Clinica Ghandi

Clinique Ghandi Casablanca

Clinique Ghandi este specializată în chirurgie estetică. Înființată în 2004, această clinică certificată este situată în Casablanca, Maroc. Vedeți recenziile clienților, fotografii înainte/după și obțineți prețuri pentru intervenții chirurgicale în străinătate. Completați formularul pentru un prediagnostic gratuit. Răspuns rapid.

Clinica Ghandi, Casablanca, Maroc

Clinica Ghandi este una dintre cele mai bune clinici obstetricale și chirurgicale din Maroc. Situată în fabulosul oraș Casablanca, clinica are zece departamente principale. Aceste departamente includ ginecologie, urologie, medicină generală, chirurgie digestivă și un centru de fertilitate.

Cel puțin 90 de profesioniști sunt mereu de gardă la clinică, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Cele mai recente statistici arată că clinica tratează aproximativ 4.800 de pacienți pe an. Personalul de la Clinica Ghandi este mândru să primească pe lume 1.500 de copii în fiecare an.

Clinica dispune în prezent de 37 de paturi de spital. În sala de operații a clinicii, pacienții vor găsi cinci săli de operație și o sală dedicată endoscopiei. Zona de nașteri a clinicii are două săli de naștere, o creșă și o sală de prelazări. Personalul este foarte dornic să ofere cea mai bună îngrijire neonatală posibilă pentru nou-născuții cu probleme grave de sănătate.

În centrul de neonatologie, clienții vor găsi o cameră mare cu șase incubatoare și pătuțuri, precum și cel mai recent echipament de fototerapie care a fost folosit în trecut pentru a trata icterul sugarilor. Echipa de la Clinica Ghandi numără în prezent aproximativ douăzeci de medici profesioniști. Directorul medical al clinicii este în prezent Dr. Omar El Menzhi. Clinica Ghandi este o filială a Saham Group SA.


Specialitatea clinicii :

Chirurgie estetică
Tratamentul venelor varicoase
Liposucție
Ginecomastie
Brahioplastie
Ridicarea sprâncenelor
Lifting cervico-facial
Implanturi mamare
Ridicarea corpului
Ridicarea sânilor
Reconstrucția sânilor
Reducerea sânilor
Ridicarea gâtului
Rinoplastie
Abdominoplastie

Clinique Ghandi vă oferă :

Transfer de la aeroport
Wifi gratuit
Ziare internaționale
Servicii de interpretariat
Transfer de dosare medicale
Parcare
Telefon în cameră
Servicii de traducere
TV în cameră


Oraș: Casablanca – Țară: Maroc – Fondată în 2004
Acreditare: Necunoscută – Limba(ele) vorbită(e): arabă, engleză, franceză

Modificați / Revendicați / Raportați o eroare?

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️