Genioplastia în Turcia

genioplastie 1
Scris de Manuella

Mărirea bărbiei în Turcia este o procedură chirurgicală care remodelează bărbia prin îndepărtarea oaselor malformate, prin plasarea de implanturi sau prin mutarea osului bărbiei.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre genioplastia din Turcia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut are doar scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Cât costă genioplastia în Turcia?

Costul mediu al unei genioplastii în Turcia, în Istanbul, este de 2.250 €. În funcție de nevoile dumneavoastră, prețul poate varia între 2.000 și 2.500 €.

ProceduraPreț Turcia
Genioplastie2250 €

Ce este o genioplastie?

Creșterea bărbiei sau genioplastia în Turcia este o procedură chirurgicală care remodelează bărbia prin îndepărtarea oaselor malformate, plasarea de implanturi sau mutarea osului bărbiei. Persoanele care doresc o față mai bine definită pot beneficia de această procedură. Rezultatele sunt permanente, dar în unele cazuri este posibil ca implantul să trebuiască să fie înlocuit în timp. Implantul folosit poate fi realizat dintr-o varietate de materiale, de la os adevărat la silicon.

Mulți pacienți aleg să combine operația la bărbie cu alte operații estetice, cum ar fi rinoplastia sau întinerirea facială. În mod similar, unele operații dentare pot fi efectuate împreună cu mărirea bărbiei.

Informații

  • Durata medie de ședere: 7 zile
  • Ședere în spital: 1-2 zile
  • Durata operației: 1-3 ore

Anestezie

  • Anestezie generală
  • Anestezie locală și sedare

Revenirea la locul de muncă

  • 1-2 săptămâni

Recuperare

  • 1-2 săptămâni

Înainte de genioplastie în Istanbul

Chirurgul va revizui istoricul medical al pacientului și îl va întreba despre orice afecțiuni și tratamente medicale anterioare. Chirurgul din Turcia și pacientul vor discuta despre rezultatul dorit și vor planifica operația pentru a obține un rezultat satisfăcător. Procedura de genioplastie în Turcia, rezultatele posibile și opțiunile vor fi explicate pacientului.

În timpul genioplastiei în Turcia

În funcție de caz, chirurgul taie în interiorul sau în exteriorul gurii și pregătește o zonă pentru implant sub țesutul muscular. Odată ce implantul a fost plasat, acesta este adesea fixat pe osul bărbiei cu ajutorul unor șuruburi sau cusături. În cazul în care osul trebuie îndepărtat, chirurgul taie osul maxilarului, îndepărtează bucățile în exces și fixează osul prin cablare sau înșurubare.

După genioplastie în Turcia

Deoarece operația este efectuată în interiorul gurii de cele mai multe ori, nu există cicatrici vizibile. Operația necesită o spitalizare de 0 până la 1 zi. În primele 3 zile, pacientul va avea pansamente speciale pentru a ajuta la reducerea umflăturii și pentru a susține noua formă. Trebuie urmată o dietă lichidă până la îndepărtarea cusăturilor, iar pacienților li se recomandă să rămână la Istanbul între 5 și 7 zile.

În primele câteva zile, zona poate fi sensibilă, iar activități precum vorbitul, mâncatul și zâmbetul pot fi dificile. În termen de 7 până la 10 zile, simptomele ar trebui să dispară și pacienții își vor putea relua viața de zi cu zi. Cu toate acestea, este nevoie de o lună pentru ca rezultatele reale să devină vizibile din cauza umflării zonei.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

Manuella

Numele meu este Manuella Fiorentini. Sunt o profesionistă cu experiență în marketing în cadrul industriilor de dispozitive medicale și farmaceutice. Cu o experiență de peste 7 ani, am lucrat în roluri creative și strategice pentru a dezvolta campanii de marketing, lansări de produse și conferințe internaționale.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️