Bangkok International Dental Center

Bangkok International Dental Center Bangkok

Bangkok International Dental Center este specializat în asistență stomatologică. Înființată în 2004, această clinică acreditată JCI și certificată ISO 9001:2008 este situată în Bangkok, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și cereți prețul unei intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Bangkok International Dental Center, Bangkok, Thailanda

Înființat în 2004, Bangkok International Dental Center a primit acreditarea Joint Commission International (JCI), precum și certificările ISO 9001:2008, ISO9001:2015, Thailand Trustmark și DBD Verified. De la crearea sa, clinica a devenit unul dintre cele mai mari centre stomatologice private din Bangkok și Phuket.

Oferind o gamă largă de tratamente, de la plombe dentare la implanturi dentare, clinica este specializată în stomatologie restaurativă și cosmetică. Centrul stomatologic este renumit pentru tratarea pacienților din întreaga lume și oferă pachete de tratament care includ cazare pentru turiștii medicali.

Centrul stomatologic internațional din Bangkok este situat într-o clădire cu șapte etaje, cu peste 20 de săli de tratament și peste 100 de dentiști. Cu tehnologie dentară de ultimă generație, laboratoare dentare la fața locului și sterilizare dentară riguroasă, clinica se mândrește cu faptul că este un centru unic, cu practici de igienă stricte. De asemenea, clinica folosește prețuri standardizate pentru taxele de tratament. Acest lucru înseamnă că pacienții pot obține cel mai bun tratament la cel mai bun preț.


Specialitatea clinicii :

Îngrijire dentară
Radiografii dentare
Obturație dentară
Extracție dentară
Scanare dentară
Inele dentare
Extracție dentară
Reconstrucția corono-radiculară
Dinți
Albirea dinților
Tratamentul de canal
Fațete dentare
Coroană dentară
Punte dentară
Implant dentar
Aparat dentar
Invisalign
Ortodonție linguală
All-on-4
Consultație de stomatologie cosmetică
Control stomatologic
Consultații stomatologice

Servicii oferite

Wifi gratuit
Asigurare de sănătate
Rezervări la hotel
Ghid turistic
Transfer de dosare medicale
Camere cu accesibilitate PMR
Consultare pe internet
Parcare auto
Farmacie
Telefon în cameră
Restaurant


Oraș: Bangkok – Țară: Thailanda – Fondat în 2004
Acreditare: Acreditat JCI, ISO 9001:2008 – Limba(ele) vorbită(e): chineză, engleză, japoneză, thailandeză


Recenzii despre Bangkok International Dental Center

Dustin Williams
Dustin Williams
23:43 18 Sep 23
Aveam trei molari de minte care trebuiau scoase. Unul a fost rupt, altul s-a deteriorat, iar al treilea a fost lovit. In SUA am asteptat 6 luni pentru o consultatie unde mi-au spus apoi ca trebuie sa astept si mai mult! Nu am suportat să mai aștept și am putut să vin la BIDC în a treia zi dintr-o călătorie în Thailanda. Mi-au scos toți cei 3 dinți în aceeași zi și am simțit o ușurare imediată. Am mers chiar și cu metroul acasă după aceea. Dintele afectat era de așteptat să-mi provoace durere, dar astăzi este a doua zi și mă simt bine. Chirurgul meu a fost atât de amabil și chiar amuzant. Aceasta a fost cea mai bună experiență stomatologică din viața mea și acum mă pot bucura de călătoria mea fără durere! Dacă simțiți vreo ezitare cu privire la efectuarea lucrărilor dentare în străinătate, nu trebuie să vă faceți griji. Costurile mele totale au fost de aproximativ 400 USD în total pentru 3 extracții de molari de minte, medicamente pentru durere și antibiotice. O sa ma intorc la curatenie inainte sa plec!
Sandra Holden
Sandra Holden
12:11 03 Nov 23
Am avut o experiență grozavă la BIDC astăzi. Mi-au curățat dinții mai bine decât orice stomatolog australian la o rată foarte rezonabilă.Au fost blânzi și foarte amabili.
鹏辉史
鹏辉史
04:40 19 Sep 22
Fiecare personal este foarte blând și prietenos, chiar și pentru cetățenii care nu sunt thailandezi. Iar dentistul este foarte ușor și vorbește engleza fluent și ușor de înțeles. Serviciu bun la preț rezonabil!Fiecare angajat este prietenos, indiferent de naționalitate! Medicul dentist este un frate foarte tânăr care vorbește fluent și ușor de înțeles engleza! Tratează oamenii foarte politicos! Serviciul general este foarte bun si pretul corect.La final, fratele mai mic al dentistului te va invata cum sa te speli mai bine pe dinti~
Saif Al Hinai (SAH)
Saif Al Hinai (SAH)
21:19 11 Jul 19
Foarte profesionist din toate punctele de vedere. Respectul și eficiența personalului au depășit așteptările mele. Eu și soția mea am venit din Orientul Mijlociu la acest dentist pe baza recomandării prietenilor mei și nu regret. Am fost verificați de un medic consultant de la clinică și am primit planul nostru de tratament și am discutat în avans despre momentul executării și costul. Pretul este rezonabil iar locul este extrem de curat. Foarte recomandat
ปกิตตา แสนบุดดี
ปกิตตา แสนบุดดี
10:06 01 Sep 23
Clinica este foarte curata.Doctorul este amabil si da sfaturi excelente. Personalul de service răspunde elocvent la întrebări.Mintea de serviciu este foarte drăguță.Voi reveni să vă servesc din nou.
jerry clarence
jerry clarence
01:42 27 Oct 23
Nu este un loc foarte bun. Când ajungi acolo, te vor obliga să mergi la un igienist dentar. Doar ca să te poată taxa pentru asta și apoi îți vor spune să faci o programare la dentist. Așa că te pot taxa de două ori pentru că practic nu faci nimic. Acolo aproape nimeni nu vorbește engleză și nu este de mare ajutor. Acest loc este mai mult pentru thailandezi și nu pentru străini. Dar cu siguranță vor da din cap ca o păpușă cu cap și vor lua banii. Aceste două lucruri sunt garantate să se întâmple la Centrul Internațional de Stomatologie din Bangkok.
John Tilton
John Tilton
07:25 30 Aug 23
Vin la BIDC de 10 ani și am avut punte, canal și implanturi. Până anul acesta am fost fericit. Cu toate acestea, călătoria de la începutul acestui an a fost o poveste de groază. După ce implantul meu s-a infectat, mi sa cerut din nou operația. Doctorul Prakan era chirurgul. Mi-a dat anestezic și a început imediat să taie zona înainte ca aceasta să devină amorțită. Am strigat, dar nu s-a oprit. Doar am spus scuze.Această vizită din august am avut a doua operație de implant. De data asta i-am spus să nu înceapă până nu a amorțit. Dar nu, doar m-a tăiat cu scalpal din nou fără să aștepte. Durerea era de necrezut. Din nou îmi pare rău, iar el a continuat. Apoi, după 1 oră, mi-a tăiat cerul gurii pentru ca pielea să treacă peste rană. Aici dispăruse anestezicul. Aceasta a fost cea mai mare durere imaginabilă. Niciodata. Este un măcelar crud, care este doar nerăbdător și vrea să meargă acasă.În plus, chiar înainte de a începe operația cu implant, mi-a spus că costul a crescut cu 10% de la ultimul meu implant cu 6 luni mai devreme. Nicio notificare cu privire la creșterea prețului nu te lovește după ce sosești și plătești pentru biletele de avion etc. Aș fi putut să o fac în multe alte locuri din Thailanda la un preț mult mai bunAceastă clinică a devenit lacomă cu costuri și chirurgul nu ar trebui să aibă licență. Faceți cumpărături și rămâneți departe de această clinică.Ioan
Batjin Boldbat
Batjin Boldbat
09:55 05 Apr 23
Un loc absolut oribil. Medicii sunt groaznici. Nici măcar nu mi-au verificat dinții și mi-au făcut imediat un control cu ​​raze X și un implant. Fara consultatie nimic. Literal m-a întrebat dacă sunt un expert ce vreau să fac. Motivul pentru care merg acolo este pentru a le consulta și sfătui, nu invers.Locul este degradat. Gol. Medicii par că dau 0% despre preocupările pacienților. Un dentist nu este un parc acvatic în care pacienții aleg doar ceea ce își doresc.
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️