Clinica Juaneda

Clinica Juaneda Palma

Clinica Juaneda este specializată în îngrijire dentară, chirurgie estetică, PMA/FIV și implanturi de păr. Înființată în 1923, această clinică certificată este situată în Palma, Spania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Juaneda, Palma, Spania

Clínica Juaneda a fost înființată în 1923. Complet modernizată și recent extinsă, aceasta are în prezent peste 90 de medici specialiști care acoperă toate specialitățile medicale, inclusiv: Oftalmologie, chirurgie orală și maxilo-facială, chirurgie, traumatologie ortopedică, pediatrie, chirurgie plastică, reconstructivă și estetică, psihiatrie, patologie mamară, medicină subacvatică și hiperbară, reabilitare, reumatologie, urologie, cardiologie, cardioangiografie / stenturi, ginecologie, medicină reproductivă și anti-îmbătrânire.

Nivelul lor ridicat de expertiză vă garantează un standard ridicat de îngrijire, de la diagnosticare până la tratament. Spitalul dispune de o echipă renumită de medici specialiști dedicați, care primește pacienți locali și internaționali.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Curățare dentară
Albirea dinților
Control stomatologic
Consultații stomatologice

Chirurgie cosmetică
Mărirea sânilor
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

MAP / FIV
FIV – Fertilizare in vitro
Consultație în medicina reproductivă

Implantarea părului
Tratamentul căderii părului
Transplant de păr
Consultație pentru căderea părului

Servicii

Transfer la aeroport
Cazare în familie
Wifi gratuit
Servicii de interpretariat
Spălătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare internet
Farmacie
Camere private
Reabilitare
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Palma – Țară: Spania – Fondată: 1923
Acreditare: Necunoscută – Limba(e) vorbită(e): cehă, daneză, olandeză, engleză, finlandeză, franceză, germană, italiană, norvegiană, olandeză, poloneză, rusă, spaniolă, suedeză


Recenzii de Clinica Juaneda

Nila Crespi
Nila Crespi
18:42 14 Sep 23
De aproape 6 ani suntem utilizatori ai serviciului de Pediatrie de la Clinica Juaneda și îngrijirea primită de dr. Madroñero și colegii săi din Urgențe este întotdeauna excelentă. De asemenea, tratamentul tuturor fetelor de la receptia de Pediatrie - in special Yolanda care are mereu cuvinte bune si zambet pentru fiul nostru - este foarte eficient si placut. Vă mulțumesc foarte mult pentru marea muncă și profesionalism.
Leandra Binimelis
Leandra Binimelis
20:28 14 Sep 23
O clinică cu servicii foarte bune și atenție foarte bună. Fetele de la receptie sunt fermecatoare, in special este Antonia Bennasar care face tot posibilul sa ingrijeasca pacienta, a avut grija de niste domni mai in varsta in fata mea si adevarul este ca am ramas impresionata de tratamentul uman pe care l-a dat. lor. O adevărată plăcere. Cât despre curățenie, trebuie să spun un 10, este mereu impecabil, așa cum ar trebui să fie într-un spital.
Proyecto Fenix
Proyecto Fenix
18:42 01 Oct 23
Folosesc serviciile clinicii de un an și trebuie să spun că sunt încântat de toate aspectele atenției deosebite, timpii de așteptare în consultație nu au fost niciodată mai mari de câteva minute, timpul petrecut de medici în consultație destul, timpii de așteptare pentru teste, destul de puțin. Pantaloni scurți, vreau să mulțumesc în mod deosebit atenției acordate de personal, deoarece a fost perfect în orice moment. Pe scurt, pot spune că sunt mai mult decât mulțumit.
Catalina Alemany
Catalina Alemany
20:08 03 Oct 23
Atentie extraordinara: agil si eficient. În aceeași vizită la Radiologie, mi-au gestionat cererea de programare și examenul medical, cu prietenie și bună dispoziție.Lucrul într-un spital nu ar trebui să fie ușor, dar găsirea unei atitudini pozitive în rândul personalului ajută foarte mult să facem din timpul nostru în clinică ca pacienți o experiență fără drame.Această echipă merită o mărire de salariu!
AUDIOVISOR
AUDIOVISOR
14:31 21 Sep 23
Am avut ocazia să vizitez Juaneda Palma, auzisem despre reputația sa solidă în domeniul asistenței medicale.La intrarea în clinică, am putut să apreciez infrastructura sa modernă și să mă concentrez pe furnizarea de îngrijiri de calitate. Facilitățile erau bine echipate și aveau parcare cu plată.Deși experiența mea nu a fost neapărat pozitivă, trebuie să spun că au făcut tot posibilul pentru a-mi oferi o atenție personalizată. Am fost la un examen oftalmologic și după ce au așteptat vreo 20 de minute și-au dat seama că mi-au desemnat un specialist care nu era treaba mea.Medicul oftalmolog a fost foarte profesionist și plăcut. cu siguranta voi reveni
Nigel Favas
Nigel Favas
06:40 11 Apr 23
Having just spent 11 days in Clinica Juaneda Palma with a fractured pelvis I cannot praise the hospital enough, from the ambulance drivers, to all the team at the hospital where I received outstanding care during my stay. Thank you!
Nihal Sandhu
Nihal Sandhu
08:49 30 Aug 23
Amazing and helpful thank you Silvia & Sandra in the emergency dept at Clinica Juaneda for helping my 21 month old daughter receive urgent care through travel insurance
Tylwyth Roberts
Tylwyth Roberts
10:55 15 May 23
Stayed here for 11 nights following a cycling accident on the island. Staff gave excellent care. All necessary scans were done quickly and appropriate medical specialists were seen promptly. Had a private en-suite room, food was decent and varied. Interpreter service provided when necessary. Overall excellent care during a very worrying time for myself and my husband.
Christopher Holtkamp-Umbach
Christopher Holtkamp-Umbach
19:05 20 May 24
Am fost tratat foarte repede și a fost chemat un traducător, sunt 9 în total în clinică, ceea ce singur spune pentru un serviciu bun. Clinica are și o cooperare cu AOK. Deci nu a trebuit să plătesc în plus pentru tratament. Totul de top - 5 stele.
Merche RC
Merche RC
13:53 14 May 24
Dintre toate spitalele private din Mallorca pe care le-am frecventat, fără îndoială aleg Juaneda. Personalul este amabil si foarte prietenos. Ceva destul de necesar atunci când cineva nu este bine. Îți mulțumesc pentru bunătatea ta.
Anastasiia Avramchuk
Anastasiia Avramchuk
05:47 19 Sep 23
Ieri am vizitat această clinică, pentru că ne-a trimis casa de asigurări acolo. Copilul meu (2 ani) sa ranit la mana cand ne jucam in mare. Erau răni vizibile la mâna lui, dar nu s-a mișcat și a plâns, eram îngrijorat că nu i se va da diagnosticul corect. Dar clinica ne-a ajutat, fata de la receptie a fost foarte prietenoasa si atenta, ne-a ajutat sa comunicam cu medicii care vorbeau spaniola. Copilul a fost examinat de o asistentă și apoi a fost efectuat cu raze X. Apoi ne-au dus la medic, care a spus că totul este în regulă la radiografie. Medicul a examinat copilul și în câteva minute a pus diagnosticul corect - luxația articulației cotului, în câteva secunde medicul a pus articulația cotului la loc și după 20 de minute copilul meu era complet activ și sănătos. Toți medicii care l-au examinat pe copil și i-au făcut o radiografie au fost foarte atenți cu el și îl distrează să nu plângă. Fata de la recepție ne-a acordat foarte multă atenție și ne-a oferit mult ajutor. Sunt foarte recunoscător tuturor serviciilor clinicii.
paul anderton
paul anderton
15:11 24 Jul 23
My daughter on holiday with her boyfriend went in with a severe pain in her right side. The hospital was fantastic, they knew exactly what to do and all the staff from reception to nurses were so polite and patient with me. As a worrying father they put my mind at rest. My daughter was very impressed as well and loved the friendly staff and admired how modern and clean the hospital was. Thank you Juaneda staff from reception to nurse and doctors for looking after my daughter.
Dan Metcalfe
Dan Metcalfe
08:36 21 Jul 23
Absolutely First class medical care…Without any doubt my best ever medical experience I’ve ever had.I was booked in, seen by the doctor, had an ECG, had blood tests taken, had medication provided, received blood test results, received ECG results, had an x-ray, received x-ray results, given a prescription, had a consultation with the doctor, sent home ALL IN UNDER 3 HOURS!!!Read that again…that’s amazing!All the staff were polite, efficient, helpful, friendly and highly competent.Very good hospital indeed.Highly recommended
J Oscar Alonso Garcia
J Oscar Alonso Garcia
13:38 07 May 24
În general, totul a decurs perfect. Tratamentul personalului a fost exemplar, medici, asistente, asistenti, curatenie, mancare...tot personalul foarte bine.Pentru a da cinci stele ar fi din cauza vopselei din cameră, sunt zgârieturi pe pereți. Zgomotul de noapte a fost o experiență proastă. Este necesar să te odihnești, motiv pentru care în spital trebuie păstrată liniștea esențială.
Isabelle Dominique Hervas Fraile
Isabelle Dominique Hervas Fraile
14:04 28 Apr 24
EXPERIENTA ORIBILA!Ca spital dă mult de dorit. Îl am pe tatăl meu internat, cu un picior rupt. Am constatat că nu l-au curățat corespunzător, cu atât mai puțin au verificat dacă cearșafurile erau curate.Le menționez asistentelor și răspunsul lor a fost foarte nefericit și voi scuti cuvintele.Ce lipsă de profesionalism și de empatie față de pacienți.Am depus o plângere, să vedem cum se descurcă.Pentru că multă curtoazie, dar la sfârșitul zilei plătim pentru servicii și atenție de proastă calitate.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️