Rattinan Clinic

Rattinan Clinic Clinica Bangkok Clinica 1

Rattinan Clinic este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 1999, această clinică certificată este situată în Bangkok, Thailanda. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Rattinan Clinic, Bangkok, Thailanda

Situată în inima orașului Bangkok, Thailanda, Rattinan Clinic a fost creată în 1999 dintr-un parteneriat între mai mulți medici certificați, un chirurg plastic, un chirurg bariatric, un endocrinolog, un ginecolog estetician și un medic estetician.

În prezent, clinica este situată în Silom, Bang Rak, în inima orașului Bangkok. Clinica oferă o gamă largă și cuprinzătoare de servicii medicale și estetice profesionale, inclusiv epilare cu laser, îndepărtarea tatuajelor cu laser, tratament pentru acnee, mastectomie, vaginoplastie, bypass gastric și multe alte tratamente.

Clinica oferă pacienților săi cele mai sigure, mai eficiente și mai fiabile tratamente. Echipa are peste 15 ani de experiență în domeniile alese, pentru a se asigura că toți pacienții sunt pe mâini sigure. Clinica pune preț pe integritate, excelență și grijă, ceea ce înseamnă că echipa este pasionată și creativă în munca sa, profesionistă în orice moment și concentrată pe ceea ce contează cel mai mult.

Rattinan Clinic a stabilit parteneriate cu o serie de spitale care au primit acreditarea locală și internațională din partea JCI pentru a asigura servicii sigure și de înaltă calitate. Intervențiile chirurgicale sunt efectuate de echipa lor de specialiști în sălile de operație ale spitalelor afiliate, iar pacienții sunt monitorizați în sălile de recuperare ale spitalelor.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Brahioplastie
Ridicarea sânilor
Injecții de botox
Umplerea pielii
Genioplastie
Otoplastie
Labioplastie
Mărirea sânilor
Reducerea areolei
Mărirea sânilor la bărbați
Mărirea feselor
Abdominoplastie
Tratamentul venelor varicoase

Servicii

Wi-Fi gratuit
Asigurare de sănătate
Ziare internaționale
Ghid turistic
Rezervare de taxi
Parcare auto
Telefon în cameră
Camere private
Seif în cameră
TV în cameră


Oraș: Bangkok – Țară: Thailanda – Fondat în 1999
Acreditare: Nu există informații – Limba(ele) vorbită(e): engleză, thailandeză


Recenzii despre Rattinan Clinic

aminath shahida
aminath shahida
05:57 23 Dec 23
Am avut recent o procedura prin aceasta clinica si de la consultatiile initiale cu dr. Suthipong la operația în sine în Spitalul Paolo, au depășit așteptările mele. A fost un serviciu de 5 stele peste tot.Dr. Suthipong a fost extrem de răbdător cu mine și mi-a explicat în detaliu întreaga procedură și îngrijirea după. Clinica a fost în contact tot timpul și chiar și acum, după două săptămâni de verificări postoperatorii asupra mea. Mulțumesc. Centrul medical Rattinan este cel mai bun din Bangkok și îl recomand din toată inima.
Aqua Man
Aqua Man
20:37 20 Jan 24
Am avut o intervenție chirurgicală la Rattinan. Mi-au tratat cazul cu răbdare și mi-au explicat cea mai bună procedură posibilă și timpul necesar de vindecare. În ciuda faptului că am fost într-o călătorie scurtă, medicii și personalul au efectuat procedura la timp și medicația postoperatorie. m-a ajutat să călătoresc înapoi în țara mea în siguranță. Urmărirea și îmbrăcămintea de către asistente au fost, de asemenea, profesioniste și politicoase. Ei își tratează pacienții cu cea mai mare grijă și compasiune. Sunt mulțumit de rezultate.Arthur
Pakratrapee Boonsirijirapat
Pakratrapee Boonsirijirapat
06:29 27 Oct 23
Serviciul celular este foarte bun. Mereu bucuros să răspund la întrebări și să vin cu o mulțime de cadouri gratuite.Doctorul a fost și amabil.În ziua operației noastre de liposucție am făcut ultimul caz și am terminat noaptea târziu.Celulele au fost acolo până am terminat operația. Cine vrea să încerce orice fel de procedură? Încercați să consultați mai întâi medicul. Vă recomandăm un vânzător pe nume Khun Kukkik. Sugerați lucruri care ni se potrivesc.Sugestii sincere.Nu supravindeți nimic din ceea ce nu trebuie să facem.Ei ne spun.Clinica este frumoasă și asistentele oferă servicii bune. Drăguț, foarte blând cu rănile după liposucție cu un serviciu complet care include masaj, terapie cu lumină, laser.Înainte de a alege aici, uită-te la o mulțime de recenzii. Am consultat multe clinici dar am ajuns aici pentru că am vorbit cu medicul. Simte-te liber să întrebi. Una peste alta, serviciul este impresionant.
Koh Keaven
Koh Keaven
11:46 29 Dec 23
Mi-am făcut recent o liposucție la Centrul Medical Rattinan și nu aș putea fi mai mulțumit de întreaga experiență. Din momentul în care am intrat, am fost întâmpinat de un personal cald și prietenos care m-a făcut să mă simt confortabil și în largul meu. Facilitățile au fost moderne, curate și bine întreținute, ceea ce a sporit și mai mult încrederea mea în clinică.Doctorul și echipa medicală au fost incredibil de profesioniști, cunoscători și atenți pe parcursul întregului proces. Au avut timp să explice în detaliu procedura, să răspundă la toate întrebările mele și să se asigure că mă simt informat și pregătit la fiecare pas. Expertiza și grija lor autentică pentru pacienții lor îi deosebesc cu adevărat.Recomand Rattinan Medical Center pentru oricine are în vedere liposucția sau alte proceduri cosmetice. Angajamentul lor față de satisfacția pacienților, împreună cu expertiza lor și facilitățile de ultimă generație, îi fac o alegere de top pentru oricine caută îngrijire de înaltă calitate. Vă mulțumim, Rattinan Medical Center, pentru o experiență cu adevărat extraordinară!
Cindy Wong
Cindy Wong
14:19 01 Nov 23
Am venit aici pentru Tratamentul Miradry. Clinica este frumoasă și curată, doctorul și personalul sunt cu adevărat profesioniști și prietenoși. Sunt foarte multumit de rezultat.Vom reveni pentru al 2-lea tratament.
dyon lee
dyon lee
06:38 01 Aug 23
Doctorul și asistentele sunt uimitoare. Bun în engleză și cu un ghid de turism medical care să vă ajute prin întregul proces.Procesul meu bodytite merge bine după 2 săptămâni. Fara complicatii.
Thitima Pitilit
Thitima Pitilit
16:19 01 Apr 23
La Centrul Medical Rattinan, care a primit serviciul, dă un sentiment prietenos clienților. Atenti si oferind informatii pe care le banuim.Locul este curat, ingrijit, frumos amenajat, simtindu-se relaxat, nu foarte tensionat cand venim la serviciu. Toți membrii personalului sunt foarte primitori. Când vrei să te întâlnești sau ai probleme, vrei să vezi medicul, poți să faci o programare pentru ziua în care vine medicul. Îmi place foarte mult. Nu sunt deloc dezamăgit să vin pentru service aici. Mulțumesc foarte mult
Alexander Mirakyan
Alexander Mirakyan
07:25 11 Apr 23
Mi-aș dori să-mi amintesc să fac fotografii cu interiorul clinicii, extrem de curat și frumos amenajat. Personalul și personalul medical? Cel mai bun și atât de dulce și politicos. Ne pare rău, dar acest tip de unități medicale sunt greu de găsit în state și dacă o faceți, vă va costa o avere doar să vizitați unul. Asistentele și medicul au făcut o treabă grozavă cu procedurile mele. Kat, care m-a coordonat și m-a sfătuit în întreaga echipă (chiar și atunci când eram în afara terenului), nu m-a dezamăgit niciodată. Ori de câte ori aveam o întrebare, ea era alături de mine cu o comunicare clară și răspunsuri. Sunt mai mult decât mulțumit de vizitele și procedurile efectuate. Nu pot să le mulțumesc suficient. Pentru totdeauna o experiență memorabilă pentru mine, să mă simt confortabil cu primele mele proceduri făcute vreodată.
Kongkarn Thanthadilok
Kongkarn Thanthadilok
04:41 11 Jul 23
Foarte bine, impresionat.- personal amabil Zâmbește tuturor. chiar şi gospodina- Nu vând prea multe cursuri. Îmi place acesta.- Doctor care serveşte Furnizați cunoștințe și explicați procedurile detaliate pe parcursul procesului de tratament- Locație, transport convenabil, curat, frumos
Charlotte Woolley (Charly)
Charlotte Woolley (Charly)
01:58 11 Aug 23
Foarte util cu fiecare întrebare pe care am avut-o înainte și după procedura mea.Tot personalul a fost liniștitor și profesionist pe tot parcursul. Clinica în sine are o atmosferă liniştitoare şi este curată. Rattinan Clinic îmi este în continuare de ajutor cu întrebările postoperatorii pe care le pot avea. Aștept cu nerăbdare să văd rezultatele complete când voi fi pe deplin vindecat
Next Reviews

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️