Canadian Specialist Hospital

Canadian Specialist Hospital Dubai

Spitalul Canadian Specialist este specializat în chirurgie estetică și PMA / FIV. Înființată în 1984, această clinică acreditată de JCI este situată în Dubai, Emiratele Arabe Unite. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Spitalul Canadian Specialist, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Canadian Specialist Hospital este unul dintre cele mai mari spitale private din Dubai și spitalul preferat pentru trimiterile de la centrele medicale mici și mijlocii care nu dispun de unele dintre facilitățile noastre specializate de diagnostic și tratament.

Misiunea sa este de a oferi servicii de diagnostic, tratament și reabilitare de ultimă generație, de clasă mondială, și de a oferi servicii complete de genetică și prenatale, precum și asistență medicală etică bazată pe dovezi, pentru o comunitate sănătoasă și fericită. Echipa internațională a spitalului se mândrește cu îngrijirea pacienților străini și a celor dragi acestora, făcându-i să se simtă ca acasă.

Serviciul începe de îndată ce se primește un raport medical și este transmis specialistului corespunzător pentru consiliere medicală. Acest lucru permite pacientului și, dacă este cazul, sponsorului, să aibă o opinie cu privire la operația sau tratamentul necesar. În cazul în care pacientul decide să se deplaseze la Canadian Specialist Hospital din Dubai pentru tratament, echipa internațională va face toate aranjamentele necesare pentru pacient și rudele acestuia, inclusiv viza, cazarea, consultația și/sau internarea și transportul (ambulanță sau ambulanță aeriană, după caz).

Odată ce pacientul a fost primit în spital, se oferă o gamă completă de servicii, inclusiv traduceri și toate cerințele zilnice pe durata șederii sale.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul ridurilor
Obrajii goi – Bichectomie
Transfer de grăsime
Ridicarea sprâncenelor
Blefaroplastie
Ridicarea cervico-facială
Labioplastie
Liposucție
Extinderea penisului
Brahioplastie
Implant facial
Otoplastie
Mărirea sânilor
Implanturi mamare
Rinoplastie
Tratamentul venelor varicoase
Ridicarea sânilor
Ridicarea coapselor
Reducerea sânilor
Reconstrucția sânilor
Ridicarea feselor
Mărirea feselor
Consultație de chirurgie plastică
Abdominoplastie

MAP / FIV
Ecografie foliculară
Cateterizare tubară

Servicii

Transfer la aeroport
Legalizarea documentelor
Wi-Fi gratuit
Asigurare de sănătate
Rezervări la hotel
Serviciu de spălătorie
Ghid turistic
Rezervare taxi
Transfer de dosare medicale
Asigurare medicală de călătorie
Camere cu accesibilitate PMR
Parcare
Farmacie
Telefon în cameră
Camere private
Reamenajare
Facilități religioase
Restaurant
Seif în cameră
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Dubai – Țară: Emiratele Arabe Unite – Fondată în 1984
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, engleză


Opinii despre Canadian Specialist Hospital

Yoshica Suntharanathan
Yoshica Suntharanathan
07:18 04 Nov 23
Vă mulțumesc foarte mult Dr. Sarah Alam Endocrinolog pentru diferența pe care o faceți în viața pacienților dumneavoastră. Bunătatea ta, grija sinceră și grija ta fac totul mai bine și sunt o mare încurajare.Sunt diabetică din 2018 și am vizitat mulți medici. Mi-au prescris doar medicamente și nu mi-am putut controla deloc nivelul de zahăr. Am vrut să încerc la Spitalul Canadian și am fost acolo în august. Când am vizitat Dr. Sarah Alam Endocrinolog, nivelul meu de Hba1c era la 9,9 și ieri după test a scăzut la 6. O îmbunătățire atât de mare. Scopul doctorului Sarah a fost să-mi controleze nivelul de zahăr. Este atât de pricepută în ceea ce face. Am avut multe complicații de sănătate când am fost la ea și acum mă simt mult mai bine din toate punctele de vedere. Nu m-am gândit niciodată că mă pot face mai bine, dar ea mi-a dat medicamentele potrivite și mi-a dat tratamentul potrivit. Este dornică să știe despre tot ceea ce afectează pacientul și tratează chiar și cea mai mică problemă pe care o au. De asemenea, ea vă respectă apelurile și mesajele telefonice și vă răspunde la timp. Ea sună personal pentru a vă verifica. Am avut cea mai bună experiență cu ea, o recomand tuturor diabeticilor care au niveluri de zahăr necontrolate și celorlalți care trebuie să viziteze un endocrinolog. Ea este cea mai bună din Dubai. Este un medic remarcabil și un profesionist în care pot avea încredere.
Shaji MA
Shaji MA
13:02 02 Nov 23
Mă consider foarte norocos să mă întâlnesc cu Dr. Sarah Alam. Iau medicamente pentru hipertensiune arterială de peste 15 ani și când am cunoscut-o prima dată, ea a abordat foarte metodic pentru a diagnostica cauza principală și a analizat situația. Fericită că sunt în tratamentul ei continuu în ultima jumătate de an și mă simt mult mai bine. Mulțumesc Dr. Sarah și îi doresc tot binele în cariera ei pentru a salva vieți a multora.
MARINER'S EPITHET.!
MARINER'S EPITHET.!
05:26 04 Oct 23
Spital bine echipat, cu multă ospitalitate, deoarece personalul, asistenta, curățenia și medicii sunt cu toții la cele mai bune abilități și dăruire.💕Mare treabă SPITALUL CANADIAN DE SPECIALISTĂ 🤗🤗🤗
varsha kishor
varsha kishor
07:34 26 Aug 23
Copilul meu a avut o procedură ortopedică efectuată de Dr Mayur Patel. Am fost cu adevărat ușurată și impresionată de experiența generală. Explicația detaliată și grija oferite de medic și personalul de asistență ne-au făcut să fim foarte confortabili pe parcursul întregii proceduri. Serviciul este foarte rapid și personalul este atât de amabil. Kodus Dr. Mayur Patel și Personalul Ortho.
Lubna Yusuf
Lubna Yusuf
11:17 09 Aug 23
Am vizitat ieri dr. Sarah Alam, medic endocrinolog. Am găsit-o extrem de atentă și informată. A fost foarte răbdătoare cu mine și a ascultat ce aveam de spus. Ea m-a sfătuit cu privire la pașii următori cu multă grijă și compasiune. Ea a răspuns la toate întrebările pe care le aveam și nu m-a grăbit deloc. O recomand cu caldura deoarece am considerat-o a fi un medic foarte competent.
alina anna
alina anna
12:22 17 Mar 23
Mulțumesc foarte mult pentru ajutorul medical oferit și abordarea empatică, centrată pe pacient. Mulțumesc în special Dr. Sarla Kumari și altor medici și asistente (în special asistenta Ansu) și restului echipei multidisciplinare.Salutări,Alina Anna P.
John Gilbert Briol
John Gilbert Briol
10:20 01 Feb 24
Satisfacția clientelei la maxim. Personal foarte profesionist și facilități bine întreținute. Soția mea tocmai a fost internată între 30 ianuarie și 1 februarie din cauza durerilor gastrice legate de sarcină. Am avut o ședere plăcută și am simțit cea mai bună îngrijire medicală de care avem nevoie. Cu siguranta recomandat.
Hani Syed
Hani Syed
11:06 02 Feb 24
Vizitez acest spital de mai bine de 12 ani. Au cel mai bun personal și o atmosferă frumoasă și un loc în care copiii să se joace și să se bucure de vizita lor.
Anjali S
Anjali S
07:23 17 Jan 24
Am avut o experiență excepțională la Canadian Specialist Hospital din Dubai. Nivelul de îngrijire și expertiză demonstrat de personal a fost cu adevărat lăudabil. Facilitățile de ultimă generație și atenția personalizată mi-au reafirmat convingerea că este printre cele mai bune instituții de asistență medicală. Îl recomand cu căldură oricui caută servicii medicale de top în Dubai.
Евгений Щелыванов
Евгений Щелыванов
17:52 14 Jan 24
În vacanță, soția mea s-a îmbolnăvit, tusea și febra nu s-au diminuat - am contactat compania de asigurări, am trimis-o la CSH, în decurs de o oră și jumătate au făcut analize, o radiografie - vai, pneumonie! Mi-au pus imediat un IV, apoi m-au transferat la secție, din nou un IV, doctorii nu au plecat un minut timp de patru zile! S-a întâmplat un miracol - cu 25% afectare a unui plămân, l-au ridicat în picioare și l-au descărcat! Au mai venit trei zile la proceduri, apoi i-au făcut tomografie, iar boala s-a domolit! Mi-au dat medicamente pentru încă o săptămână, iar soția mea și-a revenit în fire. Mulțumesc tuturor celor care au ajutat cu tratamentul, în special Dr. Emilia! Un spital grozav, multumesc tuturor!
Negin George
Negin George
08:59 26 Dec 23
Spitalul Canadian ne-a impresionat cu o îngrijire de top și o unitate curată și bine întreținută. Personalul a fost profesionist, oferind un tratament la timp și plin de compasiune. Recomand cu incredere!
Enas Ash the Circle angle
Enas Ash the Circle angle
07:51 10 Aug 23
Un spital de luxManevrarea este excelentaPersonalul de asistenta este super minunatPersonalul medical este foarte excelentMi-am născut fiul în ea acum zece ani, iar acum m-am întors să-l am pe fiul meu cel mic.Faceam o recenzie cu dr. Rasha Rushdi, ea mi-a răspuns la toate întrebările și era calificată să ia o decizie fatidică cu privire la nașterea mea și a fost decizia corectă.Vă mulțumim Spitalul Canadian❤️
Ahmad David
Ahmad David
09:50 10 Feb 24
Experiența mea a fost destul de pozitivă. Personalul spitalului a dat dovadă de îngrijire și profesionalism excepționale pe parcursul vizitei mele, iar calitatea serviciilor oferite a fost lăudabilă.O completare pozitivă pe care spitalul a implementat-o ​​în trecut a fost aparatul de cafea din zona de așteptare. A fost un gest atent care a oferit pacienților o modalitate convenabilă de a se împrospăta în timp ce așteptau. Cu toate acestea, este dezamăgitor să aflu că aparatul de cafea a fost scos. Accesul la băuturi precum cafeaua poate ajuta la atenuarea stresului asociat cu așteptarea programărilor și procedurilor.
Abu Hamzah Aws
Abu Hamzah Aws
13:11 02 May 23
Un spital excelent cu personal și medici respectațiServiciul lor pentru pacient este bunExistă doar o mică notă dacă limba arabă este furnizată mai multExistă în toate limbile, dar limba arabă este un număr mai mic sau nu există mai multŞederea pacientului în spital este excelentă şi confortabilăAcesta este cu adevărat un spital în care ar trebui să avem încredereVă mulțumim pentru acest serviciu excelent și pentru tratamentul bun și îngrijorarea dumneavoastră pentru pacienții dumneavoastră.
Reigning Rhein
Reigning Rhein
09:13 28 Dec 23
Am rezervat o întâlnire pentru mine și cei 2 copii ai mei pentru astăzi. Am cerut un alt stomatolog care va fi liber astăzi și am fost informat că medicul este disponibil până la ora 17.00. Stomatologul ne-a verificat dintii desi i-am spus deja de ce avem nevoie exact, mi-a spus sa revin sambata la curatenie!!! Asigurarea a aprobat deja procedura. Și am fost taxat cu 210 doar pentru consultație! Nu am venit la consultație, nu mă deranjează să plătesc, dar ar trebui să obțin ceea ce am venit!!! Ce gluma!
Daniel R. Blanco Jr.
Daniel R. Blanco Jr.
08:20 24 Nov 23
Am fost recomandat de un prieten să văd unul dintre specialiștii dvs., dar întâmpin dificultăți cu sistemul de rezervare. Personalul care se ocupă de proces nu are abilități de servicii pentru clienți și de marketing. În loc să-și păstreze clienții, ei par să-i alunge. Vă sugerez să implementați opțiuni de programare mai atractive pentru a menține pacienții interesați.
Yasoo
Yasoo
14:51 20 Dec 23
Dacă există o stea zero pe care aș da NU pentru spital, sunt amabili, în special recepționera și toate, DAR pentru doctorul Kulshan este atât de nepoliticos cu o atitudine încât nici măcar nu mi-a explicat testul, am plătit mai mult de 1500 dhs pe care a păstrat-o. vorbind cu o atitudine și spunându-mi că este problema mea să am griji, am contactat recepționerul și mi-au cerut scuze, sunt foarte amabili, dar scriu asta așa că nu vreau ca vreo fată să sufere ca mine. Știu că are dreptate ce crede, dar nu ar trebui să-și trateze pacienții așa, nu este acceptabil! multumesc din nou pentru personalul spitalului sunt foarte amabili
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️