Adonis Ivf

Adonis Ivf este specializat în tratamentul infertilității. Înființată în 1997, această clinică certificată este situată în Kiev, Ucraina. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul operației în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Adonis Ivf, Kiev, Ucraina

Înființat în 1997 de către familia de medici, grupul de companii Adonis Ivf Medical este o rețea de centre medicale recunoscută la nivel național, cunoscută pentru furnizarea de servicii medicale de calitate la cele mai înalte standarde internaționale. A început cu 2 clinici, iar în prezent s-a extins la 8 clinici care sunt cunoscute pentru reputația lor excelentă, oferind o gamă largă de servicii medicale pacienților locali și internaționali.

Adonis Ivf include o clinică de fertilizare in vitro, o clinică de maternitate, o clinică de celule stem, un centru de medicină estetică, o clinică stomatologică, o clinică pediatrică, centre de diagnosticare și centre de tratament ambulatoriu. În ultimii ani, grupul de companii medicale Adonis Ivf a observat un interes tot mai mare pentru serviciile noastre medicale în rândul pacienților străini.

Ne-am angajat să respectăm cele mai înalte standarde medicale, deoarece dorim să asigurăm o ședere sigură și confortabilă în centrul nostru medical. Înțelegem cât de stresant și dificil poate fi un tratament medical într-o țară străină – departe de familie și de casă.

De aceea, mediul din clinica noastră este prietenos și foarte reconfortant pentru pacienți. Acordăm cea mai mare importanță confidențialității pacienților și unui sistem de facturare transparent, care ne-a adus loialitatea pacienților noștri.


Specialitatea clinicii :

MAP / FIV
Ecografie foliculară
Spermogramă
Evaluarea fertilității
Consultație în medicina reproductivă
Tratamentul ejaculării retrograde
Congelarea spermei
Test de fragmentare a ADN-ului spermei
Testarea hormonală
Ecloziune asistată PMA
Crioconservarea biopsiilor testiculare
Inseminare artificială
Congelarea embrionară
Embrioscop
Colectarea spermei
Congelarea ovocitelor
FIV – Fertilizare in vitro
PGD – Diagnostic preimplantare
IMSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
ICSI – Injecție intracitoplasmatică de spermatozoizi
Transfer de embrioni
Metoda ROPA
Consultație FIV

Servicii oferite

Wi-Fi gratuit
Ghid turistic
Parcare
Servicii de traducere


Oraș: Kiev – Țară: Ucraina – Înființată în 1997
Acreditare: Nu există informații – Limba(e) vorbită(e): engleză, ucraineană

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️