Rinoplastia etnică în Tunisia

preț pentru rinoplastia etnică 1
Scris de Melissa

Tot ce trebuie să știi despre rinoplastia etnică în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o rinoplastie etnică de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre rinoplastia etnică în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu are rolul de a înlocui sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă o rinoplastie etnică în Tunisia?

În Tunisia, costul mediu al unei rinoplastii etnice este de 2.200 de euro. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia de la 1800 de euro la 2600 de euro. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 6 luni.

ProceduraPreț Tunisia
Rinoplastie etnică2200 €

Ghid pentru rinoplastia etnică în Tunisia

Dacă există o trăsătură fizică care caracterizează apartenența la un grup etnic, aceasta este nasul. Există diferențe semnificative între nasurile europenilor, asiaticilor, africanilor, americanilor, afro-americanilor, hispanicilor și orientalilor. În funcție de originea etnică, nasul poate fi prea plat, prea ascuțit, prea lat sau prea lung. Acest lucru poate duce la necesitatea unei intervenții chirurgicale reconstructive pentru a schimba forma sau proiecția nasului.

Aceasta este ceea ce se numește rinoplastie etnică în Tunisia, chirurgia estetică facială pentru remodelarea nasului. Este una dintre cele mai puțin costisitoare operații estetice care pot fi efectuate ca parte a unui pachet de turism medical.

Ce este rinoplastia etnică?

Rinoplastia etnică este o procedură de chirurgie estetică ce presupune corectarea nasului persoanelor din anumite grupuri etnice. Având în vedere forma nasului lor, acestea necesită proceduri de rinoplastie destul de specifice. Într-o operație de reconstrucție și estetică a nasului etnic, unii pacienți vor dori un nas puțin mai caucazian, alții vor dori să reducă aripile nasului sau doar să modifice câteva trăsături, păstrându-și identitatea.

De exemplu,chirurgia nazală va face posibilă:

  • Creșterea proiecției punții nazale
  • Ridicarea unui nas care este prea plat
  • Să rafinați un vârf care este prea lat
  • Reducerea deschiderii nărilor sau a lungimii nasului, etc.

Toate acestea necesită tehnici specifice de medicină estetică pe care chirurgii etnici de rinoplastie din Tunisia le stăpânesc perfect.

Pentru cine este concepută rinoplastia etnică în Tunisia?

Așa cum îi spune și numele, rinoplastia etnică este dedicată anumitor grupuri etnice: pacienți africani, asiatici, latino-americani, indieni, chinezi și arabi care doresc să-și remodeleze nasul din cauza câtorva imperfecțiuni.

  • Africanii care au o punte nazală mică, un vârf mai degrabă bulbos, o piele nazală destul de groasă și nări destul de largi, și așa mai departe.
  • Latinii, care au o cocoașă nazală foarte caracteristică, un vârf mai degrabă căzut sau atârnat, etc.
  • Asiaticii, care au o punte nazală plată și un vârf ușor proeminent, adesea rotunjit, etc.
  • Arabii, cu un profil nazal destul de larg, caracterizat de o cocoașă mare și un vârf căzut, etc.

Chirurgia plastică a nasului este disponibilă atât pentru bărbați, cât și pentru femei, dar se recomandă ca această operație de reconstrucție să nu fie luată în considerare înainte de vârsta de 18 sau 20 de ani. În mod normal, la această vârstă piramida nazală își finalizează creșterea.

Cum se realizează rinoplastia etnică?

Rinoplastia etnică în Tunisia este realizată de chirurgi esteticieni experți care stăpânesc diferitele tehnici de chirurgie nazală pentru pacienții etnici. Este efectuată într-o clinică estetică renumită care oferă o îngrijire completă. Pacienții străini care se gândesc la o intervenție chirurgicală de rinoplastie în Tunisia vor beneficia de o îngrijire cuprinzătoare în timpul șederii lor medicale. Trebuie remarcat faptul că intervenția chirurgicală de remodelare a nasului necesită o spitalizare de 2 până la 3 zile.

Înainte de operație

Ca și în cazul rinoplastiei medicale, primul pas în chirurgia estetică a nasului este de a face o programare la chirurgul estetician. Această consultație inițială îi va permite acestuia să identifice forma și structura nasului dumneavoastră și tehnica de rinoplastie cea mai potrivită pentru corectarea acestuia. Se vor prescrie teste medicale pentru a determina orice complicații care pot apărea în legătură cu operația de retușare.

Această consultație inițială va permite, de asemenea, să definim procedurile chirurgicale și pregătirile necesare pentru operație. O simulare virtuală vă va oferi o idee și o imagine a rezultatului final după operație.

În timpul operației

În ziua operației, veți fi îngrijit de o echipă medicală atentă și receptivă. Vă veți afla în mâinile unui chirurg plastician excelent. Operația are loc sub anestezie generală în sala de operație. Aceasta va dura aproximativ 2 până la 3 ore, în funcție de complexitatea procedurii cosmetice.

Pentru o rinoplastie etnică, chirurgul poate folosi diferite tehnici chirurgicale pentru a obține cel mai bun rezultat posibil:

  • O grefă de cartilaj pentru a crește proiecția nasului.
  • Un implant nazal pentru a lărgi o punte care este prea plată.
  • O plastie nazală pentru a reduce nările care sunt prea deschise.
  • O sutură de cartilaj pentru a reduce o punte nazală prea largă sau prea căzută.
  • Rezecție de cartilaj și os pentru a remodela structura osoasă a punții și a vârfului nasului.

După operația estetică, chirurgul plastician va monta o atelă endonasală pentru a permite “noului nas” să se așeze în mod natural.

După operație

Operația de reconstrucție s-a încheiat, iar dumneavoastră veți fi sub supraveghere medicală timp de o noapte. Se vor lua sistematic analgezice pentru a ameliora urmările operației, precum și eventualele senzații dureroase. Este posibil să simțiți, de asemenea, un oarecare disconfort atunci când respirați, dar acest lucru nu afectează calitatea respirației dumneavoastră. Mai mult, operația la nas nu vă va afecta funcțiile respiratorii.

O perioadă de convalescență de 7 până la 10 zile este prescrisă pentru a-i ajuta pe pacienți să se recupereze mai bine după operația estetică. În cele 10 zile care urmează operației, pansamentul trebuie schimbat, iar suturile și atelajul trebuie îndepărtate.

Precauții de luat după rinoplastia etnică în Tunisia

Pentru a obține rezultate satisfăcătoare în urma acestei operații de chirurgie plastică reconstructivă, dar și pentru o mai bună vindecare a nasului, este important să respectați câteva precauții, cum ar fi::

  • Nu vă scărpinați nasul dacă aveți o alergie.
  • Evitați să strănutați prea tare sau, dacă este posibil, rețineți strănutul.
  • Spălați-vă nasul cu un spray special.
  • Nu vă atingeți nasul și evitați să vi se strivească nasul.
  • Dormiți într-o poziție specială: cu capul ușor ridicat. Evitați să dormiți pe burtă.
  • Nu stați întins pentru perioade lungi de timp.
  • Nu practicați nicio activitate sportivă intensă în timpul recuperării și timp de 3 luni după operație.
  • Nu purtați ochelari de soare și folosiți lentile de contact în locul ochelarilor de vedere.
  • Păstrați un stil de viață sănătos: nu fumați și nu consumați alcool.

Care este prețul rinoplastiei etnice în Tunisia?

Prețul unei operații la nas în Tunisia variază între 1.800 și 2.600 de euro. Acest preț include întregul sejur medical: intervenția chirurgicală, tratamentul medical, urmărirea postoperatorie, onorariul chirurgului, transferul de la hotel sau clinică la aeroport, asistența medicală și lingvistică.


Cereți-ne o ofertă personalizată și lăsați-vă ghidat de agenția noastră de turism medical. Vă vom pune în legătură cu cei mai buni chirurgi.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Melissa

Mă numesc Mélissa și din 2014 lucrez ca redactor medical și științific. Am o experiență vastă în redactarea de documente de reglementare și medico-marketing care acoperă o gamă largă de arii terapeutice.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️