Spitalul și Centrul Medical Jordan

Spitalul Iordanian Centrul Medical Amman Clinica 1

Jordan Hospital & Medical Center este specializat în îngrijire dentară, chirurgie cosmetică și MAP / FIV. Înființată în 1996, această clinică acreditată JCI este situată în Amman, Iordania. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Spitalul și Centrul Medical Iordanian, Amman, Iordania

Jordan Hospital & Medical Center, deschis în 1996, este un centru medical modern și cuprinzător cu 300 de paturi, care oferă servicii medicale de ultimă generație în toate domeniile medicinei. Acesta pune la dispoziție unități terapeutice specializate pentru medicina de urgență, imagistică și radiologie intervențională, medicină nucleară, dializă renală, litotripsie, fizioterapie, endoscopie gastrointestinală și respiratorie, cateterism cardiac și terapie intensivă.

De asemenea, oferă clinici specializate pentru diabet și endocrinologie, osteoporoză, fertilizare in vitro (FIV), boli masculine și obezitate. Procedurile cel mai des efectuate la spital sunt dializa, endoscopia și cateterismul cardiac.

Spitalul Jordan este deosebit de mândru de programele sale de transplant, care includ ficat, rinichi, cornee și măduvă osoasă. Spitalul are propriile apartamente, care sunt disponibile pentru turiștii locali și medicali.

După ce a obținut acreditarea JCI, spitalul aderă la cele mai înalte standarde de calitate și îngrijire. Ca urmare, este foarte popular printre pacienții locali și turiștii medicali.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Grefe osoase
Punte dentară
Coroană dentară
Implanturi dentare
Consultație dentară
Dentist

Chirurgie cosmetică
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Abdominoplastie

MAP / FIV
Inseminare artificială
Evaluarea fertilității
Testarea hormonilor
FIV – Fertilizare in vitro
Consultație FIV

Servicii

Wi-Fi gratuit
Asigurare de sănătate
Camere private
Precauții alimentare
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Amman – Țară: Iordania – Fondată: 1996
Acreditare: Acreditat JCI – Limbi vorbite: arabă, engleză


Recenzii despre Jordan Hospital

Google Reviews Business: required attribute place_id is not defined

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️