Prețul unei septorhinoplastii în Tunisia

septorhinoplastie tunisia preț 1
Scris de Erika

Tot ce trebuie să știi despre septorhinoplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o septorhinoplastie de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre septorhinoplastia în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu are rolul de a înlocui sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei septorhinoplastii în Tunisia

Costul mediu al unei septorhinoplastii în Tunisia este de 2.800 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 2.200 € la 3.400 €.

ProceduraPreț Tunisia
Septorhinoplastie2800 €

Ce este o septorhinoplastie?

Septorhinoplastia în Tunisia este un tip de chirurgie plastică menită să corecteze și să reconstruiască septul nazal (puntea) în scopuri estetice și medicale. Aceasta este diferența dintre rinoseptoplastie și o rinoplastie mai simplă (care are ca scop exclusiv îmbunătățirea esteticii nasului) sau o septoplastie (care corectează și reconstruiește nasul exclusiv în scopuri medicale). Această procedură oferă cele mai bune rezultate atunci când vine vorba de remodelarea și reconstruirea ușoară a nasului.

Pentru ce se utilizează?

Din punct de vedere strict medical, septorhinoplastia în Tunisia se efectuează în general pentru a trata orice problemă legată de o deviație a septului. Alte probleme potențiale includ

  • dificultăți de respirație, cauzate de obstrucția cauzată de septul deviat
  • dificultăți de adormire
  • uscăciunea gurii din cauza respirației pe gură
  • rinoree (sângerări nazale frecvente)

Din punct de vedere estetic, orice tip de defect poate fi corectat; există mai multe tipuri de mărire estetică a nasului.

Cum funcționează?

Înainte de operație, veți primi fie un anestezic local, fie un anestezic general.

În timpul fazei de septoplastie, chirurgul va face o incizie în septul dumneavoastră. În cazul în care remodelarea este destul de simplă, chirurgul va putea repoziționa septul fără a fi nevoit să îl mute mai întâi. În caz contrar, chirurgul va trebui să îndepărteze septul, să îl îndrepte și să îl înlocuiască în nas. Chirurgul va sutura apoi nasul.

Rinoplastia poate fi o procedură închisă (printr-o incizie în interiorul nasului) sau o procedură deschisă (printr-o incizie la baza nasului). După operație, pe nas va fi plasat un ghips extern, care va fi îndepărtat la mai puțin de o săptămână după procedură.

Cum mă pot pregăti pentru operație?

Înainte de operație, ar trebui să :

  • Să programați o vizită cu chirurgul pentru a discuta despre operație, rezultatele la care vă așteptați și istoricul dumneavoastră medical;
  • Să faceți un ECG, o tensiune arterială, un test de sânge și un test de urină;
  • Dacă fumați, să renunțați la fumat și să luați anticoagulante și inhibitori de agregare plachetară, pentru a evita orice complicații (cum ar fi epistaxisul) în timpul operației.

Îngrijirea postoperatorie

Veți fi spitalizat timp de o zi după operație. Cu toate acestea, recuperarea completă poate dura câteva luni (de la trei luni până la un an întreg în unele cazuri). Este destul de obișnuit să simțiți unele dureri la nivelul nasului și să aveți câteva sângerări nazale în săptămâna care urmează operației.

Trebuie să evitați fumatul în zilele care urmează operației. De asemenea, trebuie să evitați activitatea fizică intensă, să țineți capul ridicat în timp ce dormiți și să aveți grijă să nu vă suflați nasul pentru o perioadă de timp după operație.

Vă puteți întoarce la muncă la aproximativ o săptămână după septorhinoplastia din Tunisia. Chirurgul plastician va recomanda, de obicei, controale periodice pentru a monitoriza procesul de recuperare.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Erika

Numele meu este Erika. După mai bine de 10 ani în care am condus cercetări medicale, am ales să mă dedic, începând cu 2018, scrierii științifice și medicale. Am dezvoltat o expertiză care acoperă diverse domenii, cum ar fi chirurgia cosmetică, dentară, bariatrică și oculară. Această nouă direcție îmi permite să-mi împărtășesc cunoștințele.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️