Genioplastia în Tunisia

genioplastie tunisie preț 1
Scris de Maria

Tot ce trebuie să știi despre genioplastia în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru o genioplastie de succes.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre genioplastia din Tunisia și vă ajută să vă rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul unei genioplastii în Tunisia

În Tunisia, costul mediu al unei genioplastii este de 2.000 de euro. Procedura se efectuează sub anestezie generală și durează 2-3 ore. Durata de ședere este de 5 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 3 luni.

Genioplastia în Tunisia2000 €

Ce este o genioplastie?

În primul rând, genioplastia este o operație de chirurgie estetică menită să corecteze și să remodeleze aspectul și forma bărbiei pentru a obține o față mai armonioasă.

În general, pacienții se supun unei genioplastii dacă suferă de o bărbie prea în spate, prea în față sau strâmbă, sau dacă simt că bărbia lor este prea mare și, prin urmare, nu este plăcută din punct de vedere estetic.

Există 2 tipuri de genioplastie:

Genioplastia pentru a corecta o bărbie curbată

Dacă bărbia este puțin prea mult în față, este necesară o genioplastie pentru a muta bărbia înapoi și a îmbunătăți aspectul feței. Există două opțiuni posibile: fie chirurgul planează maxilarul prin pilirea marginii inferioare a osului mandibular.

Fie proeminența este tăiată, caz în care partea din față a bărbiei este reatașată cu ajutorul unor plăci și șuruburi metalice. Acest lucru se numește osteotomie.

Genioplastia pentru bărbia retrasă

În cazul în care bărbia este prea înapoi, este necesară o genioplastie de avansare. Cu alte cuvinte, chirurgul avansează bărbia folosind una dintre cele trei metode:

  • O osteotomie de avansare, care presupune tăierea osului maxilarului pentru a-l deplasa înainte pe orizontală;
  • O grefă de silicon pentru a umple golul;
  • O grefă osoasă, în care se extrage un os din corp, fie din pelvis, din nas sau chiar din craniu și apoi se grefează pe bărbie. Acest lucru este cunoscut sub numele de autogrefă.

Alegerea depinde de preferințele pacientului și de indicațiile chirurgului.

Cine poate beneficia de genioplastie în Tunisia?

Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani care suferă de o bărbie prea înapoi sau prea înainte poate face o genioplastie.

Ce se întâmplă în timpul unei operații de genioplastie în Tunisia?

Ca orice operație de chirurgie estetică, genioplastia se desfășoară în 3 etape distincte:

Faza preoperatorie

Această consultație inițială este ocazia ideală pentru a pune anumite întrebări și pentru a vă exprima îndoielile, temerile și așteptările.

Chirurgul plastician este întotdeauna în măsură să liniștească pacientul și să răspundă la orice întrebare înainte ca acesta să intre în sala de operație. Mai presus de toate, este o discuție menită să găsească soluția ideală, în conformitate cu nevoile fiecărui individ.

Operația

O genioplastie în Tunisia durează, în general, între 1 și 2 ore, în funcție de complexitatea operației. De obicei, se efectuează sub anestezie generală, dar poate fi efectuată și sub anestezie locală.

În cazul în care este vorba de o proteză, aceasta este introdusă fie pe cale endobuccală printr-o incizie de câțiva centimetri. O altă opțiune este de a face o incizie în pliul de sub bărbie, pentru a nu lăsa urme pe fața pacientului.

În al doilea rând, genioplastia poate fi combinată cu alte operații de chirurgie estetică, cum ar fi rinoplastia, de exemplu, sau chiar profiloplastia pentru o față mai armonioasă.

În cele din urmă, necesită o ședere de o noapte în spital, cu excepția cazului în care personalul medical consideră că pacientul poate pleca imediat, caz în care se efectuează ca o intervenție chirurgicală ambulatorie.

Prezentare generală a procedurii

Operație :Genioplastie
Scopul operației:Pentru a corecta maxilarul
Tipul de anestezie:Generală
Durata operației :1 până la 2 ore
Durata șederii în spital :1 noapte
Durata șederii :4 nopți / 5 zile

Urmărire postoperatorie

În general, cicatricile lăsate de genioplastie sunt aproape invizibile. Rezultatul final apare la aproximativ 1 lună de la operație, ceea ce corespunde dispariției edemului la nivelul obrajilor și buzelor.

În cele din urmă, durerea este în general moderată și, în toate cazurile, pacienților li se prescriu analgezice și calmante pentru a le reduce la minimum suferința.

Ce măsuri de precauție trebuie luate?

După operație, pacienții sunt sfătuiți să :

  • Să mănânce alimente moi și să evite alimentele solide;
  • Să mențină o igienă orală excelentă, clătindu-și gura după fiecare masă pentru a evita infecțiile;
  • Să evite alimentele prea fierbinți, prea acide sau prea condimentate;
  • Să evite activitatea fizică timp de 6 săptămâni după operație;
  • Luați-vă cel puțin două săptămâni de concediu de odihnă.

Bineînțeles, chirurgia plastică nu este niciodată lipsită de riscuri. În cazul genioplastiei, complicațiile sunt rare, dar este totuși important să le menționăm.

Principalele riscuri sunt :

  • Deplasarea implantului sau asimetria, care poate duce, în cazuri rare, la o a doua operație estetică;
  • Sângerări ușoare;
  • Pierderea sensibilității la nivelul buzei inferioare, a gingiilor sau a dinților. Problema se estompează treptat;
  • O infecție care necesită antibiotice;
  • Leziuni dentare, adică rădăcinile dinților pot fi afectate și necesită tratament, dar acest lucru este rar;
  • Un risc de respingere a protezei, în cazul în care există una.

De ce să alegeți Tunisia pentru genioplastie?

Tunisia pare să aibă multe de oferit în ceea ce privește chirurgia plastică și reconstructivă. Într-adevăr, țara a reușit să se dezvolte în ultimii ani și acum atrage pacienți din întreaga lume, din mai multe motive:

  • Prețuri atractive și imbatabile;
  • Echipamente și săli de operație noi, de ultimă generație;
  • Chirurgi experimentați, dintre care unii s-au format în Europa;
  • Reguli de igienă foarte stricte;

Cât costă genioplastia în Tunisia?

Costul mediu al unei genioplastii în Tunisia este de 2.000 de euro. Acest preț include costurile de spitalizare, costurile de imagistică, cum ar fi razele X și scanările, intervenția chirurgicală, anestezia și medicamentele. În toate cazurile, costul total este estimat a fi de 3 ori mai mic decât în Europa.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă poate ajuta să faceți ca operația dumneavoastră în Tunisia să fie un succes, în mod gratuit. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Maria

Numele meu este Maria. Am o experiență de peste 10 ani ca manager de marketing în industria medicală. Am lansat cu succes mai multe produse pe piață, inclusiv dispozitive medicale, și am o mare pasiune pentru vânzări și marketing.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️