu am avut ocazia să aleg implanturile pe care mi le-am dorit, DrErgin a decis să ia singur decizia.Nu am avut ocazia asta si ma simt inselat si jefuit, face ce vrea.Din pacate nu este cel mai bun chirurg din Turcia si nici nu va fi, va depune plangere in curand. Sunt in diverse grupuri, inclusiv straine, si sunt multe femei care nu o recomanda.Operatia de marire a sanilor nu inseamna sa mergi la coafor si sa tai varfurile pentru ca vor creste din nou.Am avut încredere în tine și în doctor, dar sentimentele mele, ca și ale altor femei, sunt ceea ce am văzut cu ochii mei – acolo se produce mărirea sânilor. Aceasta nu este o clinică, ci o producție la bucată.Cer rambursarea costurilor chirurgicale. Daca implantul nu ar fi acceptat, la cateva ore de la operatie ar exista complicatii.Te rog, nu-mi da prostii că asta e anatomia mea. Doar că medicul nu este potrivit pentru aceste operații și mai bine nu mai face rău altor pacienți.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️