Implanturi toracice în Tunisia

preț implanturi pectorale tunisie pas chere 1
Scris de William

Tot ce trebuie să știi despre implanturile pectorale în Tunisia! Care este prețul mediu în Tunis? Sfaturile noastre pentru implanturi pectorale de succes în Tunisia.

CeaMaiBunaClinica.com vă informează despre implanturile de pectorali în Tunisia și vă ajută să rezervați o operație cu chirurgi calificați. Acest conținut este furnizat doar în scop informativ și nu este menit să înlocuiască sfatul unui profesionist din domeniul medical.

Prețul implanturilor pectorale în Tunisia

Costul mediu al implanturilor pectorale în Tunisia este de 2.700 €. Intervenția se efectuează sub anestezie generală și durează 3 ore. Durata de ședere este de 7 zile, iar șederea în spital este de 1 noapte. Prețul include anestezia, operația și medicația. Rezultatul final este vizibil în termen de 1 lună.

ProceduraPreț Tunisia
Implanturi toracice2700 €

Operație de augmentare a pectoralilor: operație menită să crească volumul și forma mușchilor pectorali, cu scopul de a conferi figurii un aspect mai atletic.

Ce presupune operația de augmentare a pectoralilor?

Plasarea de implanturi pectorale este o operație de chirurgie estetică, care inițial a fost folosită în principal în scopuri medicale (în special pentru bărbații care sufereau de sindromul Poland).

Astăzi, această operație a devenit relativ frecventă, fiind considerată din ce în ce mai mult în scopuri pur estetice: mulți bărbați recurg la ea pentru a obține mușchi pectorali mai musculoși și mai bine definiți.

Homme barbu torse nu avec un complexe pectoral
Un bărbat bărbos cu pieptul gol și cu un complex pectoral

În practică, această operație se bazează pe utilizarea unor proteze de silicon, care sunt plasate în mușchiul mare pectoral. Aceste implanturi vor remodela mușchii pectorali și le vor da un aspect mai tonifiat și mai musculos.

Cine ar trebui să se supună unei operații de implant pectoral?

Operația de augmentare a pectoralilor este o operație de chirurgie plastică și estetică în Tunisia care este accesibilă tuturor bărbaților, indiferent de vârstă.

În general, pacienții tineri care se supun acestui tip de operație au o cușcă toracică relativ puțin dezvoltată, astfel că antrenamentul cu greutăți nu este suficient pentru a crește semnificativ volumul mușchilor pectorali.

Bărbații de vârstă mijlocie, pe de altă parte, suferă adesea de o slăbire a țesutului toracic. În aceste cazuri, implanturile sunt soluția de alegere pentru a da pieptului un aspect mai musculos.

În cele din urmă, operația de augmentare a pectoralilor este, desigur, indicată pentru persoanele cu atrofie a mușchilor pectorali. Prin crearea unor implanturi “pe măsură”, această operație va restabili simetria și îi va ajuta pe bărbați să scape de complexe.

Homme torse nu avec de parfaits pectoraux
Bărbat fără tricou cu mușchii pectorali perfecți

Cât costă implanturile pectorale în Tunisia?

Datorită reputației sale excelente în domeniul chirurgiei plastice și estetice, Tunisia este o destinație de elecție pentru bărbații care doresc să se supună unei operații de implant pectoral.

De asemenea, costul acestei operații este deosebit de atractiv, unele clinici oferind tarife cu până la 50% mai mici decât în Europa.

Pentru un sejur de 4 sau 5 nopți, ar trebui să vă așteptați să plătiți între 2.500 și 2.900 de euro, în funcție de clinica pe care o alegeți. Dacă operația este pur cosmetică, nu vă veți putea baza pe asigurarea de sănătate pentru a acoperi costurile!

Consultația preoperatorie

Consultația preoperatorie este o etapă esențială în orice operație de chirurgie estetică. În timpul acestei vizite, îi puteți spune chirurgului ce vă doriți. Acesta vă va putea sfătui cu privire la alegerea protezei și vă va explica în detaliu procedura.

Photo avant et après des implants pectoraux
Fotografii înainte și după implanturile pectorale

Prima vizită cu chirurgul este, de asemenea, o ocazie de a verifica dacă nu aveți contraindicații la operație. În special, este posibil să fiți refuzat dacă suferiți de o boală cronică sau de probleme respiratorii.

Dacă sunteți eligibil pentru implanturile pectorale, vă veți întâlni apoi cu medicul anestezist-intensivist pentru a stabili ultimele detalii în vederea pregătirii operației.

Desfășurarea operației

Operația de augmentare pectorală este o operație relativ simplă, care are avantajul de a fi minim invazivă și de a permite o recuperare rapidă. Aceasta durează aproximativ o oră și jumătate, se efectuează sub anestezie generală și necesită o ședere de o noapte în spital.

La începutul operației, chirurgul estetician începe prin a face o incizie la câțiva centimetri adâncime în axilă: locul este ales pentru ca cicatricea să fie cât mai puțin vizibilă.

Cu ajutorul unui instrument contondent, el va crea apoi o adâncitură sub mușchiul mare pectoral și va introduce proteza de silicon. Odată ce implanturile sunt bine fixate, chirurgul le va coase și va aplica un bandaj pentru a proteja zona operată.

După operație

În primele câteva zile după operație, veți simți dureri moderate, care pot fi atenuate cu analgezicele prescrise de medic.

Apoi, vă puteți relua treptat activitățile zilnice, precum și activitatea profesională după una sau două săptămâni. Pentru sport, în schimb, va trebui să așteptați aproximativ 3 luni înainte de a vă putea antrena din nou intensiv.

Este foarte frecventă apariția vânătăilor și a edemelor a doua zi după operație, dar acestea vor dispărea spontan în doar câteva zile. În primele săptămâni, veți întâmpina, de asemenea, unele dificultăți în ridicarea brațelor.

Pentru a facilita recuperarea, se recomandă adesea ca pacienții să poarte un brâu de susținere a pieptului (cunoscut și sub numele de bolero) timp de 2 până la 4 săptămâni după operație, zi și noapte.

Homme avec un corps parfait
Un bărbat cu un corp perfect

Plasarea de implanturi pectorale în Tunisia: rezultate

Rezultatele operației de augmentare a pectoralilor sunt vizibile încă de la finalul operației: trunchiul dumneavoastră va părea mai musculos. Cu toate acestea, mușchii pectorali pot părea mai mari din cauza edemului provocat de operație. Acesta este motivul pentru care, în general, este necesar să așteptați una până la câteva luni înainte de a vedea rezultatele finale.

În cele din urmă, se recomandă adesea să verificați implanturile după aproximativ zece ani. Chiar dacă implanturile din gel sunt foarte rezistente, acestea se pot uza, se pot mișca ușor sau se pot rupe după o anumită perioadă de timp.


Aveți probleme în alegerea clinicii potrivite la cel mai bun preț? Coordonatorul nostru vă va ajuta gratuit pentru a asigura succesul operației dumneavoastră în Tunisia. Cereți-ne o ofertă gratuită.

Profitați de o evaluare GRATUITĂ!

La cerere și
fără nicio obligație din partea dumneavoastră.

Consultație 100% gratuită. Analizăm situația dumneavoastră, nevoile și așteptările dumneavoastră. Și estimăm bugetul necesar pentru : Zbor + Hotel + Taxi + Tratament.

În orice moment, păstrați controlul complet asupra procesului. O liniște totală.

Despre autor

William

Mă numesc William Royer și sunt un redactor medical cu experiență în redactarea de date științifice complexe. Sunt specializat în imunologie și hematologie. Găsesc o mare inspirație în colaborarea strânsă cu o varietate de profesioniști din domeniul sănătății, inclusiv medici, asistente medicale și avocați ai pacienților. De asemenea, public recenzii.

‍👩‍⚕ OBȚINEȚI O COTAȚIE ➡️